Пропонується на продаж 1к квартира по вул. Семенівська, 13, 25 хвилин пішки до метро Олімпійська. Будинок 1980 року, 96 серія. 34/18/8, 5/9, висота стелі 2,70 м. Квартира в гарному житловому стані. Встановлені металопластикові вікна. Квартира укомплектована всими необхідними меблями і технікою: кухонні меблі, холодильник, плита, пральна машина, диван, шафи та ін. Чистий підїзд. Привітні сусіди. Поряд парк, спортивний майданчик, кілька шкіл, ліцеїв, дитячих садочків, магазинів, кафе, супермаркетів та ін. Хороша транспортна розвязка. До метро 25 хвилин пішки.

Семенівська вул., 13
rieltor.ua

Вулиця Семенівська 9 Пропонується до продажу чудова двокімнатна квартира з євроремонтом на вулиці Семенівській 9, Солом’янському районі міста Києва. Площа квартири становить 51,7 м², з яких 30,9 м² припадає на житлову зону та 8 м² на кухню. Ця нерухомість знаходиться на 4-му поверсі 9-поверхового будинку. Капітальний ремонт був проведений у 2018 році з вирівнюванням стін і підлоги. Ванна кімната була відремонтована у 2021 році. У квартирі встановлені нові вхідні двері та натяжна стеля. Була встановлена сигналізація з датчиками на відкривання дверей та руху в коридорі. Також замінена повністю електропроводка та встановлений новий щиток приборів з усіма необхідними регулюваннями. Ванна кімната обладнана системою Нептун проти протікань з трьома датчиками. Квартира повністю оснащена всім необхідним для комфортного проживання. У великій кімнаті є ліжко з матрацом, а також кондиціонер, який працює як в режимі охолодження, так і обігріву. У всіх кімнатах замінені теплові радіатори, що забезпечує високий рівень теплового комфорту взимку. Балкон оснащений новими склопакетами з виносом на 0,5 метра. Підїзд чистий, а сусіди привітні. Поруч знаходяться парк, спортивний майданчик, школи, ліцеї, дитячі садочки, магазини, кафе, клініка та супермаркет. Транспортна розвязка також дуже зручна. Запрошую Вас на перегляд!

Семенівська вул., 9
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Компактна квартира для реалізації ваших творчих ідей! Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Леменівській, 5. Помешкання має внутрішнє оздоблення, тому повністю готова до ваших дизайнерських задумів. Гарне планування з маленькою квадратурою, яка може стати повноцінною 1-кімнатною квартирою. Будинок утеплений пінопластом та оздоблений декоративною штукатуркою. Має ефект термоса, тому влітку прохолодний, а взимку теплий. Дім знаходиться не на проїжджій частині, в затишному місці серед приватних будинків. У пішому доступі торгівельний центр «Апрель», супермаркет та продуктові магазини. Поруч зупинка маршрутного таксі. Переваги локації — гарне та затишне місце, з кутовою вулицею, де немає постійного трафіку автомобілів, але при цьому за 10 хвилин прогулянки по свіжому повітрі ви опиняєтеся у місті Києві. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Леменівська, 5
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продается 3-х комнатная квартира в Соломенском р-не, ул. Семеновская 11. Общая площадь 71 кв.м, жилая 42 кв.м, кухня 8.5 кв.м., два балкона. 3-й этаж 9-ти этажного дома, 1982г. постройки, Серия 96, высота потолков 2,7кв.м. Квартира в жилом состоянии, но ремонт нужен. Чистое парадное, порядочные соседи, квартира очень теплая, не угловая. Дом находится в тихом месте, большой зеленый двор, рядом детский сад, несколько школ. Хорошее парадное, дружелюбные соседи.В 3-х мин. от дома остановка транспорта, рядом Соломенский рынок, супермаркеты, ландшафтный парк. Без комиссии, от собственника. Зарегистрированных нет, документы : спадщина за законом. Один собственник. Цена 70000 дол. Без торга

владелец
Семенівська, 11
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Терміновий продаж! Вигідно!Простора однокімнатна квартира, площею 43,7 кв.м з великою заскленною лоджією. Лоджія має вихід як із кімнати, так і з кухні. Кімната широка 3,45 м, площею 19,1 м.кв., правильної форми! Будинок - 96 серія. Зручний для проживання другий поверх! Тихе, затишне місце, неподалік від центру. Квартира дуже тепла! Вікна виходять на південь. У дворі достатньо місць для паркування. Ст.метро Олімпійська в пішій досяжності!Квартира вільна. Прописаних немає! Продаж від власника (не по дорученню) Чекаємо на перегляд!

Семенівська 9, Однокімнатна - 44 кв. м.! Соломянський р-н
olx.ua

Соломянський район, вул Семенівська 13 . 1кімн квартира з капітальним ремонтом 8/9 поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку 35/17/8 м2 . Санвузол окремий в новій плитці , поли ламінат , вбудована кухня , вся побутова техніка, металопластикові вікна, гарний обшитий вагонкою з дерева балкон в металопластику . Гарний вид на приватний сектор на Лобановського. Метро 15 хв Олімпійська та Вокзальна , поряд Соломянська площа, Протасів Яр , Севастопольська площа Ціна : 50000 у.о. 09********08

Продаж 1к квартира Соломʼянська площа вул Семенівська 13 !
olx.ua