Код об`єкта: 329162. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняОднокімнатна квартира з кухнею студією в новому ЖК Таїровські Сади.Квартира зі зручним плануванням: окрема велика спальня з виходом на засклений балкон, кухня студія, суміжний санвузол.Вид на подвір`я та зона відпочинку.Квартира повністю вся укомплектована якісними та сучасними меблями та технікою, при необхідності можна зайти та одразу жити.Ідеальне рішення дою життя або вкладення в орендний бізнес.Розвинена інфраструктура та транспортна розв`язка, житловий комплекс зі швидкісними ліфтами, озелененими парадними із зоною очікування, є паркінг.Телефонуйте, розглядають продаж по держ. Програмам.

Спортивная улица, 3/1, Киевский, Одесса, Одесская 47500.0 USD
dom.ria.com

У продажу ексклюзивна квартира в сданом комплексі на Таїрова. Квартира має 2 рівня і терасу на даху. поверх 23-24-25 Площа 1 рівня 63.2м. є: передпокій зона зі сходами на 2-й рівень; велика кухня студія 32м; гостьова спальня 12м; 2 роздільних санвузла; лоджія з панорамним склінням. Площа 2 рівня 64 метра. є: передпокій зона; 2 великих спальних кімнати; в 1 сладьте велика гардеробна 6м; друга окрема гардеробна 6м; Відкритий балкон через всю квартиру, довжиною 10м; великий санвузол. 3 рівень вважається терасою. Ви можете облагородити її як забажаєте. Загальна площа 52м. Ах да, на терасі взагалі можна влаштує chill-зону з лежаками. Є можливість оформити розстрочку без подорожчання на 2 роки. Будинок зданий, перегляд квартири за попереднім записом. Звязок через будь-який зручний месенджер або по телефону:

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 118725.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 328732. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняПідходить під усі державні програми Єоселя, 280, 600.1-кімнатна квартира в ЖК "Таїровські Сади".Будинок введено в експлуатацію, оформлено право власності.Квартира правильного планування з просторою кухнею-вітальнею, кімнатою та балконом.Стан від будівельників: підлога стяжка, стіни не оштукатурені, радіатори опалення, металопластикові вікна, нові броньовані двері.Усі комунікації заведено у квартиру.Будинок повністю автономний. Вхідна група з прекрасним, сучасним ремонтом. Упорядкована прибудинкова територія. Охорона. Паркінг.Розвинена інфраструктура. Супермаркети, магазини, школи та сади все поряд.Телефонуйте!

Спортивная улица, 35, Киевский, Одесса, Одесская 40000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Простора 2 кімнатна квартира з величезною кухнею в 20м. Балкон. Роздільний санвузол. Розстрочка до 5 років з мінімальний першим внеском.

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 55782.0 USD
dom.ria.com

Красива квартира в новому будинку на Таїрова. Квартира південна з панорамою. Виконано якісний ремонт. Вбудована кухня з дорогими фасадами, індукційна варильна поверхня Bosch, духова шафа Bosch, витяжка, холодильник, сантехніка європейських брендів. Оздоблення квартири іспанська, італійська плитка. Гідна квартира в комфортному комплексі. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 175914

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 56000.0 USD
dom.ria.com

Продам світлу простору квартиру в новому будинку з великою кухнею-вітальнею в Київському районі міста. Комунікації центральні, є накопичувальні баки, генератори. Відмінна інфраструктура

Спортивная улица, 3/3, Таирова, Одесса, Одесская 35500.0 USD
dom.ria.com

У продажу чудова однокімнатна квартира в новому зданому будинку на Таїрове. Стан від будівельників. Виконано стяжку підлоги, якісні металопластикові вікна та броньовані двері. Правильне планування квартири. Східний бік. Гарні холи, доглянута прибудинкова територія із зонами відпочинку та магазинчиками. Підземний паркінг. Гарна транспортна розвязка. ID:183619

Спортивная улица, 3/3, Киевский, Одесса, Одесская 28500.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу квартира-євродвушка в зданому будинку в ЖК «Таїровські сади». У квартирі виконаний дизайнерський ремонт, що продуманий до дрібниць, із високоякісних матеріалів у світлих тонах! Панорамні красиві вікна заповнюють квартиру світлом. Високі стелі надають особливого комфорту. Продається повністю укомплектованою сучасними меблями та технікою. Зручне планування: затишна спальня та кухня-вітальня, яка розширена за рахунок лоджії. Автономне опалення, територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження, підземний паркінг. Ідеальний варіант для комфортного проживання без додаткових капіталовкладень!

Спортивная улица, 3/4, Киевский, Одесса, Одесская 47000.0 USD
dom.ria.com

Продам в Одесі 2-х кімнатну квартиру в зданому будинку на Таїрова (ЖК Таїровські Сади). 15-й поверх/17-ти поверхового нового будинку. Загальна площа 76м2, житлова 30м2, кухня студія 26м2. Два санвузли, просторий хол, лоджія зі спальні 4 м2 засклена, гарний вид моря та панораму міста. Два ліфти, консьєрж. Закрита територія, що охороняється, на даху прогулянкова зона для мешканців комплексу, двір внутрішній тільки для прогулянок. Поруч: садок, школа, супермаркет. Зручна транспортна розвязка. Ідеальний варіант для затишного та успішного життя. ID:184186

Спортивная улица, 3/4, Киевский, Одесса, Одесская 45900.0 USD
dom.ria.com

Шикарная однокомнатная квартира в жк Таировские Сады. Своя инфраструктура района с концепцией город в городе. Квартира 34 кв.м с просторной кухней студией. Сдача в 23 году.

Спортивная улица, 3/2, Таирова, Одесса, Одесская 26500.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Одесса

Спортивная улица, 3-6, Киевский, Одесса, Одесская 31500.0 USD
dom.ria.com

Терміновий продаж 3-х кімнатну квартиру (Право власності) в зданому будинку в 5 секції ЖК Таїровські сади. 87, 6 кв. Заходь, живи у новому красивому комплексі, з двома ліфтами, гарними холом, закритим двором. Правильне планування кімнат, легко зробити велику кухню-студію. Є великий та гостьовий санвузли. Можна зробити пральню з маленького с/в. Квартира двостороння Захід-Схід.

Спортивная улица, 3И, Киевский, Одесса, Одесская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам просторную квартиру в новом доме в Жемчужном квартале. Дом сдан и заселен. Все необходимое в пешей доступности. Продажа со всей мебелью и техникой. Кухня-гостиная и отдельная спальня. Вместительная гардеробная. Большая терраса с видом на частный сектор. Кухня из качественных материалов. Балкон застеклен. Есть вся необходимая техника: посудомойка, встроенная духовка, стиральная машина, раскладной диван, кровать. Есть кладовка. Отличная транспортная развязка. Спешите купить.

Спортивная улица, 45, Таирова, Одесса, Одесская 51500.0 USD
dom.ria.com

Дворівнева квартира в Таїрова садах. Київський район, Таїрова. Виду на море. Останній поверх. Тераса на даху. Розстрочка на 2 роки без подорожчання. 3 окремих кімнати. Балкони, лоджії. Будинок зданий. Можна починати ремонт. Найвищий будинок району, вид шикарний.

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 123675.0 USD
dom.ria.com

У продажу чудова однокімнатна квартира в новому зданому будинку на Таїрове. Стан від будівельників. Виконано стяжку підлоги, якісні металопластикові вікна та броньовані двері. Правильне планування квартири. Східний бік. Гарні холи, доглянута прибудинкова територія із зонами відпочинку та магазинчиками. Підземний паркінг. Гарна транспортна розвязка.

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 27500.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу однокімнатна квартира в новому сучасному житловому комплексі Таїровське сади. Упорядкована прибудинкова територія, високорозвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Зроблено частково ремонт (поштукатурити стіни, розлучена електрика, квартира підготовлена до фінішної обробки)

Спортивная улица, 3/1, Киевский, Одесса, Одесская 49000.0 USD
dom.ria.com

У продажу однокімнатна квартира в зданому будинку ЖК Таїровські Сади. Загальна площа 41 м2. Кухня вітальня. Санвузол поєднаний. Східний вид моря. Стан від будівельників. Виконано стяжку підлоги, якісні металопластикові вікна та броньовані двері. Правильне планування квартири. Відкритий балкон. Гарна транспортна розвязка. Телефонуйте.

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 28500.0 USD
dom.ria.com

У продажі трикімнатна квартира в новому зданому будинку. Простора кухня 19 кв.м та 3 спальні. Дві лоджії. Квартира двостороння, з гарним видом на місто. Гарні дизайнерськи оформлені холи та зони відпочинку. Територія під цілодобовою охороною. Гарна розвинена інфраструктура. Видовий поверх. Телефонуйте!

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 66000.0 USD
dom.ria.com

Дом сдан, заселен. Панорамное остекление, установлен радиатор, выведены розетки). Капремонт делали для себя, осталось покрасить стены или поклеить обои, установить двери, розетки, плинтуса, натянуть потолок. Куплен унитаз и душевая кабина. Новый жилой комплекс, подземный паркинг(используется как бомбоубежище). Контроль доступа, видеонаблюдение, закрытый двор без авто.

Спортивна вулиця, 2, Таирова, Одесса, Одесская 38000.0 USD
dom.ria.com

Срочно, цена огонь! Продам двухстороннюю двухкомнатную квартиру в ЖК Таировские сады. Дом со своей инфраструктурой, много парковых зон, магазины, детские и спортивные площадки. Квартира 63 кв.м с большой кухней студией.

Спортивная улица, 3/2, Таирова, Одесса, Одесская 46000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу однокімнатна квартира по вул. Ак. Вільямс. Квартира правильного планування. Простора, світла. Загальна площа 42 метри. Кухня вітальня 18 метрів, кімната 15 метрів. Східний вид моря. Відкритий балкон. Квартира під чистове оздоблення. Упорядкована територія. Є підземний паркінг. Розвинута інфраструктура. Ідеальна пропозиція як для життя, так і під бізнес.

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 26500.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 195947. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Пропонується до продажу простора 1-кімнатна квартира з ремонтом у ЖК Таїровські Сади.Загальна площа 49.3 кв.У квартирі виконано якісний ремонт.Вікна виходять у тихий та затишний двір.Вхід до секції з чіпів, під постійним відеоспостереженням, охорона у дворі.У будинку є паркінг.На території зелений бульвар.Житловий комплекс розташований у районі із розвиненою інфраструктурою.У пішій доступності зупинка транспорту, Сільпо, Епіцентр, Метро.Телефонуйте!

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 55000.0 USD
dom.ria.com

Закрито територію, що охороняється, автономне опалення, підземний паркінг. Якісні металопластикові вікна з видом на затишний двір, світла, простора квартира. Відмінна транспортна розвязка, ТЦ, ринок все у пішій доступності.

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 26000.0 USD
dom.ria.com

ID 146204. Таировские сады» территориально расположены в одном из самых развитых районов Одессы Киевском. В шаговой доступности от микрорайона находятся крупнейший строительно-хозяйственный гипермаркет «Эпицентр K» и розничный супермаркет METRO Cash&Carry.; Всего в 10 минутах езды от «Таировских садов» расположен современный торгово-развлекательный комплекс CityCenter. Буквально в 15 минутах езды от микрорайона находятся

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 65000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 48 результатов

География, Одесса