Киевская обл., Киево-Святошинский район, с.Петропавловская Борщаговка От Собственника ( покупала для себя) по переуступке. Пражский квартал 2, дом 51-А, класс эконом, 1корпус ( строительные работы возобновились) 2х комнатная , 42,7 / 24.5 кв.м 5/10 этаж 40000 у.е. торг PS : дома Б и В сданы и заселены (см. фото)

власник
продам 2х комн, жк Пражский квартал 2
olx.ua

Продам 1к квартиру. Будинок введено в експлуатацію. Терміново! Площа квартири 39,6 м2. Комплекс бізнес класу, введено в експлуатацію, можна заходити на ремонт або ж замовити за додаткову оплату. Можна купити по 100% оплаті або в розстрочку від 30%. А також є можливість придбати планування за програмою єОселя та єВідновлення. Дзвоніть!

Продам 1к квартиру. Будинок введено в експлуатацію. Терміново!
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Великий вибір квартир Петропавлівська Борщагівка вул. Горького 15, 5 хвилин ходьби до Великої Кільцевої, 10хвилин їзди до метро Академфстечко Продаж без комісії 1но кім. квартири з правом власності. Зданий будинок 34,5кв.м. В квартирі зроблена електрика, стіни готові під поклейку шпалерів, встановлений двухконтурний газовий котел і радіатори. Гарний вид на приватний сектор, зручний виїзд Всі комунікації підключені Відділ продажу від забудовника Зараз діє акційна ціна 1150у.е/кв.м

єОселя 1но кім. з чистовою обробкою. Академмістечко
olx.ua

Продаж видової 1-кімн. квартири у ЖК Мюллер Хаус, Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 123, 38/16/12 кв.м., 10/10 поверх. Повноцінна однокімнатна квартира з частковим ремонтом. Загальна площа 38,0 кв.м. В квартирі виконано розведення електрики, та водопостачання. Кімната 16,1 кв.м. з виходом на лоджію, виконана штукатурка стін, витягнута стеля. Кухня 12,4 кв.м., встановлений двоконтурний газовий котел. Санвузол 3,5 кв.м. В квартирі встановлені радіатори опалення, металопластикові вікна, металеві двері. Дуже тепла квартира. 10/10 поверх. Умови придбання: Без комісії для покупця Ціна: 39 000 у.о.

Соборна вул., 123
rieltor.ua

Продаж квартир з документами, адреса: Київ, Петропавлівська борщагівка вул. Жовтнева 71., до ТЦ Епіцентру пішки 3 хвилин, до зупинки янтарна 6 хвилин пішки,меблеве містечко, ТЦ Діамант та озеро біля будинку. Загальна площа 39м2 2 поверх з 4 Документи на руках. На ремонт можно заходити. У квартирах заведено електрику, каналізацію, воду, стяжку, штукатурку, в будинку газова котельня з генератором на випадок відключення світла. Каналізація центральна, вода дві свердловини, світло міський тариф. Є інщі планування, напишить мені та я вам скину весь перелік квартир у цьому домі. Продаж від забудовника без комісії !

Продаж 1 к з документами, Київ, біля озера , ТЦ Епіцентр без %
olx.ua

Продаж квартир з документами, адреса: Київ, петропавлівська борщагівка вул. Жовтнева 71., до ТЦ Епіцентру пішки 3 хвилин, до зупинки янтарна 6 хвилин пішки,меблеве містечко, ТЦ Діамант та озеро біля будинку. Загальна площа 50.1м2 = 38930$ поверх -0 та 1 з 3 (дворівнева). Документи на руках. На ремонт можно заходити. У квартирах заведено електрику, каналізацію, воду, стяжку, штукатурку, в будинку газова котельня з генератором на випадок відключення світла. Каналізація центральна, вода дві свердловини, світло міський тариф. Є інщі планування, напишить мені та я вам скину весь перелік квартир у цьому домі. Продаж від забудовника без комісії !

Продаж євродвушки з документами, Київ, біля озера , ТЦ Епіцентр без %
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири вул. Садова, 51-А, ЖК Празький квартал-2, Петропавлівська Борщагівка, Бучанський район (Києво – Святошинський р-н) • S – 45,3 кв.м, житлова – 26,6 кв.м, кухня – 8,6 кв.м, H – 2.7м. • 2/10 поверхового будинку. • Планування роздільне, лоджія засклена. Санвузол роздільний. • Виконано штукатурку, стяжку, лічильники, радіатори, металеві вхідні двері, металопластикові вікна. • У будинку два сучасні ліфти. По всій території встановлено камери відеоспостереження, працює цілодобова охорона та консьєрж – сервіс, закрита територія. Є підземний та гостьовий паркінг, реалізований «двір без машин» • Інфраструктура: 2 дитячі садки, 2 школи, спортивний стадіон, фітнес клуб, продуктові супермаркети, торгові центри, на території комплексу свій парк. • Зручна транспортна розвязка, до метро Академмістечко 15 хвилин їзди. • Переуступка. Квартира викуплена. Оренда будинку 2 квартал 2024 року. • Вартість квартири 38000 у.о. Без комісії. Дзвоніть, перегляд у зручний для Вас час. • Продажа однокомнатной квартиры, ул. Садовая, 51-А, ЖК Пражский квартал-2, Петропавловская Борщаговка, Бучанский район (Киево – Святошинский р-н) • S– 45,3 кв.м, жилая – 26,6 кв.м, кухня – 8,6 кв.м, H – 2.7 м.. • 2/10 этажного дома. • Планировка раздельная, лоджия застекленная. Санузел раздельный. • Выполнена штукатурка, стяжка, счетчики, радиаторы, металлические входные двери, металлопластиковые окна. • В доме два современных лифта. По всей территории установлены камеры видеонаблюдения, работает круглосуточная охрана и консьерж – сервис, закрытая территория. Есть подземный и гостевой паркинг, реализован «двор без машин» • Инфраструктура: 2 детских сада, 2 школы, спортивный стадион, фитнесс клуб, продуктовые супермаркеты, торговые центры, на территории комплекса свой парк. • Удобная транспортная развязка, до метро Академгородок 15 минут езды. • Переуступка. Квартира выкуплена. Сдача дома 2 квартал 2024 года. • Стоимость квартиры 38000у.е. Без комиссии. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

Садова вул., 51 - А
rieltor.ua

Продається квартира у селищі Петропавлівська Борщагівка, що входить до Житлового Комплексу "Празький 2", за адресою вулиця Садова 51б. Квартира розташована на 7-му поверсі 10-поверхового будинку. Її загальна площа складає 31,9 квадратних метрів, включаючи кухню площею 8,7 кв.м. та житлову площу 15,5 кв.м. Стан квартири готовий до фінішних робіт, включаючи фарбування та розведення електропроводки. Крім того, вона оснащена автономним опаленням, двоконтурним газовим котлом, радіаторами опалення та металопластиковими вікнами. Квартира розташована всередині будинку, що забезпечує більшу тишу та затишок. Також вона має вивід під кондиціонер для Вашого комфорту. Житловий комплекс має закритий тип та забезпечує всі необхідні умови для комфортного проживання. З документами. Є відео Ціна 38 000 у.о.без % 05*********76. 09*********04. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості, будемо раді допомогти продати чи здати Вашу нерухомість.

Продажа квартири в ЖК Пражский 2, без %
olx.ua

‼️Ціна топ #43197 Продаж однокімнатної квартири розташована на 5му поверсі сучасного ЖК, біля парку в центрі Петропавлівської борщагівки. ЖК Празький квартал 2 Квартира площею 27.5 м2 з сучасним ремонтом. Окрема кухня та кімната. Дуже вигідно під здачу, або жити в зручному та затишному місці з усіма зручностями в кроковій доступності. Три виїзда-заїзда в Київ. Квартира світла, місця для паркування авто достатньо . Кафе, піца,суши, фора, АТБ, магазини, аптеки, парк, зупинка. Ашан, Епіцентр, ТЦ. Комуналка маленька. Документам більше 3 років brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Садова вул., 51б
rieltor.ua

1 кімнатна квартира ЖК Празький Квартал 2, вул.Садова 51. Квартира знаходиться біля парку в центрі Петропавлівської Борщагівки. Площа квартири 27.5 м2, житлова 12,8 кв.м., кухня 7,5.кв.м. Окрема кухня та кімната, ремонт виконано у світлих тонах. Є всі необхідні меблі. «Празький квартал» – житловий комплекс, що включає вісім будинків, які побудовані за цегляною технологією. Всі будівлі здано в експлуатацію. У ході будівництва використовувалися сучасні матеріали, що відповідають критеріям екологічної безпеки. Застосування інноваційних методів енергозбереження дало можливість істотно зменшити вартість комунальних послуг. Цегляні стіни утеплені плитами пінополістиролу і мінеральної вати, проведено скління балконних дверей і вікон енергоефективними склопакетами. Територія комплексу упорядкована, прокладені проїзди і пішохідні доріжки, обладнана велика наземна парковка. Установлені прилади зовнішнього освітлення. Споруджено сучасні дитячі ігрові майданчики, зони відпочинку, передбачено місце для установки сміттєзбиральних контейнер. Дуже вигідно під здачу, або жити в зручному місці. Три виїзди \заїзду в Київ. Місця для паркування авто достатньо. Кафе, піца, магазини, аптеки, парк, зупинка. Ашан, Епіцентр, ТЦ. Код обєкта: k555 321287 23. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/1komnatnye/321287

1 кімн.квартира в ЖК Празький Квартал 2, вул. Садова 51
olx.ua

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Продаж квартири! 38м2, 4 поверх. ЖК Львівський Затишок, квартира з документами! Можна під єОселя Гарний обжити комплекс, є озеленення, дитячі майданчики, парк. місця. В квартирі є 2-х контурний газовий котел!

Продаж 1-кімнатної квартири, ЖК Львівський Затишок, Соф. Борщагівка
olx.ua

Продам квартиру на 4 поверсі новобудови, первичка, з штукатуркою і котлом,40,51м2. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Житловий комплекс з власною інфраструктурою, розташований в зручному районі, з легким доступом до всіх потрібних сервісів та комерційних обєктів. Телефонуйте у зручний час.

Продам квартиру на 4 пов.,з штукатуркою і котлом,40,51м2.БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Видова квартира з нереальним панорамним видом з вікон на місто!!! Квартира з максимальним наповненням: Газкотел, розведено опалення та встановлені радіатори, розведено електрику по точках, штукатурка стін та стяжка підлоги. Комплекс давно заселений. Закрита територія під охороною. Є підземний паркінг. Поруч вся інфраструктура.

можливий продаж по єОселя
Садова вул., 1-б
rieltor.ua

Сучасна однушка поруч з парком. Зданий будинок. єОселя! Площа 39 м2. ЖК бізнес класу, закрита територія. Будинок зданий. Є можливість замовити ремонт. У комплектацію входить часткове наповнення: потиньковані стіни, стяжка та газовий котел Protherm 24 кВт. Квартира має власну лоджію. Розвинений район, зручна інфраструктура Поруч парк. Не пропустіть свій шанс на стильне та затишне житло! Можу продати по державним програмам єОселя та єВідновлення. Телефонуйте!

Сучасна однушка поруч з парком. Зданий будинок. єОселя!
olx.ua

1комн. на 5-м этаже, в 9-ти этажке. Не край, и не конец дома. 2-й подъезд. Тёплая, уютная. Стиралка, кондиционер, кран подогрева воды, холодильник, мебель. Застеклённый балкон с жалюзями. Борщаговка, Жюля Верна тел. 06******94

Продам 1 - комнатную квартиру  Борщаговка. Жюля Верна
olx.ua

Однушка 37,8кв.м. Є розстрочка на 3 роки з ПВ від 30% = 419 469 грн. Комфортне, роздільне планування, передбачено лоджію, фото прикріплюю. Продається житло з штукатуркою та котлом. Вигідна локація. ТЕЛЕФОНУЙТЕ та дізнавайтесь всі необхідні деталі.

Однушка 37,8кв.м. Розстрочка на 3 роки з ПВ від 30% = 419 469 грн.
olx.ua

Однушка, є лоджія, первичка, 6 поверх, з штукатуркою та котлом. Без комісійних! Загальна площа - 37,79м2. Нанесена штукатурка дозволить швидше створити власний дизайн і затишок, тоді як наявний котел гарантує комфортну температуру в будь-яку пору року. Вигідне місцезнаходження комплексу. Зручне транспортне сполучення. Телефонуйте та дізнавайтесь всі деталі.

Однушка,є лоджія, 6 поверх, з штукатуркою та котлом. Без комісії
olx.ua

Є ВІДЕО! ПРЯМИЙ ПРЕДСТАВНИК! ПРОДАЖ затишної двокімнатної квартири, в гуртожитку блочного типу, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна 17. Поверх: 2/5. Квартира 50.1 м кв, 2 окремі кімнати, повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. В основній кімнаті, великий розкладний диван, вмістка шафа купе, стіни утеплені. Дитяча кімната, з розкладним диваном, шафа-стінка з робочим місцем та натяжною стелею. Роздільний санвузол, з бойлером та пральною машиною Окрема зона їдальні, закріплена за квартирою. Спільна кухня, з власною електричною плитою та робочою кухонною зоною. У квартирі є: - Інтернет wi-fi - Пральна машина - Електрична плита - Холодильник - Бойлер - 2 розкладних дивани - Крісло - Шафа купе - Шафа-стінка Це ідеальне рішення для тих, хто хоче жити в тихому районі з розвиненою інфраструктурою, та не за всі гроші світу. Поряд з будинком знаходяться продуктові магазини, поліклініка. У 5 хв. ходьби знаходяться дитячий садок та школа. У дворі сучасний дитячий майданчик, під будинком завжди вільні місця для паркування, Спальний район з відмінно розвиненою інфраструктурою та мальовничою природою (поряд озеро, ліс, парк та дитячий розважальний центр). Біля будинку зупинки маршрутних таксі: 15 хв. їзди до метро Академмістечко, Житомирська, Свтошин, Нивки. ШВИДКО МОЖЕМО ОРГАНІЗУВАТИ ПЕРЕГЛЯД.

Шкільна вул., 17
rieltor.ua

Продам чудову 1-кімнатну квартиру на першому поверсі з штукатуркою та котлом. Площа цієї оселі становить 39,6м². Розташована на першому поверсі, що забезпечує легкий доступ та зручність. Штукатурка дозволить створити власний дизайн і затишок, тоді як наявний котел гарантує комфортну температуру в будь-яку пору року. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає житло бізнес-класу в зручному районі. І ще один бонус - продаж без комісійних! ТЕЛЕФОНУЙТЕ у зручний час.

Продам квартиру на 1 поверсі,з штукатуркою і котлом,39,6м2.БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продам 1к квартиру з ремонтом, за адресою: Софіївська Борщагівка, вулиця Соборна 103 ЖК «Європейка». Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. Ця квартира підійде для комфортного проживання молодої пари. На території житлового комплексу є дитячі та спортивні майданчики. Поруч із ЖК знаходиться необхідна інфраструктура: супермаркети, магазини, аптеки, ТРЦ «Європарк» Цілодобова охорона. Зручна транспортна розв*язка дозволить дістатися найближчого метро протягом 15-25 хвилин на транспорті. 09******01 Власник

власник
Продаж однокімнатної квартири ЖК Європейка
olx.ua

1к квартира 38,1м² з розширеною комплектацією(в ціну вже включено котел, штукатурку, стяжку). Можлива розстрочка з ПВ від 30% = 400 050 грн. Максимальний термін - 3 роки. Сучасний комплекс з передбаченою власною інфраструктурою та обслуговуючою компанією. Вигідна локація, зручна транспортна розвязка. Телефонуйте у зручний для Вас час.

1к квартира 38,1м² з розширеною комплектацією.Розстрочка з ПВ від 30%!
olx.ua

Сучасна 1к квартира в комплексі бізнес класу. Продаж! Площа 38.56м². Вже з частковим ремонтом: виконано чистове оздоблення стін та підлоги, встановлено газовий котел, підключені всі комунікації. Потребує мінімальних вкладень для виконання ремонту, який можна замовити за окрему оплату. Комплекс бізнес класу. на стадії готовності. Встигніть купити по вигідній ціні. Телефонуйте!

Сучасна 1к квартира в комплексі бізнес класу. Продаж!
olx.ua

Сучасна квартира по вигідній ціні. Є розтермінування від 30%! ЖК бізнес класу. Квартира має оптимальне наповнення. Опалення від власної дахової котельні. На території комплексу працюють комерційні приміщення. Поруч зручна транспортна розв`язка. Біля будинку автобусна зупинка. Є парк для відпочинку та прогулянок. Розстрочка надається терміном до 2 років, перший внесок від 30% - 393 084 грн, щомісячний платіж - 38 217 грн. Телефонуйте!

Сучасна квартира по вигідній ціні. Є розтермінування від 30%!
olx.ua

Продаю без комісії однушку 38,59м2 в новобудові бізнес-класу! Роздільне планування, фото прикріплюю, передбачено лоджію. В ціну вже включено штукатурку. Сучасний комплекс з продуманим благоустроєм: зелені насадження та дитячі майданчики на території, двір без машин, облаштовано достатньо паркомісць для авто мешканців. ТЕЛЕФОНУЙТЕ у зручний для Вас час.

Продаю без комісії однушку 38,59м2 в новобудові бізнес-класу!
olx.ua
1 - 24 з 50 результатів