Продам гарну трикімнатну квартиру по вул. Павлюченка 16 Розташована на зручному 3 поверсі цегляного будинку. Площа квартири 63 кв.м. Не кутова, суха і тепла. Квартира з ремонтом, укомплектована меблями і технікою. Всі вікна та балкон виходять в двір. Ідеальний варіант щоб відразу заїхати і жити👌 Ціна 48600$🔑 Детальніше 0965221454

Павлюченка вул., 16
rieltor.ua

Продаж квартири БЕЗ ЖОДНИХ КОМІСІЙ !!! «ЗЕВС» - вразить кожного своєю потужністю! ВКЛЮЧЕНО ВСІ можливі переваги для житла !!! про БУДИНОК: * КЛУБНИЙ БУДИНОК на 8 квартир; закрита територія з картковою системою доступу, відеонагляд. * Будинок побудовано повністю з керамічної цегли, утеплено пінопластом 15 см. !!! * І звичайно дитячий майданчик та зона барбекю з мурованим мангалом !!! тепер про КВАРТИРУ: *автономне ГАЗОВЕ опалення, *ТЕПЛА підлога, *плаваюча підлога (під стяжку положено пінопласт для кращої шумоізоляції), *розведено комунікації, *встановлено фільтри на воду, *чистова стяжка, *глянцева штукатурка, *котел, радіатори…. +++ на території для кожного ГАРАНТОВАНО ПАРКОМІСЦЕ !!! БОНУС - підвал на 8 кв.м.!!! Це все лише невелика частина переваг, більш детально за телефоном !!!!

Павлюченка вул., 15А
rieltor.ua

Житло для тих, хто цінує простір! Купуй квартиру в будинку преміум-класу Власний закритий двір з великим дитячим майданчиком, підземним паркінгом та комерційними приміщеннями (магазин, ресторан) - цегляний будинок - енергозберігаючі вікна Rehau - якісні двері Сталь-М - двохконтурний газовий котел Vaillant - автономне газове опалення - сучасний ліфт - відеонагляд Кожна квартира оснащена великими панорамними вікнами та має мінімум один балкон. Розвинена інфраструктура, поруч садочки, школи, ТЦ Екватор, Епіцентр та Метро. Запрошуємо вас на огляд в зручний для вас час! Без комісії для покупця!

Продаж 3 кімнатної квартири новобудова Боярка Єоселя
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартир в елітному районі новобудов по вулиці Олени Теліги Цегляний будинок Вільне планування Панорамні вікна 10 поверхів Всі комунікації розведені (встановлений газовий котел) Найкращі краєвиди Поруч садочок, школи та ТЦ Екватор В наявності 1, 2 та 3-кімнатні квартири Пропозиція від забудовника Будинок зданий в експлуатацію! Можна під ЄОселю та відтермінування!

Продаж 3 кімнатної квартири Єоселя Боярка новобудова Рівне
olx.ua

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне