Продам квартиру в цегляному будинку з якісним ремонтом,робили для себе. Продається з меблями. Є гараж,підвал. Гарне місце. Поруч зупинка транспорту.. Квартира варта уваги.

Дворецька вул., 86
rieltor.ua

Продаю 3-кімнатну квартиру на Дворецькій Шестиповерховий цегляний будинок, квартира на 2-поверсі Помешкання у чудовому стані. Квартира має окремі кімнати та роздільний санвузол. Також є балкон та гардеробна. Власники залишають меблі та вмонтовану техніку. Квартира не кутова та має автономне-газове опалення. Для огляду телефонуйте.

Дворецька вул., 46
rieltor.ua

Продається трьох кімнатна 2-поверхова квартира в центрі Рівного Перший поверх – кухня + вітальня, а також санвузол із великою ванною. Є балкон із лаундж-зоною, де можна пити каву. Другий поверх – спальня із великою гардеробною, дитяча кімната та душева. Є третій поверх (чердак) – там достатньо місця для зберігання особистих речей (коробки, валізи ітд) + є маленька кімнатка, де можуть тусити діти або можна щось складати. Площа – 89,1 кв м (+ 3 пов.) Із техніки залишається: Прально-сушильна машинка, кондиціонер, великий телевізор, посудомийка, духовка, холодильник, плита газова, потужний роутер, який роздає вай фай на 2 поверхи. Автономне газове опалення, програматор температур. Повністю мебльована, місць для зберігання одягу і взуття дуже багато на обох поверхах. Закритий безпечний двір, в’їзд через двоє воріт з двох боків будинку (є 2 пульти). Локація: вул Дворецька, 46. Новобудова 2017 року. В цокольному поверсі будинку – приватна клініка «Grabovsky PROMed», продуктовий магазин, стоматологія, нотаріус, кав’ярня та інше. Поруч одна з кращих шкіл Рівного, молитовний будинок баптистів, паби, магазини, спортзали, баня – все, що треба) В будинку є підвали, облаштовані під найпростіше укриття (лавки, світло, вода). Дуже круті сусіди, всі успішні самодостатні люди. Багато молодих сімей. Комунальні послуги в теплу пору року – до 1000 гривень, в холодну – біля 2000 грн. Показники лічильників на газ і світло (день/ніч) передаються самостійно, встановлено відповідне обладнання. Квартира має чудову енергетику. Продаж у зв’язку із переїздом.

3-кімнатна по вул. Дворецька 46 ( Район Пивзаводу) Є Оселя. Більше 3 р
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новинка! Продаж великої 3км дворівневої квартири Знаходиться по вул. Дворецька Загальна площа 140кв.м Автономне газове опалення Розведена електрика Стан після забудовників Дуже гарний краєвид ) Будинок закритого типу, відеонагляд Всі деталі за телефоном 06******50

Продаж великої 3км дворівневої квартири
olx.ua

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне