Пропоную двокімнатну квартиру у центрі міста. Цегляна пятиповерхівка 90-х років. Планування: кухня, вітальня, спальня, ванна кімната, балкон. Автономне газове опалення. Квартира чиста та доглянута, зроблений новий сучасний ремонт, повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Хороше розташування та транспортна розвязка. У пішій доступності старий центр міста, школа та дитячі садки, магазини, ТЦ Білочка. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Сечені вул., 29
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири у ЖК “City lux” практично в самому центрі міста Ужгорода. Квартира площею 63.45 м² розташована на 7 поверсі із 9-ти новобудови. Чудова локація: поруч Проспект Свободи, вул. Капушанська, 16-поверхівка, 5 хв. машиною до центру міста (пл. Петефі, вул. Л.Толстого). Планування квартири: кухня, 2 окремі кімнати, суміжний санвузол, 2 балкони. У помешканні: -продумане планування приміщень; -газове індивідуальне опалення (котел, батареї); -розведені всі комунікації; -енергозберігаючі вікна. Утеплені фасади забезпечать енергоефективність. У будинку передбачений 2-рівневий підземний паркінг. Велике подвір’я біля будинку, майданчик для занять спортом, відпочинку та дозвілля. Озеленення. Все потрібне поруч: дитячий садок і школа, парк, озеро Кірпічка, цілодобові міні-маркети. Зручне транспортне сполучення. Здача у експлуатацію: 1 квартал 2024 року. Продаж від агенції з комісією.

Сечені вул., 29А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Сечені 29а, ЖК City Lux. Квартира знаходиться на 2 поверсі площею 41.09 м.кв. Будинок новобудова, дев’ятиповерховий – каркасномонолітний, утеплений із підземним паркінгом та парковою, буде встановлено дитячий майданчик. Всередині квартири буде зроблено: чистова стяжка, стіни поштукатурені, розведена електрика та сантехніка, встановлений електрокотел із батареями, якісні вхідні двері та панорамні вікна. Ідеальна локація: поряд ринок “Білочка”, школа, садочок, 5хв до проспекту, 10хв до ТЦ Токіо та багато іншого. Дана пропозиція добре підходить як для проживання так і для оренди. Здача будинку 1 квартал 2024р. Переуступка. Ціна 1100 дол м.кв Загальна вартість=45200 дол. Код: 15331

Сечені вул., 29а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Сечені 29а, ЖК City Lux. Квартира знаходиться на 2 поверсі площею 41.09 м.кв. Будинок новобудова, дев’ятиповерховий – каркасномонолітний, утеплений із підземним паркінгом та парковою, буде встановлено дитячий майданчик. Всередині квартири буде зроблено: чистова стяжка, стіни поштукатурені, розведена електрика та сантехніка, встановлений електрокотел із батареями, якісні вхідні двері та панорамні вікна. Ідеальна локація: поряд ринок “Білочка”, школа, садочок, 5хв до проспекту, 10хв до ТЦ Токіо та багато іншого. Дана пропозиція добре підходить як для проживання так і для оренди. Здача будинку 1 квартал 2024р. Переуступка. Ціна 1100 дол м.кв Загальна вартість=45200 дол. Детальніше на сайті variant.uz.ua/?p=15331 Тел.: (05**********88 Михайло Тел.: (06**********88 Христина Обери найкращий варіант – АН “Variant”

Продається 1-кімнатна квартира, вул. Сечені Код: 15331
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-923-910-DR. Продається 1-кімнатна квартира в новобудові, площею 42.1 кв. м., без внутрішніх робіт. Розташована в центрі міста Ужгород, на вулиці Сечені. Квартира знаходиться на 2 поверсі 8-поверхового будинку, кухня 12 м². Клас комфорту - комфорт. Не втрачайте можливості придбати квартиру в самому центрі міста! Зателефонуйте нам для детальної консультації і організації перегляду.

Сечени улица, 29А, Центр, Ужгород, Закарпатская 46310.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК City Lux. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Ужгород, Сечені, 29а. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 7 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК City Lux можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Комфорт Сіті Ужгород.

Сечени улица, 29А, Ужгород, Закарпатская 48235.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімн кв по вул. Сечені. Квартира знаходиться на 1 поверсі. Кімнати окремі. Опалення автономне електричне. Площа 46 м. Кв. Пропозиція від рієлтора Ціна 43000$

Продаж 2 кімн кв по вул. Сечені
olx.ua

Продається з шикарним дійзайнерским ремонтом 2 кім квартира на 3/5 поверсі,41 кв м проводка сантехніка все нове,здається з меблями та технікою,до центра Проспект Св. 5 хвилин пішки,поряд є базар Білочка, обл.лікарня,Тц Вопак,садочки та дві школи 12/15,пішить вайбер все покажемо 09******59 Вікторія ріе

Терміново продається 2 кім квартира біля центра вул Сечені!!
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород