Продажа 2к квартиры в ЖК Погребы, село Погребы, Броварской р-н, Киевская область S 61m Этаж 1/3 Планировка: - просторная кухня гостиная - совместный санузел - балкон - 2 отдельные комнаты - на полу стежка - стены - штукатурка - входные двери, стеклопакет - проведены все коммуникации Продажа квартиры под чистовую отделку. Дом обжит (4 года), уютный дворик, до Киева 15мин на авто. Хорошая инфраструктура, рядом детский садик и магазины. Документы - право собственности. При покупке 1% налога и нотариус пополам. Без комиссии и лишних затрат! Возможен обмен. Звоните!

Грушевського, 12В
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. РОЗГЛЯДАЄМО ПРОГРАММУ єОселя! Продам двосторонню роздільну двокімнатну квартиру в ЖК «Погреби», по вул. Грушевського, 12, с. Погреби, Броварського району. Квартира загальною площею – 60 м2 знаходиться на 2 поверсі 3 поверхового цегляного будинку, стан після забудовників. Квартира з зовнішнім утепленням, дуже тепла за рахунок внутрішнього розташування в будинку, можливе перепланування під своє бажання та на свій смак. Житлова площа – 30 м2 з окремими кімнатами вікнами виходять у двір. Кухня – гостинна – 24,5 м2 з виходом на балкон чекає свого дизайнера – кухаря. ЖК «Погреби» мають закриту територію з дитячим майданчиком, з місцями парковки під авто, своя облаштована зона барбекю-відпочинку, є облаштовані місця для рибалки, хороша інфраструктура, рядом розташовані школа та дитячий садочок, магазини Фора, Сільпо та інші, відділення банку, м’ясний базар. Мальовнича місцевість, поряд гарний ліс і річка, чисте повітря і зоряне небо, відмінна транспортна розв’язка, до Києва 15-20 хвилин транспортом. БЕЗ КОМІСІЇ. Первинні документи! Терміновий продаж! Можливий торг! 54 000$. 0936585344, 0676585344.

возможна продажа по єОселя
Грушевського, 12
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири с. Погреби Броварський район, Київська область вул Старосільска 1 будинок клубного типу, побудований з якісних матеріалів ( червона цегла) 30/23/5 з частковим ремонтом, санвузол, вікна, двері, радіатори опалення, електричний котел, окрема територія, вдале розташування, поряд супермаркет Сільпо. До Києва на транспорті 10 хвилин. Вартість квартири 22 тис $ . Перегляди за домовленістю.

Старосільска, 1
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ. перший будинок вже введено в єксплуатацію. Кварира в 2му будинку, який буде введений дуже скоро. Квартира з гарним краєвидом, з широкою і дуже великою кухнею. Зручне планування кімнати, яке дозволяє зробити великий гардероб. В квартирі зроблена чистова штукатурка, можна заходити на ремонт. Пропоную однокімнатну квартиру, в другому будинку заміського Житлового Комплексу Riverside, який знаходиться в с. Погреби, всього в 2км від житлового м.Київ. Квартира площею 38м2 розташована на 7 поверсі, має чистове оздоблення, , автономне опалення з горячою водою (двоконтурний котел). Біля житлового комплексу проходить канал, а також є озеро для Вашого відпочинку, також на території комплексу передбачені :парк, дитячі та спортивні майданчики тощо. БЕЗ комісії та додаткових податків для покупця!

Срочна продаж однокімнатної Погреби Riverside
olx.ua

Популярные запросы

География, Погребы