Двокімнатна квартира в центральній частині міста У продажу двокімнатна квартира в центральній частині міста. * Загальна площа 57 м2, простора та затишна кухня 10 м2. * Знаходиться на 6-му поверсі 7-ми поверхового цегляного будинку. * Якісний косметичний ремонт, квартира вмебльована та укомплектована побутовою технікою. * Гарне місцерозташування поруч з усією інфраструктурою. код 2367 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Нам довіряють і рекомендують. В режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Центральна, 1
rieltor.ua

Пішкіна 7а Продається 2-х кімнатна квартира 45 м2, 3 поверх, цегляний будинок, дуже теплий. Квартира готова для для миттєвого заселення (від прильної машини до мікрохвильової печі з холодильником) Розташування: центр міста біля Березового скверу та юр академії Я. Мудрого Прохання ріелторів не турбувати. Відповідаю в телеграмі.

власник
Квартира 2 кімнатна
olx.ua

3 комнатная квартира 1 этаж. Квартира разделена условно на 2 квартиры. 1 комнатную квартиру свой вход с улицы. Идеально для бизнеса.В квартире находиться подвальное помещение из бута была сауна. 2 комнатная квартира,вход с подезда . Евроремонт. Рядом находится гараж кирпичный с документами.

власник
3 комнатная квартира свой выход. Ближний центр Район Зыгина.
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-510-684-LX. Пропонуємо квартиру в центрі міста, по вул. Пушкіна * Гарний теплий цегляний будинок * Два балкони * Високі стелі, гарне зручне планування * Новий ремонт - повністю замінено сантехніку та всі комунікації, замінено вікна * Хороша інфраструктура - 2 садки, 2 школи, магазини, зупинка за 5 хвилин, поряд хороший парк для прогулянок Національна агенція нерухомості VALION ( Полтава, Львів, Ужгород, Київ, Харків та ще 5 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості. * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта, як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення легальності угоди.

3-к, вул.Пушкіна, 88, ДКПТК
olx.ua

В продаже квартира, 2-комнатная, в панельном доме, на Леваде. В квартире сделан ремонт, позволяющий заехать сразу без дополнительных вложений. Хорошее месторасположение, рядом: школа, детский сад, магазины продовольственных товаров, рынок, остановка общественного транспорта. Звоните расскажем поподробнее.

Бедного Александра улица, 10, Левада, Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам свою двокімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом у центрі міста по вулиці Європейській у цегляному будинку на першому поверсі. Кімнати суміжні, санвузол суміщений. Загальна площа 42 м2. Вікна виходять у двір та торець будинку. Повністю обладнана меблями та технікою. Є підігрів підлоги, шведська сантехніка, гардеробна, домофон, сигналізація, на вікнах решітки. Опалення централізоване, гаряча вода газової колонки. Поруч зупинка, ринок, супермаркети, ТРЦ, СпортЛайф, парк. Продаю у звязку з переїздом. Продаж не терміновий.

Европейская (Фрунзе) улица, 10, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

В продажу розкішна квартира на мікрорайоні Садовий. Квартира 44кВ, 1 кімната окрема та кухня студія. В кухні вбудована посудомийка, індукційна плита, холодильник . Четвертий поверх поверх, автономне опалення. Сантехніка Grohe. Новий, сучасний район. Пять хвилин до зупинки. Магазини, аптеки, лікарня все біля будинку. Телефонуйте, домовимось на перегляд. Код 47700

Перспективная улица, 5, Подольский, Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1к квартиру на Леваді по вул. Головка, 4 поверх, заг. пл.54м2, цегляний будинок, з ремонтом. Поряд ТРЦ, 2 школи, поліклініка, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту. Ціна 60000$ Код 403

Головко улица, 17, Левада, Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру з свіжим Дизайнерським евроремонтом. Ремонт виконаний якісно, робився не для продажу, використані дорогі матеріали. Залишаються всі меблі та техніка (від провідних виробників). Не кутова, дуже тепла, опалення на мінімум всю зиму. Лоджія засклена, облаштована тепла підлога, гарний краєвид на місто. Східна сторона. Раціонально використана вся житлова площа, Три вбудовані шафи, зручні та практичні! Документи готові до продажу, Прописаних осіб -немає, Прямий продаж без доручення. Загальна площа 41 м2, кухня 10 м2; Квартира світла, та затишна, чекаємо на перегляд. Торг доречний. +ПОДАРУНОК КОМОРА В ПІДВАЛІ!

Европейская улица, 146Е, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

В продажу 1 кімнатна квартира перепланована в 2-кімнатну в гарним ремонтомЗагальна площа - 41 м27 поверх 10-ти поверхового будинкустан євроремонтквартира не кутова, індивідуальне опаленняЗа детальною інформацією звертайтеся за телефоном

Героїв Сталінграда, 1, Сады 1, Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Полтава

Независимости майдан, 1А, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продажа 5ти комнатной квартиры на Мотеле 95 м2, 1/9 этаж Состояние жилое Кирпичный дом Для большой семьи самое то В любое время сможем показать. Цена 60 000$ Код 6074

olx.ua

Центр 2х кімнатна квартитра у Новому цегляному будинку площа 76\32\14 кімнати окремі, поверх 8\10, стан середній житловий або під ремонт. Тепловий лічильник. Код 33063.

Центр 2х кімнатна квартира в Новому цегляному будинку 76м2!
olx.ua

Мотель, новий будинок, цегла, 3-х кімнатна квартира, 5/5, є технічний поверх, загальна площа 82 м.кв., 2-ва балкона, ганий ремонт, тепловий лічильник на будинок, квартира в продажі з меблями та технікою

Продаж 3-х кімнатної квартири на Мотелі
olx.ua

Пропонуємо до продажу 1 квартиру в новому будинку. Розташована на 7-му поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 48м2 дозволять перепланувати за своїм проектом і виконати ремонт на свій смак. Встановлено автономне опалення, що дозволить Вам у опалювальний сезон самостійно регулювати температуру приміщення. Зручна інфраструктура району, все необхідне у кроковій доступності. Квартира готова до продажу, дзвоніть сьогодні! Код 38085 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Чудова пропозиція 1 кімнатної квартири в самому центрі міста.
olx.ua

Чудова квартира на Браїлках. Петра Юрченка. Не кутова квартира, цегла. Два балкони. Вікна м/п. Великі просторі кімнати. Кухня з балконом (на балконі ремонт). Є газова колонка Бош. Стояк замінений. с/т сучасна, замінена електропроводка. Меблі, техніка залишаються. Готовий співпрацювати з рієлторами. Торг реальному клієнту.

Чудова квартира на Юрченка
olx.ua

Квартира 66 метров .Новые обои .Полы линолеум. Кухня 9.5 . Остается встроенная мебель прихожая холодильник . Все комнаты раздельные 17. 14 и 7.5 метров. Лоджия и балкон застеклены пластик. Новые батареи. Санузел раздельный в плитке. Лифт в доме работает . Квартира теплая уютная светлая.Рядом школа садик парк остановка Очень тихий район . . Заходите и живите . Хорошие соседи. Документы в порядке . АН Твой шанс. 06******25 . Елена Анатолевна .Оперативные показы по звонку.

Сады 3  3 комнатная квартира   с ремонтом с  мебелью.
olx.ua

Терміновий продаж 1-кімнатної квартири в новобудові! Мікрорайон Садовий! 4/9 поверхового будинку по вулиці перспективній.Якісний сучасний ремонт! Автономне опалення! Квартира повністю укомплектована побутовою технікою та стильними меблями!Відмінний вид з вікон! Заходь та живи!Ціна: $60000Код обєкта: 4384АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Продаж 1к. квартири м-ні Садовий! Новобудова, автономне опалення!
olx.ua

3 кімнатна квартира на Інституті Звязку .Тихий ,спальний район. Затишна та світла, зроблений косметичний ремонт. Загальна площа 70 м кв, кухня 8 м кв. Будинок цегляний, 6 поверх. Опалення централізоване, є бойлер. Вікна м/п, сантехніка вся замінена. Мікрорайон розвинений, поряд все необхідне. Школи, дитячий садок, лікарня, ТРЦ , ринок. За детальною інформацією- телефонуйте.

Продам 3к квартиру Інститу Звязку №11008
olx.ua

Розташування Комплекс буде збудовано у Київському районі Полтави. Це центральна частина міста з розвиненою інфраструктурою та виходом до автомагістралей. Інфраструктура У проекті передбачено невелику облагороджену прибудинкову територію відкритого типу з дитячим майданчиком та зеленими зонами. Для автомобілів мешканців та гостей комплексу буде обладнано наземне паркування. Автобусна зупинка знаходиться лише за 90 метрів від будинку. Також у пішій доступності розташовані дитячі садки та школи, продуктові магазини, кафе та ресторани, так що мешканцям новобудови будуть доступні всі переваги проживання у центральній частині міста. Матеріали та технології ЖК на Сапіго, 2 збудують із цегли з утепленням стін пінополістиролом. Це забезпечить належний рівень теплоізоляції. Також у квартирах передбачено встановлення систем індивідуального опалення. Архітектура та зовнішній вигляд Дизайн будинку – лаконічний та стриманий. Для облицювання фасаду було обрано нейтральні відтінки бежевого, світло-зеленого та коричневого. Переваги Розташування у центральній частині міста, розвинена інфраструктура біля новобудови.

ЖК Сапіго. Новобудова. Цегла. Можливо під єОселю.
olx.ua

Трикімнатна квартира в Новобудові на Браїлках! Чудова пропозиція для великої родини. теплий цегляний будинок, чудовий вид з вікон, розвинена інфраструктура Перегляди в зручний для Вас час! Код 34480

3-х кімнатна квартира на Браїлках в Новобудові!
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в Центрі міста! На четвертому поверсі цегляної Сталінки. Площею 98м.кв. з мансардою! Косметичний ремонт, гарний стан! Кухня 15м.кв.. Продаж частково з меблями та технікою. В пішій доступності зупинка транспорту, ринок, ТРЦ Київ, школа, садок, Каштанова Алея! Торг можливий.Ціна: $60000Код обєкта: 1662АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!

Продаж 2к. квартири на Пушкіна!
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в зданому будинку, квартира не кутова, знаходиться на 5/9 поверх, загальна площа 70м2, кухня 12м2. В квартирі виконані чорнові роботи від забудовника: стартова шпаклівка стін, чистова стяжка під маяк, електромережа, встановлено двоконтурний котел, розводка труб опалення і т. д. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, зупинка громадського транспорту, магазини, дитячий садок, супермаркет, заклади харчуваня і т. д. Перегляд за попередньою домовленістю, більше детальної інформації за номером телефону.

ЖК "Family Park" двокімнатна квартира! НЕ кутова
olx.ua

3 кімнатна квартира в самому Центрі міста. Простора та світла, з новим євроремонтом, якісні меблі та техніка. Кухня студія та дві окремі кімнати. Загальна площа квартири - 60 м кв. Будинок цегляний,опалення централізоване. Тепла підлога, 4 поверх. Усі меблі та техніка залишаються. Мікрорайон розвинений, поряд є все необхідне. 2 хвилини до зупинки, будинок не над дорогою, тихий та спокійний двір. За детальною інформацією - телефонуйте .

Продам 3к квартиру Центр міста код №5049
olx.ua
1 - 24 з 773 результатів