3 к квартира в ЖК «Петрівський квартал», вул. Соборності 105-Б. S-79/44/12м², 7/11. Будинок цегляний, утеплений. Стан квартири: після будівельників, оштукатерені стіни, лазерна стяжка підлоги. Індивідуальне газове опалення. В будинку зараз встановюють двоконтурні газові котли. Житловий комплекс закритого типу, з доглянутою територією під надійною охороною. На території є вся необхідна інфраструктура. Зручне розташування громадського транспорту. Документи отримані, свої податки сплачуємо. Ціна:55000$ Без комісії

эксклюзив
Соборна, 105-Бк4
rieltor.ua

Стильна євродвушка у Святопетрівському. Повністю укомплектована меблями та технікою. Дві затишні кімнати - спальна (зручне ліжко) та вітальня (диван, телевізор). Чудова кухня із виходом на облаштований меблями балкон. Санвузол суміщений (ванна/туалет), є пральна машинка. Просторий передпокій із шафою-купе. Поруч із будинком є все необхідне для комфортного життя. Дзвоніть!

Теплична вул., 42
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Богдана Хмельницького буд. 10, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-846-095. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 1-й поверх 3-ти поверхового будинку. Загальна площа - 37,6 кв.м: кухня 17 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан евроремонт. Індивідуальне газове опалення. Підігрів підлоги - у ванній кімнаті. Продається з меблями та технікою. Вартість - $55 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Богдана Хмельницького вул., 10
rieltor.ua

Село. Святопетровское, ул Тепличная, 42 Переуступка!!! Квартира с ремонтом, частично меблирована. Две лоджии застеклены, двойная дверь! Все необходимое рядом школа, садик , магазины , рынок и т.д.

владелец
Продажа  квартира  3 комнаты 112 кв м
olx.ua

Продається 1-к квартира площею 36,8м2, на 7-му поверсі в ЖК "Уютний Квартал". Шикарний вигляд із вікна, вікна виходять в середину ЖК. Адреса квартири пр. Небесної Сотні 16/28. Квартира з ремонтом, залишаються всі меблі та вся техніка. Все меблювання нове. ЖК має найбільшу територію в Соф.Борщагівці такого плану, ландшафтний дизайн, спортивні та детячі майданчики, магазини, кав"ярні, кафе, тобто місто в місті, де є все необхідне для комфортного проживання. Поряд з ЖК ТРЦ Софія Молл (Сільпо, Jusk, тощо) Кінцева маршрутка від комлексу до м. Академмістечко Переуступка. Торг

владелец
Продам 1-к квартиру з ремонтом в ЖК "Уютний Квартал". Власник
olx.ua

Святопетроское, ул.Тепличная 38, 10/10 кирп, 65/33/12, хорошее состояние, две лоджии застеклены, душ-кабина и ванная, большой угловой диван, кондиционер, небольшая модульная система, обустроенная детская, шкаф-купе в прихожей. Рядом с домом школа и детский садик, сельсовет, супермаркет Фора, остановка маршрутки. Цена 55000 у.е. в квартире никто не прописан, задолженности нет.

Продажа 2-х комн на Тепличной
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира з євроремонтом, в новому ЖК "Святопетрівський", Вул. Теплична, в с. Святопетрівського. Документам більше 3р. Простора квартира з сучасним ремонтом, вбудовані меблі. Площею 52/17.1/23.9 м² м² Квартира знаходиться на 8/11 поверсі. Розвинена інфраструктура, поруч садок, школа, дитячі майданчики. Не втрачайте можливість придбати комфортне житло!

Продаж стильної 1к. квартир з ремонтом, Святопетрівське!
olx.ua

Код объекта: 1885122. Квартира в новому цегляному будинку ЖК Петрівський квартал з ремонтом, на кухні вбудовані меблі та техніка, в кімнаті якісний ламінат, в санвузлі дорога плитка, розвинена інфраструктура, дитячі садки, школи магазини, кафе, салони краси, закрита територія, цілодобова охорона, зручна транспортна розвязка, зупинка громадського транспорту біля ЖК.

Богдана Хмельницкого улица, 11А, Святопетровское, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК Петрівський Квартал. Загальна площа 62.7 м кв. житлова площа 36.3. Без ремонту. квартира розташована на 11 поверсі 11 поверхового будинку, тип стін цегла. Планування - роздільні кімнати.Балкон з виходом із кухні. санвузол роздільний, але е можливість об"єднати його. В двох житлових кімнатах готова стяжка. Опалення газове індивідуальне. Клас житла - комфорт. Площа кухні 12 м кв. газовий котел і лічильники на воду та світло встановлені. Центральна каналізація. Територія ЖК- під охороною. Інфрастуктура - дитячи майданчики, пошта, зупинки транспорту, Супермаркети АТБ СІЛЬПО ФОРА, аптеки. ресторани та кав"ярні. Будинок зданий в експлуатацію у 2023 році.

ПРОДАЖ Двокімнатна квартира ЖК "Петрівський Квартал" 62.7м2
olx.ua

Продаж 2 кім. кв. в с. Святопетрівське, вул. Прорізна 16. Площа 43/18. Поверх 4/5. Будинок цегляний. Сумісний санвузол. Душова кабіна. Індивідуальне газове опалення. Балкон, лоджія. Квартира у новому будинку. На першому поверсі кухня і зона відпочинку, на другому спальня. Зроблено дорогий якісний ремонт. Залишаються меблі і побутова техніка. Мінімальні комунальні. Квартира тепла і затишна. Швидкий інтернет. В квартирі залишається: Холодильник, Плита, Пральна машина, Wi-Fi. Комунікації: Асфальтована дорога, Центральна каналізація, Електрика, Вивіз відходів, Газ; Інфраструктура (до 500 метрів): Аптека, Дитячий садок, Парк, зелена зона, Школа, Магазин, кіоск, Зупинка транспорту. Ціна +комісія АН. Не втрачайте час і скористайтеся можливістю придбати це чудове житло за привабливими цінами. Ми завжди раді допомогти Вам здійснити Вашу мрію про власне житло.

Прорезная улица, 16, Святопетровское, Киевская 54000.0 USD
dom.ria.com

Продаєтьс простора 2 кім квартира з найвигіднішою ціною в ЖК Львівський Затишок площею 62кв.м без ремонту, що знаходиться в чудовому місці. В даному ЖК можливо оглянути різні квартири з раціональним плануванням. Готова до самостійного ремонту та оформлення за вашим бажанням. Ідеальний варіант для тих, хто хоче зробити ремонт за свій смак і створити власний дизайн в просторій квартирі. З вікон прекрасний краєвид у двір. Не пропустіть свій шанс придбати квартиру та створити власний простір, який відповідатиме всім вашим потребам і бажанням. Звертайтесь за детальною інформацією та відеооглядом. Організуємо перегляд в зручний для вас час! 06*********77 Ірина

Готова до ремонту!2 к 62м2 по найнижчій ціні! Єоселя 3,7% Львівський З
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири, ЖК "Петрівський квартал" з документами (менше трьох років), свої налоги сплачуємо. Будинок введено в експлуатацію, присвоєно поштову адресу. Є газ, вода, електрика. Опалення індивідуальне - котел газовий. Ліфт працює. Загальний стан квартири - після будівельників. Розглянемо продаж по програмам ЄОселя та ЄВідновлення

возможна продажа по єОселя
Соборна, 105-б
rieltor.ua

Простора квартира з шикарним виглядом з вікна в ЖК Петрівський квартал,вул.Тараса Шевченка. Гарна квартира 47 метрів з ремонтом,меблями та побутовою технікою.Гарне планування квартири,простора кухня,окрема спальна кімната і два балкони. Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням для безпечного та комфортного проживання. Гарно розвинена інфраструктура: магазини, ресторани, салони краси, медичні центри, спортивні майданчики, нова пошта, укр пошта та різноманітні зони відпочинку та дітей та дорослих. Зручна транспортна розвязка: маршрутки до метро Академмістечко та Виставковий центр. Підходить під всі державні програми:єОселя,постанови,сертифікати. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Тараса Шевченка бульв., 2
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», бульв. Лесі Українки буд. 4 б, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-846-030. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 1-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 47 кв.м: кухня 22 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан евроремонт. Індивідуальне газове опалення. Двостороння. Не кутова. Продається з меблями та технікою. Комплекс закритий - цілодобово охороняєма теріторія. Вартість - $52 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

возможна продажа по єОселя
Лесі Українки бульв., 4б
rieltor.ua

AV 2 1 2 6 5 6 1 9 7 Продаю 1 кім. кв. в с. Святопетрівське, вул. Теплична 48, ЖК Святопетрівський. Поверх 8/11. Площа 50/24/18.Квартира укомплектована всім необхідним для проживання. Індивідуальне газове опалення. Новий житловий комплекс в екологічно чистому районі в 6 км. від м. Києва.Інфраструктура: Фора, магазини, салони краси, кавярні, школа, поліклініка і ін. Зупинка транспорту. До академмістечка 30 хв.

Тепличная улица, 48, Святопетровское, Киевская 52000.0 USD
dom.ria.com

Програма є-Оселя 3% супровід до моменту отримання ключів. (документам більше 3-х років) Велика однокімнатна квартира в ЖК Петрівський квартал, Богдана Хмельницького 1, Свтопетрівське поруч такі ЖК: Уютний квартал, Клубний від Мартинова, Львівський маєток, Софіївська Сфера, Софіївські липки, Сади вишневі, Софія сіті, Затишний квартал, Європейка, ТЦ ЄвроПарк та Софія Мол Найближчі станції метро: Академмістечко, Житомирська, Теремки Будинок один із перших які будувались. В квартирі виконаний авторський євро ремонт. З елементами ручної ліпки, а також квартира повністю утеплена спеціальними матеріалами ,+ гіпсокартонові потолки і стіни для кращої шумоізоляції. Теплі поли на кухні і в кімнаті на балконі. Телефонуйте або пишіть за більш детальною інформацією, наразі це один із найкращих варіантів в передмісті за співведношенням ціна/якість

возможна продажа по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, ЖК Петрівський оновленний, вул.Теплична буд.42, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" 20 хв.на транспорті. Код обєкта SF-2-771-416. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Продаж по переуступці. 8-й поверх 10-поверхового будинку. Загальна площа - 70 кв.м: кухня 8 кв.м, 2 окремі кімнати, 2 балкона, 1 суміжний санвузол. В квартирі виконан евроремонт. Опалення електро. Тепла підлога в ванній кімнаті. Продається з меблями та технікою. Вартість - $50 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Теплична вул., 42
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира площею 74 кв.м. в ЖК Петрівські Липки(Святопетрівське, вул. Будівельна 2). Без комісії!!! Квартира знаходиться на 4 поверсі 7 поверхового будинку!Панорамні вікна виходять у двір, де відкривається гарний краєвид! Бетонно монолітний будинок від надійного забудовника PRO-GROUP DEVELOPMENT, який вже здав багато обєктів! Не введенно в експлуатацію, але в кінці травня здається в експлуатацію!Вже є дозвіл на це! Дуже вигідна інвестиція. Комплектація від забудовника: - індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел; - штукатурка; - стяжка підлоги; - металлопластикові вікна; - централізоване водопостачання і водовідведення. Планування кімнат Роздільне. Також є кладова площею 3,5 кв.м. Є газ. Опалення автономне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Є всі необхідні виводи під сантехніку. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Інтернет бездротовий Поруч є торгові центри, дитсадки, парк, аптеки, зупинки маршруток 3 хв пішки.

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Петрівські Липки. Переуступка
olx.ua

До Вашої уваги пропонується простора однокімнатна квартира в ЖК Петрівський Квартал. Одразу ж перейду до переваг: - Квартира знаходиться на сьомому поверсі десятиповерхового будинку, вікна виходять на дитячий садок "Умка"; - Цегляний будинок, з утеплювачем, побудований і зданий в експлуатацію в 2015 році, опалення індивідуальне, будинок газифікований; - Обжитий будинок, в якому люди давно вже поробили собі ремонти; - Також обжитий житловий комплекс, в якому є абсолютно все від магазинів, кавярень, піцерій і аж до магазинчиків будівельних матеріалів. За потреби можна взагалі не покидати територію ЖК; - Дружнє комюніті жителів Петрівського Кварталу, де по всім питанням допоможуть та проконсультують; - Дубова алея, центральна алея, памятник Кузьмі, біля якого по вечорам збираються музиканти, грають на своїх інструментах та творять чарівну атмосферу. По інфраструктурі: - Магазини: Фора, АТБ, Сільпо, магазини Коло, Лоток, мясні маркети, продуктові маркети з широким вибором європейських товарів, паб, магазини з напівфабрикатами, пекарні, кафе, ресторан; - Транспорт: маршрутне таксі №742, №769 та №796 прямують до ст.м. Академмістечко та курсують регулярно, маршрутне таксі №374 прямує до ст.м. Виставковий центр; - Інше: ТРЦ Europark, ТРЦ Sofia Mall, пункт копіювання та ремонту техніки, магазини дитячого одягу, дві нотаріальні контори, церква, дитячий садок, клуб ефективних підлітків, футбольне поле, ярмарок, що проводиться кожну неділю біля ЖК Львівський Маєток та багато іншого. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Богдана Хмельницького вул., 11в
rieltor.ua

Квартира з власним подвір’ям від власника ЖК Петрівський квартал вул. Соборна 105В Квартира з документами. Оформлення право власності Поверх:1/10 Загальна площа: 62м.кв. + 80. кв. двір Квартира має два входи, з вулиці та з двору. Є санвузол. Індивідуальне електричне опалення. Повноцінні вікна. Зроблена лазерна стяжка підлоги, штукатурка стін. Заведено електрику Також у вас є можливість придбати одразу офіційне паркомісце одразу біля свого подвір’я, це дуже зручно!!! Житловий комплекс закритого типу, з доглянутою територією під надійною охороною. На території є вся необхідна інфраструктура. Зручне розташування громадського транспорту прямо біля головного в’їзду. Запрошую вас на перегляд в будь-який час Квартира з власним двориком в ЖК «Петрівський квартал» - це житло , яке поєднало в собі переваги приватного будинку та квартири, розташоване безпосередньо поруч від міста, і водночас має всі переваги заміського життя.

владелец
Квартира з власним подвірʼям від власника «ЖК Петрівський Квартал»
olx.ua

Продаж власника. Велика простора 3-кімнатна квартира з холом (9,22 кв.м.), просторою світлою кухнею-їдальнею (23,33 кв.м.), трьома спальнями (14,12; 13,74; 17,11 кв. м). У кухні та двох спальнях передбачені великі панорамні вікна з видом на двір. Квартира знаходиться на 7-му поверсі у 8-поверховому будинку. Здача будинку: 1-й квартал 2025 року. Комплектація квартири: 1. Двоконтурний газовий котел 2. Енергозберігаючі металопластикові вікна 3. Металеві вхідні двері 4. Лічильник на газ 5. Лічильник на воду Комплекс має розвинену інфраструктуру: внутрішня охорона з відеоспостереженням, дитячий садок і школа, дитячі та спортивні майданчики у кожному дворі, продуктові магазини, аптеки, ресторани, спа та салони краси, поліклініка, відділення Приват Банку, Нової Пошти та Укрпошти, по центральному проспекту розташовується прогулянкова зона з фонтаном. Відстань до Києва складає 5 км.

владелец
3к квартира (89 кв.м.) з панорамними вікнами ЖК Петрівський квартал
olx.ua

с.Святопетрівське ЖК Петрівський квартал, будинок 2020 року вул Л.Українки 18-Г 2/5 поверхового цегляного будинку, в якому, що є дуже важливим (!) є укриття , безпечна зона, куди мешканці швидко можуть дістатися у випадку повітряної тривоги! 1 кімнатна квартира, із дуже вдалим плануванням (зверніть увагу на план, що прикріплений у фото ) Загальна площа 41,3 м , кімната 15,52 м , кухня 12,2 м , є окрема гардеробна кімнатка ( вхід зі спальні) ,також додаткове робоче місце або ж зона відпочинку 4,36 м (розширений простір за рахунок лоджиї. В квартирі зроблено якісний ремонт, робили для себе тож ви розумієте , стосовно контролю та підбору матеріалів. Покупцеві залишається кухня з побутовою технікою (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, кондиціонер) також є кондиціонер в кімнаті Стан житла , - відмінний, покупцю пропонується сучасна світла, затишна та простора квартира, яку ви можете подивитись у зручний для вас час. Додаткову інформацію надам по телефону, також дзвоніть, щоб домовитись на перегляд. ЖК має формат закритої території з цілодобовою охороною та відеоспостереженням сприяють безпечному та комфортному проживанню. На території житлового комплексу діють близько 200 обєктів інфраструктури, серед яких магазини, ресторани, салони краси, медичні центри, спортивні майданчики, нова пошта, укр пошта та різноманітні зони відпочинку та дітей та дорослих. Зручна транспортна розвязка: маршрутки до метро Академмістечко та Виставковий центр.

Лесі Українки бульв., 18г
rieltor.ua

Код об`єкта: 330103. АН "Атланта".Продаж чудової 1 к квартири, в Святопетрівському. В квартирі, новий якісний ремонт. Все світле, чисте і ніжне. Меблі і техніка, все залишається. Вікна виходять, у двір. Поряд є все: державний садочок і школа, поліклініка, стоматологія, лабораторія Сінево, відділення Нової пошти, магазини, кафе. Також поряд зупинка, маршрутки ходять кожні 5 хв. Дуже великий парк, фонтани, зони відпочинку. Містечко комфортне, як для молодої сім"ї, так і для старенької, літньої пари.Встигніть записатися, на перегляд першими.

Тепличная улица, 38, Святопетровское, Киевская 49500.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАЖ ОДКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Продається простора квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо приватний сектор. Територія комплексу закритого типу, відео нагляд по всьому периметру. Квартира включає в себе: – окрему кухню облаштовану меблями та технікою; – ізольовану кімнату; – робоче місце на лоджії; – суміжний санвузол з сушаркою для білизни; – передпокій з шафою для верхнього одягу; – в квартирі виконаний сучасний ремонт з дорогих та якісних матеріалів; – залишаються всі меблі та техніка; – документам більше 3-х років. Чудово розвинена інфраструктура: напроти будинку дитячий садок, в 5 хвилинах їзди школа, в пішій доступності супермаркети, торговельні центри, кінотеатри та багато іншого. Зручна транспортна розвʼязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та метро Теремки. Розглядаємо продаж за державними програмами! Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

возможна продажа по єОселя
Соборна, 105
rieltor.ua
123...5
1 - 24 из 105 результатов