Простора двокімнатна новобудова, зручне планування Автономне газове опалення Ремонт, майже повністю укомплектована

Небесної Сотні, 66
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! 2-кімн.квартира ЖК «На щасливому» Переваги: Друга лінія Дворик закритого типу Парко місце Якісний ремонт, меблі (все як на фото) Автономне газове опалення Загальна площа 66 м² Зручний 3 поверх Великий огороджений дворик, альтанка, дитячий майданчик, паркомісце, ворота на пульту Поряд є все, для комфортного життя: магазини, парк, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту

можливий продаж по єОселя
Чорновола Вячеслава вул., 91г
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі 2 км квартиру в новобудові. Можлий продаж по єОселі. Вулиця Гайдамацька. Поруч автовокзал,школа,садочок,АТБ,Новус,громадський транспорт. Площа 68 м2,кухня 14 м2,лоджія,комірка. Автономне газове опалення. Середній поверх 4/11. Сучасний євро ремонт. Енергоощадні вікна. Металеві двері. Лічильники на все. Розвинена інфраструктура - поруч усе необхідне.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул.Котляревського (поряд парк Шевченка, Центр) 1-й поверх (2-х поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку). Кімнати прохідні, квартира двостороння, не кутова. Хороший косметичний ремонт. Колонка. Залишаються вмонтовані меблі. 35900 у.о.

Котляревського вул., 1
rieltor.ua

➢ Рівне, Кн.Романа, 8 ➢ двокімнатна квартира ➢ хрущовка, І/V поверх ➢ загальна площа 44,1м2 ➢ мп вікна, частково меблі ➢ газова колонка

Князя Романа, 8
rieltor.ua

Продаж двух кімнатної квартири район Автовокзала у новобудові з ремонтом, з автономним газовим опаленням. Меблі вмонтовані залишаються. Є сигналізація. Створено ОСББ. Затишний двір. Розвинута інфроструктура

можливий продаж по єОселя
Демянчука вул., 1Б
rieltor.ua

Продається простора та затишна двокімнатна новобудова у центральній частині м.Рівне. Квартира розташована на зручному другому поверсі, має відмінне планування: велика світла вітальня - 21м2, спальна кімната із заскленою лоджією , мебльована кухня, індивідуальне газове опалення -двоконтурний котел, що дозволить вам контролювати температуру в приміщенні за вашим бажанням Затишний район, зручна транспортна розвязка, паркомісце, одна! зупинка до центру міста. Не втрачайте шанс жити комфортно та зручно - забронюйте цю квартиру вже сьогодні!

Соборна вул., 348
rieltor.ua

Ексклюзив в новобудові! Панорамні вікна з виглядом на Соборну, 2 лоджії по 5 кв.м, кухня студія, 2 кімнати по 23 кв.м, гардероб 7 кв.м, 5 поверх, 5 секція, лічильники води, тепла і електрики. Супер транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура. Договір переуступки (цесія) і Ви перший власник без комісії і нотаріусів. Такі умови до 01.06.24. Телефонуйте домовимося про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Соборна, 289
rieltor.ua

Чудове розташування будинку. Якісне будівництво. Уся необхідна інфраструктура поруч. До громадського транспорту 2хв. 2км квартира площею 66,5 м2. Поверх 8/11,не кутова. Стан після будівельників: розведена електрика,штукатурка,стяжка. Можна під єОселю.

можливий продаж по єОселя
Гайдамацька вул. (Струтинської), 13Б
rieltor.ua

Продаж прекрасної квартири , з свіжим сучасним та якісним ремонтом. Знаходиться квартира в зручному місці на вул. Кн. Романа, поруч суперм. Novus, ринок, дит. садочок та школа. Квартира двухстороння, не кутова. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі ламінат високої якості . Кухня з дорогих матеріалів, з фурнітурою Blum, технікою Bosch, хороша дорога сантехніка, змішувачі та ін. При ремонті продумано все до дрібниць , запрошуємо до перегляду!

Кн. Романа, 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Рівне

Пропоную вашій увазі 2 км квартиру в новобудові. Вулиця Гайдамацька. Можна під програму єОселя. Поруч автовокзал,школа,садочок,АТБ,Новус,громадський транспорт. Площа 68 м2,кухня 14 м2,лоджія,комірка 2 м2. Автономне газове опалення ( двохконтурний котел,радіатори). Середній поверх 5/11. Сучасний євро ремонт. Підлога - ламінат. Енергоощадні вікна. Металеві двері. Розвинена інфраструктура - поруч усе необхідне.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13А
rieltor.ua

Новий клубний будинок в районі Епіцентру. Ексклюзивна локація, головною перевагою якої є сусідство з гіпермаркетами: Екватор, Метро, Епіцентр. На просторій території розміщено 3 триповерхові будинки. 📌2-кімнатні, площа - 55м2, Простора кухня-студіо 24м2 та дві спальних кімнати. Комплектація від забудовника: - чистова стажка, - чорнова штукатурка, - автономне опалення. - розведене опалення та котел. Всі комунікації міські! Клубний будинок всього на 12 квартир та паркомісця для кожної сімї. Територія будинків буде повністю облагородженна. Асфальтований доїзд. Сучасні нові тротуари та якісне освітлення дороги. Унікальне поєднання міської інфраструктури та «зеленої» зони. З одного боку – торговельно-розважальні центри, школа, громадський транспорт у пішохідній доступності, міські мережі та нова асфальтована дорога, з іншого – свіже повітря та місце для прогулянок і велоподорожей. В наявності є також інші варіанти квартир від забудовника!

Макарова вул., 57
rieltor.ua

Продаж квартири в районі Щасливого Квартира 2-кімнатна з земельною ділянкою В квартирі дві спальні кімнати з панорамними вікнами та власним виходом на ділянку Окрема кухня Роздільні санвузли До квартири є готовий дизайн проєкт в подарунок Телефонуйте огляд в зручний для вас час

Юрія Горліса-Горського вул., 1
rieltor.ua

До продажу готова квартира в самому центрі міста вул. Соборна 7 , навпроти кафе Сієста. Загальна площа 45,7м.кв. Добротний цегляний будинок , квартира знаходиться на 4 поверсі тепла та суха. Великі та просторі кімнати . Металопластикові вікна . Засклений балкон . На підлозі ламінат . Є газова колонка . Замінена сантехніка та електрика . Перегляд в будь який зручний для Вас час .

Соборна вул., 7
rieltor.ua

Квартира знаходиться в районі Північний на вулиці Волинської дивізії. Знаходиться на 4 поверсі. Є балкон, який засклений, що дозволяє використовувати його у будь-яку погоду. Ремонт в квартирі зроблений, тому вам не потрібно буде проводити додаткові роботи. Частково меблі залишаються в квартирі, що зекономить ваш час та гроші при переїзді. Вікна виходять у двір, що забезпечує тихе та спокійне життя. З балкона відкривається вид на дитячий садок, що є додатковим плюсом для сімей з малими дітьми. Загальна площа квартири становить 49 м². Кімнати в квартирі окремі, що забезпечує комфортне проживання. Кухня має площу 7 м², що є достатньою для комфортного готування та прийому їжі. Вартість квартири становить 43, 500 доларів США. З урахуванням ремонту, меблів та зручного розташування, ця квартира може бути чудовим варіантом для вашого життя

Волинської Дивізії вул., 11
rieltor.ua

НОВИНКА ПРОДАЖ Дешевше ніж у забудовника!!! _____________ 2 кімнатна квартира _______________________ Район Чайки/ вул.Гайдамацька Площа 68кв.м Поверх 9/11 Стан після будівельників( стяжка, штукатурка, вода, електрика, каналізація) Опалення автономне газове Двері броньовані Переуступка!!!( дешеве переоформлення)

Гайдамацька вул. (Струтинської), 31
rieltor.ua

НОВИНКА ПРОДАЖ 💫2 кімнатна квартира Ремонт робився якісно! ➡️ площа 68кв.м ➡️ зручний 3поверх ➡️ автономне- газове опалення ➡️ підігрів підлоги ➡️ броньовані вхідні двері Розвинута інфраструктура, поруч школа, садок, супермаркети, аптека, парк!

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 285Е
rieltor.ua

Нова вартість!!! 2 кімн квартири в цегляному будинку, вул. Соборна Бос, поруч зупинки, магазини затишний двір Квартира розташована на 3 поверсі 9ти поверхового будинку площа 46.7,кв.м., кімнати 11кв.м, 16 кв. м, кухня 6.6 кв.м квартира в звичайному житловому стані засклений балкон Чудова пропозиція для купівлі, адже можна зробити ремонт за своїм смаком 39900 у.о. Пропозиця від Ан 0969690785 Ірина

Соборна вул., 207
rieltor.ua

Продаж видової 2х кім квартири район Північний . Проблем з дахом немає, робився капітальний ремонт. Є технічний поверх. На поверсі балкон на дві квартири, є підвал. Квартира з хорошим капітальним ремонтом. Вмонтовані меблі залишаються. Є бойлер на гарячу воду. Якісні броньовані двері. Балкон засклений. Квартира сонячна та затишна. Розвинута інфроструктура.

Шухевича Романа вул., 22
rieltor.ua

Велика кухня вітальня, просторий коридор, роздільний санвузол та 2 окремі спальні. Закрита територія будинку, велика парковка. По всій квартирі тепла підлога (якісні матеріали системи Rehau), розумний будинок - керування температури через телефон або кімнатні термостати, що дає змогу суттєво економити споживання газу Дорога сантехніка Grohe (душова стійка з електричним термостатом) , інсталяція та гігієнічний душ. Дорога німецька підлога (кварцвініл). Мийка та витяжка Franke , додаткова фільтрація на питну воду. Італійські фасади, Blum форнітура. Кондиціонер Gree (на опалення та охолодження усієї квартири). Мідна електрика, на кожну розетку свій автомат (Schneider). Розумний вимикач (виключає все світло окрім котла та холодильника). Декоративна підсвітка. Перед шпаклювання стін наносили склополотно (для запобігання тріщин). Замінені вхідні двері. Хороший район, поруч вся необхідна інфраструктура, школа, торгові центри, зупинка, садочок. Сучасний красивий ремонт з використанням якісних вартісних матеріалів, не економили, оскільки робили все для себе. Нова вмонтована побутова техніка. Меблі робились на замовлення.

Павлюченка вул., 16б
rieltor.ua

ПРОДАЖ!!! ДВОХКІМНАТНА КВАРТИРА Цегляний будинок Поліпшене планування Центральна частина міста Характеристика: Загальна площа 49м.кв Кухня 8 Роздільні кімнати Стан..заселяйся та живи Є заскленний балкон!!!

Бандери Степана вул., 9а
rieltor.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру на Карнаухова Чотириповерховий монолітний будинок, квартира на 3-му поверсі. Помешкання з вишуканим та якісним ремонтом. Має окрему спальню та роздільний санвузод з ванною. Велика кухня-студія з виходом до засленого балкону. Встановлена дорога техніка Siemens . Квартира у клубному будинку із закритою територією. Є парковка. Квартира не кутова. Автономне-газове опалення. Для огляду телефонуйте!

Карнаухова, 58
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в новобудові по вул. Відінська (рік побудови 2012) Квартира з якісним сучасним ремонтом, автономним газовим опаленням, залишаються майже всі меблі та побутова техніка. Теплий цегляний будинок. Поруч школа, садочок. Будинок знаходиться в затишному дворі. Площа 56/36/9, поверх 4 з 9 Ціна 77000$ Анімперія 0986566698

Відінська вул., 3
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в хорошому цегляному будинку по вулиці Степана Бандери, закритий двір, будинок на 3 підїзди 4 поверх пятиповерхівки Автономне електро опалення (добротні італійські конвектори, німецька газова колонка СИГНАЛІЗАЦІЯ (діюча), двозонний електролічильник, лічильники на воду, газ Загальна площа 59.5 квадратних метри, житлова - 32.4, кухня - 9.2 кв/м ДВА БАЛКОНИ, великий добротний ПІДВАЛ 5 кв/м Окремі кімнати, великий санвузол, коридор В квартирі зроблений якісний ремонт Лишаються меблі, побутова техніка. Без комісії!!! Вартість: 65000$

Степана Бандери, 12А
rieltor.ua
1 - 24 з 542 результатів