Обміняю квартиру 2х кімнатну другий поверх район 12 школи 58 к.м Без ремонту будинок відрізаний від централізованого опалення ,стоїть 3х тарифний лічільник. Сарай погріб.На однокімнатну з вашою доплатою

власник
Обмін 2х кімнатну квартиру на 1кімнатну з вашою доплатою
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира по вул. Родини Бобринських 64 (центр). Велика лоджія з підвальним приміщенням. Квартира без ремонту. Зараз стадія демонтажу сан вузла для перепланування. Встановлені якісні двері з найкращими замками. Тепла, не кутова. Питання по тел.

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Квартира в районі Поштового Почтовая (Ржевська2) на другому поверсі. Є гаряча вода, встановлені нові вхідні двері, вікно між балконом замінене. Квартира знаходиться в дуже зручному місці, магазини зовсім близько, не далеко зупинка автобуса , все знаходиться в кроковій доступності. Детальніше можна писати або зателефонувати.

власник
ПРОДАЮ 2-х кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться на 7 поверсі,тепла та сонячна. Замінені вікна та балкон,електро опалення. В квартирі є комірчина з балкону,простий коридор. Поруч все потрібне для життя: школа та садочок,магазини,аптеки,ринок,зупинки. Перегляд в зручний для Вас час. Деталі за телефоном.

Продаж 2-х кімнатної квартири м.Сміла
olx.ua

Продам квартиру в центре города. Первый этаж кирпичного пятиэтажного дома. Теплая, не угловая. Рядом школа номер 5, загс, центральный рынок. Две отдельный комнаты, выполнен ремонт. Отличное жилое состояние, вся мебель и техника остается покупателям. Счетчики на газ, воду и электрику. Есть газовая колонка которая греет воду(существенная экономия). В квартире имеется стиральная машинка на 5кг(новая), кондиционер, газовая плита, холодильник вся необходимая мебель. Светлая, уютная квартира. Ждем Вас на просмотры. Продает собственник.

власник
Квартира в центре без комисии
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру. Центральна частина міста, в тихому і комфортному місці розташування. До квартири є сарайчик. Квартира тепла, затишна, високі потолки, кімнати окремі, всі лічильники в наявності, є газова колонка. тел: 09******02

власник
Продаж квартири в місті Сміла, вул. Незалежності
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в р-н Богдана (Стадіон) Загальна площа 43,5м² Індивідуальне електричне опалення. Частково замінена сантехніка. Новий бойлер. Новий унітаз та змішувачі. Стан житловий. Вікна на північ та захід. Дах не тече. Дві кладовки. + Місце в підвалі як бонус.

власник
Продам 2-х кв. Богдана/Стадіон
olx.ua

Продам или обменяю на (дом, или квартиру, так же варианты в Черкассах, рассмотрю все ваши предложения ) уютную 2-х ком. квартиру р-н РПЗ (ул. Репина) Огромной общей площадью - 56.6м2. Квартира на 9-м этаже 9-и этажного дома. Дом очень теплый, квартира со всех сторон утепленная, крыша дополнительно перекрыта, тех этаж можно всегда проверить, Сухой + утеплен! Балкон застеклен - металлопластиком. Утреннее солнце в кухне создаст настроение на весь день. Квартира в жилом состоянии, меблирована, покупай и живи. Возле дома расположены магазины, школа, садики, поликлиника, тренажерный зал, 5 мин пешком остановка общ. транспорта. С индивидуальным электроотоплением. Подключен бойлер ( 1- для ванной, 1 для кухни). Кондиционер, душевая кабинка, большая спальная кровать + детская, Газовая плита + духова (встроенные), заказная кухня! ТОРГ! Пишите на любой мессенджер!

власник
Огромная 2-х комнатная квартира на РПЗ
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в м. Сміла Черкаської області р-н Богдана. Квартира знаходиться на 2 поверсі 9-ти поверхневого панельного будинку. Має простору кухню, роздільні кімнати та роздільний санвузол. Тепла, світла. Встановлене індивідуальне газове опалення. Квартира потребує ремонту, тому буде де втілити свої побажання, щоб створити затишне гніздечко для своєї родини. В кроковій доступності: школа, 2 дитячих садка, супермаркет, дитяча поліклініка, Укрпошта, Будинок розташований в 5-10 хвилинах від зупинки громадського транспорту. Без боргів та обтяжень.

власник
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в тихому центрі. Велика лоджія з підвальним приміщенням під низом. Квартира без ремонту. Зараз стадія демонтажу, вибиті стіни сан вузла для перепланування. Встановлені важкі якісні двері з найкращими замками. Торг присутній

власник
2х кімнатна квартира в тихому центрі
olx.ua

Житлові комплекси у Сміла

Продається двокімнатна квартира в тихому центрі м.Сміла по вул. родини Бобринських, 64. В кімнатах та коридорі зроблено якісний ремонт, замінено електро проводку, вікна металопластикові, нові міжкімнатні та вхідні двері, балкон теж з ремонтом. Фасадна частина квартири повністю утеплена. Житло світле, тепле і просторе. Деякі меблі та побутова техніка залишаються новим власникам. Вартість 25 000 доларів. Комісія АН.

Продаж двокімнатної квартири.
olx.ua

Квартира на 4-поверсі цегляного будинку має 2 кімнати, балкон, металопластикові вікна, підлога дерев’яна, централізоване опалення, на кухні газ. Санвузол роздільний. Площа кухні 5,7 м2. Загальна площа 40,1 м2. Ціна 17300 $

2-кімнатна квартира в районі станції ім. Т. Шевченка
olx.ua

В квартирі зроблено індивідуальне електричне опалення, частково мебльована, в пішій досяжності вся необхідна інфраструктура. Торг!

Продається 2-к квартира в р-н Машбуд
olx.ua

Продам квартиру до ремонту в квартирі нові вікна, нові вхідні двері, Новий газовий котел!

власник
Квартира 2-х кімнатна
olx.ua

Обмін двокімнатної квартири з ремонтом(мікрорайон Богдана) на приватний будинок з усіма зручностями. Розглянемо варіанти на мікрорайоні Богдана або мала Яблунівка (недалеко від Богдана). Продажу немає! Тільки обмін. УСІ ПИТАННЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ - НЕ ПИШІТЬ. Якщо у Вас є коментарі до оголошення - залиште їх при собі. Маю бажання вести діалог тільки з серйозно налаштованими людьми. Дякую за розуміння) Село не пропонувати! Не витрачайте свій і мій час.

власник
ОБМІН 2х кімнатної квартири на будинок
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру р-н Шевченко, пер. Чайковского 5. Квартира находится на 2м этаже 5ти этажного, капитального керпичного дома. Чешская планировка. Раздельный санузел, раздельные комнаты. Есть погреб. Рядом в ста метрах садик, школа а также вся необходимая инфраструктура.

власник
Квартира двухкомнатная р-н станции имени Т. Г. Шевченко
olx.ua

Дослідити місцевість

2к квартира розташована на комфортному 4 поверсі. Квартира має жилий стан, за необхідності залишаються меблі, бойлер, холодильник та пральна машинка. Вікна виходять до 10 школи. Також у власності 2 підвальні приміщення. Тихий двір, приємні сусіди. В пішій доступності магазини, аптеки, жд вокзал, авто вокзал. Запрошуємо на перегляд!

2х кімнатна квартира біля 10 школи
olx.ua

Терміново ПРОДАЄТЬСЯ ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА (5/5), за адресою : м.СМІЛА, вул.Родини Бобринських, 64. Квартира затишна, тепла . Стан - заходь і живи. Продається у звязку з терміновим переїздом, без техніки і меблів(залишається лише кухня). По квартирі зроблений косметичний ремонт. Металопластикові вікна, у тому числі і на балконі. Встановлений бойлер для цілодобового гарячого водопостачання. Лічильники на електроенергію, газ та воду. Дві роздільні кімнати, є кладова(гардеробна). ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ(двохконтурний котел). Поруч -зупинка громадського транспорту(до Центру міста- дві зупинки), два продуктові магазини. До школи , садочку, дитячої поліклініки, центру сімейної медицини- 5 хвилин пішки. Зручне розташування, спокійний район, тихий двір з дитячим майданчиком , парковка для авто. Є короткий відеоогляд квартири. Розглядається можливість продажу за програмою «єОселя», чи іншими держпрограмами. Ціна- 23900д. Для РЕАЛЬНОГО покупця - РЕАЛЬНИЙ ТОРГ. На звʼязку щоденно - із 08:00 до 19:00, дякую за розуміння. #єОселя #є Оселя # «єОселя»

Терміново продам 2к квартиру із Індивідуальним газ/опаленням
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі міста Сміла, навпроти базару (Ощадбанк). Гарна квартира на комфортному 7 поверсі. В квартирі роздільне планування кімнат,замінені м/п вікна, с/у роздільний, засклений балкон. Квартира без меблів, частково готова до чистової обробки. Чудовий варіант для тих хто шукає житло, щоб зробити ремонт на свій смак. Поруч вся необхідна інфраструктура: - базар; - парк; - магазини; -аптеки; -школа; -садочок; -зупинка громадського транспорту -Нова пошта -Укрпошта. Затишний двір з дитячим майданчиком. Перегляд в зручний для Вас час. Деталі за телефоном.

Двокімнатна квартира в ЦЕНТРІ міста.
olx.ua

Продається від власника, двокімнатна квартира по вулиці Тараса Шевченка 13 У квартирі є лічильники світла, води! Встановленні металопластикові вікна! Присутній балкон. Не перший та останній поверх. Квартира на 4му поверсі. Поряд школа, дитячий садок, велика міжрегіональна залізнична станція Шевченко, зупинка громадського транспорту, магазини , поряд знаходиться ринок!

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Квартира в цегляному будинку. Почато ремонт. Обєднано санвузол, планували обєднати кухню з кімнатою, гардеробна кімната. В будинку є технічний поверх. Будинок відключено від центрального опалення, можна встановлювати індивідуальне. Торг.

Двокімнатна квартира з можливо встановлення індивідуального опалення
olx.ua

Продам 2-кімн. квартиру, 7/9/Ц, 52 м2, р-н Машбуд. Нові металопластикові вікна, новий лінолеум. Індивідуальне електроопалення. Лічильники на воду та газ, 2-тарифний електролічильник. Є лоджія і великий балкон. Гарне планування, розвинена інфраструктура.

власник
Продам 2-кімн. кв.
olx.ua

Продам двох кімнатну квартиру 47м2. м. Сміла, вул. Шевченка. Другий поверх, два балкони, біля будинку сарай та погреб. Всі питання за телефоном.

власник
Продам двох кімнатну квартиру 47м2
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням в центрі м. Сміла. В одному з найкращих спальних районів міста, продається 2-х кім. квартира від власника. Поряд стадіон, річка, набережна. Загальна площа 50 кв. м. Зроблений дорогий, якісний, капітальний ремонт. Встановлене індивідуальне газове опалення, нові лічильники, труби, тепла підлога, звукоізоляція. Вікна - склопакети "Rehau". Сучасні міжкімнатні двері із натурального дерева, вхідні - металеві. Кухня, коридор, санвузол обкладені плиткою. Є інтернет, супутникове TV, домофон. Залишаються меблі та побутова техніка. Квартира дуже тепла, суха та затишна. Гарний краєвид. Чистий підʼїзд, ліфт завжди у робочому стані. Будинок обслуговує ОСББ. Зовні будинок має великий двір з дитячим майданчиком, постійним парко-місцем. Прекрасне місцерозташування. Розвинена інфраструктура : школи, дит. садки, банки, кінотеатр, пошта, парк, магазини, ринок, зупинки, кафе, ристорани та інше. Дзвоніть та приходьте на перегляд. WhatsApp/ Viber/ Telega/ Tel: +38 09*********41

власник
Продам квартиру в центрі з інд опаленням
olx.ua
1 - 24 з 33 результатів

Популярні запити

Географія Сміла