У продажі однокімнатна квартира (від власника) у ЖК Проект Панорама, який знаходиться за 9 км від Львова у затишній центральній частині міста Пустомити. Квартира розташована 2 будинку на 2 поверсі. Загальна її площа становить 40 квадратних метрів. Встановлені усі потрібні лічильники, а також заведена уся електрика, вода та газ. Наявні батареї і уже працюючий двоконтурний газовий котел. Проведена робота по монтажу теплої підлоги і залита стяжка. Також по штукатурені і пофарбовані стіни. Покладена плитка і вмонтовані міжкімнатні двері. У квартирі наявна відкрита лоджія з розташуванням на схід. На території ЖК гарно облаштований благоустрій. Тут є майданчики і різноманітні гойдалки для дітей , а також багато озеленення і освітлення. Наявні дві великих, освітлених парковки для вашого авто. Також для додаткової безпеки усі будинки мають домофони, і відеонагляд у дворі. Так як ЖК розташований у центральній частині міста, то поруч є дитячий садок, магазини, кафе, школа, парк, заклади швидкого харчування, студії краси, автобусні зупинки. Для більш детальної інформації або огляду звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні. Також квартира підходить під є-оселя.

власник
Квартира від власника з РЕМОНТОМ (Є-оселя)Терміновий продаж!
olx.ua

Продаж квартири в новобудові м. Пустомити . Розглянемо продаж по єОселі ! Вигідна пропозиція квартири в новобудові з ремонтом до Львова 15 хв ! Квартира знаходиться на 3 повесі пятиповерхового будинку . Повністю зроблений якісний ремонт . Продаж разом з меблями і побутовою технікою , заходь і живи . Будинок зданий , закрита облагороджена територія з затишним двором , дитячими майданчиками , місцями для відпочинку , поряд парк . Індивідуальне опалення 2х функційний котел . Телефонуйте зрадістю організую огляд ! Код-307703

Продаж квартити в новобудові з євроремонтом м. Пустомити !
olx.ua

Квартирка в самому центрі Пустомит з ремонтом і меблями. В вітальні камін, просторий балкон. Біля будинку гараж на дві машини і город 2 сот. Є також два гарних підвали по 15 м/кв. Від власника !

Пустомити в центрі  продаж 3х кімн квартири 50 м/кв
olx.ua

Житлові комплекси у Пустомити

Географія Пустомити