066 412 54 98 Марія АН "Рівненська оселя" Продам сучасну 1 кімнатну квартиру в новобудові Загальна площа 44 кв.м Простора квартира з якісним дизайнерським ремонтом Автономне газове опалення. Квартира повністю облаштована меблями та побутовою технікою. Меблі на кухні з якісною фурніторою BLUM Індукційна поверхня, духова шафа та посудомийка якісної фірми INDESID. Є вмонтований холодильник. По квартирі встановлено багато різних підсвіток. Телефонуйте! Огляд у зручний для Вас час!

Фабрична вул., 20
rieltor.ua

Квартира повністю перепланована в затишному районі на зручному 2 поверсі цегляного будинку. Квартира тепла. Поряд магазини, школи, дитячі садки, продуктовий ринок «Північний», лікарня, зупинка міського транспорту. В квартирі зроблений якісний ремонт. Нова розводка електрики, труб водопостачання та каналізації. На квартирі встановлено сигналізацію, протизламні вхідні двері. Техніка на кухні фірми gorenje вмонтована посудомийка фірми bosch. Є потужний кондиціонер з функцією охолодження та обігріву. На стінах декоративна штукатурка, паркет, деревʼяні міжкімнатні двері, стелі підбиті гіпсокартоном. Можливий продаж з меблями.

владелец
просп. Князя Романа, 11, Ровно, Ровенская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру з якісним ремонтом та технікою! Індивідуальне газовове опалення. Встановлений домофон у під’їзді. Лоджія-балкон з панорамними вікнами ,яка відкриває чудовий вигляд + присутня велика кладова в підвальному приміщенні з хорошим ремонтом ! (10 кв), парковка для машин та дитячий майданчик у дворі. Квартира в оренду не здавалася .

владелец
Квартира в новобудові 46 кв + 10 кв кладова
olx.ua

Трьохкімнатна від власника,затишний пятиповерховий цегляний будинок, зручне розташування,квартира дуже тепла,літом не гаряче,зимою не холодно,2005р.,ремонт мебльована,має 2 лоджі,лічильники води газу ОСББ,опаленння централізоване,поряд садочок, школа,магазин,супермаркет,зупинка тролейбусу,та маршрутки. Загальний балкон для сушки прання,є 2 кладовки в підвалі. Ціна60000$ власник. тел.09******56 Оксана

владелец
3-Кімнатна від Власника ,Північний
olx.ua

ексклюзивна однокімнатна дизайнерська квартира площею 42м2. У клубному будинку з закритою власною територією і паркомісцем по вул. Трипільська 2. Квартира оснащена усією побутовою технікою, а саме головне з власним каміном ( що зараз є дуже актуальним, і не потрібно генераторів, так як обігрів квартири може здійснюватися цим каміном). Також у квартирі велика гардеробна. Не упустіть можливість, таких пропозицій в Рівному немає. Уся техніка залишається, також є можливість докупити окрему кладову.

владелец
Трипольская улица, 2, Царское, Ровно, Ровенская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 4 кімнатна квартира в центрі міста р-н Покровський вул.Соломії Крушельницької , 77 4/9 Ц Площа 75,6/50,2/кухня 8 м2 Ціна 60000 $ Квартира в житловому стані, чиста та має приємну атмосферу. В одній з кімнат та в с/в зроблений якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів та меблів Велика засклена лоджія і балкон. На підлозі паркет, в с/в плитка, є простора кладова для зберігання консервації, відокремлений тамбур Встановлені лічильники на світло, газ та воду, загальний на теплопостачання. Створено ОСББ, доглянутий підїзд, ліфт працює, встановлений домофон, доброзичливі сусіди - Великий внутрішній двір, через дорогу парк Шевченка, ідеальне місце для прогулянок та відпочинку. -Зручне розташування: поруч знаходяться школи, дитячі садочки, супермаркети, фітнес центр з басейном та зупинки транспорту. 06******35 Зоряна АН "Швидкість"

= 4 кімнатна квартира в центрі
olx.ua

Нова 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Вбудована кухня. Автономне опалення. Світла сонячна квартира. Автономне опалення. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд в зручний час для Вас. Ключі в АН «Домашній Затишок» З 9 до 20:00 будні та вихідні, всі дні є робочі та показ в будь який зручний день. З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна в ( ЖК На Щасливому ) Середній 4 поверх. Ключі в АН
olx.ua

Велика квартира 2 кім Площа 69м2 Виконані чорнові робити Штукатурка Розводка електрики поточково Балкон Радіатори на всю ширину вікна Будинок в попиті. Продажі одиничні Розглядається варіант під іпотечні програми «ЄОселя -3%» та «ЄОселя-7%»

&& Велика двокімнатна квартира НОВОБУДОВА 69м2
olx.ua

Продаж 1кімн.квартири у новобудові у центрі міста. Квартира після будівельників.

%Продаж 1кімн.квартири у новобудові
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в ЖК «Квітковий» район Костромськоі Загальна площа 41 м.кв Зручний другий поверх Авторський ремонт Встановлено меблі та техніка Кондиціонер В ціні підвал площею 6 кв.м Автономне опалення ЦІНА: 60000$ Для запису на перегляд телефонуйте: 06******77 Оксана АН «Моє місто»

Продам однокімнатну квартиру в ЖК «Квітковий» підвал в подарунок»
olx.ua

ЖК в городе Ривне

Продам 3-кімнатну квартиру Квартира перепланована у 2-кімнатну + кухня-студія Є гардеробна Балкон засклений У квартирі зроблений ремонт Продається з меблями та технікою Є кондиціонер

Продаж 3-кімнатної квартири р-н Чайки
olx.ua

Квартира в новому будинку, з закритою прибудинковою територією, є цілодобова охорона. Знаходиться в зручному місці на вул. Гайдамацька 2в. В квартирі зроблений якісний , ексклюзивний , дизайнерський ремонт. Продається зі всіма меблями та технікою. Автономне опалення. Квартира має простору площу, кухня-вітальня , окрема спальня та гардероб.

Продаж простороі квартири на вул. Гайдамацька
olx.ua

П Р О Д А Ж ЖК "ОЛІМП" вул.Г.Бухала стильної квартири - дизайнерський ремонт - автономне ГАЗОВЕ опалення (двоконтурний газовий котел, тепла підлога) - НОВІ МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА (двохдверний холодильник Gorenie, витяжка, варочна поверхня та духова шафа Electrolux, вмонтована посудомийка Indesit) - якісна брендова італійська сантехніка - ПАНОРАМНІ енергозберігаючі металопластикові вікна - протипожежні зламостійкі вхідні двері - Загальна площа квартири 43 кв.м, кімната 19 кв.м Будинок зданий в експлуатацію. Затишний двір. ОСББ Право власності на квартиру. Новенька квартира чекає свого власника! 60000$ Домовитись про огляд можна за телефоном 06******02 Оксана АН АБСОЛЮТ

Стильна квартира в новобудові
olx.ua

2х кімнатна квартира можливо під Єоселю Автономне газове опалення. За деталями телефонуйте

2х кімнатна квартира
olx.ua

Швидше відчиняйте двері ! * Будинок Преміум класу * Забудовник " Стоград - якість та комфорт * Поруч Парк Лебединка, центр міста, в 5 хвилинах пішки Парк Шевченка Будинок повністю заселений

√ 1 кімнатна квартира - Швидше відчиняйте двері
olx.ua

Комплектація: - чистова стяжка (крім санвузла, щоб можна було встановити теплу підлогу) - чорнова штукатурка - розведені мокрі точки - газовий котел - радіатори - заведена електрика до щитка Остання квартира даного планування в комплексі! ЖК Басів схил - житловий комплекс бізнес класу, що знаходиться по вул.Студентська 18 у Рівному. Побудований за монолітно-каркасною технологією з керамоблоку та утеплений мінеральною ватою. Має три секції, закрите подвірʼя під відеонаглядом, парковку навколо будинку, двір вільний від машин, дитячий майданчик, місце для зберігання велосипедів та колясок, спортзал для жителів комплексу.

Студенческая улица, 18, Видинская, Ровно, Ровенская 59970.0 USD
dom.ria.com

2-спальнева квартира в житловому комплексі бізнес-класу Басів Схил Загальна площа 62.5м2, дві окремі спальні та кухня-вітальня 25м2, два санвузли Доступна на 4 та 5 поверхах Можливий продаж під єОселю 3%, розтермінування без % на 1 рік, мінімальний податок при купівлі 2% В квартирі є чорнова штукатурка, чистова стяжка (крім санвузлів), газовий котел, радіатори та електрика заведена до щитка Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, несучі стіни з керамоблоку та перестінки з червоної цегли, будинок утеплений мінватою по пожежних нормах. ЖК бізнес-класу з спортзалом, велопаркінгом, закритою територією та закладеним підземним паркінгом.

2-спальнева квартира єОселя 3% розтермінування без % податок 2%
olx.ua

Продаж нової сучасної 1-Кімнатної квартири в Житловому Комплексі «Синергія» Колор. Дійсно якісний сучасний ремонт! Гарне планування: велика кімната з гардеробною, кухня з якої вихід на відкритий балкон, санвузол з підігрівом підлоги, коридор з вбудованими меблями. Кухня з побутовою технікою Samsung. Гарне освітлення, лед підсвітки карнизів, ванни. Є вихід під кондиціонер.

ул. Соборная, 285Ж, Ювилейный, Ровно, Ровенская 59900.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2х-кімнатної квартири в новому КБ Воля. Підходить під програму Є-оселя! Загальна площа 66,4 кв.м. Зручне планування з просторою кухнею та окремими кімнатами. Тепла підлога по всій квартирі з колектором та терморегулятором. Квартира розташована на середньому поверсі, також є ще вибір поверхів. Якісне будівництво, базова штукатурка по цегляних стінах. Автономне опалення. Є можливість замовити виконання ремонтних робіт. Поруч знаходяться зупинки громадського транспорту. Телефонуйте для отримання детальної інформації

Соборна вул., 316
rieltor.ua

П Р О Д А Ж КРЕДИТУВАННЯ ПІД ПІЛЬГОВУ ПРОГРАМУ Є ОСЕЛЯ!!! 2-кімнатна квартира в районі пивзаводу Новозбудований Клубний Дім ВОЛЯ Вул. Соборна 316-Б КОМПЛЕКТАЦІЯ КВАРТИРИ: ОЗДОБЛЕННЯ КВАРТИР: базова штукатурка по цегляних стінах, на підлозі напівсуха стяжка товщиною 10 см. Висота стелі 2,80 м. СИСТЕМА АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ. Встановлено електрокотел. Тепла підлога по всій квартирі з колектором та терморегуляторами. Лічильники обліку води та електроенергії ДЕНЬ/НІЧ. ВІКНА - профіль 6-ти камерний «Aluplast». Енергоефективні склопакети 2-х камерні з шумоізоляцією класу V та захистом від злому класу RC2. У зимовий період забезпечують економію коштів на опаленні до 45%. ДВЕРІ зламостійкі з шумо- та теплоізоляцією, протипожежні, сертифіковані. Є можливість замовити виконання ремонтних робіт!!! Ціни від 59800 $ Є такі ж 2-кімнатні квартири на 2 та 4 поверхах

ПРОДАЖ 2-кімнатної квартири  Центр, новобудова-900 у.о.
olx.ua

Продам квартири у новобудові з хорошою комплектацією!!! Підходять під програму єОселя!!! Без комісії для покупця!!! КВАРТИРИ Є РІЗНИХ ПЛОЩ ТА НА РІЗНИХ ПОВЕРХАХ!!! Комплектація: - чистова стяжка (крім санвузла, щоб можна було встановити теплу підлогу) - чорнова штукатурка - розведені мокрі точки - газовий котел - радіатори - заведена електрика до щитка ЖК Басів схил - житловий комплекс бізнес класу, що знаходиться по вул. Студентська 18 у Рівному. Побудований за монолітно-каркасною технологією з керамоблоку та утеплений мінеральною ватою. Має три секції, закрите подвірʼя під відеонаглядом, парковку навколо будинку, двір вільний від машин, дитячий майданчик, місце для зберігання велосипедів та колясок, спортзал для жителів комплексу. Телефонуйте для деталей, огляд у зручний для Вас час!

возможна продажа по єОселя
Студентська вул., 18
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру після забудовника. Квартира знаходиться в ЖК "Басів Схил". Комплектація: - чистова стяжка - чистова штукатурка - розведені мокрі точки - газовий котел - радіатори - розведена електрика. ЖК Басів схил - житловий комплекс бізнес класу, що знаходиться по вул.Студентська 18 у Рівному. Побудований за монолітно-каркасною технологією з керамоблоку та утеплений. Має три секції, закрите подвірʼя під відеонаглядом, парковку навколо будинку, двір вільний від машин, дитячий майданчик, місце для зберігання велосипедів та колясок, спортзал для жителів комплексу. Перегляд у зручний для Вас час.

Студенческая улица, 18, Видинская, Ровно, Ровенская 59775.0 USD
dom.ria.com

Продаж готової квартири в новобудові комфорт-класу! ЖК "Басів Схил" Зручний середній поверх 5 з 9 Загальна площа 62.5 м2 (2 спальні кімнати, кухня-вітальня, засклена лоджія, 2 санвузли) Автономне-газове опалення (клас будинку - А) Територія закритого типу, відеоспостереження, спортзал для власників квартир) Можливий продаж під єОселя, без податку! Детальна інформація за телефоном, перегляд у зручний для вас час.

Продаж 2-спальневої квартири в новобудові комфорт-класу! єОселя - 3%
olx.ua

Підходить під кредитування Є ОСЕЛЯ 3 % Комплектація: - чистова стяжка - чистова штукатурка - розведені мокрі точки - газовий котел - радіатори - розведена електрика Телефонуйте. Огляд в зручний для Вас час.

Продаж 2-кімнатної квартири в новобудові. Є ОСЕЛЯ 3%
olx.ua
1 - 24 из 670 результатов