Продаж дворівневої квартири Запрошуємо вас оглянути дворівневу квартиру з дизайнерським ремонтом та власною терасою в престижному ЖК Петрівський квартал. Квартира має три кімнати, а розташована вона на 1-му та 2-му поверхах 5-поверхового будинку. У квартирі є два окремих входи. Також є просторий гардероб, щоб забезпечити ваш зручний та організований простір. Всі роботи з ремонту та оздоблення квартири виконані на вищому рівні з використанням якісних матеріалів. Крім того, квартира повністю обладнана необхідною побутовою технікою, серед якої мікрохвильова піч, духова шафа, сушильна машина, варильна панель, великий холодильник, посудомийна машина, пральна машина, телевізор. У квартирі встановлено підігрів підлоги, сигналізацію та відеонагляд, електроролети, а також домашній кінотеатр, Wi-Fi, супутникове ТБ, швидкісний інтернет, кабельне та цифрове ТБ. Додатковими перевагами є панорамні вікна, кондиціонери, грати на вікнах та пожежна сигналізація. Біля будинку знаходиться гостьовий паркінг, а територія житлового комплексу обладнана системою охорони, щоб забезпечити вашу безпеку та спокій. Організуємо перегляд цієї чудової квартири у зручний для вас час разом з експертом компанії THE Capital! A3.9 5 4

Шевченко улица, 1, Петропавловская Борщаговка, Киевская 160000.0 USD
dom.ria.com

Без комиссии! Шикарная двухуровневая, 5- ти комнатная квартира в современном жк закрытого типа « Петровский квартал», ул. Б. Хмельницкого! Общая площадь 131 м2. В квартире сделан качественный ремонт с использованием дорогих материалов. Первый этаж - просторная кухня студия с зоной отдыха, гостевая комната, санузел с душевой кабиной, кладовая. Второй этаж- спальня, 2 детские комнаты , санузел с джакузи. В каждой комнате стоят кондиционеры. Квартира очень светлая и тёплая! 2 балкона ( на первом и втором этажах) Тёплые полы. Квартира полностью укомплектована всей необходимой мебелью и бытовой техникой. Индивидуальное газовое отопление! Круглосуточно охраняемая территория, видеонаблюдение. В комплексе множество магазинов,кафе, спорт и детские площадки,садики и прочее. Хорошая транспортная развязка Квартира достойна Вашего внимания. Приглашаем на просмотр.

Шикарная квартира для большой и дружной семьи!
olx.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Затишна, дворівнева квартира у ЖК Пражский квартал. Повністю укомплектована меблями та технікою. Три кімнати (спальна кімната з двоспальним ліжком, зала із великим диваном та дитяча). Велика, з оригінальним дизайном, кухня-вітальня. Гардеробна. Два суміщених санвузли, по одному на кожному поверсі (один із душовою кабіною, другий - з ванною). ЖК Пражский квартал - затишний, з розвинутою інфраструктурою, зручною транспортною розвязкою. Дзвоніть!

Стильна дворівнева ЖК Пражский квартал
olx.ua

Без комісії! До продажу пропонується чудова простора квартира з новим сучасним ремонтом в ЖК Петропавлівський, вул. Борщагівська 28а, П. Борщагівка. Комплекс закритого типу, побудований з червоної цегли, невисока забудова - всього 6 поверхів, підземний паркінг, індивідуальне газове опалення, висота стелі 3 м., лише дві квартири на поверсі, тиха затишна вулиця, навколо приватний сектор! Є кілька виїздів до Кільцевої дороги, в 5-ти хвилинах їзди на авто великий Новус на Кільцевій, магазин меблів 4ROOM, великий Епіцентр, поруч приватні та державні школи та садочки. Чудова пропозиція для великої родини. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, загальна площа 109 м.кв. Виконано новий якісний ремонт, все робили для себе. Укомплектована усіма меблями та необхідною технікою провідних виробників. Індивідуальне газове опалення, що велика рідкість в наш час, є тепла підлога по всій робочій зоні кухні та гостьовій, а також в санвузлах! По плануванню: * велика робоча зона кухні з обіднім столом та гостьова зона з диваном, електрокаміном та телевізором, все це дуже грамотно зоновано; * три окремі великі кімнати: дві дитячих, одна з яких з виходом на засклену лоджію, на якій є підігрів підлоги, велика хазяйська спальня з відокремленим робочим місцем * два санвузла: один з ванною інший з душовою * окремо гардеробна кімната із вмонтованими пральною та сушильною машинами. Загальний стан квартири просто чудовий! Нічого доробляти чи переробляти не портібно, всі меблі та техніка залишаються, купуй, заїжджай та живи. Прекрасна пропозиція за вигідною ціною. Є відеоогляд. Вартість 138 000 $.

эксклюзив
Борщагівська вул., 28а
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира, ЖК Аметист, с. Петропавлівська Борщагівка. Загальна площа 95 кв.м, кухня-студія 25 кв.м, 6 поверх 8-поверхового будинку з ліфтом, зручне розташування, затишний район. Відмінна пропозиція для комфортного життя в сучасному будинку. Ціна - 138000$ +комісія агенства.

возможна продажа по єОселя
Садова вул., 1в
rieltor.ua

5 поверх 6 поверхового будинку. Метраж 108, 8квадратів 3 кімнати + кухня вітальня 2с/у - душ в іншому ванна Гардеробна Балкон В квартирі вся техніка Bosh (посудомийна машина, пральна машина, сушильна машинка, духовка, ковомашина) телевізори samsung Тепла підлога Лед підсвітки Сигналізація ( датчики руху, сирена, відеодомофон) В кожній кімнаті кондиціонер Біокамін Автономне газове опалення Документам на квартиру більше 3х років В житловому комплексі є підземний паркінг ( ми знімаємо місце можемо передати - в подальшу оренду) Будинок цегляний в дві цегли , високі стелі в квартирі в підʼїзді на поверсі 2 квартири. В квартирі залишаємо все - як на фото

владелец
Борщаговская улица, 28А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 135000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру, Петропавлівська Борщагівка , ЖК Петропавлівській. Квартира 106 кв.м. 1 поверх. 3 спальні. Велика кухня-зала. 2с/у. Гардеробна. Великий балкон. Ремонт в стилі неокласика. Високі стелі, дуже товсті стіни, будинок цегляний, в квартирі є багато місць по правилу 2-х стін. Є кондиціонер, бойлер. Опалення газ. Плита газова. Є можливість підключити в квартирі інвертор на випадок відключення світла. В квартирі залишаємо все, як є. С собою нічого не забираємо. Квартира дуже світла та з гарною енергетикою. Вам точно сподобається) В ЖК є підземний паркінг. Під час тривоги можна спуститися. В паркінгу я орендую парко місце, Передамо вам його в оренду. Відповім на всі питання по квартирі по телефону та при перегляді. Є мінімальний розумний торг.

владелец
Продам каартиру ЖК Петропавлівський
olx.ua

Продаж сучасної 3-кімнатної квартири 108, 8 кв.м в ЖК Петропавлівський, с.Петропавлівська Борщагівка. Квартира розташована на 5/6 поверсі. Тепла та затишна квартира. 3 окремі кімнати, 2 санвузли, гардеробна, кухня, вітальня. Є балкон. В квартирі виконаний якісний та сучасний ремонт. Зроблена тепла підлога, встановлені кондиціонери, біо камін. Є охоронна сигналізація AJAX. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел. В квартирі залишається все. Вся побутова техніка Bosch. Квартира вкладень не потребує. Документам більше 3-х років. В комплексі є підземний паркінг. В пішій доступності вся необхідна інфраструктура, супермаркети, школа, дитячі садочки, кафе, зупинка громадського транспорту. Зручний виїзд на Житомирську трасу. Продаж без комісії.

Борщаговская улица, 26, Петропавловская Борщаговка, Киевская 135000.0 USD
dom.ria.com

Звичайно, ось покращений варіант тексту: "Пропонуємо вашій увазі чудову 2-рівневу квартиру в ЖК Крістал Авеню за адресою вул. Оксамитова 11А, Петропавлівська Борщагівка. Будинок збудований та введений в експлуатацію, має монолітно-каркасну конструкцію. Забудовник - будівельна компанія «НоваБудова». Квартира з чистовою обробкою, готова до втілення всіх вашіх дизайнерських ідей в ремонті! Це остання квартира в цьому будинку. Розташована вона на 16-17 поверхах, що дозволяє насолоджуватися видом на Київ та його передмістя. Площа квартири (166.27 кв. м) підходить для великих сімей або для інвесторів, які планують "розбити" цю площу на дві квартири для вигідного перепродажу. Комплектація квартири включає лазерну стяжку підлоги, чорнову штукатурку стін, індивідуальний котел, всі лічильники, вікна з енергозберігаючими склопакетами. На території будинку є закрита територія під охороною, консьєрж-сервіс, підземний та гостьовий паркінг. Поруч розташовані великі ТЦ: 4Рум, Епіцентр, Новус, Фора, а також дитячий садок і магазини. Чудова транспортна розвязка, менше 500 метрів до Кільцевої дороги. Є відео-тур. Можливий продаж через ЄОселю. Телеграм/Вайбер

возможна продажа по єОселя
Оксамитова вул., 11А
rieltor.ua

Пропонуємо величезну дворівневу квартиру площею 160.15 м2 у 4 черзі ЖК «Crystal Avenue». Тут 5 кімнат. Квартира розташована на 16-17 поверсі. Розмір квартири підходить для великих сімей або для інвесторів, які планують «розбити» цю площу на дві квартири для вигідного перепродажу. Локація: поруч Окружна дорога, 300 метрів до Києва, 7 хвилин на авто до метро «Житомирська», 10 хвилин ходьби від зупинки громадського транспорту. Комплектація квартири: лазерна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, індивідуальний котел, всі лічильники, вікна з енергозберігаючими склопакетами. Комплектація території ЖК: зони відпочинку, дитячі майданчики, територія, що охороняється з відеоспостереженням, власний дитячий сад, супермаркет та інші комерційні приміщення, підземний та наземний паркінги, зарядні станції для електрокарів. Є розтермінування від забудовника!

Велика дворівнева квартира (160 м2) в 300 м від Києва. Розтермінування
olx.ua

ЖК в городе Петропавловская Борщаговка

Продаж дворівневої квартири 130 кв.м. в ЖК Львівський с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Миру 11а, 9-10 поверх. Дуже красива, важко знайти краще квартиру. Без перебільшення – квартира коштує цих грошей. Вишукана простора квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована необхідними меблями та технікою! На першому рівні: кухня-їдальня (вбудована кухня з технікою, обідній стіл, шафи, кондиціонер); окрема велика кімната (розкладний диван, телевізор, кондиціонер); гостьовий санвузол з душовою; у передпокої містка шафа-купе. На другому рівні: три окремі спальні повністю мебльовані (двоспальне ліжко з матрацом, шафи, дитячі меблі з робочою зоною); санвузол з повноцінною ванною. Умови покупки: Шукаємо свого покупця із сертифікатом) Без комісії для покупця

Львівська вул., 1А
rieltor.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Crystal Avenue. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Петропавлівська Борщагівка, Кришталева, 1А. Зараз у продажі багато­рівнева квартира з сучасним комфортним плануванням на 16 поверсі 17-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Crystal Avenue можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2021 року. Забудовник - НоваБудова.

Хрустальная улица, 9А, 11А, К, Петропавловская Борщаговка, Киевская 128750.0 USD
dom.ria.com

Можливий продаж в єОселя! Продається сучасна 3-кімн. квартира ЖК Львівський с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Миру 15А, 9/10 пов. Загальна площа 98.8кв.м. Про квартиру: Стильна квартира з дизайнерським ремонтом у стилі Loft + бонус межповерхова комора 5.2 кв.м. Виконаний дорогий ремонт із якісних матеріалів! Повністю укомплектована меблями та технікою! На першому поверсі велика кухня-вітальня 34.1 кв. Комплектація: Вбудована кухня з якісною технікою від виробників Німеччини та Італії, газова варильна поверхня , духова шафа BOSCH, холодильник SAMSUNG, витяжка, посудомийна машина, гранітна стільниця, стіл, стільці, диван розкладний, кокон, двоконтурний газовий котел, кондиціонер. Санвузол 3.5 кв.м. : душова кабіна, підвісний унітаз з інсталяцією, умивальник та змішувач, дзеркало, електро сушка для рушників. На другому поверсі дві кімнати 15.9 кв.м та 18.1 кв.м., гардеробна кімната, та санвузол. В кімнаті 18.1 кв.м. : двоспальне ліжко, приліжкова тумби. Гардеробна кімната 4,7 кв.м : оснащена полицями та вішалками, пральна машина автомат. Санвузол 4.0 кв.м. : повноціна ванна, підвісний унітаз з інсталяцією, умивальник та змішувач, дзеркало. У квартирі розведена електро тепла підлога. Дуже добре розвинена інфраструктура: у пішій доступності три державні дитячі садки, дві державні школи, супермаркет Фора, торгово-розважальний центр Ametyst Mall з дитячою розважальною кімнатою, парк, різнопланові магазини, Зручна транспортна розвязка: маршрутки № 903 (ЖК Львівський – ст.м. Академмістечко), та №743 (ст Умови покупки: Без комісії для покупця

возможна продажа по єОселя
Миру вул., 15А
rieltor.ua

Продаж 5-кімнатної дворівневої квартири 125,3 кв.м. ЖК Львівський, вул. Волинська 9, с. Петропавлівська Борщагівка, 5/5 поверх Про квартиру: Загальна площа 125.3 м2, житлова 86.2кв.м. -на 1-му поверсі* - кухня із зоною для сонячних сніданків - вітальня (з розкладним диваном) - кімната-кабінет (або ще одна спальня, з розкладним диваном) - санвузол - коридор -на 2-му поверсі - 2 спальні кімнати - санвузол з душовою кабіною - гардеробна (з пральною машиною, прасувальною дошкою тощо) - коридор з потужним кондиціонером. Додатково також є нежитлове підвальне приміщення в тому ж підїзді 3,3 м2 - автономне опалення- двухконтурний газовий котел(з терморегулятором) - сигналізація квартири; - уся побутова техніка (холодильник; плита газова; витяжка; посудомийна машина; духова шафа; кухонний комбайн, посуд) - кондиціонер - 2 телевізори - на усіх вікнах антимоскітні сітки - Wi-Fi Добре розвинена інфраструктура: у пішій доступності три державні дитячі садки, два державні Ліцеї, супермаркет Фора, торгово-розважальний центр Ametyst Mall з дитячою розважальною кімнатою, парк, різнопланові магазини. Зручна транспортна розвязка: маршрутки № 903 (ЖК Львівський – ст.м. Академмістечко), №744 (на швидкісний трамвай) . Умови покупки: Без комісії для покупця

Волинська вул., 9
rieltor.ua

Нова пропозиція, без комісії для Покупця, розглядаємо продаж по єОселя, єВідновлення, за безготівкові гривні: видова двостороння 2-рівнева 6-кімнатна квартира загальною площею 147,5м2 на 16,17пов./18 в ЖК Crystal Avenue по вул.Кришталева,1а у Києво-Святошинському районі (Петропавлівська Борщагівка) Правильне, цікаве та зручне планування: на першому рівні, з передпокою – кухня з італійським двоконтурним газовим котлом Westen pulsar D, вітальня з панорамними вікнами та виходом на відкритий балкон з гарними краєвидами, 2 спальних кімнати (одна з них теж з панорамними вікнами), гостьовий санвузол, кладова(гардеробна); з вітальні – сходи на другий рівень квартири, на ньому – 3 кімнати, дві з них – з панорамними вікнами, одна з них з виходом на відкритий балкон; ванна кімната, гардеробна; висота стель Н-2,7м (дивіться план квартири на фото) При тому, що квартира дворівнева, над нею є ще 18-й поверх Лазерна стяжка підлоги, машинна штукатурка стін, якісні склопакети, індивідуальне газове опалення, встановлені всі лічильники: ця світла простора квартира чекає на реалізацію Ваших бажань у її інтерєрі та комплектації для затишку та комфорту Вашої сім’ї Вже є обмірний план квартири, можу запропонувати створення дизайн-проекту, дизайнерський нагляд та виконання всіх ремонтних робіт «під ключ» Отримані документи на право власності на квартиру, свої податки Продавець сплачує; у квартирі ніхто не зареєстрований, власник в Україні, все готово для швидкої угоди Додатково є можливість покупки комори для речей на поверсі, паркомісця у підземному паркінгу Чиста та презентабельна вхідна група, 2 швидкісні безшумні ліфти Schindler, вхід в парадне по магнітних картках та FaceID, охорона та відеоспостереження 24/7, пожарна сигналізація, домофон Гостьовий та підземний паркінги. Будинок – індивідуальний проект від НоваБудова 2021 року побудови; монолітно-каркасний, керамблок, утеплювач; ремонти та заселення йдуть повним ходом Відчуйте атмосферу ЖК Crystal Avenue, його архітектуру та стиль: своя закрита доглянута територія ЖК; запланована власна інфраструктура – на перших поверхах магазини, кавярні, кафе, салони краси, дитячий садочок; вже скоро концепцію «місто у місті» буде реалізовано на 100% Поруч з ЖК – озеро та парк, зупинки громадського транспорту, торговельні центри 4ROOM та Епіцентр, супермаркети NOVUS та Фора Запрошую Вас на перегляд цієї прекрасної квартири у зручний для Вас час; вона варта уваги, впевнений, вона Вам сподобається, рекомендую!

возможна продажа по єОселя
Кришталева, 1а
rieltor.ua

У продажу - дворівнева квартира площею 146.14 м2 у 4 черзі ЖК «Crystal Avenue». Квартира розташована на 16-17 поверсі. Розмір квартири підходить для великих сімей або для інвесторів, які планують «розбити» цю площу на дві квартири для вигідного перепродажу. Локація: поруч Окружна дорога, 300 метрів до Києва, 7 хвилин на авто до метро «Житомирська», 10 хвилин ходьби від зупинки громадського транспорту. Комплектація квартири: лазерна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, індивідуальний котел, всі лічильники, вікна з енергозберігаючими склопакетами. Комплектація території ЖК: зони відпочинку, дитячі майданчики, територія, що охороняється з відеоспостереженням, власний дитячий сад, супермаркет та інші комерційні приміщення, підземний та наземний паркінги, зарядні станції для електрокарів.

Квартира площею 146 м2 у 4 черзі ЖК «Crystal Avenue». 7 хв. до метро
olx.ua

Продається простора 3-кімн. квартира в ЖК Петропавлівський Посад, Петропавлівська Борщагівка, вул. Черкаська, 26, 78/42/11 кв.м., 6/7 поверх. Про квартиру: Вишукана квартира з дуже якісним ремонтом від дизайн студії ART STUDIO, повністю укомплектована необхідними меблями та технікою від надійних виробників. Залишається все! Загальна площа 78,5 кв.м. Дуже вдале і продумане планування! Простора кухня-вітальня 36 кв.м. з виходом на засклений балкон (лаунж-зона), повноцінні кімнати 13,3 та 11.9 кв.м., роздільний санвузол. Квартира з автономним опаленням, встановлений двоконтурний газовий котел, тепла водяна підлога по всьому периметру, де кахель (в т.ч. на балконі). 6/7 поверх. Про інфраструктуру: У пішій досяжності державні дитячі садочки та ліцей, парк, супермаркет, різнопланові магазини, Нова Пошта, спортивні зали, салони краси, кафе та кав’ярні, дитячі та спортивні майданчики. Повністю сформований район! Умови покупки: Без комісії для покупця

Черкаська вул., 26
rieltor.ua

Продам 3к квартиру у ЖК «Щасливий», у якій дві окремі спальні та вітальня-кухня. Продаж квартири повністю з усіма меблями та побутовою технікою, Розташування: вул. Соборна, 10д (500 м межа Києва). Площа квартири: 80м2/47 м2/16 м2 Поверх: 7/10 Дві окремі спальні, вітальня-кухня Виконано високоякісний ремонт. Дві великі лоджії з видом на озеро , квартира світла та простора . Повністю мебльована, вбудовані шафи, гардеробна , вбудована кухня, укомплектована побутовою технікою, холодильник, пральна машина-автомат, посудомийна машинка, індивідуальний газовий котел, інтернет Wi-Fi. Територія ЖК охороняється, поруч з будинком дитячий садок, школа - 100м від ЖК розвинена інфраструктура. Гарний двір із дитячим майданчиком, парковка. Затишний мікрорайон. Будинок стоїть на тихій вулиці, що примикає до приватного сектору. Метро «Житомирська» та «Академмістечко» 10 хв на маршрутці. У пішій доступності Ашан, Novus, Епіцентр. На території ЖК багато магазинів, салонів краси, ландшафтний дизайн, територія, що охороняється. Паркування під будинком під охороною, також є окремий підземний паркінг. Право власності більше ніж 3 роки. . Дуже гарний варіант комфортного житла для Вашої сімї.

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 10д
rieltor.ua

КЛЮЧІ НА РУКАХ! Приймемо гривню Шикарний ремонт, який робили під себе. Вся техніка вбудована від Gunter & Hauer. Камяна стільниця. Електрокамін. Кондиціонери Daikin. Планування: Дві окремі спальні кімнати та простора кухня-вітальня. Роздільний с/в. Багато вбудованих шаф. Підігрів підлоги скрізь де плитка. Автономне газове опалення. Двоконтурний газовий котел. Низькі комунальні тарифи. ЖК «Щасливий» - один з найкращих комплексів Петропавлівської Борщагівки. Закрита територія комплексу. Поруч вся інфраструктура - садочки, школи, супермаркети. Озеро

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 10Г
rieltor.ua

Живи щасливо в комплексі ЖК «Щасливий» ! Продам 3кім.кв VIP рівня за адресою Вул.Соборна 10Г, ЖК «Щасливий», в комплексі комфорт класу,Петропавлівська борщагівка. Повноцінна 3кім.кв. Загальною площею 83кв.м в світлих тонах з дорогим ,якісним ремонтом, техніка люкс якості, на кухні та у ванні стільниця з натурального каменю. Багато різних цікавих підсвіток по всій квартирі. Помешкання чисте та затишне . Балкон облаштований шафами для зберігання речей.В коридорі просторо шафа-купе. Кухня -студія 37.9кв.м та 2 окремі спальні . Санвузол роздільний у ванній меблі для зберігання речей в санвузлі вмонтована шафа. Всі меблі зроблені на замовлення з якісних фурнітур . Також ізюминкою даної квартири є ексклюзивний малюнок ручної роботи в спальній кімнаті та електричний камін в залі обкладений натуральним каменем.На всіх зонах де плитка тепла підлога. Всі комунікації міські , газове опалення індивідуальне. Квартира варта уваги та перегляду дійсно дуже ЕКСКЛЮЗИВНИЙ варіант! Також є багато фото та відео . ЖК «Щасливий» -один з найкращих комплексів Петропавлівської борщагівки двір без машин ! Є підземний паркінг , цілодобова охорона , власний ТЦ, спортивний майданчик, дитяча зона ,територія для вигулу домашніх улюбленців , власний дитячий садочок , розвинута інфраструктура. Поруч магазини , аптеки , кав’ярні , пошта. Також зовсім поруч озеро де можна гарно прогулятись . До Києва 7хв. Запрошую на перегляд , телефонуйте

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 10г
rieltor.ua

Без % Продаж 5-кімнатної дворівневої квартири ЖК Львівський, Петропавлівська Борщагівка. Загальна площа 104 м2, кухня 13 м2. Квартира повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Квартира має два поверхи та зручне планування для проживання великої родини. У квартирі чотири повноцінні спальні кімнати, вітальня та кухня, два санвузли, гардеробна. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), що є великою перевагою в опалювальний сезон. Гарна територія з фонтанчиками та алеями. Добре розвинена інфраструктура: магазини, маркети, ресторан "Чорноморка", Нова Пошта, Укрпошта, Державний ліцей та дитячий садочок, приватна школа та садочки, спорт клуби, кавярні, Фора, Новус. Гарна транспортна розвязка. До кільцевої дороги 3 км. Кінцева маршрутка №903 на Київ. До метро Академмістечко 15 хвилин, маршрут автобуса 37А. Готові на безготівковий розрахунок. Розглянемо програму єОселя, Сертифікат. Ціна: 118 000 у.о. Без %

возможна продажа по єОселя
Миру вул., 9
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Щасливий», вул. Соборна буд. 10, Бучанський район, село Петропавлівська Борщагівка, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-868-221. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «НоваБудова». 7-й поверх 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 62 кв.м: кухня 25 кв.м, 2 окремі кімнати, 2 роздільних санвузола. У видовій квартирі виконан дорогий та якісний євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги. Відоеспостереження, сигналізація Ajax. Виводи під резервне живлення (Bluetti, Ecoflow та подібне). Продається з сучасними меблями та технікою. Кладова на поверху - 2 кв.м. у подарунок. Вартість - $117.7 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Оксамитова вул., 20б
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в ЖК «Crystal Avenue», с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Оксамитова, 11а. Будинок в 2 черзі, сданий в експлуатацію. 4 поверх, загальна площа - 86,6 кв.м. В квартирі є стяжка, лічильники на газ, світло, воду, індивідуальне опалення (2-контурний газовий котел.). Гарне планування квартири, три окремі кімнати, кухня (є можливість обєднати з кімнатою), коридор, гардеробна, два санвузли. Комплекс ЖК "Crystal Avenue" знаходиться поблизу Києва у тихому місці біля озера. Хороша транспортна розвязка, станція метро Житомирська, Академмістечко за 10 хвилин їзди, зупинка маршрутки за 2 хвилини ходьби від будинку, Супермаркети Траш в самому будинку та Новус в пішій доступності, на території комплексу є дитячий садок, кафе, магазини, парковка. Монолітно-каркасна технологія, стіни з червоної цегли, функціонує протипожежна система! Вентильований фасад. Вхід по магнітними картками, охорона 24/7, відеоспостереження, закрита територія ЖК. БЕЗ КОМІСІЇ! Право власності є! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-913-797-LX.

Продам 3-к квартиру в ЖК«Crystal Avenue», Петропавлівська Борщагівка
olx.ua

Код объекта: 1236145. Простора світла квартира ЖК Петропавлівський, функціональне планування, встановлені пластикові вікна, з ремонтом, мебльована, тихий зелений двір, розвинена інфраструктура, магазини, торговий центр, клініка, школа, дитячий садок.

Борщаговская улица, 30А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 115000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 29 результатов