Продажа квартиры в частном секторе в Новобаварском районе Свежий ремонт, индивидуальное газовое отопление . Формат кухня + 2 комнаты Есть сухой погреб в доме Двор на 3 хозяина. Есть места для авто Рассмотрим Ваши предложения

Піскуновський, 7
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-557-057-DR. Пропонуємо купити чудову квартиру в центрі ЖК "Лазурний" Формат квартири: дворівнева 77м2, 9/10 поверхового будинку. -Велика вітальня, дві спальні, кухня, вбиральня, два балкони, два санвузли. -Чорнові роботи зроблені: штукатурка, міжкімнатні перегородки, розведення, встановлені біметалічні радіатори, камера відеоспостереження. -До метро Центральний Ринок 3хвилини пішки, до центру 15хвилин. Торг!

Пискуновский переулок, 7, Холодногорский, Харьков, Харьковская 95000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-241-705-DR. Пропонуємо купити 3-кімнатну дворівневу квартиру в Центрі ! Вперше у продажу! З автономним газовим опаленням! У зданій новобудові ! ЖК Лазурний, за адресою провулок Лосевський 4А, за 5 хвилин пішки від метро Центральний ринок. Квартира загальною площею 77 м2 розташована (9+10 поверхи). У форматі - 2 окремі кімнати + кухня + 2 санвузли + 2 балкони. Вдале планування, всі кімнати з вікнами дуже світлі. Двостороння, панорамні вікна, автономне газове опалення, закрита територія, дитячий майданчик, Автономний двір, закрита територія, дитячий майданчик, компанія, що управляє. Будинок зданий і активно заселяється! Дуже теплий будинок (термос). Стіни будинку з червоної цеглини + мінеральна вата + облицювальна цегла. Розташування зручне для комфортного проживання, метро Центральний ринок за 5 хвилин ходьби, супермаркет Рост і Клас, набережна, парк Шевченка за 15 хвилин ходьби. Весь комплекс повністю зданий в експлуатацію. Документи права власності на руках. Не проґавте свій шанс придбати квартиру за вигідною ціною!

Пискуновский переулок, 7, Холодногорский, Харьков, Харьковская 55000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-348-421-DR. Пропонуємо купити 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК Лазурний поряд з метро Центральний ринок, пр Піскуновський 7 Квартира 49 м2 на 8 поверсі 10 поверхового будинку, з індивідуальним опаленням. Зроблено повністю дизайн проєкт в одній із найкращих студій дизайну у місті Харкові. За проєктом вже зроблено перепланування, розведення води, розведення каналізації, поставлені інсталяції в санвузлі під біде та унітаз, оштукатурено туалет, зібрано та встановлено гребінку під теплу підлогу та опалення на 6 контурів. Куплено радіатори опалення (дизайнерські). Також входить у ціну комора на поверсі з вікном 4 м2

Лосевский переулок, 7, Холодногорский, Харьков, Харьковская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1к квартиру в новобудові ЖК Лазурний. Житловий комплекс "Лазурний" від компанії "ГрадСтрой СМУ". Комфорт клас. Будинок з червоної цегли. Розташований комплекс в історичному центрі міста, на перетині пров. Піскуновського і пров. Лосевського, за 5 хвилин від метро Центральний ринок, за 15 хвилин від Площі Конституції. Будинок 2 зданий, підключений, заселений (секція 6, здача 2020р). Отримано документи права власності. Квартира розташована на 2-му поверсі. Краще планування! Загальна площа квартири 47, 5м2, кухня 16, 4м2 з виходом на лоджію, кімната 20, 8м2 з виходом на лоджію.Висота стель 3м. Індивідуальне автономне опалення !Істотна економія в опалювальний сезон. У квартирі зроблений частковий ремонт Стяжка, штукатурка, електрика, сантехніка. На підлозі (в кімнаті, кухні, передпокої) і повністю в санвузлі якісна плитка. Встановлено нові вхідні двері. Закуплені радіатори. У комплексі закрита прибудинкова територія , обладнана дитячим майданчиком.Система відео спостереження . Відмінна інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Поруч, в пішій доступності парк ім. Т. Шевченка, Зоопарк. Гарне місце для життя і під оренду. Показ квартири у зручний для вас час. Ексклюзив, співпрацюю.

Эксклюзив !С Черновые работами .1к S 47м в новострое ЖК Лазурный.Q
olx.ua

ЖК в городе Харьков