Продаётся 2х комнатная квартира, ул.Ингулецкая 5, 2й этаж 5го дома.Площадью 51,7 , комнаты раздельные, большой балкон-лоджия. Возле дома есть гараж Железный в отличном состоянии ,в гараже есть погреб. Цена за квартиру и гараж :12000$,торг уместен. Телефон для контакта: viber +48537138585

власник
Продажа 2-х комнатной квартиры
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру 4 поверх 5-ти поверхівки на соцгороді поруч з АТБ. В квартирі автономне газове опалення, кондиціонер,побутова техніка та меблі. Стан квартири-заходь і живи. Можливий торг реальному покупцю.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру Снігурівка соцгород
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру у м. СНІГУРІВКА. Продаж від власникв. В пішій доступності 2 школи, садочок, атб, адміністріція, парк, залізничний вокзал, автовокзал. В квартирі незакінчений євроремонт. Замінили всю проводку, вирівняти стіни, зробили натяжні стелі, встановили індивідуальне опалення, роблена підлога, нові броньовані металопластикові вікна. Запрошуємо на пепегляд.

власник
Продам докімнатну квартиру з євроремонтом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 к/к квартира на 1 поверсі двоповерхового будинку: утеплена, кондиціонер, металопластикові вікна, броньовані вхідні двері, стеля і стіни гіпсокартон, замінені водопровідні і каналізаційні трубопроводи, замінена електропроводка, двохтарифний лічильник електроенергії, опалення електричними конвекторами . Є хоз будівля з погребом. м-н Сонячний, кутовий будинок біля Гарант-Сервісу, дзвоніть, питайте

власник
2 к/к квартира, жила.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру. Провулок Шкільний 9. Другий поверх трьохповерхового будинку. Загальна площа 41 кв.м. Жила площа 26,6 кв.м. На вулиці також є кладовка. На всі питання відповідаю у телефонному режимі або у приватні повідомлення у вайбер. Усім Миру та Добра! Душевного спокою та рівноваги!

власник
Продам двухкомнатную квартиру
olx.ua

продается 2-хкомнатная квартира в Снигиревке 46,3м2. Второй этаж над АТБ. Комнаты раздельные. Балкон и окна из металлопластика. Входная дверь металлическая. Санузел раздельный.Отопление и горячее водоснабжение: двухконтурный котел (италия) плюс бойлер.Квартира полностью в жилом состоянии. Продается вместе с мебелью , оборудованием и пр.

власник
продам 2-хкомнатную квартиру в г. Снигиревка
olx.ua

Продам 2-х комнатную квартиру в г. Снигиревка. * Продам 2-х кімнатну квартиру у м. Снігурівка. * Площа 45,9 кв.м; * 2 кімнати, кухня, лоджія, комора. Санвузол роздільний. * Також разом з квартирою продається камяний гараж з ямою, і окреме місце в підвалі. *Торг доречний . * З приводу оренди прошу не турбувати). * Деталі по телефону чи особистих повідомленнях.

власник
2-х комнатная квартира в г. Снигиревка
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в Снігурівці район 7 вітрів ціна договірна деталі за номером +38********58 Таня +38********84 Сергій

власник
Продам 2 кімнатну квартиру
olx.ua

Популярні запити