Продам трьох кімнатнку квартиру з квадратним холом, на Північній Салтівці -1 будинок без пошкоджень. вул.Джерельна (Родникова), 13, станція метро Героїв праці. В квартирі капітальний ремонт (нові труби, стояки поміняні, вікна, броньовані вхідні двері, ел.проводка, міжкімнатні двері всі високої якості). Простора кухня, велика лоджія засклена. На полу високої якості паркет, без подряпин та затертостей. Не кутовав. Продається повністю укомплектована меблями та побутовою технікою -все що на фото лишається новому власнику, і входить у вартість (кондіціонер, холодильник, пральна машина автомат, мікрохвильова піч, ел.витяжка, дух шафа, шкіряні дивани, крісла, меблеві комплекти кухонні та кімнатні та інше. На будинок встановлений лічильник тепла, тому за опалення значно приємні суми. Зручне місце розташування, до станції метро Героїв праці 15 хвилин пішки, с/маркет РОСТ, базарь, зупинка наземного транспорту та інше - все працює і поруч. Показа за попередньою домовленністю, тільки продаж, документи в порядку, власники в країні - будь на угоді. Можливий швидкий продаж. Торг тільки на місці при перегляді при безпосередньому бажанні придбати цю нерухомість. Можливий продаж по сертифікату Є-відновлення, Є-оселя. АН Город, Вікторія- агент який займається продажем цього об"єкту, ключі в мене. Квартира вільна

Терміново! Продам 3кв метро Гер праці.вул.Джерельна 13.Докум.готові
olx.ua

Продам 1к квартиру. М. Героев труда .ул. Родниковая 3. Работает лифт.Салтовский район. В доме свет, газ, вода, бойлер, отопление. В квартире все есть для жилья: посуда, полотенца, постельное белье. В квартире остается вся мебель. Рядом Рост и ТЦ Даффи, базар. А также родник. До метро г. Труда 7 минут пешком Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-909-570-DR.

Родниковая улица, 3, Родники, Харьков, Харьковская 26000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру за адресою Джерельна 11а «ЖК Родники» на Північній Салтівці 1. Загальна площа 53.5 м2. Квартира у будівельному стані. Секцію здано у 2021 році. Закритий двір, 2 ліфти, паркування для машин у дворі. Піша доступність до метро Героїв Праці 10хв. Поруч джерело, тц, школи, спортзал, супермаркети, сучасні майданчики.

владелец
Родниковая улица, 11А, Салтовский, Харьков, Харьковская 30000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам отличную квартиру близко от метро по Родниковой 3. Теплая, солнечная, со всем содержимым: мебелью и техникой Ремонт капитальный. Район чистый с зоной отдыха, самое начало Северной Салтовки. Рядом 2 спортзала, Чудо маркет. Новая почта, родник с купелью Комфортный 2 этаж, счетчики воды, газа. Приходите! Готова полностью к жизни, осталось взять личные вещи. 20000 , торг возможен. 06******48. 06******96.

Продам однокомнатную 1 комнатную квартиру ул. Родниковая 5 мин. метро.
olx.ua

ЖК в городе Харьков