В місті Снятин по вул. Шевченка Продаються дві квартири обєднані в одну, загальною площею в 100 кв метрів. 3 спальні і великий зал. Дві ванні кімнати, одна з джакузі друга ванна з душовою кабіною. Велика кухня з меблями, коридор з шафами купе, підлога- ламінат. Великий балкон на дві квартири. Квартира частково обмебльована. Додаткову інформацію надамо при потребі.

власник
Продається квартира
olx.ua

Продається 3-х кімнатна кв. в с. Хутір-Будилів Снятинський р-н, пов. 1 площа 112 м2; Велика прихожа; Кухня: Коридор: Ванна; Кладовка: Будинок обладнано газо-, електропостачанням. Ціна договірна.

власник
Трьох кімнатна квартира в с. Хутір-Будтлів
olx.ua

Продається квартира в цетрі міста Снятин зі своєю земельною ділянкою. Будинок складається з великої кімнати, кухні, ванної кімнати та коридора. Будинок продається частково з меблями. Світло, газ та вода проведені. Будинок розміщений на гарній вулиці,чудова інфраструктура та хороші сусіди. Поблизу будинку знаходиться: магазини, аптеки, базар, ресторан, автобусна зупинка. Документи всі в порядку та готові до перепису. Можливий торг Якщо цікавлять деталі,то звертайтесь за телефоном 06*********77.

Продається квартира в центрі м. Снятин
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира під ремонт за адресою Залуччя Долішне по вулиці Заводській Має гараж , підвал, приміщення для господарства ,підвал і 30сотик землі Дзвоніть по телефону : 09******90 09******38 Абo WhatsApp +34699015838

власник
Продається квартира під ремонт.
olx.ua

Терміново продам трьох кімнатну квартиру +підвал 5 Поверх будинок 5 поверхів повністю з усіма меблями які є на фото ціна договірна

власник
Терміново продам
olx.ua

Продам 4-ох кімнатну квартиру в буд. № 3 по вул. В. Стефаника в м. Снятин (поруч Снятинської багатопрофільної лікарні). Наявне нове сучасне індивідуальне опалення, нова електропроводка, новий санітарний вузол, у кожній кімнаті є натяжна стеля. Квартира включає: одну кухню, три спальні кімнати, одна вітальня, два санітарні вузли (у кожному є туалет та душ/ванна), два великих балкони, одне підвальне приміщення. Загальна площа 95 метрів квадратних. Квартира знаходиться на третьому поверсі. Поруч будинку знаходиться Снятинська багатопрофільна лікарня, школа, садок, міський стадіон, парк. Вартість квартири становить 65 000 $. ЦІНУ НЕ СКИДАЮ!

Продам 4-ох кімнатну квартиру в м. Снятин (В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ!)
olx.ua

Продається квартира у Заболотові, 3 кімнати, загальна площа 102 м.кв: - квартира 63.5 м.кв. плюс гараж і кладовка. Центральна каналізація та водопостачання. Двох контурний газовий котел. Металопластикові вікна, частково паркет.

власник
Продаж квартири 3-х кімнатної + гараж
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира в центрі міста Снятин по вулиці Лотоцького. Квартира знаходиться на третьому поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 57,4 кв.м Квартира продається повністю з меблями та технікою. Світло та вода є. Опалення автономне. В квартирі є два балкони з виглядом на площадку та дитячий садочок. Квартира досить простора та тепла. Санвузол та ванна кімната роздільні. Квартира знаходиться в гарному районі з хорошими сусідами та чудовою інфраструктурою. Поблизу знаходяться: садочок, школа, магазини, кафе, лікарня, аптеки, стадіон… Документи всі в порядку та готові до перепису.

Продається трьохкімнатна квартира в центрі міста Снятин
olx.ua

Продається простора двокімнатна квартира 68 метрів квадратних. Велика кухня, високі стелі. Тепла підлога. Будинок Утеплено. Гардероб і кладове приміщення. 4 поверх. Вул. Баронська 16.

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продається трьохкімнатна квартира в центрі міста Снятин по вулиці Лотоцького. Квартира знаходиться на четвертому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа: 69,2 кв.м. Житлова :39,3 кв.м. Квартира складається з трьох житлових кімнат, великого коридора, кухні, ванної, роздільного санвузла та балкону. Балкон має вигляд на дитячий садочок. Світло та вода є. Опалення автономне. Квартира знаходиться в затишному районі з добрими сусідами та чудовою інфраструктурою. Поблизу знаходяться: магазини, кафе, лікарня, аптеки, садочок, школа,стадіон. Документи всі в порядку та готові до перепису.

Продається трьохкімнатна квартира в цетрі міста Снятин
olx.ua