Єдина пропозиція квартири (Біла Альтанка) Продаж квартири в історичному центрі міста. • Загальною площею 32 кв. • Квартира в хорошому стані • Встановлено нові, якісні вікна • Замінено сантехніку та труби • Газова колонка для подачі гарячої води • Відмінне місце розташування - "Біла альтанка". • Цегляний будинок збереже тепло в зимовий час, а прохолоду влітку. • Під оренду ця квартира приноситиме постійний дохід Відмінно підійде як для проживання, так і для здачі в оренду Ця квартира - єдиний екземпляр на "Білій альтанці" Телефонуйте або пишіть, ми відповімо на всі ваші запитання та швидко організуємо перегляд.

Соборності вул. (Жовтнева), 1
rieltor.ua

У продажу 1-кімнатна квартира в центрі міста: * Загальна площа 45 м2, простора кухня 15 м2. * Розташована на 2 поверсі цегляного дев"ятиповерхового будинку. * Індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел. * У квартирі виконаний якісний ремонт. * Закритий двір з відеонаглядом. * Центр міста, поруч "Корпусний парк", розважальні та вищі навчальні заклади, магазини, стадіон "Ворскла". Телефонуйте і дізнавайтеся більш детальну інформацію! Код 38326

Козака, 1
rieltor.ua

КОД 7254 Продам однокімнатну квартиру з якісним ремонтом в спальному районі. Зручне місце розташування. Поруч дві школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту.

Петра Болбочана пров. (Червоний), 15
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код 6876 1к квартира в центральній частині міста. Якісний ремонт, автономне опалення котел. Відмінний варіант як для молодої сімї так і під оренду.

Чорновола Вячеслава вул. (Куйбишева), 36в
rieltor.ua

Терміново! 1-кімнатна квартира в центрі. Пропоную до продажу 1-кімнатну квартиру в новобудові. *Загальна площа: 48.30 м2, комфортна кухня 14 м2; *Знаходиться на 6 поверсі, в 10-ти поверховому будинку; *Зроблений гарний євроремонт; *Індивідуальне газове опалення, якісна сантехніка, пультова охрана; *Є лоджія, та утеплений балкон з паноранними вікнами по всьому фасаду квартири + підігрів підлоги; *Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя; *Має привабливий вид з балкону та зручне місце розташування; Не втрачайте шанс змінити своє життя та придбати квартиру Вашої мрії. Звертайтесь за будь-якими питаннями. код 2759 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Ляхова вул., 1
rieltor.ua

1-кімнатна квартира на Подолі. Пропоную до продажу 1-кімнатну квартиру в хорошому стані . *Загальна площа: 24 м2, кухня 5 м2; *Будинок цегляний, теплий, квартира не кутова; *Вмебльована, є побутова техніка; *Розвинута інфраструктура, що дуже зручно для життя; *Також в пішій доступнності річка, та багато зон для активного відпочинку; Не втрачайте шанс купити бюджетну квартиру. За будь-якими питаннями звертайтесь. код 2763 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Небесної Сотні, 1
rieltor.ua

Квартира центральна частина міста, ‼️підійде під комерцію‼️ В продажу квартира на першому поверсі, будинок знаходиться на одній з центральних вулиць Полтави. У квартирі зроблені чорнові роботи, є всі комунікації. Висота стелі 3,70.

Першотравневий пров., 12
rieltor.ua

Сучасний ЖК Victory Club House — перша новобудова клубного типу в Полтаві. До головних конкурентних переваг житлового комплексу Victory Club House у Полтаві можна віднести: -Вигідну локацію по сусідству з усіма популярними парками та скверами; -Підземний паркінг з охороною та пропускною системою; -Місця для заряджання електричних автомобілів; -Комфортні та ергономічні планування; -Особистий консьєрж-сервіс; -Дизайнерський хол з дитячою ігровою кімнатою, кухнею та зоною відпочинку; -Тренажерний зал. Будівництво представленого ЖК класу еліт ведеться за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни з енергоефективних газоблоків додатково утеплюються за допомогою мінеральної вати. За комфортний мікроклімат у кожній квартирі відповідає індивідуальний 2-контурний газовий котел. Більше детальної інформації та перегляд квартири за попередньою домовленістю.

Першотравневий пров., 15А
rieltor.ua

Ви мріяли жити в самому Центрі міста?! До Вашої уваги простора 1-кімнатна квартира в новому, обжитому будинку. * Видовий 9-й поверх цегляного будинку. * Квартира загальною площею 49 м2, кімната 25,4 м2. * Кухня 10,6 м2 з виходом на балкон з чудовим видом на місто. * Стан "після будівельників" - Ви облаштуєте все на свій смак. Вся необхідна інфраструктура в кроковій доступності. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Код 1649 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Козака Володимира вул., 1
rieltor.ua

Продається 1к квартира як комерційна пропозиція, зупинка Млинзавод на Подолі. Квартира в житловому стані, зараз там проживають люди, поки все облаштовано для життя, тому можна розглядати як пропозицію під житло. Будинок цегляний, знаходиться на першій лінії, але вхід з двору, є можливість зробити окремий вхід. До Білої Альтанки 10 хвилин пішою ходою, тобто 10 хвилин і ви вже в історичному центрі міста. Сам район з власною розвинутою інфраструктурою, поряд все, що необхідне, супермаркети та магазини на будь-які потреби, кафе та ресторани, школа, дитячий садок, банки, лікарня, паркові зони, неподалік річка та зелені масиви. Телефонуйте або пишіть, не втрачайте можливість прибдати для себе та для свого бізнесу цю прекрасну пропозицію код 40530

Небесної Сотні, 59
rieltor.ua

Житлові комплекси у Полтава

Для поціновувачів елітної нерухомості в Полтаві! Будинок введено в експлуатацію! Комунікації підключені.Можна розпочинати ремонт. ЖК Victory Club House продаж однокімнатної квартири від власника! Найкращий будинок преміум класу збудований в 2024 році в Полтаві! Елітна новобудова Victory Club House - це ваша особиста перемога над ритмом сучасного життя. Затишок, безпека, високий рівень якості будівництва, сервісу та піклування про ваш час. Сучасна архітектура, що здатна задовольнити найвимогливіших. Закритий двір з охороною та хороші сусіди - ось ваш вибір. Отримуйте відмінний сервіс не виходячи з будинку: тренажерна зала, кіно-лаунж, тераса і барбекю зона, ігрова кімната для вашої малечі та безліч інших важливих складових для вашого яскравого життя.Підземний паркинг це ще одне важливе кредо цього житлового комплекса. Житловий комплекс Victory Club House - ваш острів свободи та внутрішньої рівноваги. Отримуйте тільки найкраще від свого життя та розділяйте світлі моменти з близькими. Нова квартира в житловому комплексі клубного типу - це новий рівень комфорту, на який ви дійсно заслуговуєте. Житловий комплекс будується в одній з найкращих локацій міста Полтави. Кілька хвилин і ви в центральній частині міста з мальовничими парками та всією необхідною інфраструктурою. ЖК Victory Club House розташований за адресою Першотравневий проспект, 15а. Будинок оточений пишними шатами міських парків. Спорт, мистецтво чи затишні прогулянки з коханими будуть доповнювати комфорт вашого проживання в комплексі Victory Club House. Поруч з вами інфраструктура ділового центру, кращі ресторани та розважальні заклади улюбленого міста. Нова квартира в житловому комплексі клубного типу Victory Club House дозволяє огорнути себе найкращим. МАГАЗИНИ: Апельсин Еко-продукт Віват Провінція Молоко Сімейний продуктовий магазин Магазин Чапаєвський Halal shop. СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА: Клініка "Смартмед" Полтавська обласна клiнiчна лікарня ім. М.В. Склiфосовського Полтавська обласна дитяча поліклініка Дитяча міська клінічна лікарня Полтавський міський багатопрофільний ліцей №1 ім. І. П. Котляревського. ПАРКИ: Парк Перемога Студентський парк Сонячний парк Березовий сквер Петровський парк Сквер Пам`яті Героїв України Корпусний сад. РЕСТОРАНИ: Villa Krokodila Кипяток Лілея Криниця Бонсай Muza-bar Club&Restaurant Shade Trattoria Viva Olive.

власник
ЖК Victory Club House однокімнатна квартира 55,4 кв.м  від власника
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-836-351-LX. В самому центрі міста продається гарна квартира * Цегляний будинок * Всі комунікації повністю замінені * Зроблений ремонт * Замінені вікна та засклений балкон * Самий центр міста Полтави

1-к, Соборна пл., 1, Центр
olx.ua

Центр!Соборності,50, один із самих яскравих будинків Полтави. Продаж однокімнатної квартири 39м.кв. з ремонтом меблями, технікою. Цегляний, теплий будинок, двір закритого типу, в‘їзд виключно по електронним ключам, на першому поверсі будинку вся необхідна інфраструктура, квартира має два балкони з вітражним заскленням. Ціна 73000$

Центр, Соборності,50, 1-кімнатна квартира з ремонтом,меблями,технікою
olx.ua

В продажу 1кімнатна квартира в Центрі(Ляхова 10) Новий будинок. Автономне опалення 43м2 8поверх 84000у.о. Комісія агенції.

1-кім. Центр(Ляхова 10) Новий будинок.
olx.ua

Однокімнатна квартира в самому центрі на Соборності 77, прямо на зупинці! Вікна виходять з кухні і зали на Каштанову алею, через дорогу супермаркет, школа. Аптека і пошта в самому будинку і поряд 2 фітнес клуба. Загальна площа квартири: 32.3 2й поверх 5 поверхового будинку(без балкону). Без ремонту(оббита плитка) Вікна пластикові, нові!

власник
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-805-498-LX. Однокімнатна квартира в ЖК Стрітенський вул. Пилипа Орлика, 26 .Загальна площа 56,7 кв.м. Велика кухня-студія 19,6 кв.м. 7 поверх. Будинок відноситься до преміум класу. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Стеля висотою 3 м. Цегляні стіни. Індивідуальне опалення. В квартирі залишаються всі нові меблі та нова техніка Закрита для авто та сторонніх територія. Підземний паркінг Поряд з будинком все необхідне для життя: центр міста, магазини, кафе, ресторани,школа Ціна 130 000€ або 140 000$

1к вул. П.Орлика, ЖК"Стрітенський" Центр
olx.ua

Квартира знаходиться у самому центрі, біля театру Гоголя. квартира повністю під ремонт, готова до продажу, дуже приваблива інвестиція під здачею в аренду. Гоголя 13 2/4

Продам 1 кімнатну квартиру у центрі біля театру Гоголя
olx.ua

Квартира знаходиться по вулиці Соборності 60а, в гарному місці. Загальна площа 36 кв.м., житлова площа 19 кв.м., площа кухні 10 кв.м. Стан квартири гарний. Євроремонт. Стіни утеплені. Подробиці по телефону.Співпраця з ріелтором.Можливий торг.

власник
продам однокімнатну квартиру в центрі по Соборності  біля Листопада
olx.ua

Сучасний ЖК Victory Club House перша новобудова клубного типу в Полтаві. До головних конкурентних переваг житлового комплексу Victory Club House у Полтаві можна віднести: -Вигідну локацію по сусідству з усіма популярними парками та скверами; -Підземний паркінг з охороною та пропускною системою; -Місця для заряджання електричних автомобілів; -Комфортні та ергономічні планування; -Особистий консьєрж-сервіс; -Дизайнерський хол з дитячою ігровою кімнатою, кухнею та зоною відпочинку; -Тренажерний зал. Будівництво представленого ЖК класу еліт ведеться за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни з енергоефективних газоблоків додатково утеплюються за допомогою мінеральної вати. За комфортний мікроклімат у кожній квартирі відповідає індивідуальний 2-контурний газовий котел. Більше детальної інформації та перегляд квартири за попередньою домовленістю.

Первомайский проспект, 15А, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 88000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-716-349-DR. * Індивідуальне опалення - газова колонка * Продаж з меблями та технікою * Металопластикові вікна * Ремонт та нова сантехніка в ванній кімнаті * Цегляний будинок * Просторі кімнати * Тихий, затишний двір * Гарна інфраструктура, поруч центральний ринок, зупинка в 4хв пішки

Красноармейская улица, 31, Центр, Полтава, Полтавская 37000.0 USD
dom.ria.com

КОД 11026 Однокімнатна квартира в цегляному будинку . Знаходиться на першому поверсі 5-ти поверхового буднку . Підійде для комерційної нерухомості . Чешський проект . Простора , світла , великі вікна та лоджія. Два вікна в кімнаті , є можливість перепланування . Кімната дуже велика по площі . Аналогічних пропозицій дуже мало на ринку нерухомості в нашому місті . Тому телефонуйте , обовязково проконсультуємо , та виберемо зручний для Вас час , переглянути даний об"єкт .

Небесной Сотни улица, 85, Подол, Полтава, Полтавская 30000.0 USD
dom.ria.com

Рідкісна пропозиція однокімнатної квартири в історичному центрі Полтави. Будинок зданий та введений в експлуатацію!Технічні характеристики:*Загальна площа 64 м2. * Окрема кімната  17 м2, та величезна кухня 17 м2. *Квартира не кутова, та знаходиться на середньому п`ятому поверсі восьмиповерхового цегляного будинку.*Стан квартири від будівельників, що дозволить Вам втілити всі свої мрії у створенні дизайну Вашої домівки.*Опорних стін немає, якщо маєте бажання - можна зробити перепланування на свій смак *Поруч знаходиться Сонячний парк, ЦУМ, кафе та магазини.*Бонусом до квартири є готовий дизайн проєкт.Цікаво, чи є подібні пропозиції в центрі? Не втрачайте можливість придбати дану квартиру! Щодо переглядів звертайтесь за номером в оголошенні.

Пилипа Орлика улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 86000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-но кімнатну квартиру на Подолі. Квартира в гарному житловому стані, не кутова, малогабаритна - 25 м2, розташована на 5-му поверсі/ 5-ти поверхового будинку. Будинок цегляний, теплий, знаходиться поруч з зупинкою Оптика. В квартирі металопластикові вікна, засклений балкон, гарна вхідна дверь. Лічильники на все: газ, вода, світло (день/ніч). Квартира затишна, маленька, на прибирання витрачається обмаль часу))) Чудове місце розташування! Поруч школа, дитячий садочок, магазини, аптеки, ринок, зупинка. Ціна 25000 дол., торг. Код 61217.

Небесной Сотни улица, 1, Подол, Полтава, Полтавская 24999.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги 1к квартира з ремонтом в центрі міста, р-н Білої Альтанки Квартира простора, світла, з гарним ремонтом, кухня повністю облаштована, вікна у двір, всі комунікації повністю поміняні, вікна поміняли, залишаються меблі і техніка Розташування дуже зручне - центр міста, поряд все що забажається, паркові зони, театр Гоголя, ЦУМ, супермаркети та магазини, кафе та ресторани, школа та інші учбові заклади, в пішій доступності Біла Альтанка, Корпусний Сад, кінотетри Сподобалась квартира, телефонуйте код 39986

Пилипа Орлика улица, 2/16, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 37000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 36 результатів