Продаж 1- кімнатної квартири 38 м2 у ЖК «Київській маєток». Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

ЖК "Уютний квартал" вул. Шевченко, 55б. По документам не житлове приміщення. Є можливість перевести в житлове приміщення (дозвіл вже маємо на руках) сусіди на поверсі проживають у переведених квартирах. У санвузлі кахель вся сантехніка: туалет, раковина, душова, бойлер. У квартирі є електроконвектори, натяжна стеля, міжкімнатні двері. Висота стелі 2.7 метри. На подвірї є спортивні та дитячі майданчики, паркінг, зони відпочинку. Територія комплексу огороджена та знаходиться під постійною охороною, вхід лише за магнітним ключем, а заїзд пульт від шлагбауму. Також на території є продуктовий магазин. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка біля виїзду з двору житлового комплексу зупинка громадського транспорту - до кільцевої дороги 5-7 хвилин.

Шевченка вул., 55б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира-студія в сучасному ЖК бізнес класу - Cinema House. Площа 22м2 9/10 поверх, хороша розвязка. Власна котельня. Без ремонту, будинок введений в експлуатацію у 2023, вікна, двері, лічильники, батарея, стяжка підлоги. Бізнес клас, багато сервісів: своя тренажерна зала, облаштоване бомбосховище, дитяча кімната, кімната для велосипедів та колясок, кінотеатр, коворкінг, кавярня, ресепшн Власник

власник
можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 43
rieltor.ua

ЖК Sofi House (Софі Хаус) житловий комплекс що представляє собою клубний 4 поверховий будинок який вже введено в експлуатацію, з поштовою адресою та можливістю одразу оформити право власності. Характеристики: •4 поверховий будинок •Висота стелі 2.75 м •Монолітно-каркасний будинок (бетон Ковальська) •Стіни з газоблоку Стоунлайт •Індивідуальне опалення (газовий котел) •Лічильники води/електроенергія •Утеплення пінополістиролом •Вода з власної свердловини •Закрита територія (дитячий майданчик, зона відпочинку) •Наземний паркінг

Свободи, 10
rieltor.ua

Ексклюзив! Продається 1к квартира-студія, вул. Павла Чубинського 8-Б, в ЖК Софія Київська, Софіївська Борщагівка. Квартира розташована на 3-му поверсі 13-ти поверхового цегляного будинку 2021року побудови, з зовнішнім утепленням стін. Квартира-студія під ремонт, вільного планування, з просторою кімнатою та великою лоджією. Загальна площа 32 кв.м. Будинок має власну котельню, встановлено лічильник на воду, є можливість встановити лічильник на тепло. В квартирі зроблена лазерна стяжка підлоги, горизонтальна розводка опалення, розводка силового кабелю під варочну поверхню та духову шафу. Комплекс закритого типу, має цілодобову охорону та відеоспостереження. Розташований в пішому доступі до окружної дороги міста Київ. Будинок зданий та заселений, працюючі два ліфти, доглянута прибудинкова територія, є великий дитячий майданчик, супермаркет Бджілка, аптеки, магазини та кафе, відділення пошти, державний садочок. У пішої доступності супермаркет Сільпо, АТБ, ТЦ Черрімолл, Спортлайф. Зручна транспортна розв’язка. Багато громадського транспорту в напрямку червоної, синьої лінії метро. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 8-Б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Шалімова 65а. Софіївський квартал. Софіївська Борщагівка. Смартквартира Продам 1 кімнатну смарт квартиру на вулиці Шалімова 65а. ЖК Софіївський Квартал, Софіївська Борщагівка, Київська область. 2/12 пов. монолітно-каркасному будинку 2016 року загальна площа 18 кв. Стан квартири: лазерна стяжка, склопакети, проводка проведена, радіатор, індивідуальне опалення, поєднаний з/в. Бронедвері, домофон. Закрита територія, що охороняється, так само ведеться відеоспостереження. Розвинута інфраструктура: школи, дитячі садки, поліклініка, ТРЦ, сквер, супермаркети. Метро Академмістечко 25 хвилин транспортом.

Академіка Шалімова вул., 65а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж однокімнатної квартири в ЖК Geneva по вул. Леменівська, 5, Софіївська Борщагівка. Квартира-студія площею 27,5 м2, розташована на 1 поверсі 4-поверхового будинку. Стан після будівельників - стяжка, штукатурка, розведено електрику. Опалення електричне. Вікна виходять на струмок. Є можливість добудови балкону. Будинок частково заселений. Поруч зупинка транспорту та магазини. До кінцевої швидкісного трамваю 15 хвилин ходьби. Квартира з документами.

Леменівська, 5
rieltor.ua

Софиевская Борщаговка ул Кошевая 104/21,9 этаж , метраж 26,5 после строительной отделки , котел, батареи , стяжка , штукатурка . Рядом остановка маршрутки , Новус, АТБ , Сильпо , новая почта . Документы готовы . Подходит под Е оселя .

Кошова вул., 104/21
rieltor.ua

Від власника! Продам 1к.кв. в Софіївській Борщагівці! Київська обл., Бучанський р-н., с.Софіївська Борщагівка, пров.Шкільний,3, 1/4пов. цегляного будинку, 32,1/16,1/6кв.м, будинок 1980-х років, дуже високий перший поверх, тепла, функціональна, затишна квартира, стан – потребує ремонту, опалення централізоване, с/в сумісний, лоджія – засклена, домофон, будинок у дворі, тихий, затишний, зелений мікрорайон серед приватного сектору - чудове місце для життя і відпочинку, поряд магазини, пошта, школа, тощо, дуже зручне транспортне сполучення - маршрутки до ст.м.Академмістечко та ст.м.Житомирська, Київ (Окружна) – 1,5км, ціна 25000у.е., без комісійних, Ярослав

Шкільний пров., 3
rieltor.ua

ЖК"Оазис" ,ул. Пшеничная,51. АТБ, Новус остановка транспорта. 2/4 эт. Стяжка лазерная, Стекло пакеты. Броне двери. Заведены в квартиру все коммуникации. С документами на право собственности. Возможна рассрочка.

Пшеничная, 51
rieltor.ua

Продаж чудової квартири в будинку клубного типу на Софіївській Борщагівці. Квартира підготовлена для виконання ремонтних робіт, висота стелі 3,30 м. Право власності більше 3-х років, вода централізована, каналізація централізована, опалення - власна газова котельня. З вікон прекрасний вид на приватний сектор. Закрита територія, біля будинку парковка для авто. Дуже гарна інфрастуктура - зупинка транспорту, супермаркети, до швидкісного трамваю 3 хвилини, до центру - 15 хвилин на авто.

Жулянська, 5а
rieltor.ua

Гарна квартира (2 смарти) для життя чи під комерцію! Продається 2-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Шевченко, 55б. Помешкання знаходиться на цокольному поверсі, стан — після забудовника, заведені вода та світло, встановлені лічильники. Чудовий варіант для вашої інвестиції! Приміщення можна використовувати як під комерцію (салон, магазин, офіс), так і під житло. Квартира вже поділена на 2 смарти. Ідеальний варіант за невеликі кошти! Будинок цегляний 2014-го року, гарний стан підїзду. Закрита територія, парковка перед будинком, окремий паркінг на території за будинком, дитячий майданчик. Дім знаходиться на початку Софіївської Борщагівки, тому можна швидко та без заторів виїхати в напрямку центра Києва. У пішій доступності розташований парк, церква, озеро, продуктові магазини, школа та дитячий садок. Зупинка маршрутного таксі в 7-ми хвилинах від будинку. Маршрутки до станції метро «Академмістечко» та «Теремки». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Шевченка вул., 55б
rieltor.ua

Продаж смарт квартири Софіївська Борщагівка, вул.Шалімова,70/2, ЖК "Софіївський квартал". 10 поверх 11 поверхового будинку Загальна площа 29 кв.м., кухня 5 кв.м. Перепоступка прав власності 50/50. Станьте першим власником. Відмінний варіант як для життя, так і під орендний бізнес. У квартирі суміжне планування Є можливість встановити розсувні двері і відокремити кухню від кімнати, Вікна виходять на ліс, дуже гарний краєвид, свіже повітря та спів птахів у будь-яку пору року. Квартира продається в повній комплектації з меблями та технікою. Не потребує додаткових вкладень. Санвузол сумісний, встановлений душ, облицювання якісною плиткою. Чисте доглянуте парадне. Є сучасний ліфт, працює тихо. На поверсі доброзичливі сусіди (сімейні пари) Двір обладнаний дитячим майданчиком, є місце для прогулянок. Територія ЖК закрита, з власною інфраструктурою, та пильними сусідами. Поруч із будинком є торговий центр, Новус, кавярня та перукарня. Гарна транспортна розвязка У 250 м. зупинка громадського транспорту. Прямі маршрутки до метро Академмістечко. Час до метро 20 хв. транспортом. Купите Ви цю квартиру чи ні - вирішувати тільки вам, але побачити її точно варто! До вашої уваги можемо запропонувати ще один варіант смарт-квартири в цьому ж будинку, на 7 поверсі

Академіка Шалімова вул., 70/2
rieltor.ua

ЖК Софія Київська Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинський район вул.Чубинського, 8Б Продаж 1к квартира - студія , без оздоблення, санвузол сумісний, опалення своє в комплексі, теплий цегляний будинок. Площа 33 кв. м. Житлова площа 17 кв.м. 12пов/ 12 пов. будинок . Є техповерх. Власна котельня, лічильник тепла, світла та води. В підїзді є 2 ліфти Зручна транспортна розвʼязка. До окружної 2 км. 15хв на авто до м.Житомирська, 20 хв маршруткою. • Чудовий ЖК Софія Київська закритого типу, цілодобов охорона, цегляний теплий будинок, • Розвинен інфраструктура: дитячі майданчики, дитячий садочок на території комплексу. • Вільна парковка

Павла Чубинського вул., 4
rieltor.ua

Предложение от застройщика без переплат и комисси . Продажа 1 комнатной Квартиры старт продаж выгодная цена ЖК Sanville Park Отличное место расположения Ціна 18100$ Площадь Квартиры 31,18м3 Площадь Кухни 5м2 Площадь Санузла 4м2 Ремонт после строителей без отделки ( возможно ремонт от застройщика) Счётчики на электричество и воду . Коммутации все городские . Закрытая охраняемая территории, Зона отдыха барбекю зона . Паркинг гостевой ( так же есть в продаже парко места ) , Новая Почта , Школы детский сад в пешей доступности от дома . Вариант квартир от 27м2 до 50м2 Первые этажи квартиры с двориками Звоните узнавайте подробности, просмотры в удобное время для вас .

Богдана Хмельницького, 25
rieltor.ua

Продаж однокімнатної смарт квартири в новому будинку с. Софіївська Борщагівка, ЖК Женева ул. Леменівська 9, 2/3 пов. Про квартиру: Квартира з документами. Загальна площа квартири 17,0 кв. Будинок монолітний, утеплений. Квартира на 2 поверсі у середині будинку. Комунікації: каналізація -септік, вода- своя свердловина, опалення – електро. Квартира з ремонтом, но без меблів. Квартира знаходиться в тихому місці, 700 метрів від Кільцевої дороги. Поруч дуже розвинена інфраструктура. Маршрутки кожні 5 хв до м. Академмістечко та до м. Теремки. Умови покупки: Без комісії для покупця

Леменівська, 9
rieltor.ua

Бажаєте жити в новому комплексі в селі Софіївська Борщагівка ? Втомилися платити комісію ріелторам? Тоді ми раді запропонувати Вам 1- кімнатну квартиру у ЖК SOFI HOUSE Без % для покупця. ЖК SOFI HOUSE - комплекс клубного типу. Монолітно каркасний будинок, перестінки газоблок, утеплення пінопласт 100 мм. У всьому ЖК квартири з вільним плануванням. Встановлено 2х камерні енергозберігаючі склопакети. Стелі H-2,75. Індивідуальне опалення, встановлені 2х контурні газові котли. Встановлено якісні вхідні двері. Будинок зданий, і введений в експлуатацію. Прямі договори з ДТК. Закрита територія, відеоспостереження по периметру ЖК. Можливий продаж через ЕОселя та інші держпрограми. Поруч з будинком є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, школи, садочки, медичні центри та супермакети: "Сільпо", "АТБ", "NOVUS", ФОРА", будівельний центр "UNIT" і т.д. ТЦ ЄВРОПАРК - 5хв пішки, ТЦ "СОФІЯ МОЛ" - 15хв пішки Зупинка міського транспорту за 5хв від будинку, маршрутки до метро. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, стиль і зручність у повсякденному житті. Телефонуйте нам сьогодні, щоб організувати перегляд і обговорити всі деталі. ID: 77179

можливий продаж по єОселя
Поліська вулиця, 2Б
rieltor.ua

Бажаєте жити в новому комплексі в селі Софіївська Борщагівка? Втомилися платити комісію рієлторам? Тоді ми раді запропонувати Вам 1 квартиру в ЖК SOFIhouse Без % для покупця. ЖК SOFIhouse - комплекс клубного типу. Монолітний каркасний будинок, перестінки газоблок, утеплення пінопласт 100 мм. У всьому ЖК квартири з вільним плануванням. Встановлено 2-х камерні енергозберігаючі склопакети. Стелі H-2,75. Індивідуальне опалення, встановлені 2-х контурні газові котли. Встановлено якісні вхідні двері. Будинок зданий і введений в експлуатацію. Прямі договори із ДТК. Закрита територія, відеоспостереження по периметру ЖК. Можливий продаж через ЄОселя та інші держпрограми. Поруч із будинком є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, школи, садки, медичні центри та супермакети: "Сільпо", "АТБ", "NOVUS", ФОРА", будівельний центр "UNIT" і т. д. ТЦ ЄВРОПАРК - 5хв пішки, ТЦ "СОФІЯ МОЛ" - 15хв пішки. Зупинка міського транспорту в 5 хв від будинку, маршрутки до метро.Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, стиль і зручність у повсякденному житті. ID: 77175

можливий продаж по єОселя
Поліська вулиця, 2Б
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на мансардному поверсі, Софіївська Борщагівка, вул. Микільська 88, зовсім близько до Кільцевої. Загальна площа 30 кв.м. 4/4 поверхового. В квартирі вже зроблено ремонт під чистову обробку: тепла підлога, стяжка, штукатурка на стінах, утеплення даху, відокремлена гардеробна, розведена електрика та виведені мокрі точки. Є готовий план проект квартири. Будинок теплий, монолітно-каркасний, стіни цегла та газоблок. Утеплення пінопластом. Комунікації : централізоване водопостачання, централізована каналізація, електропостачання. Будинок введений в експлуатацію, вже частина квартира заселена, в інших квартирах робляться ремонти. Прибудинкова територія з власним мангалом, є паркомісця. Поруч знаходиться автостоянка. Хороше і цікаве місцезнаходження: затишне і тихе життя приватного сектора і поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура великого міста. Магазини АТБ та Новус, Макдональдс, зупинка громадського транспорту в 5 хвилинах пішки, ТЦ, школи, садочки, банки та багато іншого.

Микільска, 88
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира клубний будинок Олімпія, вул. Амосова 12/1. Площа квартири складає 43 квадратних метри. Розташована на 1 цокольному поверсі 5-поверхового будинку. У квартирі є велика житлова кімната та кухня, а також просторий сумісний санвузол. Будинок вже зданий в експлуатацію, тому можна заїжджати та робити ремонт згідно своїх уподобань (зроблено дизайн проект з усіма розрахунками, від А до Я). Комплекс має зручне розташування з багатою інфраструктурою навколо. Поруч знаходяться школи, дитячі садки, банки, клініки, кафе, ресторани та безліч магазинів. Також є спортивні майданчики, супермаркети. Ціна цієї квартири становить 30 000 доларів. Телефонуйте негайно, щоб дізнатися додаткову інформацію та домовитися про перегляд. Квартира чекає на своїх щасливих власників!

Продам 1-кімнатну квартиру клубний будинок Олімпія
olx.ua

Продаємо в ЖК "Софія Київська" вулиця Чубинського, 8Г 1-кімнатну квартиру студію з балконом. Чистова обробка. Стяжка підлоги, штукатурка стін. Хороші вхідні двері. Є можливість на балконі обладнати кухню, попередньо заскливши його. Комплекс із закритою територією. Вся своя інфраструктура біля будинку. Зручне траспортне сполучення. Гарний варіант для життя.

Продаю в ЖК "Софія Київська" смарт 36м2 Академмістечко Житомирська
olx.ua

Клубний будинок «Світанок» — це смарт-апартаменти та дворівневі смарт-квартири за ціною автомобіля практично в межах Києва. Софіївська Борщагівка вул Горького 11 Чотириповерховий житловий будинок всього на 20 квартир 12 типів розташувався в стороні від промислових підприємств та великих транспортних магістралей. У охороняємому внутрішньому дворі облаштують дитячий майданчик, що дозволить батькам не турбуватися про їхню безпеку. Для мешканців з автомобілями у комплексу буде підземний паркінг з ліфтом, який піднімається до верхнього поверху будинку, та відкрита стоянка на кілька паркомісць на території. Комплектація квартири здаються з чорновим ремонтом, ремонтом «під ключ» та дизайнерським ремонтом індивідуальне опалення дозволить самостійно визначати дату початку та закінчення опалювального сезону додатковий комфорт та можливість економити на комунальних платежах забезпечує система дистанційного керування «Розумний будинок» з додатками для IOS та Android підключено цифрове TV, телефонію, швидкісний інтернет та домофон у квартирах встановлені протипожежні металеві вхідні двері, двокамерні енергозберігаючі металопластикові вікна, прилади обліку холодної води та електроенергії щоб хаотично встановлені кондиціонери не псували фасад, передбачені навісні кошики для кондиціонерів закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх» та відеоспостереженням комплекс обслуговує власна житлово-комунальна служба. Введення в експлуатацію - грудень 2024р Також в продажу: студії -24,7м2 1-імнатні 29-39м2 2-імнатні 50м2 Ціна 800 уо/м2 Відділ продажу Наталія

Святопетрівське.  "СВІТАНОК " - 10 хв від окружної
olx.ua

Пропонуємо квартиру до продажу1 кімнатну квартиру.В новому ЖК CINEMA HOUSE.Будинок введено в експлуатацію.Загальною площею 21.9 м2.Є балкон.Стан квартири після будівельників,хороша можливість зробити все на свій смак.Житловий комплекс клубного типу CINEMA HOUSE в Софіївській Борщагівці — для тих, хто цінує не просто житло, а віддає перевагу зручності та повноті послуг у власному будинку.Але головне, що пропонує комплекс – це власна інфраструктура для мешканців. До внутрішньої інфраструктури включені: спортзал, коворкінг, кінотеатр та івент-зала для проведення свят та вечірок, дитяча кімната, колясочна, місця для зберігання та комори, міні-кавярня та ресторан з літньою терасою.Для дітей у житловому комплексі CINEMA HOUSE передбачена дитяча кімната, яка знаходиться у полі зору відвідувачів ресторану та коворкінгу, а також ігровий майданчик на території. Пішки відвести дитину можна до дитячих садків «Чебурашка» — 10 хвилин, «Моя Капітошка» — 14 хвилин, «Росинка» — 15 хвилин. На авто це від 3 до 5 хвилин.У пішому доступі від новобудови розташовані декілька невеликих продуктових магазинів та супермаркети практично всіх великих торгових мереж: до найближчих супермаркетів «Лоток» та «АТБ-Маркет» — 2 хвилини пішки, до «Фора» — 8 хвилин, до «Квартал» та ще одного «АТБ-Маркет» — 10 хвилин. Піша прогулянка до найближчого продуктового ринку «Вишневий» триватиме 7 хвилин.Чудовий вибір для життя,а також під орендний бізнес.

Продаж 1 кімнатної квартири на Боголюбова 43 ЖК CINEMA HOUSE
olx.ua

Без комісії ! ЖК Уютний Квартал, Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні 20/10 Продається СМАРТ квартира 25 м2, є КЛЮЧІ. Особливості квартири: - Електрика - 7кВт - Бойлер - 50 л - Кондиціонер - Розведена електрика та сантехніка - термопанелі - Гіпсова штукатурка стін - Стяжка підлоги Лічильники допоможуть ефективно контролювати витрати. В наявності є квартири з різною площею , за більш детальною інформацією телефонуйте по номеру оголошення.

Затишна Smart квартира ЖК Уютний квартал 25,7 кв.м .‘
olx.ua
123...5
1 - 24 з 97 результатів