Продається 3-х кімнатна квартита в м. Сколе, вул. І. Франка, зроблений евро ремонт, пластикові вікна, закритий балкон, меблі, броньовані двойні вхідні двері. Кухня, ванна,туалет, боллєр на гарячу воду. Також є своя підвальна кімната для зберігання картопілі, закруток та сарай. Квартира з усіма удобствами для проживання. Недалеко від гірськолижного курорту Славське. Дзвоніть домовимся. На смс НЕ відповідаю. Р.S. Біля дому є цегляний гараж з другим поверхом з документами за окему плату. ##

владелец
ПРОДАЖ квартири м. Сколе
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в м.Сколе.вул м-н Незалежності 19.центр. потребує ремонту є підвал .горище де можна доробити прекрасну кімнату ..газ є вода є крім гарячої .світло .Поряд зупинка та рукавичка .аптека та в декількох метрах лікарня .зручний доїзд .все поруч.тихе розташування .можливий торг .двері та вікна нові пластикові.боргів немає .

владелец
Продається квартира  терміново
olx.ua

Двокімнатна квартира 52 кв м. Після ремонту. Вул. Котляревського. 300 м від річки Опір. Автономне опалення, металопластикові вікна, ванна. Усі зручності для комфортного проживання.

владелец
Продам квартиру у м. Сколе
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Хороша та простора трьохкімнатна квартира в цегляному будинку. Автономне опалення - газовий котел. Альтернатива - пічне опалення. Металопластикові вікна. 2 балкони. Грядка. Сарай. Нове перекриття даху. Стіни в дві цегли. Потребує косметичного ремонту.

владелец
Продам 3-х кімнатну квартиру в м.Сколе
olx.ua

Популярные запросы