Квартира знаходиться за адресою вул. Соборна 263. 9 поверх. Над квартирою є ще один технічний поверх. Ліфт в підїзді був замінений 5 років тому. В квартирі вписана одна людина ( власник). Житло знаходиться в чудовому місці. Вікна виходять на парк Ювілейний. В будинку знаходиться супермаркет АТБ. Поряд є садочки та декілька шкіл. Також є декілька зупинок маршруток. Поряд знаходиться парковка з охороною та демократичними цінами. Сусіди хороші. Приємна голова ОСББ. Квартира має три окремі непрохідні кімнати і два засклені балкони. Туалет і ванна роздільні. Є встановлений бойлер, лічильники на холодну і гарячу воду. Тепловий лічильник один на підїзд. Замінені вхідні двері. Вікна в усій квартирі пластикові, окрім одного балкону і протилежної кімнати, яка виходить на балкон з пластиковими вікнами.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продаж ! 3 повноцінних кімнати ЗАЛИШАЮТЬСЯ ВСІ МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА (все як на фото) Квартира повністю готова до проживання - ЗАЇЖДЖАЄТЕ І ЖИВЕТЕ Район Північний Волинської дивізії 11а Поверх 9 з 10ти (10й житловий) Площа 66 м2 - Ремонт майже по всій квартирі (кухню при потребі доробити ремонт) - Встановлені нові якісні вхідні двері - Всі балкони обʼєднані (лоджії) - Замінена проводка - Утеплені балкони - Підлога без порогів по всій квартирі - Всі лічильники по квартирі Чистий підʼїзд Хороші сусіди по підʼїзду ОСББ своє Лічильники на будинок встановлені Огляд по домовленості - телефонуйте Ярослав 09******94

власник
Продаж 3к квартира Північний. Від власника
olx.ua

Квартира розташована в мальовничому місці поруч із двома парками із чудовим транспортним розгалуженням. Поруч школи, садочки, два басейни, торгові центри і дитячі дозвілля. Квартира знаходиться на другому цокольному поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Площа складає 65, 4кв, є балкон у спальні і велика лоджія із кухні. На лоджії є хороша зашита кладовка, у ванній стоїть бойлер , присутнє невеличке цікаве перепланування, що робить квартиру комфортнішою. Біля будинку є безкоштовна парковка і дві платні, є хороше підвальне приміщення і сушка для білизни між поверхами.

власник
Коновальца Евгения улица, 26, Северный, Ровно, Ровенская 66000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3-ох кімнатна квартира з хорошим ремонтом, зовні утеплена, 6 поверх, в хорошій локації, поруч парк.

власник
Соборная улица, 261, Ювилейный, Ровно, Ровенская 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира на два поверхи, з меблями та технікою, площею 120 кв.м. Квартира має індивідуальне газове опалення, є камера спостереження та домофон. На першому поверсі: санвузол(туалет, умивальник, пральна та сушильна машина) та кухня-студія з лоджією. В кухні є посудомийна машина, газова плита, духова шафа, холодильник та кондиціонер. Під деревʼяними сходами вмонтовано вмістку шафу для верхнього одягу та інших речей. На другому поверсі: коридор, дві спальні, санвузол(душова кабіна з тропічним душем, умивальник та унітаз). Спальня 1 -має лоджію, яка засклена додатково пластиковими дверима.У кімнаті є кондиціонер, шафа, тумби, велике ліжко 200*220, туалетний столик. Спальня 2 -підійде під дитячу або гостьову.В кімнаті є вмістка шафа, кондиціонер. Всі кондиціонери мають теплий і холодний режими роботи. Будинок вже заселений, створено ОСББ, поряд є магазини, школа, садочок .

власник
Соборная улица, 285А, Ювилейный, Ровно, Ровенская 90000.0 USD
dom.ria.com

Продаю власну квартиру у ідейному кварталі Empatika від Реноме, у звʼязку з переїздом у будинок Комплекс із закритою територією - Двір без авто - Велика територія в 4 гектара, з пішохідним бульваром усередині кварталу - Автономне опалення - Ліфти - Є підземний паркінг - Поруч спортивний центр "Спортлайф" - Зупинка відразу біля кварталу - Калясочні в кожному підїзді, лапкомийки -Відеонагляд і охорона 24/7 -Власна управлінська компанія -Ландшафтний дизайн території

власник
Продам квартиру у  Empatika
olx.ua

Продам без посередників 3-кімнатна квартира в цегляному будинку 4 поверх 9 поверхового, 2 балкони (1 - засклений) є підвал. Бойлер, ліфт, пластикові вікна, квартира не кутова. Поруч супермаркет Novus, магазини, школа, дитсадок, аптека, зупинка. Квартира продається з меблями (зроблені на замовлення). Торг.

власник
Трикімнатна квартира на Північному від власника (цегла)
olx.ua

Трикімнатна квартира м. Рівне вул., Академіка С. Демянчука 1а. Загальна площа 101 м.кв. Один з найкращих районів міста з привабливою інфраструктурою. Поруч знаходяться: автовокзал, зупинка транспорту, торгово-розважальні центри, ринок, школи та дитячі садочки, заклади до та післяшкільної освіти, лікарня, аптека, ресторани та кафе. бібліотека, сквери та парки( Мототрек, Пагорб Слави).В квартирі виконаний якісний ремонт з використанням якісних матеріалів. Опалення індивідуальне газове економне при низькотемпературному режимі. В санвузлах, кухні і коридорі змонтована тепла підлога що створює більш комфортне проживання, також встановлений бойлер. Квартира має 2 Санвузли.

власник
3К квартира, від власника! З чарівним видом на місто.
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру покращеного планування. 70 м.кв. 4поверх пяти поверхового, цегляного буд. Кімнати роздільні, великий зал, 23/12/10, кухня 9. Ремонт тільки закінчили. Поміняні абсолютно всі комунікації. Вікна, сантехніка, опалення, електрика все нове, також нові кухня, газова варильна поверхня, електр.духова шафа, холодильник, колонка. Залита стяжка, укладений ламінат. Поряд школи, садочки, супермаркети, лікарня, зупинки міського транспорту. Затишний двір, привітні сусіди. Власник.

власник
3 кім. квартира  70м.кв. покращеного планування. Ремонт. Власник.
olx.ua

Продам квартиру. Вулиця Котляревського 60.1 квадратів Без ремонту(старі вікна та двері) Без балкона Район центра, тихий, спокійний. Неподалік ліцей, школа, дитячий садок, дитяча лікарня, парк. Ціна 39тис.₴

власник
olx.ua

Житлові комплекси у Рівне

Трьохкімнатна квартира (від власника) розташована на 2-му поверсі в районі Льонокомбінат. Тип будинку - чешка. Кількість квадратів - 67,2. Містить 2 балкони (балкон та лоджія). До квартири додається підвал. Квартира з ремонтом. Наявний бойлер та лічильники на газ і воду. У будинку наявне ОСББ, поміняні комунікації, у підїздах встановлені пластикові двері та вікна. Керівник ОСББ перманентно підтримує будинок та вирішує всі проблеми.

власник
Продам 3-хкімнатну квартиру (чешка). Від власника
olx.ua

Квартира біля центру, новобудова біля Школи №7. Окрема гардеробна, пральна та сушильна машина. Вся техніка Siemens. Є окреме приміщення перед входом в квартиру, де зручно залишати велосипеди та інше знаряддя. Квартира ідеальна для сім’ї з дітками, робилася під сім’ю. Квартира продається разом із технікою та меблями. Квартира не потребує додаткових вкладень. Прохання писати та телефонувати на Viber/WhatsApp +38********05

власник
Продається ідеальна квартира для сім’ї з дітками
olx.ua

Квартира з 5-зірковим панорамним виглядом на озеро та сучасним і дуже якісним ремонтом. Ми робили все для себе, тому заморочились на матеріалах оздоблення - вони екологічно чисті, ніякого ламінату, вінілових шпалер та натяжних поліетиленових потолків... лише дерево та дихаючі матеріали. В усіх кімнатах на підлозі паркетна дошка, а в кухні та коридорі практична керамічна плитка. Стіни пофарбовані дорогою німецькою екологічно чистою фарбою. В санвузлі та ванній кімнаті - італійська плитка. Нова вмонтована кухня виготовлена з екологічних матеріалів Egger виробництва Німеччини з новою технікою (Gorenje, Electrolux, LG). Квартира знаходиться на 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Будинок вже давно зданий та заселений. Дві кімнати виходять вікнами на Схід, а дві інші з панорамними вікнами на Захід - тому ви зможете зустрічати схід сонця і проводжати його захід на фоні мальовничого виду на озеро. В цілому квартира дуже світла, сонячна та з приємною атмосферою! Біля будинку велика парковка, тому завжди є місце для паркування автомобіля. Усі меблі та техніка залишаються - двоспальне ліжко, два двоспальні дивани, шафа для одягу, кухонний стіл+стільці, холодильник, морозильна камера, пральна машина, газовий котел. В додаток до квартири додається підвал (вартістю 3000$). Квартира буде доступна для перегляду орієнтовно з 1 червня. З додаткових питань - напишіть будь-ласка повідомлення через OLX або в Viber. Дякую.

власник
3-км на Щасливому з екологічним ремонтом та панорамним видом на озеро
olx.ua

3х кімнатна ЕКО квартира Загальна площа - 57,8, жила - 31,7. 8-й поверх 9-ти поверхового будинку, цегла. Кімнати розділі (15,3; 8,1; 8,3), кухня - 10,6; 2 балкони: 1-й - в квартирі, 2-й - в підїзді між поверхами. Вагонка в коридорі, кухні, кімнаті, балконі. Металопластикові вікна з москітними сітками. Висока стеля. Є бойлер. Централізоване опалення, в підїзді є лічильник. В дворі достатньо паркомісць, є дитячий майданчик. Поруч ринок "Ювілейний", поліклініка, садочки, школа, Екватор, Епіцентр, МЕТРО, автобазар. Жила площа не обкладається податком і у власності більше 3х років, тому без додаткових витрат для покупця. Пропозиція від власника. Продаж не терміновий.

власник
3кім квартира на Ювілейному (вул. Віталія Магеля)
olx.ua

Продам теплу, суху квартиру в районі автовокзалу(вул.Буковинська). Квартира в хорошому стані, утеплена. Опалення - дахова котельня на підїзд. Є бойлер. Залишаємо вмонтовані меблі . Бонус - велика кладова на поверсі. Власник.

власник
Продам 3 кім квартиру. Автовокзал. Власник
olx.ua

Квартира в центрі м. Рівне, 3 кімнати, 82м. кв., цегляний будинок, 3 поверх, ліфт, автономне опалення, кондиціонер. Стан як на фото. Продаж з меблями і технікою. Власник.

власник
Квартира 3к. 3/7 цегляний ліфт
olx.ua

Комфортна квартира для сім’ї. Повністю укомплектована. Лишаються меблі та вбудована техніка. Окремі дитячі кімнати, спальня, вітальня, велика кухня. Є гардеробна кімната. Економна, тепла та зручна квартира. Електроенергія день-ніч, автономне опалення, відео-домофон. Поруч школи, дитсадки, адмінприміщення, магазини, сквери, річка — все, що необхідне для комфортного життя. Квартира підходить під розтермінування. Телефонуйте, домовимось про огляд в зручний для Вас час, адже квартира дійсно варта уваги.

власник
Квартира в центральній частині Рівного (власник)
olx.ua

Квартира знаходиться в районі 12 школи, по вулиці Грушевського в панельному 10 поверховому будинку на 9-му поверсі з гарним краєвидом,з двома балконами виглядом на дві сторони.З хорошим ремонтом в дворі є металевий гараж,що теж входить у вартість квартири

власник
Продам квартиру,в районі 12 школи по вул.Грушевського
olx.ua

Продам 3-к квартиру у хорошому стані. Металопластикові вікна, тепла підлога на лоджіях. Є меблі та техніка. Поруч садочок, школа, торгові центри, лікарня, риночок, пошта та ін. Вулиця Дубенська.

власник
3-кімнатна квартира район Боярка
olx.ua

Продається розкішна дворівнева квартира в центрі мікрорайону "Щасливе" з неймовірним видом на парк! ️ Опис: Площа: 90 кв. м. Дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів, враховуючи кожну найменшу деталь. Продається з меблями та технікою від Bosch, що дозволить вам зразу заселитися і насолоджуватися комфортом. 3 окремі кімнати і простора вітальня та кухня. Тепла підлога на першому поверсі та кондиціонер. Вбудовані шафи-купе Поруч завжди є достатня кількість паркувальних місць для вашого авто. Автономне газове опалення для вашого комфорту. Квартира готова до швидкого заселення. Контакти: Ця квартира продається від власника, готовий організувати перегляд в зручний для вас час. Для отримання додаткової інформації та планування огляду, будь ласка, звяжіться зі мною за номером 07******00

власник
3-х кімнатна квартира (серце Щасливого)
olx.ua

3х кімнатна квартира з гарним ремонтом. Частково лишаються меблі та техніка. Можливий торг

власник
Продаж квартири. Заїжджай і живи. Рієлторам не турбувати
olx.ua

Квартира у зручному районі міста поблизу автовокзалу

власник
Продам 3 кімнатна квартира
olx.ua

Продаж від власника 2-рівневої квартири з ремонтом та меблями. Простора кухня є посудомийка, духова шафа, вбудований холодильник. На 1-му поверсі 2 кімнати, величезна шафа, 2 дивани, телевізор, кондиціонер, пральна машинка (все що є на фото залишається). 2 санвузли, тепла підлога, індивідуальне опалення. Особисте паркомісце, велика зачинена територія з мангалом.

власник
3-кімнатна, 2-рівнева в ЖК «На Щасливому» від власника
olx.ua

СУПЕР ЦІНА! Продам простору 3-ох кімнатну квартиру вул. Захисників Маріуполя (колишня Костромська) з якісним ремонтом (є можливість під Є-оселю) та всіма меблями що на фото, можна зразу заселятися і жити. Квартира в одному з найкращих якщо не найкращому районі міста, з панорамного вікна відкривається чарівний вигляд на Бармаки! Зручний доїзд у будь яку частину міста по різним шляхам (не цей мурашник що на Щасливому) Поруч розташовані АТБ, NOVUS, АС Чайка, ТРЦ Чайка, кафе, ресторани, АЗС ОККО, WOG……. Телефонуйте з 09.00 год до 21.00 год

власник
Продам простору 3-ох кімнатну квартиру (є можливість під Є-оселю)
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів