НЕ СОТРУДНИЧАЮ С РИЭЛТОРАМИ! ТОРГА НЕТ. ОБМЕНА НЕТ. НЕ СДАЕМ . Клиентам которые ищут квартиру с готовым ремонтом, другими условиями, торгом, другим месторасположением просьба не обращаться. Продам 1 комнатную квартиру в центре города от хозяина 29м.кв хрущевка в 4х этажном доме, на 2 этаже по ул . Незалежности . Ремонт подъезда планируется в 2024 году, соседние подъезды отремонтированы. Комната 17 м.кв., вся кухня 183×237 +90 см (душевая расположена на площади кухни, не отделенная простенком по планировке квартиры) , высота потолков 2м60. Квартира угловая,сухая без плесени и грибка,стены и потолки в хорошем состоянии. В самом парадном дома есть сухой личный подвал , есть земля для грядки или палисадника за домом. Квартира в жилом состоянии ,замена водопроводных труб на кухне,вывод труб под бойлер,душкабина,замена счетчика воды,унитаза,счетчика эл/энергии в 2020 году. Квартира записана в очередь на установку бесплатного счетчика на газ.Счетчик на тепло установлен на весь дом.В прихожей кладовка с антресолью , столярка не менялась ,балкон не остеклен ,пол деревянный ,не скрипит.Можно сделать студию,планировка компактная и уютная. *Внимание! Кухня и душкабина без простенка по планировке в этом доме,его можно установить из гипсокартона ( если есть необходимость), все коммуникации в доме работают отлично,посторонних запахов нет. Хорошая шумоизоляция, стены толстые ,соседей не слышно.

власник
Квартира 1 комнатная центр.,.НЕ СДАЁТСЯ.Читайте объявлен
olx.ua

Продам квартиру район Богдана 8 поверх не углова квартира тепла склопакет на 2 камер нові двері рядом супермаркет Делікат школа садочок недалеко автобусна зупинка без долгів всі питання по телефону Я власник Є ТОРГ 06******70

власник
Продам квартиру  район Богдана
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЦЕНТРІ МІСТА! В кімнаті та коридорі зроблено ремонт.Ванна суміжна. Бойлер на 80л, духовка, пральна машина та всі меблі залишаються новим власникам (по бажанню). Підключено інтернет маклаут. Великий балкон - 8метрів. Ліфт працює завжди. Є технічний поверх. Поруч школа (ліцей Лідер), 2 садочки, магазини, банк, пляж, ринок. До центру міста 5хв. Затишний двір з дитячим майданчиком. Слухаємо пропозиції по ціні.

Однокімнатна квартира в центрі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в районі Сільгосптехніки м. Сміли. Будинок цегляний, поверх 7-й. Вікна в кімнаті, на кухні й балконі – склопакети. Плита електрична, бойлер. Санвузол сумісний. Ліфт надійний. На площадці є кладовка, закріплена за квартирою. В квартирі є все для затишного проживання. Ціна: 17500 $

Однокімнатна квартира в цегляному будинку
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в двоповерховому будинку на другому поверсі. Загальна площа 39.1 кв.м. Виход на лоджію і з кухні і з зала. Лоджія 6.3 кв.м. Лоджія утеплена всюди. Всі вікна нові з затемнення м з гарною фурнітурою виробника SALAMANDER. Капітальний ремонт в стадії 80% завершення. В ванній кімнаті дорога добротна сантехніка,душева кабіна, мийка камяна, гарні меблі. Все абсолютно нове. Гарний ламінат. Дзвоніть будь ласка,не пишіть повідомлення.

власник
Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Продається однокімнатна квартира на першому поверсі пятиповерхового будинку. В квартирі встановлені пластикові вікна,металеві двері,новий унітаз та нові лічильники на воду та газ. Також залишаться деякі меблі: диван,шафа,стіл. На подвірї є дитячий майданчик,поряд з будинком автобусна зупинка,в декількох хвилинах ходьби є магазин. Також поряд знаходиться станція ім. Шевченка та ринок.

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам 1 к квартиру у мікрорайоні РПЗ по вулиці Мазура. Пропозиції від власника. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Ліфт працює. Інфраструктура неподалік: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту, магазини, кіоски. Квартира під ремонт. За деталями, пишіть.

власник
Продам 1к квартиру від власника
olx.ua

Продам 1 квартиру в м.Сміла в районі РПЗ / Сільхозтехніка. Під ремонт. Ціна 9500 $ Без комісії .

Продам 1 квартиру в м Сміла.
olx.ua

Планування - роздільна Сан.вузол - суміжний Опалення - централізоване Ремонт - житловий стан Меблювання - так Продається 1-кімнатна квартира в районі Б.Хмельницького. Квартира знаходиться на 1-шому поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Заг.площа 35м.кв. кімната 18.30 м.кв. кухня 8.10 м.кв. Інфраструктура - поряд магазин АТБ, Єва, Простор, кіоски, зупинка громадського транспорту.

власник
Продаю квартиру, місто Сміла
olx.ua

Продам 1 квартиру в місті Сміла,в районі Сільхозтехніка. Поруч : зупинки транспорту, магазини. Ціна 11 000 $

Продам 1 квартиру в м.Сміла , Сільхозтехніка
olx.ua

Житлові комплекси у Сміла

Продам 1 кімнатну квартиру в Смілі з капітальним ремонтом на 8му поверсі (ліфт працює завжди) 9 поверхового будинку. Район РПЗ. В квартирі замінені всі комунікації (електрика, вода, опалення). Є вся необхідна техніка та меблі під замовлення (бойлер, пральна машина, холодильник, індукційна плита, духова шафа, двостороння шафа для одягу, ліжко, диван, телевізор), тепла підлога в ваннній кімнаті, кондиціонер. Квартира має резервне живлення на випадок відключення світла та резервний інтернет StarLink. Балкон - окремий робочий кабінет з панорамними вікнами, з окремим кондиціонером та теплою підлогою. В підʼїзді зроблений ремонт.

власник
1к квартира студія
olx.ua

Продаю однокімнатну квартиру в центрі міста по вулиці Соборна. Квартира знаходиться на 4 поверсі, вікна виходять на центральну вулицю та 3 школу. Висота приміщення - 2,5 м; Кухня - 7,8 кв.м; кімната - 17.0 кв. м; ванна - 3 кв. м, балкон - 1 кв.м.; коридор - 4,5 кв.м. План додаю в карусель з фото. Балкон утеплений, на вікнах ролети, бо сонячний бік. В квартирі повністю виконаний капітальний ремонт з нуля. Дизайн авторський, робили з душею для себе на довгі роки життя, але змушені продавати. Є лічильники на газ, воду, світло (2 тарифний лічильник, день/ніч), домофон, інтернет. Вода централізована, є бойлер. Опалення централізоване. Будинок теплий, хоча і панельний. Меблі в кухні робили під замовлення. Все залишається новому власнику, включаючи варочну панель та духову шафу, пральну машинку та бойлер. В кімнаті - ламінат. В коридорі, кухні та ванній кімнаті - плитка. Боргів по комунальних не має. В підвалі будинку є комора. Перегляд за домовленістю, бажано на суботу. Якщо є питання то телефонуйте або пишіть) З ріелторами працювати не буду! В квартирі ніхто не прописаний. Оплата оформлення 50/50.

власник
Квартира центр/Соборна
olx.ua

Пропонуємо до продажу комфортну однокімнатну квартиру в м. Сміла по провулку Захисників України в районі Богдана. Продаж з меблями та технікою. Після проведеного ремонту ніхто не проживав. Ще розглядаємо варіант обміну на двокімнатну квартиру під ремонт в цьому ж районі міста без доплати. Вартість даної квартири становить 21 000 доларів. Комісія АН.

Терміновий продаж однокімнатної квартири
olx.ua

Продається 1-к квартира в р-н Машбуд(Берізка).Поряд вся необхідна інфраструктура.

Продається 1-к квартира в р-н Машбуд
olx.ua

Продається 1-к квартира з косметичним ремонтом та меблями. Поряд магазини, зупинки громадського транспорту.

Продається 1-к квартира в р-н Сільгосптехніка
olx.ua

Пропонується на продаж 1-кімнатна квартира з ремонтомм.Сміла по вулиці Василя Стуса 48/А (р-н Кут). Квартира розташована на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Здійснене перепланування балкона, за рахунок чого збільшено розмір. В санвузлі встановлено підлога з підігрівом також замінена та утеплена підлога по всій квартирі. Нові вікна. Лічильники на воду та на газ. Зупинка громадського транспорту. Деталі по телефону.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру в м.Сміла або здам  на довгий термі
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 1 квартиру в г.Смела , в районе Сельхозтехника/ РПЗ. Без балкона !!! Рядом в пешей доступности : магазины , остановка транспорта, парк , к школе 10 мин, и детскому садику, рынок. К центру ехать 5-7 мин. К ж/д вокзалу ехать 5-10 мин . Квартира под ремонт !!! Под Ваши фантазии и дизайн ждёт Вас !!! Просмотры по договоренности в удобное время. Цена : 9 500 $ Риэлтор. Без комиссии.

Продам 1 квартиру  РПЗ, Сельхозтехника
olx.ua

Обміняю однокімнатну квартиру в районі Богдана на невеликий будинок в м. Сміла (або пригороді). По еквіваленту вказаної ціни. Не кутова, приватизована, вікна металопластик, здоровий балкон(4м), косметичний ремонт, інтернет, без боргів, в наявності великий підвал. Всі лічильники. Бойлер на гарячу воду. Тамбур на 3 квартири. Всі подробиці за телефономо.

власник
Обмін 1 кімнатної квартири м.Сміла. Тільки обмін без продажу.
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в малосімейці на 8-му поверсі 9-поверхового будинку, район Сільхозтехніка! Потребує ремонту - ідеальний варіант для вашого власного стилю!

1 кімнатна квартира
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з великою добудовою під магазин ,салон,офіс . Зупинка " Універсам" на Мазура, лічильник тепла

власник
Продам квартиру  з великою добудовою під магазин
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира в м. Сміла, в районі сільгосптехніка/РПЗ. Без балкона. Опалення централізоване. Загальга площа-35 кв.м. Кімната-17,7 кв.м. Кухня-10,9 кв.м. Ванна кімната-3,1 кв.м У будинку виключно електропостачання. Ціна -16000 ₴

власник
Продам 1 кімнатну квартиру, в м. Сміла, район сільгосптехніка/РПЗ
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Смілі з капітальним ремонтом на першому поверсі 9 поверхового будинку. Район РПЗ. В квартирі замінені всі комунікації (електрика, вода, опалення). Є вся необхідна техніка та меблі (бойлер, пральна машина, холодильник, індукційна плита, шафа, ліжко). В підʼїзді зроблений ремонт, встановлені додаткові двері на поверсі. Квартира світла та затишна) Писати на вайбер.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Невелика зручна квартира на першому поверсі. Вікна металопластикові.

Однокімнатна квартира в районі КУТ
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на 1 поверсі в районі Богдана. Поряд школи, АТБ, інші магазини, стадіон, дитячий садок. Загальна площа 29, 1 кв.м. Кухня 5,6 кв.м., кімната 14 кв.м. Санвузол суміжний, кладовка. Вбудована кухня, газова плита, бойлер залишаються. Індивідуальне електроопалення. Решітки на вікнах , вікна м/п. Лічильники на газ, воду (поміняно у вересні 2023 року). 3-тарифний лічильник елетроенергії. Без боргів. Хороший торг

власник
1-кімнатна квартира на Богдана
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів