Без Комісії ! ЖК Петрівський Квартал, Святопетрівське, будьвар Лесі Українки 10 Продається 2-кімнатна квартира з РЕМОНТОМ, меблями та технікою Загальна площа 71 кв2 Поверх – 3/11 Площа – 71 м2 Праву власності більше 3-х років єОселя 3%, сертифікат єВідновлення - ТАК В квартирі залишаються всі меблі та техніка, є тепла водяна підлога по всій квартирі Всі додаткові запитання та запис на перегляд за номером телефону в оголошенні .

ЖК Петрівський Квартал|2-к квартира 71кв2 з РЕМОНТОМ |Святопетрівське
olx.ua

Власник! Дворівнева, 3 кімнати, додаткова кладова, дуже якісній та дорогий ремонт ЖК «Петрівській Квартал», бульвар Лесі Українки, 3-кімнатна квартира з якіснім дорогим ремонтом. Ціна 105 000$, єОселя, без комісії для покупця Площа 86 м2. Поверх 9-10/11 - Індивідуальне газове опалення, тепла підлога в санвузлах - Якісна електрика, реле напруги, захист від перепадів - Надійні замки з кодуванням, відео – спостереження - Подвійні звуко поглинаючі вхідні двері - Італійська кухня з антивандальним покриттям - Газова плита з 5 конфорками, включно з турбо-конфоркою - Піролітична система очищення духової шафи - Осмосне очищення води - Надійний металевий каркас сходів обшитий ясенем, під сходами велика комора - Всі меблі робилися виключно за замовленням у найкращих виробників - Квартира дуже тиха, оскільки зроблена повна звукоізоляція стін та стелі - Німецька сантехніка - 3 кондиціонери, які працюють як теплові насоси на охолодження і обігрів, навіть при -25 - Великий диван в вітальні з покриттям «антикіготь», розкладається в повноцінне спальне місце на двох з ортопедичним матрацом, реклайнер - Окрема робоча зона з дубовим столом з цільного масиву дерева Планування: 1 поверх: кухня, дитяча (кабінет), гостьовий сан-вузол 2 поверх: вітальня, спальня, санвузол з ванною та тропічним душем В сусідньому під’їзді – окрема комора, площею 3 м2. Територія комплексу з концепцією «місто в місті», розвинена інфраструктура, в пішій доступності ТРЦ «Європарк», Сільпо, АТБ, аптеки, дитячі садки, ліцей, різноманітні магазини, кінотеатр. Водночас ви зможете насолодитися тишею передмістя. Чудові інтелігентні сусіди. Квартира варта вашої уваги та приємно вас вразить.

власник
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-882-023. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 3-й поверх 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 71 кв.м: кухня 20 кв.м, 1 окрема кімната, 1 лоджія, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан дизайнерський ремонт. Індивідуальне газове опалення. Тепла водяна підлога по всій квартирі. Все виконано з дорогих та якісних матеріалів. Продається з сучасними меблями та технікою. Комплекс закритий - цілодобово охороняєма теріторія. Вартість - $105 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Соборна, 105
rieltor.ua

#7570 Продам двокімнатну квартиру в ЖК Петрівський квартал. Квартира не кутова, одне з найкращих планувань в ЖК із дизайнерським ремонтом, зробленим для себе. Всі меблі німецького виробника Egger, фурнітура Blum. Ванна та раковини камяні. Вся техніка провідних виробників одні з останніх моделей. Міжкімнатні двері та спальний гарнітур натуральне дерево. Плитка Італія, Іспанія. Сигналізація. Тепла водяна підлога по всій квартирі. Очищення води осмос. Можливий торг

Назария Яремчука улица, 13А, Святопетровское, Киевская 105000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира з чудовим ремонтом та меблями в ЖК Петрівський квартал! Площа квартири 76 м². Пропозиція знаходиться на 9 поверсі 11-поверхового будинку та має чудовий вигляд з вікна! Квартира комфорт-класу з вигідним розташуванням на бульварі Лесі Українки, в спальному районі Святопетрівського. Продається з усією необхідною побутовою технікою (телевізор, газова плита, духовки, пральна машина та інше), меблями та Wi-Fi. Також є система безпеки: домофон, відеонагляд і охоронна служба на території будинку. Хороша транспортна развязка, всього в 5 км. від Києва. м. Академмістечко 15хв. м. Теремки 20хв. Маршрут: 796,742- Академмістечко 824- Нивки 374- ВДНГ,Теремки В пішій доступності відділення Укр/Нової пошти, відділення банку, державна амбулаторія, сади, школи. АТБ, ТРЦ " Європарк", кІнотеатр І т.д. Не втрачайте можливість придбати цю стильну та комфортну квартиру!

ПРОДАЖ! 2 к.кв.  76м2- 105000$ в ЖК Петрівський Квартал!
olx.ua

Софіївська Борщагівка, с. Святопетрівське, Петрівський квартал, бул. Шевченка 8. Продається 3-кімнатна дворівнева квартира 76/42/9. 4 поверх 5-ти поверхівки. В квартирі повністю завершено якісний ремонт з використанням найкращих матеріалів відомих брендів. Квартира дуже затишна, сучасна та світла. Має балкон та лоджію – вони не засклені. Це єдине, що не встигли зробити. Практично повністю оснащена всією необхідною побутовою технікою – холодильник LG, посудомийна машина Bosch, плита та духова шафа Gorenije, газовий котел Ferroli , витяжка Best. Все, що ви бачите на фото, залишається, окрім пральної машини та дитячого ліжка. Сходи – справжній лакований дуб, двері – дуб фарбований. На другому поверсі у ванній кімнаті сантехніка системи Geberit. Над квартирою розташований технічний поверх у вигляді горища. Є можливість зробити там окрему кімнату. В будинку автономне опалення та своя свердловина (мешканці п’ють воду з під крану). Лічильники на все. Своя система охорони від шлагбауму на в’їзді до відеокамер по периметру всього ЖК. Дуже гарний та розвинений житловий комплекс з неймовірною інфраструктурою та транспортом. Це окреме дуже зелене, чисте та сучасне місто зі своїми школами, садками, медичними установами, тощо. Завітайте і ви закохаєтеся у нього:-) 103000$ Можливий діалог та продаж по програмі Є-оселя.

Тараса Шевченка бульв., 8
rieltor.ua

В связи с переездом в другую сторону (являюсь гражданином другой стороны - ко всему и семейная ситуация так сложилась что решил покинуть ещё до войны но а сейчас сами понимаете) продаю свою двоуровневую квартиру с двориком разделенную на два разные этажа! Можно переделать как угодно и на две отдельные квартиры! Нулевой этаж кафе- бар 35м2 с двориком 60+м2- под накрытием с зоной мангала ! Кафе-бар это часть квартиры!!! Первый этаж однушка- двушка 53 кв м с незаконченным ремонтом и без мебели! Не закончил ремонт так как покидаем страну и не вижу смысла в этом! Много чего переделывалось так как за время эксплуатации выявились грубейшие недочёты!!! Для нормального проживания если не переделывать нужно только натяжной потолок и плинтуса так как плинтуса клеятся когда мебель на своих местах! Плинтуса есть в наличии!!! Дубовый паркет, теплые полы, хорошая сантехника в ванной! Так же рассмотрю обмен на достойное авто с доплатой!!! Звоните пишите договоримся!

власник
Продаю свою двоуровневую квартиру
olx.ua

Святопетрівське, вул.Центральна 140б, Новий будинок 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом Площа 72 кв.м., кухня 12 кв.м. 4 поверх з 5 Авторський дизайн, техніка преміум якості: Miele. Elektrolux. Siemens Посудомийна машина, кавомашина, пральна, духова, пліта на 6 комфорок, холодильник, кондиціонери, телевізори, меблі Автономне газове опалення Тепла підлога Кімнати і санвузел роздільні, лоджія з кухні РОзвинена інфраструктура, школа, дитячий садок, супермаркет, нова пошта, зупинка транспорту біля будинку

Продаж 2 кімнтатної  квартири Святопетрівське
olx.ua

Продаж 2-к квартири по бул. Лесі Українки 4, с. Святопетрівське, ЖК «Петрівський квартал» у с Святопетрівське , Бучанський район. 8,9/9 пов, ( є техповерх) площа 82,5/30/21 кв м.Функціональне планування, велика кухня студія біля 21 м2, 2 роздільних кімнати, великий суміжний санвузол 6 кв м, прихожа близько 14 м2, що надає квартирі простору, а також гардеробна близько 6 м2, куди можна скласти речі усіх членів сім’ї. У ванній з туалетом тепла підлога від опалення, у кухні студії тепла підлога/ ламінат - розділено відповідно до зони кухні та відпочинкової зони, кімнати - підлога якісний ламінат, сходи з масиву ясена, коридор при вході в квартиру - плитка з електричним підігрівом. Стіни шпаклівка, фарба. В кварирі якісний ремонт, повністю укомплектована меблями і технікою. Індивідуальне газове опалення.Свідоцтво на право власності на руках. Комісію агенства сплачує покупець.

Продаж 2-к квартири с. Святопетрівське, ЖК «Петрівський квартал»
olx.ua

Можна під Є-Оселя ! Адреса: вул. Центральна 140Б ( ЖК Сучасний), Святопетрівське Продаж 2 кімнатрої квартири з ремонтом, якісними меблями та вбудованою технікою Автономне газове опалення, тепла підлога Поряд вся необхідна для комфортного життя інфраструктура: супермаркет, пошта, кафе, магазини, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту Більш детальну інформацію Ви можете отримати за номером 09********08

2 кімнатна квартира з ремонтом, вул.Центральна,Святопетрівське,єОселя
olx.ua

Новий будинок , простора квартира з капітальним ремонтом,дворівнева; інший поверх мансардний; квартира з ремонтом.та меблями , з кухнею та технікою. встановлені нові радіатори, кондиціонер, стіни вирівняні, на підлозі плитка, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг.Розглядають під єОселю і Соцбез.

Святомихайлівська вул., 22
rieltor.ua

Чудова квартира в ЖК "Петрівський квартал" с. Святопетрівське Заходь та живи! - Зроблено якісний ремонт - Дуже тепла, встановлена ​​система розумного будинку на газовий котел (котел топить щодня максимум 2-4 години) - 3 кондиціонери (кухня та дві спальні) - Ліжко виготовлене з натурального дерева - Дуже якісні меблі -Повністю обладнана кухня: вбудована посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня - Є міні кабінет на лоджії, дуже світлий (підійде як для дитини, так і для дорослого). - Електрична тепла підлога у ванній та кухні - Економна з комунальних платежів - Є своя комора на поверсі для зберігання консервації, автоколес та іншого - Гарні сусіди - територія, що охороняється - Школа, дитячий садок, різні гуртки для розвитку дитини у вас під будинком - Продуктові магазини, ресторани, спортивні комплекси, кінотеатр, відділення банків, нотаріуси, Нова пошта! Загалом є все, щоб зовсім не виходити з кварталу - Величезна різноманітність спортивних майданчиків як для дітей, так і для дорослих - Свої свердловини з питною водою Власник більше 3х років! ID 212785688 Шановні власники нерухомості ! Якщо ви думаєте про продаж або оренду своєї нерухомості, ми готові надати Вам якісний сервіс та максимальну підтримку на всіх етапах угоди

Є оселя!1Продаж 2-х квартири  ЖК Петрівський квартал  93000$
olx.ua

Продаж дворівневої квартири 75м2 в ЖК «Петрівський квартал» На першому поверсі просторна кухня-вітальня (обʼєднали кімнату на першому поверсі з кухнею, є балкон (не засклений), санвузол та гардеробна. Зроблений вивід під кондиціонер, на полу якісний ламінат, та 3д шпалери на стінах. На другому поверсі дві окремі кімнати, ванна кімната, гардеробна. Сходи з натурального дерева. Ремонт робили з якісних матеріалів. Документам більше 3х років. Мінімальне оформлення. Перегляди за домовленістю

Продаж дворівневої трьох кімнатної квартири в ЖК Петрівський квартал
olx.ua

ЖК Петрівський Квартал с.Софіївська Борщагівка Продаж трьохкімнатної квартири 80 м2 (фактично 85м2) Вулиця Богдана Хмельницького, 13/6 Поверх 2/10 Сучасний авторський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Вхідні двері металеві, підлога ламінат, в ванній кімнаті тепла підлога. В квартирі є 3 інверторні кондиціонери з роботою на обігрів, вхід в парадне з карткою або з телефону, протипожежна сигналізація. Система електрощита зібрана з розділенням приладів на зони, заміна проводки по всій квартирі, є акумулятор та інвертор, що дає можливість під час повного відключення енергопостачання бути повністю автономним: працює світло, опалення, вода та інтернет. Заміна труб опалення та водопостачання на труби Rehau. На всю квартиру 2 великих фільтра для води, крім того фільтр зворотного осмосу для питної води. Швидкісний дуже потужний провідний інтернет – оптоволокно, розводка інтернету в кожну кімнату, інтернет не відключається коли пропадає світло. Повна заміна радіаторів опалення з регуляторами, лічильник на тепло. Напівпанорамні вікна, профіль Rehau, чудовий вигляд на озеро. Міжкімнатні двері прихованого монтажу з безшумними замками. Оригінальні підсвітки в кімнатах. Квартира дуже простора та повністю укомплектована, загальна площа 80 м2, кухня 26 м2, дві вбудовані лоджії з шикарним видом. Гостинна кімната у вигляді домашнього кінотеатру -- є шикарний шкіряний розкладний диван та два крісла з видвіжною підставкою для ніг. Телевізор Sony 55 діагональ, акустична система LG Premium. Холодильник, газова плита, електрична духовка, витяжка, мікрохвильова піч. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел, який керується кімнатним термостатом, що підтримує постійну задану температуру. ЖК Петрівський Квартал знаходиться на закритій території яку патрулює охорона 24/7 + відеоспостереження. Інфраструктура: ТРЦ Европарк. Сільпо, відділення Нової пошти, магазини одягу та взуття, тренажерна зала - сауна- масажний кабінет, школа, дитячий садок, аптеки, медичний центр, зелена зона відпочинку, дитячі майданчики, зупинка громадського транспорту.

Продаж квартири Петрівський квартал Еоселя 10 років
olx.ua