Продам світлу 1к квартиру, ЖК Брама-2, Слобожанське, Дніпро! • Загальна площа 50.9 кв.м • Простора кухня-студія 19,2 кв.м, укомплектована газовою піччю, ел.духовкою, холодильником та пральною машиною фірми Gorenje, витяжка Elica, барна стійка з розетками для зарядки гаджетів, підсвічування над робочою зоною, системи зберігання з доводчиками Blum • Поверх 7/10 • Окрема спальня з великою гардеробною кімнатою передпокій, суміщений санвузол (тропічний душ), балкон • Тепла водна підлога • Всі найбільш трудомісткі та затратні роботи ВЖЕ ВИКОНАНІ: шпалери, натяжні стелі, ламінат та керамічна плитка, суміжна із сусідами стіна шумоізольована, є розведення під кондиціонери, безліч розеток, встановлені броньовані двері • Індивідуальне газове опалення (2х контурний котел Ariston потужністю 24 кВт), гребінка та сигналізатор витоку газу (автоматично перекриває подачу) • Оформлено лицьові рахунки, є лічильники на світло, воду, газ • Цегляний будинок Комфорт-класу з утепленням мінеральною ватою та пінопластом, відеоспостереження • Закрита теріторія з дитячими та спортмайданчиками, зонами відпочинку • Гостьове паркування, гаражні бокси, поруч багаторівневий паркінг • Поруч АТБ та Дмарт, кавярні, магазини, дитсадки, школа, спорткомплекс, затишний Парк Дружби народів, популярний ресторан "Плов хочу"; до METRO та Епіцентру – кілька хвилин на авто, до центру міста – 15-20 хвилин ✓ Презентації квартири у зручний час (ключи)! Продам світлу однокімнатну квартиру в спокійному районі біля доглянутого лісопарку - ЖК Брама-2 - з якою у вас буде тільки приємний клопіт: вибір комфортних меблів та деталей інтерєру виключно на ваш смак!) Вартість: 65 000 $ БЕЗ комісіі для покупця! Телефонуйте та їдемо купувати! Ваш надійний Агент з нерухомості Наталія АН "А Estate", Бізнес-центр на Мечникова,10Б, офіс 308

Сімейна, 4
rieltor.ua

Без комісії. Продам 2к квартиру з капітальним ремонтом (4 роки) у смт Слобожанське Цегляний будинок, не кутова. Двостороння. Велика лоджія. Засклена капітально та обладнана місцями для зберігання. Замінено радіатори (ціна опалення 800-900 грн), проводка, каналізаційні труби. Утеплена зсередини пінопластом. Кімнати роздільні. На газ, воду, електрику встановлено прилади обліку. Меблі, техніка залишаються (крім дрібної побутової). У кроковій доступності є все, що потрібне для комфортного проживання. Документи "без історій". Запрошую на презентацію.

Будівельників вул. (Фрунзе), 20
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира у ЖК Дніпровська Брама. Готова до заселення одразу після покупки. Загальна площа 74 кв.м. спланована у спальню, дитячу спальню (розділену на дві частини), кухню, санвузол, гардеробна. Дизайнерський ремонт з якісними матеріалами, укомплектована сучасними меблями та технікою, Індивідуальне газове опалення, двохконтурний газовий котел, тепла підлога, кондиціонери. Також є можливість придбати кладове приміщення на поверсі. Великий закритий двір з дитячими майданчиками , футбольним полем та тренажерами. Новий район з відмінною інфраструктурою - поряд гіпермаркет АТБ, DMart, магазини, кавʼярні, салони краси, дитячий садок та школа, новий спорткомплекс та басейн, ТЦ Метро та Епіцентр, парк Дружби.

власник
Співдружності, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Квартири новобудови в елітному житловому комплексі ЖК Брама 1 10 секція Площа квартири становить 48 кв.м., розташована на 11-му поверсі з 12 Панорамні вікна з прекрасним видом - два балкони Квартира в стані після забудовника, В подарунок дизайн проєкт, ідеально підійде як для сімейного проживання так і під інвестицію У непосредній близькості розташовані зручності для повноцінного життя: кафе та ресторани, магазини, дитячий садок, школа. Для вашого комфорту в будинку є закритий дворик та чотириповерховий паркінг. Не пропустіть свій шанс на придбання такої чудової квартири в одному з найкращих житлових комплексів міста! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд.

Володимирська вул., 10
rieltor.ua

Продам 2к. ЖК "Брама" Загальна площа 54м2 Кухня 12м2 12/12 эт цегляного будинку. Планування 1+1: простора кухня вітальня + окрема спальня, з/в з душ кабіною. У квартирі виконаний сучасний якісний ремонт з дорогими матеріалами. Повністю укомплектована технікою та меблями. Світла, затишна, комфортна квартира. Вікна МПО, тепла підлога, автономне опалення (двоконтурний газовий котел), лічильники на газ, воду та електрику. ОСББ, територія, що охороняється, відеоспостереження, доглянутий упорядкований двір, багатоярусний паркінг. Хороша локація та зручна транспортна розвязка.

Володимирська вул., 1
rieltor.ua

В продаже 1к квартира на Левом Берегу без комиссии для покупателя ЖК Олимпик. Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой которая остаётся новым владельцам. Территория дома закрыта и охраняема.

8 березня, 9А
rieltor.ua

ЖК Брама 7/12 48000$ 57м Продам квартиру в ПЕРВОЙ Браме. Вид на “Золотые ключи”, никакого шума от проезжей части нет. Рядом все квартиры уже с ремонтом. В квартире уже сделано: -входная дверь заменена с заводской на качественную бронированную -тёплые электро-полы по всей квартире кроме зоны спальни -убрана перегородка между кухней и гостиной -стяжка по всей квартире Документам более трёх лет, отличный вариант как под инвестицию, так и для себя. Працюю з Постановою № 280 , Постановою № 600, іпотекою та іншими видами фінансування. Звертайтеся, допоможу Вам знайти житло згідно ваших вимог. Работаем с постановой 280, постановой 600, єВідновлення, Постанова № 719, єОселя, ипотека, ипотечное кредитование #постанова280 #постанова600 #єВідновлення #постанова719 #єОселя #ипотека

владимировская, 1
rieltor.ua

Прощаем 1к, Днепровская Брама -2, 1 секция , 4 этаж. Делали для себя. Качественные строй материалы. Все вопросы по телефону. Торг

власник
Днепровская брама 2, 1к 45квм. Собственник
olx.ua

Дешевле застройщика продам квартиру по переуступке в ЖК «Днепровская Брама 2» Развивающийся район с инфраструктурой, напротив ЖК парковая зона. Сдача в эксплуатацию 3 квартал 2024 г Поскольку это дальний дом в ЖК, вид из окна будет красивый не окна в окна. 12 секция Этаж 6/10 этажного дома 45 кв/м Планировка кухня-студия и отдельная комната Рядом вся инфраструктура: транспортная развязка, школа, садики, гаражи, парковка, спорткомплекс, супермаркеты, салоны красоты, стоматологии, больницы, почта 32100$ дешевле чем у застройщика! По всем вопросам 09******81 Ирина

власник
Продам квартиру в ЖК «Днепровская брама 2» дешевле застройщика
olx.ua

Продаю свою власну квартиру на 9-му поверсі загальною площею 45,7 кв.м. Оптимальне розміщення квартири на поверсі: квартира не кутова, не примикає до ліфтової шахти. Заведені всі комунікації, в квартирі знаходиться двухконтурний котел, газовий лічильник. Панорамні вікна з виходом на балкон. З вікна відкривається чудовий краєвид. Розвинена інфраструктура: закритий двір, прибрана територія, охорона, поруч безліч крамниць, кафе, супермаркет, школа, дитсадок, спорткомплекс, відділення нової пошти, парк для відпочинку. Секція введена в експлуатацію в 2022 році та активно заселяється. Прекрасний варіант для проживання невеликої сімʼї або в якості інвестиції. Документи права власності з 2022 року. Реальному покупцеві торг.

власник
Продам квартиру в ЖК Дніпровська Брама 2
olx.ua

Житлові комплекси у Слобожанське (Юбілейне)

Від власника. м.Днiпро. смт.Слобожанське (Ювiлейний/Юбилейный). вул. Сімейна, 2 . (ЖК Семейная, 2). Вікна на Південь. Не углова. Площа 46 м2., поверх 2\10 . ЖК був здан у 2021 р. Квартира не здавалася в оренду. Матеріал стін: газоблок. Стіни утеплені: пінопласт 100 мм\мінеральна вата. Взимку тепло, а влiтку прохолодно . Висота стелі 2.8 м. Кухня окремо. Вікно у кімнаті на всю ширину кімнати. Кондиціонер, підлога- деревяний паркет, на стінах декоративне фарбування, індивідуальне газове опалення (двоконтурний німецький газовий котел). Розсувні системи у кімнаті. Натяжна стеля по всій квартирі. На кухні меблі та посудомийна машина. Ванна кімната укомплектована: французька камяна ванна, інсталяція. Розташована за 8 хвилин пiшки від зупинки автобусiв та АТБ. До центра Днiпра 20 хв.на авто. Сто метрів до спорткомплексу "Слобожанський" (там є басейн). (У будинку проживає команда баскетбольного клубу "Прометей"). Вхiд в підїзд з ключем. Поруч стоянки авто, аптека, дит.садок, школа. У пішій доступності парк Дружби народiв. Ціна: 53 тис. дол. ТОРГ. Приходьте дивитися в будь-який час . Пишіть\телефонуйте в Telegram\Viber.

власник
Продам Свою 1-кім квартиру, новобудова, Ювілейний
olx.ua

Продаю свою двокімнатну квартиру площею 50,9 кв.м. в ЖК Дніпровська Брама 2 без податку на доходи фізичних осіб. Право власності на квартиру отримано 08.04.2021 (більше 3-х років). Квартира на 7-му поверсі з індивідуальним плануванням, має простору кухню-студію , затишну спальню та велике приміщення під гардеробну чи кабінет. В квартиру заведені всі комунікації, двохконтурний газовий котел, газовий лічильник для індивідуального газового опалення. Панорамні вікна з виходом на балкон де відкривається чудовий вид. ЖК Дніпровська Брама 2 має доглянуту закриту територію з розвиненою інфраструктурою. Поряд супермаркет, крамниці, відділення нової пошти, кафе, салони краси, медзаклади, дитсадок, школа, спорткомплекс, парк для прогулянок. До центру міста можна доїхати за 15-20 хвилин. Постійно зростаючий, перспективний район для комфортного життя. Торг.

власник
Продаю свою квартиру в ЖК Дніпровська Брама 2 без податків
olx.ua

Продам 1-кімнату квартиру "Дніпровська Брама-1", 7 поверх, загальна площа 49м2. В квартирі 2 просторих балкона зі вставленими склопакетами. Квартира обладнана газовим котлом та лічильниками холодної води та газу. Вхідні двері замінені. Квартира готова до початку ремонту. Пропозиція від власника.

власник
1-кімнатна квартира "Дніпровська Брама-1"
olx.ua

Продам 1-кімнату квартиру "Дніпровська Брама-1", 7 поверх, загальна площа 49м2. В квартирі 2 просторих балкона зі вставленими склопакетами. Квартира обладнана газовим котлом та лічильниками холодної води та газу. Вхідні двері замінені. Квартира готова до початку ремонту. Пропозиція від власника. Ціна: 38 тисяч $ Номер телефону: 09******43

власник
1-кімнатна квартира Дніпровська Брама - 1
olx.ua

Продам свою квартиру, в новострое ЖК Брама 2, секция 5, общая площадь 48.5м2, этаж 3/10, окна во двор, состояние после строителей, хорошое расположение, не угловая, этаж нижний, по планировке можно сделать 2х комнатную, индивидуальное газовое отопление, секция давно сдана в эксплуатацию. Рядом школа, садик, бассейн, АТБ, магазины. Хорошая транспортная развязка. Ухоженный двор с гостевой парковкой.

власник
Продам квартиру ЖК Брама 2
olx.ua

Продам квартиру в Браме-2, 12 секция 8 этаж, 67,8 м2. Окна выходят во двор. Есть проект квартиры. Собственник. Переуступка.

власник
Продам квартиру ЖК Днепровская Брама 2. Собственник
olx.ua

Продається 1 кім кв. ЖК Брама-2 Загальна площа 45 м2 Середній 6/10 поверх Секція №6 Стан - після будівників. Опалення індивідуальне газове Є право власності, готові до швидкої угоди. Ціна 36 500$ для покупця без комісії та додаткових витрат на переоформлення

Продам 1 кім кв. ЖК Брама-2, ціна під ключ, без комісій та податків!
olx.ua

Продам квартиру в ЖК Брама 2, власник (переуступка)! Квартира в 11 секції: - фактичний розмір - 47 м2. - 6/10 поверх - Автономне газове опалення: 2-контурний котел - Лічильники на газ, воду, електрику - Цегляні теплі стіни, не кутова - Стан після будівельників, квартира готова до ремонту Відмінна інфраструктура поруч магазини, кафе спорткомплекс та інше.

власник
Продам квартиру в ЖК Брама 2, смт Ювілейне, Дніпро
olx.ua

Продам 1к квартиру в ЖК Дніпровьска Брама 1. Квартира з частковим ремонтом, а саме: - стяжка; -встановлено нові вхідні двері; -виконані сантехнічні роботи, розводка по всій квартирі, встановлено інсталяцію, трап для душової установки та систему антизатопу; -встановлена тела підлога та радіатор опалення; -виконана розодка электрики

власник
Продам 1к квартиру в ЖК Дніпровська Брама 1
olx.ua

Квартира своя 45.8м2 После строителей 1 секция 7 этаж окна выходят в сторону пр. Правды Очень давно введена в эксплуатацию Право собственности более 3 лет

власник
Продам СВОЮ 2 к. кв. ЖК Брама 2 Без Комиссии
olx.ua

Продам свою квартиру в новобудові ЖК Дніпровська Брама 2. Загальна площа 53,3 кв/м., поверх 9/10, двокамерні склопакети, газовий котел, секція здана в експлуатацію, нестандартне планування, стан після будівельників. Перегляди на вихідних.

власник
Продам квартиру ЖК Дніпровська Брама 2
olx.ua

Продам свою 2кім квартиру 68 кв м. Стан - після будівельників. Брама 2, 14 секція. Секція здана у жовтні 2023 року, право власності на руках. Можна заходити робити ремонт. Гарний район із новобудов. Дмарт, АТБ, парк, новий дитячий садок (державний), на території ЖК є приватний садок, кавʼярні, салони краси, 4 поверховий паркінг. Територія огороджена. Можлива єОселя.

власник
2 кімнатна квартира (68кв м) ЖК Брама 2 (власник)
olx.ua

Продам свою квартиру в жк Слобожанский на прекрасном посёлке Слобожанский . 56 квадратов . Этаж 3 из 4 . Закрытый охраняемый двор

власник
Своя Квартира жк Слобожанский
olx.ua

Просторная квартира в Ж/К Днепровская Брама- 2 Секция 11, 7 этаж, по факту секция полностью готова, ввод в эксплуатацию до июня месяца. ПРОДАЖА ОТ СОБСТВЕННИКА, без каких либо комиссий и скрытых платежей, по цене договоримся с реальным покупателем! Большая квартира площадью 79.7 квадратных метра(сначала была как 77.5, по факту получилась 79.7, так как застройщик в планировках пишет планируемые размеры ), вид во двор, свободная планировка, отличный 7 этаж. Отличная инфраструктура: - кафе, кофейни, магазины, множество детских площадок на территории комплекса - Садики, школа в 2х минутах ходьбы - В 2х минутах крытый 5ти этажный паркинг и в нём же шикарное подземное бомбоубежище, АТБ, Д Март, куча других магазинов - В 5 минутах на автомобиле Эпицентр, Метро и город Днепр - В 5 минутах ходьбы большая зеленая зона в виде парка - Посёлок чистый, опрятный, ухоженный и приятный для жизни - Рядом нету вообще никаких объектов критической инфраструктуры, что актуально на сейчас Так же большим плюсом этой секции является её месторасположение, а именно с неё можно сразу выходить/выезжать вглубь пос. Слобожанского или на пр. Слобожанский. Пока не введена в эксплуатацию возможна продажа по переуступке (так будет дешевле по оформлению). Уважаемые риэлтора большая просьба не копируйте объявление! Просмотр по договоренности заранее. Более детально по телефону! Возможен торг! ВОЗМОЖЕН РАСЧЕТ ПО Б/Н, USDT. Так же возможно є-оселя и другие программы.

3к Квартира ЖК Днепровская Брама 2 от собственика
olx.ua
1 - 24 з 74 результатів