Квартира знаходиться по вул. Будівельників , поруч ринок " Колос ", супермаркет , дитячий садок , гарний зелений двір , дитяча площадка. Пятий поверх , дах впорядку , гарні сусіди. Кімнати суміжні , гарний стан. Кондиціонер . Меблі та техніка залишаються в квартирі в подарунок. Санвузол великий суміжний , нова сантехніка та труби. Кухня мебльована .Балкон засклений. Лічильники на комунальні послуги є. Просторий коридор. Готова до продажу.

Строителей улица, 18Б, Ингульский, Николаев, Николаевская 23000.0 USD
dom.ria.com

Продается 1кк ул Строителей р-н рынок Колос 5этаж 5ти этажного дома, кирпич, не угловая, балкон застеклен, металопластиковые окна, крыша в порядке. Общая площадь 30кв жилая 16.5 кв кухня 6кв м Сан узел совмещен, газовая колонка, продается с мебелью и техникой Жилое состояние, хорошие соседи. Рядом рынок, школа, детский сад, магазины, различные магазины и супер маркеты, аптеки Хорошая транспортная развязка

Строителей улица, 18, Проспект Мира, Николаев, Николаевская 19500.0 USD
dom.ria.com

Квартира двокімнатна, суміжна. В кухні і коридорах новий утеплений лінолеум, нові двері в ванну, кухню і вхідні. Стіни в вітальні і коридорах відшліфовані і готові до завершальної стадії ремонту - пофарбування, в спальні два вікна і під кожним великі секції батарей, тому взимку тут тепло. В кухні нова газова плита, нова газова колонка. Вікна металопластикові в спальні і кухні. І саме головне - поруч доброзичливі сусіди.

власник
Продаю квартиру в м. Миколаїв, вул. Будівельників
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира тепла та світла. Будинок доглянутий на вул.Будівельників. Поруч Колос та автовокзал, все необхідне в житті. Поруч з будинком вільне паркування, легко підїхати. Шатровий дах не тече! Простора кімната - 18м² В квартирі замінені вікна та балконний блок на металопласт. Балкон засклений, не тече. Є кондиціонер! Лічильники на всьому. Нормальні сусіди, чистий підїзд. Боргів за квартирою немає!!! Дзвоніть - відповім на всі питання, швидко покажу квартиру! Можна купити під оренду! Район люди питають часто!

власник
Однокімнатна біля Колосу.
olx.ua

Чудова квартира на вул. Будівельникив, світла, комфортна, в кроковій досяжності ринок Колос, транспортна розвʼязка, магазини, лікарні і все необхідне. Дзвоніть!

Гарна квартира на вул. Будівельників( ринок Колос)
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв