Продаж однокімнатної квартири по вулиці Симонова (мкрн. Східний-1). Квартира повністю готова до проживання, з якісними меблями та сучасною технікою. Простора, не кутова, утеплена ззовні, забезпечує комфортне проживання. Балкон засклений, також утеплений. Дах у хорошому стані. Ремонт виконаний два роки тому. Замінені всі комунікації - проводка згідно сучасних стандартів, вікна та каналізація м/п. Всі приміщення обтягнуті натяжними стелями, на підлозі покладено ламінат, в ванній кімнаті - якісна плитка. Двері замінені на більш сучасні, а кухня виготовлена на замовлення, що надає інтерєру унікальний характер. Щодо розташування: будинок знаходиться у тихому спальному районі міста. Поряд вся можлива інфраструктура: магазини, дит.садки та школи, зупинки громадського транспорту, тощо. Хороша транспортна розвязка. Затишний двір. Документи готові до швидкої угоди, прописаних немає. Можливий продаж по державним програмам "єОселя", "єВідновлення". Телефонуйте для більш детальної інформації!

Сімонова вул., 3
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру на Східному-1. Усі кімнати у квартирі окремі, є простора лоджія, чимала кухня і роздільний санвузол. В основній спальні та у дитячій сучасний новий ремонт, зала також у дуже гарному стані, хоча ремонту уже декілька років. Лоджія засклена і оздоблена пластиковою вагонкою. Кухня 8.5 м2, у ній легко розмістилася і зона для готування їжі, і зона їдальні. Ванна і туалет виложені кахелем. Бойлер на 100 л. Нові вхідні двері, металопластикові вікна, замінена проводка. Міжкімнатні двері із натуральної деревини, мають скляні вітражі. Якісний ламінат, натяжні стелі. Знаходиться квартира на 13 поверсі, у 16 поверховому будинку. Ліфт пройшов профілактичні роботи, працює відмінно. Незабутній краєвид, пів міста на долоні. Поряд із будинком зупинка громадського транспорту, продуктові та господарські магазини. Неподалік Спасо-Преображенський кафедеральний собор, ТЦ Сонячна галерея, міська лікарня. Якщо плануєте жити у вирі сучасного міста, запрошуємо на перегляд. Телефонуйте, усе розповім. Можливий продаж за державними програмами.

Сімонова вул., 1а
rieltor.ua

Продаж 3к квартири з незавершеним ремонтом на першому Східному по вулиці Сімонова. Квартира розташована на 5-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку ОСББ яке робить свою справу. Просторе планування окремих кімнат у поєднанні з кухнею та двома лоджіями робить квартиру зручною як для великої сімї так і для пари. Зроблений капітальний ремонт із заміною комунікацій,, на підлозі плитка у кухні та ламінат у кімнатах, вікна металопластикові, ремонт на стадії завершення, залишилось доробити косметику та декілька косметичних моментів, по електриці на кожну кімнату встановлений окремий автомат, крім цього квартира знаходиться під охороною. Щодо розташування: будинок розташований у тихому спальному районі з гарною інфраструктурою, школами та дитячими садками одразу поруч з будинком, також на районі є магазини, кафетерії, у кількох хвилинах озеро Солене, Ашан, Метро та Епіцентр. Квартира готова до продажу, та чекає на нових власників! Якщо Ви завжди прогнули мати 3к квартиру у чудовому спальному районі цей варіант саме для Вас! Телефонуйте приходьте на перегляд, та купуйте цей варіант по привабливій ціні!

возможна продажа по єОселя
Сімонова вул., 7
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1к квартири покращеного планування на Східному Квартира знаходиться на 1-му Східному, на вулиці Сімонова. Проживання в цьому районі задовольняє всі вимоги сучасних та активних людей! Розташована на комфортному 2-му поверсі 9-типоверхівки. Квартира двостороння, кухня 10м2, коридор 8м2, вікна виходять пообидві сторони будинку, тому в квартирі багато денного світла. Стан - під ремонт, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські ідеї. Встановлені лічильники на воду, світло та газ. Зручна транспортна розвязка: 1 хвилина до зупинки громадського транспорту. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Телефонуйте зараз, і побачимось на перегляді.

Сімонова вул., 2
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Сімонова 1 . 2/9 дома. Без ремонту. В квартирі є бойлер . Квартира тепла. Пластикові труби на холодну воду. Вікно на кухні пластікове.Ціна 10500. Всі питання по телефону 06******60. Анатолій. Якщо немає звязку дзвоніть на номер 06******76. Т.09******60

владелец
1 кімнатна на Восточном 1
olx.ua

Пропоную придбати 1-кімнатну квартиру на Східному-1 по вул. 21-ї бригади Національної гвардії (вул. Симонова, 7) з ремонтом, новими меблями та новою технікою. Квартира знаходиться на 7 поверсі, 9-поверхового дому. Квартира цікавого планування загальною площею 34,5 кв.м. (житлова кімната – 17,2 кв.м., кухня – 7,9 кв.м., вбиральня сполучена – 3,7 кв.м., коридор – 4,0 кв.м., балкон – 1,0 кв.м., висота приміщень – 2,65 м). Квартира суха, тепла, світла. Встановлено автономне газове опалення. Вікна: склопакети; Підлога: лінолеум; Санвузол: кахель, замінені труби; Балкон: засклений. Встановлені лічильники на газ, воду, електроенергію, лічильник тепла на дім. Відмінне місцерозташування: поруч магазини, школа, дитячий садок, зупинка транспорту, паркова зона, озеро.

владелец
Продам 1-кімнатну квартиру на Східному-1
olx.ua

Продаётся однокомнатная квартира на мкрн. Восточный, ул.Симонова, 3, с мебелью и частично с техникой. Чистая, уютная, с ремонтом. Кухня 9 кв.м. Между этажами имеется своя кладовка. Общая перегородка с хорошими соседями. От хозяина.

владелец
Продаётся однокомнатная квартира на Восточном
olx.ua

Продам квартиру на Восточном /Симонова 7/с ремонтом мебелью и техникой. Окна и сантехника поменяла. Состояние идеальное. Просьба звонить и писать на viber 09*********77 Елена.

владелец
Продам квартиру на  1 Восточном .
olx.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці 21-ї бригади Національної гвардії (Симонова). Без боргів . Документи в порядку . Квартира готова до перегляду.

Продається однокімнатна квартира
olx.ua

ЖК в городе Кривой Рог

География, Кривой Рог