Продаю свою свою квартиру село Петропавлівське , будинок збудований в 1992 році , ремонт завершений в 2015 році центр села , напроти будинку парк , стадіон , дитяча площадка , в двох хвилинах зупинка на транспорту до метро Бориспільської 20 хвилин їзди . Квартира продається з мебелю та технікою , а це : газова плита, холодильник, стиральна машина . Дешеві комунальні платежі . Біля будинку велика парковка та сільська рада , садочок. Прекрасний вибір для життя поблизу Києва і на природі.

владелец
Центральна, 5
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 28 кв/м на 1-му поверсі в будинку. Будинок ще будується. Вже зведено 2 поверхи з трьох. Житловий простір Q.Side знаходиться у селі Петропавлівське Бориспільського району. Поруч з такими населеними пунктами, як Золоче, Гора, Вишеньки, Гнідин, Бортничі. 20 хв до м Бориспільська Затишне, спокійне місце з чистим повітрям. На території буде великий дитячий простір. Окремі паркомісця, а сама територія має концепцію пішохідної зони - безпечно та зручно. У житловому просторі буде власна інфраструктура: кафе, магазини, аптеки тощо. Є приміщення під комерцію в цьому ж будинку, але з окремим входом. Поруч знаходиться ліс та невелике котеджне містечко. Автобусна зупинка одразу біля ЖК. Технічні характеристики будинку: - Фундамент: бетонний, монолітний, глибиною 1,3 м - Стіни газоблок 400 мм - Утеплення: пінополістеролом 50 мм, армування, декоративна штукатурка, фарбування - Покрівля: чотирискатна з дерев’яними кроквами бітумна, утеплена мінеральною ватою 250 мм - Водопостачання централізована система водопостачання, свердловина глибиною 90-115 м - Каналізація BioSeptik - Підведення до квартири електромережі 7 кВт Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА. Детальні умови можна дізнатися у відділі продажів.

Однокімнатна квартира ЖК Q.Side Золочівська ОТГ
olx.ua

Продам квартиру в с.Петропавлівське Бориспільського р-ну. Знаходиться в центрі села, другий поверхЖитлова площа спальні 14 метрів. Окремий санвузол, ванна кімната, кухня, балкон. Поруч магазин, дитсадок, зупинка, дитячий майданчик. Можливий торг. Всі питання по тел.

Квартира 32 м.кв Петропавлівське Борисп.р-н 1 кімнатна
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Однокімнатні квартири у готовому будинку! Квартира 34 м² з великою кухнею-вітальнею та окремою спальнею. Житловий простір Q.Side знаходиться у селі Петропавлівське Бориспільського району. Поруч з такими населеними пунктами, як Золоче, Гора, Вишеньки, Гнідин, Бортничі. 20 хв до м Бориспільська Затишне, спокійне місце з чистим повітрям, з власним озером та зоною для відпочинку. На території буде великий дитячий простір. Окремі паркомісця, а сама територія має концепцію пішохідної зони - безпечно та зручно. У житловому просторі буде власна інфраструктура: кафе, магазини, аптеки тощо. Є приміщення під комерцію. Поруч знаходиться ліс та невелике котеджне містечко. Автобусна зупинка одразу біля ЖК. Технічні характеристики будинку: - Фундамент: бетонний, монолітний, глибиною 1,3 м - Стіни газоблок 400 мм - Утеплення: пінополістеролом 50 мм, армування, декоративна штукатурка, фарбування - Покрівля: чотирискатна з дерев’яними кроквами бітумна, утеплена мінеральною ватою 250 мм - Водопостачання централізована система водопостачання, свердловина глибиною 90-115 м - Каналізація BioSeptik - Підведення до квартири електромережі 7 кВт Умови придбання: Розтермінування від забудовника до 36 міс (без здорожчання на 18 міс) Гнучка система знижок (до 5%) та можливість придбати квартиру по програмі єОселя та єВідновлення. Знижка військовим ГАРАНТОВАНА. Будинок готовий, можна заїжджати на ремонт!

Готова однокімнатна квартира Бориспільський р-н Золочівська ОТГ єОселя
olx.ua

ЖК в городе Петропавловское

Популярные запросы

География, Петропавловское