Продам трикімнатну квартиру у с. Підгайці. - Квартира знаходиться на першому поверсі двоповерхового будинку, який містить лише чотири квартири. - Квартира має три окремі кімнати, простору кухню, прокладена тепла підлога, встановлений новий сучасний бойлер. Електричне опалення, будинок має свою електричну підстанцію, вивіз сміття, септик, скважина на воду. -Новим власникам залишається більша частина наявних меблів та техніка. -На території посаджені молоді дерева, розташована бесідка Детальніша інформація по телефону

Продам 3кім квартиру у с.Підгайці
olx.ua

Продаж 2-рівневої квартири у самому центрі с. Підгайці. У квартирі індивідуальне газове опалення, що значно економить комунальні платежі, другий поверх може додатково обігріватися каміном. На другому поверсі зроблено якісний та дорогий ремонт, меблі та підлога з натуральної деревини. Квартира повністю вмебльована, з технікою та кондиціонером. Перший поверх включає: -простора вітальня -кухня -коридор -санвузол Другий поверх включає: -велика гостьова кімната з каміном та виходом на горище -дві спальні -коридор -простора ванна кімната Також є великий цегляний гараж із ямою та горищем, окрема будівля для зберігання дров, підвальне приміщення та город. Двір облагороджений, повністю викладений бруківкою, є дитячий майданчик. Будинок знаходиться у центрі села, поряд є: школа, садочок, магазини, зупинка громадського транспорту, пошта, сільська рада, парк. Тому не зволікайте, телефонуйте вже зараз: 05*********15 Ірина, АН Еверест.

Продаж 2-рівневої квартири у с.Підгайці, єОселя 3%,7%
olx.ua

Продам 2кім квартиру в новобудові с.Підгайці,частково ремонт 1/5ц, автономне опалення, підігрів підлоги,котел,нова проводка, будинок огороджено, охорона.

Продам 2кім квартиру в новобудові Підгайці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу гарну двокімнатну квартиру в с.Підгайці,58м.кв.В квартирі зроблений добротний,якісний ремонт.В кімнатах ламінат,в кухні,коридорі та санвузлі - плитка.Залишаються частково меблі та побутова техніка.В квартирі індивідуальне газове опалення,що значно дозволить зекономити на комунальних платежах в опалювальний період.Встановлені лічильники на газ та світло.Вода - скважина.В будинку є діюче ОСББ,закрита територія,в дворі гарний дитячий майданчик,парковка для автомобіля.Поряд зупинка громадського транспорту.В селі є школа,дитячий садок,сімейна амбулаторія.Тихе та затишне місцерозташування!!!

Продам стильну двокімнатну квартиру в с.Підгайці
olx.ua

2-кімнатної квартири + кухня з вітальнею у приміській зоні міста, в центрі с. Підгайці. Підходить під 3% єОселя! Квартира з автономним опаленням, з ремонтом, на 5 поверсі 5-поверхового сучасного житлового будинку. Перевага даного поверху - ніхто із сусідів зверху не затопить і "не ходитиме по голові"! Вікна виходять на стадіон. Загальна площа квартири 58, 4 кв.м, площа кухні-студії 23, 7 кв.м + 2 окремі кімнати. Дуже тепла, світла та економна. Тепла підлога на кухні, коридорі та у санвузлі, індивідуальний газовий котел. Ремонт зроблений для себе, з якісних матеріалів. Квартира не кутова. Висота стелі 2, 72 м. Як бонус горище площею 15, 0 кв.м, висотою 2, 50 м. У вартість квартири входять меблі та техніка (майже всі). Будинок побудований у 2017 році. Велика територія для паркування, відеонагляд. Діє ОСББ. Поруч зупинка транспорту, школа для 1-11 класів, дошкільний заклад, стадіон, продуктові магазини, сільрада, амбулаторія, відділення пошти, сільрада. Зручний доїзд до міста, маршрутка від самого будинку до центру міста - кожних 15 хв. До центру міста, Київський майдан 5, 5 км (така ж відстань з ГПЗ до центру міста), до межі міста 2, 0 км. Квартира затишна, готова до проживання та чекає нових господарів! Ціна 51800 дол. США. Без комісії для покупця. Торг.

Школьная улица, 24Б, Подгайцы, Волынская 51800.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Підгайці

Популярні запити

Географія Підгайці