Продаж затишної квартири в мальовничому містечку Стебник . Простора світла кімната, роздільний санвузол. Квартира в гарному стані. Світла і тепла. Свіжий косметичний та санітарний ремонт із заміною труб та кранів. Підвісна стеля у ванній, бойлер на гарячу воду. Вивід на пральну машину, в кухні підключена сучасна мийка ,у ванні мийка з тумбою. Всі лічильники,електричний лічильник"день-ніч",центральне опалення,, Чудовий район біля центру і лікарні,зелена зона,поруч всі зупинки транспорту. Квартира вільна, готова для проживання.

Продаж затижної квартири м. Стебник
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири, по вул. Куліша у м.Стебник Загальна площа 31,5м.кв. Простора кухня. Опалення центральне. Підігрів води за допомогою газової колонки. Всі комунікації. Квартира розміщена на 2-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку (не кутова). Є місце для паркування авто. Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. Також розвинута інфраструктура де можна знайти все необхідне для комфортного проживання.

Продаж  1 кімнатної квартири
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з гаражем вул.Сагайдачного м.Стебник. Меблі та техніка за домовленістю У квартирі всі вікна , в тому числі і засклений балкон – металоластикові, нова ел.пороводка та сантехніка. Квартира розміщена на 2-му поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа 31м2 + балкон. Підігрів води за допомогою газової колонки. Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газ ). Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною та парковкою, що добавляє затишку та комфорту. Поруч розвинута інфраструктура де можна знайти все необхідне для комфортного проживання. Ціна - 17800$ ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном

Продаж 1 кімнатної квартири з гаражем
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Двокімнатна квартира м.Стебник 1 поверх високий Центральне опалення Житловий стан Сан вузол роздільний Частково меблі ЦІНА 19 800дол Підберемо, оформимо та перевіримо нерухомість любого типу, земельні питання. Безкоштовні консультації в офісі за адресою . м. Дрогобич, вул. Шевська, 8. "АнтА нерухомість"

Квартира м.Стебник
olx.ua

Працюємо з усіма бюджетними коштами: Житлові сертифікати(за втрачене житло по програмі(Євідновлення) Кредитування під 3-7%( Єоселя) Звертайтеся - надамо якісну консультацію та допоможемо з оформленням вашої майбутньої нерухомості. Загальна площа 28,5м.кв. Простора кухня. Опалення електричне. Підігрів води за допомогою бойлера на 50 л. Всі комунікації. Квартира розміщена на 1-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку(не кутова). Є місце для паркування авто. Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. Також розвинута інфраструктура де можна знайти все необхідне для комфортного проживання. Ціна – 16500$ ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном

Продаж 1 кімнатної у центрі
olx.ua

Популярные запросы