Продам 3-кімн. квартиру, 5 км від автовокзалу. * Квартира знаходиться на 1 поверсі двоповерхового будинку. * Загальна площа 92 кв. м. * Кухня простора - 14 кВ. м. * Вікна – металопластикові. Душ, туалет обкладен плиткою. * В квартирі зроблене офіційне індивідуальне опалення, стоїть газовий котел, яке дозволить контролювати температуру повітря. * Бойлер для гарячої води. * Стіни-шпалери. В квартирі можливо мешкати та поступово робити ремонт. * В квартирі залишаться меблі. Два ліжка односпальних, диван розкладний. шафа. Меблі пригодні для використання. * 200 м магазин, зупинка. м магазин, зупинка.

Солонці, 15
rieltor.ua

Місто Переяслав. Район Підварки (ТТС) Трикімнатна квартира з ремонтом меблями і технікою Цегляний будинок, фасад квартири утеплений Індивідуальне газове опалення Тепла підлога у ванній Засклений балкон Залишаються всі меблі і техніка Вікна квартири виходять на обидві сторони. Квартира знаходиться в тихій локації і чудово підходить для проживання великої сімї з дітьми, огороджена територія, в дворі є дитячий майданчик. За додаткову плату є власний гараж і підвал Про перегляди повідомляти завчасно БЕЗ КОМІСІЇ

3к квартира з індивідуальним газовим опаленням
olx.ua

Продаж 2-х поверхової квартири 140м2 в новому будинку м. Переяслав вул. Професійна 4 ( можайська ) центр міста. Квартира дуже тепла, стеля 3м , автономне опалення, електро тариф ніч/день. 4-к квартира , 3-4 поверх 70м2/70м2. Закрита парковка, автоматичні ворота, BBQ зона, дитяча площадка, зарядка для електро авто з нічним тарифом. Продаж з усією технікою: кондиціонер, електро камін, TV 65, посудомийка, холодильник, робот пилосос, пральна машина, кінотеатр з проектором, акустика 1200 ват , дитяча кімната з меблями. Є окрема кімната 4м2 для гардероба або сауна. Viber більше фото та відео- обзор. Продаж без комісії, також можливий розрахунок USDT -2.5%

Продаж 2-х поверхової квартри 140м2
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається затишна 1-кімнатна квартира (Переяслав) 31,40 кв.м. 3-й поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. Поряд дитячий садок, дитячий майданчик, кафе, магазини. Неподалік лікарня, автовокзал, базар. Розвинена інфраструктура. Засклений балкон, бойлер, центральне опалення та водопостачання, Wi-Fi, продається з меблями. За квартирою закріплений підвал. Спокійний та затишний двір, гарні сусіди. Продаж від власника.

владелец
Продається затишна 1-кімнатна квартира
olx.ua

м. Переяслав. Продається затишна однокімнатна квартира з автономним електричним опаленням. 500 м автовокзал. Перший поверх двох поверхового будинку. Площа: 26 кв.м., житлова – 14 кв.м., кухня – 5 кв.м. Особливості квартири: - Кухня з меблями, яка залишається новим власникам. - Встановлений бойлер для комфортного забезпечення гарячою водою. - Підлоги покриті якісним ламінатом - Стіни прикрашені сучасними шпалерами. - Підвісні стелі – додають вишуканості інтерєру. - 8 років тому було зроблено капітальний ремонт: замінено всю сантехніку та двері, встановлено якісні металопластикові вікна. Переваги: - Автономне електричне опалення дозволить контролювати температуру в квартирі та економити на комунальних платежах. - Розташування у зручному районі з розвинутою інфраструктурою: магазини, школи, зупинки громадського транспорту в пішої доступності. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто шукає затишне та тепле житло. Запрошуємо на перегляд!

Затишна однокімнатна квартира з автономним опаленням
olx.ua

Продам 2-кімнатна квартиру. 1,5 км від автовокзалу. * Квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового будинку. * Загальна площа 66 кв. м. * Кухня простора - 18 кВ. м. * Вікна – металопластикові. Ванна, туалет обкладен плиткою. * В квартирі зроблене офіційне електричне індивідуальне опалення, яке дозволить контролювати температуру повітря. * Бойлер для гарячої води. * Стіни-шпалери. В квартирі можливо мешкати та поступово робити ремонт. * 200 м магазин, зупинка. м магазин, зупинка. * Додатково є льох місце для гаража альтанка та трохи земельної ділянки. Ідеальна квартира для молодої сімї або для інвестицій.

Продаж 2 кімнатної квартири
olx.ua

Двох кімнатна квартира. Центр. Перший поверх одноповерхового будинку. Загальна площа квартири: 42 кв. м, кухня 5 кв. м. Квартира дуже тепла. Індивідуальне газове опалення, Тепла підлога. Центральне водопостачання. Санвузол разом, обкладений плиткою. Центральна каналізація. Квартира з якісним, свіжим ремонтом. Все повністю укомплектована меблями та технікою. Металопластикові вікна. Квартира готова до проживання. Заходь та живи! Зручне місце розташування. В пішій доступності магазини, аптека, зупинка міського транспорту. 1,5 км автовокзал. Деталі за телефоном.

Двух кімнатна  квартира з індивідуальними опаленням.
olx.ua

География, Переяслав-Хмельницкий