Вул. Пастерівська, 42. Квартира на зручному 3-му поверсі. Простора студія і 2 окремі спальні(11 і 13м2) . В теплому цегляному будинку. Є свій підвал. - житло екологічне - стіни з червоної цегли, підлога паркет, є доступ свіжого повітря - 3 вікна виходять у двір, 1 на вулицю.. - замінено стояк - комунікації нові, проводка мідна - електропостачання та інтернет є завжди - гаряча вода від газової колонки Залишаються вбудовані меблі, техніка(пральна машина, холодильник, плита, газ.колонка, ТВ плазма). Поруч з будинком супермаркет, зупинки, в районі 2 школи (12 і ФІМЛІ), дитсадок Монтесорі, за 2 квартали бульв. Шевченка. Продаж прямий. Телефонуйте!

Терміновий продаж! 3к.кв, хороша ціна, техніка+меблі!
olx.ua

Продається велика квартира, чотирьохкімнатна. Будинок знаходиться в районі Дружби Народів, перехрестя Пастерівська-Шевченка. Будинок знаходиться в чудовій локації. Поряд необхідні магазини, аптеки, кавярні, гарна транспортна розвязка в усі райони міста, школи, садочки, в 7 хвилинах набережна Дніпра, центр міста. Будинок побудований за Югославським проектом. В підїзді є консьєрж, який дивиться за чистотою та порядком. В підїзді 2 ліфти. Поряд з будинком є парковка. Квартира знаходиться на 16 поверсі. Видова. З усіх вікон відкривається прекрасний вид на різні частини міста. Шикарний вид на Дніпро. В квартирі зроблений гарний якісний ремонт. Встановлена якісна дорога техніка, яка повністю залишається новим власникам. На кухні: великий двокамерний холодильник, вбудована мікрохвильова піч, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, посудомийна машина. В квартирі два санвузли, з якісним ремонтом з дорогих матеріалів та якісною сантехнікою. Меблі, також, всі залишаються. Квартира дуже тепла взимку. В той час влітку в ній прохолодно та комфортно в жарку погоду. Запрошую на перегляди!

Пастеровская улица, 11, Центр, Черкассы, Черкасская 129000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири, площею 36 квадратних метрів в район Пастерівська-Пелипенка. На першому поверсі є своя кладова. Квартира в жилому стані, але потребує ремонту. Поруч розвинена інфрастуктура: дві школи, дитячий садочок, магазин (АТБ,Моллі,Делікат), автозаправка і автомийка, автостоянка, до центра пішки 15-20 хв. В зимку світло не вимикають.

Продаж найдешевшої квартири!!!
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси