Терміновий продаж 🔥🔥🔥Продам 2-х кімнатну квартиру поряд центру Цегляний будинок Окремі кімнати Хороший косметичний ремонт Залишаються частково меблі 40000у.о. АНІмперія 0986566698

Степана бандери, 33
rieltor.ua

Продаж квартир в клубному будинку в місті Рівне вулиця Гостинна. Район Царське Село! Затишний, спокійний район. Розвинена інфраструктура. Будинок зданий в експлуатацію. На кожну квартиру є право власності. Площі квартир: від 40 м2 до 80 м2. Поверховість забудови - 3 ; плюс мансарда. Наявність комунікації: централізоване водопостачання, водовідведення, електропостачання - потужність 10 -12 кВт на кожну квартиру. Є можливість придбати комірку, є можливість придбати паркомісце з правом власності. Стан квартир - після будівельників: стяжка, гіпсова та піщано-цементна штукатурка. В більшості квартир вільне планування, можна зробити двох або трьохкімнатну квартиру. Частина квартир з балконами та терасами. Високі стелі. Вартість за 1 метр квадратний - від 750 у.о. до 900 у.о. Пропозиція від Агентства нерухомості Цитадель! В нас є ключі. Телефон 0973536847; 0992472717; 0506746807.

вул. Гостинна, 19
rieltor.ua

Простора двокімнатна новобудова, зручне планування Автономне газове опалення Ремонт, майже повністю укомплектована

Небесної Сотні, 66
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в новому , якісному , цегляному будинку, хороший стан, з ремонтом, меблі та техніка. Автономне опалення ( газ. котел) Знаходиться в тихому та зручному місці , поруч школа «Престиж», 11 школа, дитячий садочок.

Відінська вул., 23а
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі 2 км квартиру в новобудові. Вулиця Гайдамацька. Можна під програму єОселя. Поруч автовокзал,школа,садочок,АТБ,Новус,громадський транспорт. Площа 68 м2,кухня 14 м2,лоджія,комірка 2 м2. Автономне газове опалення ( двохконтурний котел,радіатори). Середній поверх 5/11. Сучасний євро ремонт. Підлога - ламінат. Енергоощадні вікна. Металеві двері. Розвинена інфраструктура - поруч усе необхідне.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13А
rieltor.ua

Чудове розташування будинку. Якісне будівництво. Уся необхідна інфраструктура поруч. До громадського транспорту 2хв. 2км квартира площею 66,5 м2. Поверх 8/11,не кутова. Стан після будівельників: розведена електрика,штукатурка,стяжка. Можна під єОселю.

возможна продажа по єОселя
Гайдамацька вул. (Струтинської), 13Б
rieltor.ua

Продаж видової двокімнатної квартири по вулиці Гагаріна . Квартира у жилому стані. Вікна металопластикові. Дах не тече. Квартира двустороння. Є колонка на гарячу воду. Тепла. та сонячна. Поряд з будинком школа,дитячий садочок, магазини, ринок, зупинки громадського транспорту

Гагаріна вул., 53
rieltor.ua

Новий клубний будинок в районі Епіцентру. Ексклюзивна локація, головною перевагою якої є сусідство з гіпермаркетами: Екватор, Метро, Епіцентр. На просторій території розміщено 3 триповерхові будинки. 📌2-кімнатні, площа - 55м2, Простора кухня-студіо 24м2 та дві спальних кімнати. Комплектація від забудовника: - чистова стажка, - чорнова штукатурка, - автономне опалення. - розведене опалення та котел. Всі комунікації міські! Клубний будинок всього на 12 квартир та паркомісця для кожної сімї. Територія будинків буде повністю облагородженна. Асфальтований доїзд. Сучасні нові тротуари та якісне освітлення дороги. Унікальне поєднання міської інфраструктури та «зеленої» зони. З одного боку – торговельно-розважальні центри, школа, громадський транспорт у пішохідній доступності, міські мережі та нова асфальтована дорога, з іншого – свіже повітря та місце для прогулянок і велоподорожей. В наявності є також інші варіанти квартир від забудовника!

Макарова вул., 57
rieltor.ua

Продам квартири у новобудові з хорошою комплектацією!!! Підходять під програму єОселя!!! Без комісії для покупця!!! КВАРТИРИ Є РІЗНИХ ПЛОЩ ТА НА РІЗНИХ ПОВЕРХАХ!!! Комплектація: - чистова стяжка (крім санвузла, щоб можна було встановити теплу підлогу) - чорнова штукатурка - розведені мокрі точки - газовий котел - радіатори - заведена електрика до щитка ЖК Басів схил - житловий комплекс бізнес класу, що знаходиться по вул. Студентська 18 у Рівному. Побудований за монолітно-каркасною технологією з керамоблоку та утеплений мінеральною ватою. Має три секції, закрите подвірʼя під відеонаглядом, парковку навколо будинку, двір вільний від машин, дитячий майданчик, місце для зберігання велосипедів та колясок, спортзал для жителів комплексу. Телефонуйте для деталей, огляд у зручний для Вас час!

возможна продажа по єОселя
Студентська вул., 18
rieltor.ua

Продаж укомплектованої 2-кімнатної квартири На Щасливому в одному з найбажаніших будинків до парку . Загальна площа 61м2 (дві спальні кімнати одна з яких з лоджією, роздільний саннвузол, простоий коридор та кухня) Перший поверх (високий цоколь) Автономне-газове опалення (двоконтурний котел) Право власності більше 3р Паркомісця в достатній кількості Розвинена інфраструктура, поруч є усе в пішій доступності

Чорновола Вячеслава вул., 91Ж
rieltor.ua

ЖК в городе Ривне

Ексклюзив в новобудові! Панорамні вікна з виглядом на Соборну, 2 лоджії по 5 кв.м, кухня студія, 2 кімнати по 23 кв.м, гардероб 7 кв.м, 5 поверх, 5 секція, лічильники води, тепла і електрики. Супер транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура. Договір переуступки (цесія) і Ви перший власник без комісії і нотаріусів. Такі умови до 01.06.24. Телефонуйте домовимося про перегляд.

возможна продажа по єОселя
Соборна, 289
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі 2 км квартиру в новобудові. Можлий продаж по єОселі. Вулиця Гайдамацька. Поруч автовокзал,школа,садочок,АТБ,Новус,громадський транспорт. Площа 68 м2,кухня 14 м2,лоджія,комірка. Автономне газове опалення. Середній поверх 4/11. Сучасний євро ремонт. Енергоощадні вікна. Металеві двері. Лічильники на все. Розвинена інфраструктура - поруч усе необхідне.

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13А
rieltor.ua

Квартира з хорошим косметичним ремонтом, продається з меблями та побутовою технікою.

Княгині Ольги вул., 9
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в центрі міста! ЖК "Елегант" - елітний будинок по вул. 16-го Липня, проект якого розроблений з урахуванням сучасних тенденцій. Квартира в стані після будівельників, що дозволяє майбутнім власникам самостійно облаштувати та оздобити приміщення за своїм смаком та потребами. Монолітно-каркасне будівництво, матеріал стін - керамоблок, утеплений пінопластом 15см., панорамні вікна. Просторий паркінг, до кожної квартири паркомісце.

16-го Липня вул., 48
rieltor.ua

Вʼячеслава Чорновола 44 - елітний будинок із пішою доступністю до всього необхідного. Продумане, комфортне планування: Простора, світла вітальня (дитяча кімнатна), батьківська спальня із балконом, кухня із лоджією та санвузол. Виконаний якісний сучасний ремонт. Укомплектована всіма меблями та технікою: Витяжка та мийка «Franke», посудомийна машина, пральна машина, телевізор. Наявність декількох систем опалення: Автономне опалення - дахова котельня + тепла електрична підлога + 2 кондиціонера, що працюють, як на підігрів так і на охолодження. Комірка між поверхами - в подарунок.

Чорновола Вячеслава вул., 44
rieltor.ua

Шукаєте ідеальне житло в самому серці міста ? Тоді ця квартира саме те що вам потрібно ! р-н. 12 СШ Центральна частина , зручний доступ до всіх ключових локацій Поверх третій середній з приємним виглядом з вікна Балкон засклений Кімнати окремі Сущасний ремонт побутова техніка посудомиюча машина. За квартирою закріплене підвальне приміщення. Ця квартира ідеально підійде для сімей , так і для активних людей , які цінують комфотр та зручність центрального росташування . Звязатися з нами для огляду та додатковою інформацією можна за телефонами вказаними в оголошенні.

Київська вул., 8
rieltor.ua

Квартира з хорошим сучасним ремонтом, залишаються вбудовані шафи в спальні та дитячій, вмонтована кухня, окрім холодильника, кондиціонер, посудомийка та духовка Bosch, індукційна плита. Автономне електричне опалення - тепла підлога. Велика тераса. Суха і тепла квартира, толкове осбб, морозостійка плитка на терасі, кодовий замок на поверсі, новий стильний ремонт входу у підїзд, швидкий та стабільний інтернет, добрі сусіди. Головне квартира тиха, над головою ніхто не гупає, синички часом прилітають... На поверсі є кладовка за окрему плату

Соборна вул., 348
rieltor.ua

«АГАТ» - новий власник отримає задоволення від проживання в квартирі. Тепла квартира з чудовим видом на місто! Квартира в серединці, повністю укомплектована, з дахом проблеми ВІДСУТНІ !!! В квартирі ДАХОВА котельня, терморегулятори !!! Ідеальне розташування кімнат - по різні сторони !!! +++ КОМФОРТНИЙ район з ПРЕКРАСНОЮ ІНФРАСТРУКТУРОЮ де ВСЕ ПОРУЧ. р-н 12 школи, вул. Відінська 5в 0963649650 - Роман агентство HALDEN.estate

Відінська вул., 5в
rieltor.ua

Продаж квартири район Автовокзала. Жилий стан. Розвинута інфроструктура.

Данила Галицького вул., 9
rieltor.ua

Квартира з якісним сучасним ремонтом, автономним газовим опаленням, залишаються майже всі меблі та побутова техніка. Теплий цегляний будинок. Поруч школа, садочок. Будинок знаходиться в затишному дворі.

Відінська вул., 23а
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в новобудові.Підігрів підлоги в коридорі, на кухні та санвузлі, автономно-газове опалення. Простора кухня з лоджією, гарний краєвид з вікон. Є пральня. Будинок зданий в експлуатацію, ОСББ, паркінг, відеонагляд території та в підїзді. Зручна локація, поруч вся інфраструктура. Телефонуйте записуйтесь на огляд 0967931622 Тетяна

Гайдамацька вул. (Струтинської), 13б
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в хорошому цегляному будинку по вулиці Степана Бандери, закритий двір, будинок на 3 підїзди 4 поверх пятиповерхівки Автономне електро опалення (добротні італійські конвектори, німецька газова колонка СИГНАЛІЗАЦІЯ (діюча), двозонний електролічильник, лічильники на воду, газ Загальна площа 59.5 квадратних метри, житлова - 32.4, кухня - 9.2 кв/м ДВА БАЛКОНИ, великий добротний ПІДВАЛ 5 кв/м Окремі кімнати, великий санвузол, коридор В квартирі зроблений якісний ремонт Лишаються меблі, побутова техніка. Без комісії!!! Вартість: 65000$

Степана Бандери, 12А
rieltor.ua

«АЛАТИР» - якість, яка вразить кожного !!! + КЛУБНИЙ БУДИНОК на 12 квартир, огороджена територія, паркомісця, альтанка, мангал ! + Середній поверх, автономне газове опалення, тепла підлога (коридор, санвузл, кухня), встановлено фільтри на воду, сучасний ремонт, велике панорамне вікно. Встигни КУПИТИ та стань ЩАСЛИВИМ ВЛАСНИКОМ !!! Телефонуйте та домовимося про показ !!! 0963649650 - Роман агентство HALDEN.estate

возможна продажа по єОселя
Павлюченка вул., 47
rieltor.ua

Продаж 2х-кімнатної квартири в новому КБ Воля. Підходить під програму Є-оселя! Загальна площа 66,4 кв.м. Зручне планування з просторою кухнею та окремими кімнатами. Тепла підлога по всій квартирі з колектором та терморегулятором. Квартира розташована на середньому поверсі, також є ще вибір поверхів. Якісне будівництво, базова штукатурка по цегляних стінах. Автономне опалення. Є можливість замовити виконання ремонтних робіт. Поруч знаходяться зупинки громадського транспорту. Телефонуйте для отримання детальної інформації

Соборна вул., 316
rieltor.ua
1 - 24 из 531 результатов