Врх кімнатна квартира в центрі м.Сновськ.Другий поверх пятиповерхового будинку.Централізоване опалення,водопровід.Санузел роздільний.Загальна пдоща-48.8кв.м.тел.09******53

власник
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира,розташована в центрі міста,кімнати роздільні,санвузел роздільний,є бойлер, 2 лоджії,в квартирі є кладовка,є підвал. Частково мебльована.

власник
Терміново    Продається 3-кімнатна квартира
olx.ua

Квартира в гарному стані Всі питання по тел 06******81

власник
Продам квартиру в гарному стані
olx.ua

Продається 2-кімнатна Квартира 36м2 по вулиці Заводська. Є: газ, водопровід, електрика. Опалення газове та пічне. На додачу з квартирою йдуть: 5 сараїв в одному із сараїв є льох. Є кілька невеликих ділянок землі під грядки. Звертається за телефоном: 09******65 – Наталія Петрівна.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в місті СНОВСЬК
olx.ua

Продаєця двокімнатна квартира,є своє газове опалення, санвузол, бойлер 80л. Кухня з плитою залишається, частково меблі залишаюця. Холодильник за домовленістю. Окремо є гараж з погребом є документи. Торг і на квартиру і на гараж. Деталі по телефону дзвоніть домовимось 06******78.

власник
Двокімнатна квартира.
olx.ua

Продам 3кімнатну квартиру в місті Сновськ, Чернігівська область. Знаходиться в центрі міста, на 5 поверсі 5ти поверхового цегляного Ремонт частково. 2 балкони.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру.
olx.ua