Продам 3-х кімнатну квартиру,71 кв.м. за адресою вул. Вячеслава Чорновола (1-го Травня), 113. Квартира знаходить на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Кімнати роздільні. Квартира двостороння, з 2-ма балконами. Дві кімнати та кухня виходять у двір, ще одна кімната на парк ЦТДЮ. Дуже тепла, утеплена з зовні та з середини утеплені балкони, з індивідуальним опаленням. Зручне розташування: парк ЦТДЮ через дорогу, рядом школа, стадіон, ж/д та авто вокзали, зупинки міського транспорту, центр 10 хвилин ходьби. У будинку ОСББ, камери спостереження, паркомісця. За додатковою інформацією звертатися за телефоном.

власник
Продам 3х кімнатну квартиру з індивідуальним опаленням
olx.ua

Квартира знаходиться у середині будинку, тому навіть взимку +20° не вмикаючи опалення. Покращене планування.2 роздільні унітази, ванна 190см. Вмонтовано місце для сушіння взуття. Замінена електропроводка на мідь з розділеним навантаженням.

власник
3х.кімнатну квартиру у центрі міста.
olx.ua

Затишна та велика дворівнева квартира-будинок. Продається квартира з додатковою прибудовою, ділянкою, гаражем з оглядовою ямою та підвалами. Можливість розділити площу на 2 окремі квартири. Відмінна інфраструктура та екологія навколо. Індивідуальне газове опалення, 6 кімнат, велика житлова площа 90 кв.м. Загальна площа 115 кв.м. У самій квартирі також обладнаний підвал, для зберігання овочей/фруктів/консервації тощо. Квартира знаходиться на відстані 2 годин їзди до Києва. Уютная и большая двухуровневая квартира/дом. Продается квартира с дополнительной пристройкой, участком, гаражом со смотровой ямой и подвалами. Возможность разделить площадь на 2 отдельные квартиры. Отличная инфраструктура и экология. Индивидуальное газовое отопление, 6 комнат, большая жилая площадь 90 кв.м. Общая площадь 115 кв.м. В самой квартире так же оборудован подвал, для хранения овощей/фруктов/консервации и прочего. Квартира находиться на расстоянии 2 часов езды до Киева.

власник
Квартира 115 кв.м., Гараж, прибудинкова ділянка, 2 години до Києва
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 комн кварт в г Прилуки в/ г 12 квартира просторная светлая ,заменены окна ,балконная рама пластик ,межкомнатные двери новые ,болер ,счётчики газ ,вода ,батареи также установлены новые звонить только Вайбер вацап +4873*****91

власник
Продам 1 комн квартиру
olx.ua

Прдається однокімнатна квартира.Район прокуратури,Ресторан Олександрія.

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру.Центр
olx.ua

Квартира знаходиться у центрі міста, район автошколи, 9-типоверхівка біля готелю "Олександрія", 5 хвилин від Театральної площі та Епіцентру. Адреса: 1 Травня 48А, 4 поверх. Однокімнатна - 40 кв.м., кімната простора. Опалення - централізоване.

власник
Продам однокімнатну квартиру у центрі
olx.ua