Шикарное месторасположение, развитая инфраструктура, удобная транспортная развязка в любой конец города. Возле дома ДЕТСАД, ШКОЛА. Рядом АТБ, магазины, рынок. Дом ОСББ, уютный двор с детской площадкой. Продам 3х кв.7/9 на 7 Заречном, вторая линия. Общ.-58 кв.м., жил.- 41, кухня-9. Качественный, капитальный ремонт. Новая медная электропроводка, двухтарифный электросчётчик с функцией день-ночь, выведены автоматические выключатели на каждую комнату. Полы- с/у, ванна-кафель, комнаты- линолиум,межкомнатные двери - канадка, натяжные потолки. Балкон застеклён пластиковыми окнами, внутри обшит - пластиком. Преимущество: есть свет и розетки. При продаже новым собственникам остаётся: два кондиционера, электрокотёл, встроенная кухня, варочная панель, электродуховка,, кухонная вытяжка, посудомоечная и стиральная машины + бонус межэтажная кладовка. Ц.26400 у.е. Звоните Натали 0972482788, приходите на просмотр, чтобы увидеть все преимущества этого жилья.

7 Заречный, 8
rieltor.ua

Продаётся 3 ком квартира в жилом состоянии. Заменено окно в кухне. Есть Бойл Счётчики установлены на газ, воду, свет, тепловий на дом. Квартира теплая, двухсторонняя. В подъезде новый лифт. Замечательное расположение, рядом, АТБ, школа, садик, детская площадка. В пешей доступности Терра. Отличная транспортная развязка.

7 Зарічний, 20
rieltor.ua

Малосімейка в середині будинку, не кутова. Кімната 18 кв.м. В житловому стані, але все рідне. Тепла, гарне подвір’я, новий ліфт. Для перегляду дзвоніть, на всі питання відповім за телефоном.

Однокімнатна малосімейка 7Зарічний
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3х кімнатна двостороння квартира з майже готовим капітальним ремонтом на 7 Зарічному . Вживу набагато гарніша ніж на фото.Квартира на 3му поверсі 9ти поверхового будинку(абсолютно новий ліфт), не кутова, в середині дома. Було зроблене частково перепланування для розділення прохідної кімнати з додавання комори для речей. Замінена повністю електропроводка. В кожній кімнаті прохідні вимикачі, на кожну кімнату окремий автомат. Нова сантехніка. Вана і туалет в повністю в новому кахелі. По всій квартирі зроблена стяжка. На кухні вже постелено ламінат і стоїть абсолютна нові, зроблені під замовлення кухонні меблі. Також вже куплений такий самий ламінат на повністю всю квартиру ( можна класти вже сьогодні). Встановлено нові якісні броньовані двері. Збудована перегородка. По всій квартирі встановлено нові якісні німецькі пʼяти камерні вікна. Всі стіни вже повністю готові під поклейку шпалер або декоративку. ( на кухні та в коридорі стіни в декоративці).Одним контуром вже натягнуто стелю від кухні до дальньої кімнати. Лоджія сумісна з кімнатою ( лоджію утеплювали максимально в 3 контури, бо робилось все для себе). Використовувались тільки якісні матеріали.Дуже великий зелений двір, за домом атб і базар. Дуже зручна транспортна розвʼязка.

власник
3х кімнатна квартира 7 Зарічний 3й поверх
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг