2 ком квартира в сданном кирпичном доме, шикарная планировка, панорамное остекление, двухсторонняя, очень хорошое катчество строительных работ.поставлена бронированная дверь .Переуступку оплачивает хозяин. Срочно!!!! ТОРГ

Семена Палия, 22
rieltor.ua

Семена Палия/Паустовского ЖК "Теплый дом". 9/10 этаж. Площадь 81/56/13 м. кв. Состояние от строителей. Дом сдан, заселен. Первый этаж санузел, кухня и комната. Второй этаж: санузел, и 2 комнаты. АГВ. газовая труба под АГВ проведена и на второй этаж. В квартире есть два открытых балкона, окна(МП) с видом на Поселок Котовского. Есть кладовка 5.9 м. кв. на этаже второго уровня, которая примыкает к квартире и можно сделать из нее гардеробную на втором этаже(кладовка входит в стоимость квартиры). Также можно разделить квартиры на две однокомнатные - на 9 и 10 этаже. 10-й этаж - не техэтаж, над квартирой имеется еще чердачное помещение. Дом заселен.Во дворе домакрытая парковка и две детские площадки, спортивная зона. Рядом супермаркеты -TRASH, АТБ, Копейка, рынок. Право власності більше трьох років, власник в Одесі.

можливий продаж по єОселя
Семена Палия, 22а
rieltor.ua

Сучасна дворівнева квартира з чудовим виглядом. Затишна, світла, сучасна квартира з чудовим плануванням. Вид на південний схід, у дворі дитячий майданчик та парковка для авто.

вул. Семена Палія, 22а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам просторную 3х комнатную квартиру (большая кухня студия, 2 спальни, отдельный санузел, ванная, большой коридор) в кирпичном доме на ул.Семена Палия 113, 78м. Квартира расположена на 2м этаже 10 этажного дома. К квартире прилагается кладовка между 1м и 2м этажами. В доме есть колясочная. Квартира оборудована современной техникой. В кухне встроены посудомойка, стиральная машина. Квартира была сделана под авторский проект. Увеличена жилая площадь за счёт лоджий. Хрустальные люстры, подсветки, деревянные двери. В коридоре встроен вместительный гардероб с зеркальными дверями. Дом тёплый, с хорошим отоплением и своим ОСМД (оплата в месяц 400 грн). Спальня переходит в лоджию, которая оборудована розетками и гнездом для интернет кабеля. Жилая площадь по документам 45.3 м, общая 78 м. По всем вопросам звонить: Николай +38 06*********47 Виктория +38 09*********37

власник
Просторная 3шка, 78 м общая, жилая 45.3
olx.ua

Ж/к Теплый дом плюс, кирпичный дом, наружное утепление минвата, индивидуальное отопление, установлен двухконтурный котёл, 3х камерное остекление, чистовая стяжка, хорошая входная дверь, закрытая территория, спорт площадка, детская площадка, автостоянка. Дом готов к сдаче. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-878-735-DR.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 28000.0 USD
dom.ria.com

Продается 1-комнатная квартира с капитальным ремонтом в новом ЖК "Теплый Дом", общей площадью 40 кв.м. Отличное местоположение - ул. Палия Семена, Крыжановка. Этаж 5 из 9, жилая площадь 20 кв.м, кухня 12 кв.м. Квартира комфорт-класса. Приобретая эту квартиру, вы получаете стильное жилье с современным ремонтом и удобной планировкой. Не упустите возможность стать собственником этого уютного жилища! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-908-947-DR.

Семена Палия улица, 22А, Крыжановка (Одесса), Одесская 38000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу лвухкімнатна квартира в новому цегляному будинку. Автономне опалення, стяжка, сталеві радіатори, прилади обліку, металопластикові вікна, лоджія, броньовані двері. Власна трансформаторна підстанція. Поруч промринок, мережа супермаркетів, 2 школи, 2 дитячі садки, хороша транспортна розвязка.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 47400.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу двухкімнатна квартира в новому цегляному будинку. Автономне опалення, стяжка, сталеві радіатори, прилади обліку, металопластикові вікна, лоджія, броньовані двері. Власна трансформаторна підстанція. Поруч промринок, мережа супермаркетів, 2 школи, 2 дитячі садки, хороша транспортна розвязка.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 37454.0 USD
dom.ria.com

У продажу простора 1 кімнатна квартира в новому цегляному будинку. Загальна площа 41 кв.м., розташована на 9 поверсі. Цікаве планування, гарний стан від будівельників. Панорамне засклення вікон, індивідуальне газове опалення АОГВ (дворівневий котел). Якісна стяжка полу, заведені усі прилади обліку, броньовані вхідні двері. Відмінне місце розташування будинку. Закрита територія що охороняється. Розвинена інфраструктура, все у пішій доступності.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 29200.0 USD
dom.ria.com

У продажу простора 2 кімнатна квартира в новому цегляному будинку. Загальна площа 61 кв.м., розташована на 9 поверсі. Цікаве планування, гарний стан від будівельників. Панорамне засклення вікон, індивідуальне газове опалення АОГВ (дворівневий котел). Якісна стяжка полу, заведені усі прилади обліку, броньовані вхідні двері. Відмінне місце розташування будинку. Закрита територія що охороняється. Розвинена інфраструктура, все у пішій доступності.

вулиця Палія Семена, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 37400.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Крижанівка

У продажу простора 1 кімнатна квартира в новому цегляному будинку. Загальна площа 40 кв.м., розташована на 9 поверсі. Цікаве планування, гарний стан від будівельників. Панорамне засклення вікон, індивідуальне газове опалення АОГВ (дворівневий котел). Якісна стяжка полу, заведені усі прилади обліку, броньовані вхідні двері. Відмінне місце розташування будинку. Закрита територія що охороняється. Розвинена інфраструктура, все у пішій доступності.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 26195.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу однокімнатна квартира в новому цегляному будинку. Автономне опалення, стяжка, сталеві радіатори, прилади обліку, металопластикові вікна, лоджія, броньовані двері. Власна трансформаторна підстанція. Поруч промринок, мережа супермаркетів, 2 школи, 2 дитячі садки, хороша транспортна розвязка.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 26200.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу однокімнатна квартира в новому цегляному будинку. Автономне опалення, стяжка, сталеві радіатори, прилади обліку, металопластикові вікна, лоджія, броньовані двері. Власна трансформаторна підстанція. Поруч промринок, мережа супермаркетів, 2 школи, 2 дитячі садки, хороша транспортна розвязка.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 31000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру у будинку із червоного цегли на Дніпропетровській дорозі. Будинок зданий! Підключені всі комунікації! Є газ, світло, вода за тарифами для населення! Ліфт працює! - стан квартири: після будівельників, раціональне планування; - стяжка підлоги: виконується (за сучасною технологією); - вікна: металопластикові (енергозберігаючий склопакет); - вхідні двері: броньовані; - опалення: індивідуальне (2-контурний котел), економія і незалежність; - електропостачання: введення електропроводки в квартиру. Квартира чекає покупця, створіть гніздечко комфорту та затишку, про яке ви мріяли. Телефонуйте, пропонуємо найкращі та вигідні варіанти! КОД ОБЄКТА 250189

Семена Палия улица, 121, Крыжановка (Одесса), Одесская 44500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2х комнатную квартиру в новом сданном кирпичом доме. Отличное состояние от строителей, панорамное остекление, индивидуальное газовое отопление (АОГВ). Закрытая охраняемая территория, есть своя парковка на территории комплекса. Развитая инфраструктура, все необходимое для жизни в пешей доступности. Оперативный показ. Звоните

Семена Палия улица, 21, Крыжановка (Одесса), Одесская 37000.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий двосекційний будинок на Котовського. Ми пропонуємо вам: ергономічність планувань енергоефективні вікна та закриті лоджії відеоспостереження в будинку та ліфтах зонований майданчик для відпочинку Ми будуємо будинок з екологічної цегли та оснащуємо кожну квартиру власним котлом. Це допоможе контролювати витрати на комунальні платежі та створити власну затишну атмосферу будинку. У будинку лише 9 поверхів. Це гарантує малу щільність заселення та мінімальне навантаження на найближчу інфраструктуру. Опалення у кожній квартирі Кожна квартира оснащена власним двоконтурним котлом від Protherm (Vaillant Group), батареями, приладами обліку. Це дозволить контролювати температуру в квартирі і знизити витрати на комунальні послуги. Вікна Преміум серії Двокамерний склопакет з енергоефективним склом від ТМ Veka. Ширина профілю 72 мм та 5 повітряних камер забезпечують підвищені тепло- звукоізолюючі характеристики. А, німецька фурнітура Winkhaus - запорука ефективної роботи Ваших вікон. Індивідуальне планування Можливість перепланування на етапі будівництва. Ви можете придбати дворівневу квартиру і насолоджуватися перевагами приватного будинку. Крім того, у всіх квартирах є великі панорамні лоджії з енергоефективними вікнами. На цокольному поверсі передбачені кладові від 3 до 11 м². Облаштована територія Дитячий майданчик площею 100 м² не дасть занудьгувати дітям. Коляску можна залишити в спеціальному місці для паркування колясок. Спортивний майданчик вільного призначення допоможе підтримувати гарну форму. Розвинута інфраструктура Комплекс в спальному районі міста. Школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, торгові центри та ринки, парки та зони відпочинку - все в пішій доступності. Безпечна прибудинкова територія На території цілодобово працюють 9 камер відеоспостереження (5 зовнішніх і 4 внутрішніх) і контролюють безпеку території комплексу.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 57000.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий двосекційний будинок на Котовського. Ми пропонуємо вам: ергономічність планувань енергоефективні вікна та закриті лоджії відеоспостереження в будинку та ліфтах зонований майданчик для відпочинку Ми будуємо будинок з екологічної цегли та оснащуємо кожну квартиру власним котлом. Це допоможе контролювати витрати на комунальні платежі та створити власну затишну атмосферу будинку. У будинку лише 9 поверхів. Це гарантує малу щільність заселення та мінімальне навантаження на найближчу інфраструктуру. Опалення у кожній квартирі Кожна квартира оснащена власним двоконтурним котлом від Protherm (Vaillant Group), батареями, приладами обліку. Це дозволить контролювати температуру в квартирі і знизити витрати на комунальні послуги. Вікна Преміум серії Двокамерний склопакет з енергоефективним склом від ТМ Veka. Ширина профілю 72 мм та 5 повітряних камер забезпечують підвищені тепло- звукоізолюючі характеристики. А, німецька фурнітура Winkhaus - запорука ефективної роботи Ваших вікон. Індивідуальне планування Можливість перепланування на етапі будівництва. Ви можете придбати дворівневу квартиру і насолоджуватися перевагами приватного будинку. Крім того, у всіх квартирах є великі панорамні лоджії з енергоефективними вікнами. На цокольному поверсі передбачені кладові від 3 до 11 м². Облаштована територія Дитячий майданчик площею 100 м² не дасть занудьгувати дітям. Коляску можна залишити в спеціальному місці для паркування колясок. Спортивний майданчик вільного призначення допоможе підтримувати гарну форму. Розвинута інфраструктура Комплекс в спальному районі міста. Школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, торгові центри та ринки, парки та зони відпочинку - все в пішій доступності. Безпечна прибудинкова територія На території цілодобово працюють 9 камер відеоспостереження (5 зовнішніх і 4 внутрішніх) і контролюють безпеку території комплексу.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 32100.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий двосекційний будинок на Котовського. Ми пропонуємо вам: ергономічність планувань енергоефективні вікна та закриті лоджії відеоспостереження в будинку та ліфтах зонований майданчик для відпочинку Ми будуємо будинок з екологічної цегли та оснащуємо кожну квартиру власним котлом. Це допоможе контролювати витрати на комунальні платежі та створити власну затишну атмосферу будинку. У будинку лише 9 поверхів. Це гарантує малу щільність заселення та мінімальне навантаження на найближчу інфраструктуру. Опалення у кожній квартирі Кожна квартира оснащена власним двоконтурним котлом від Protherm (Vaillant Group), батареями, приладами обліку. Це дозволить контролювати температуру в квартирі і знизити витрати на комунальні послуги. Вікна Преміум серії Двокамерний склопакет з енергоефективним склом від ТМ Veka. Ширина профілю 72 мм та 5 повітряних камер забезпечують підвищені тепло- звукоізолюючі характеристики. А, німецька фурнітура Winkhaus - запорука ефективної роботи Ваших вікон. Індивідуальне планування Можливість перепланування на етапі будівництва. Ви можете придбати дворівневу квартиру і насолоджуватися перевагами приватного будинку. Крім того, у всіх квартирах є великі панорамні лоджії з енергоефективними вікнами. На цокольному поверсі передбачені кладові від 3 до 11 м². Облаштована територія Дитячий майданчик площею 100 м² не дасть занудьгувати дітям. Коляску можна залишити в спеціальному місці для паркування колясок. Спортивний майданчик вільного призначення допоможе підтримувати гарну форму. Розвинута інфраструктура Комплекс в спальному районі міста. Школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, торгові центри та ринки, парки та зони відпочинку - все в пішій доступності. Безпечна прибудинкова територія На території цілодобово працюють 9 камер відеоспостереження (5 зовнішніх і 4 внутрішніх) і контролюють безпеку території комплексу.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 31050.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий двосекційний будинок на Котовського. Ми пропонуємо вам: ергономічність планувань енергоефективні вікна та закриті лоджії відеоспостереження в будинку та ліфтах зонований майданчик для відпочинку Ми будуємо будинок з екологічної цегли та оснащуємо кожну квартиру власним котлом. Це допоможе контролювати витрати на комунальні платежі та створити власну затишну атмосферу будинку. У будинку лише 9 поверхів. Це гарантує малу щільність заселення та мінімальне навантаження на найближчу інфраструктуру. Опалення у кожній квартирі Кожна квартира оснащена власним двоконтурним котлом від Protherm (Vaillant Group), батареями, приладами обліку. Це дозволить контролювати температуру в квартирі і знизити витрати на комунальні послуги. Вікна Преміум серії Двокамерний склопакет з енергоефективним склом від ТМ Veka. Ширина профілю 72 мм та 5 повітряних камер забезпечують підвищені тепло- звукоізолюючі характеристики. А, німецька фурнітура Winkhaus - запорука ефективної роботи Ваших вікон. Індивідуальне планування Можливість перепланування на етапі будівництва. Ви можете придбати дворівневу квартиру і насолоджуватися перевагами приватного будинку. Крім того, у всіх квартирах є великі панорамні лоджії з енергоефективними вікнами. На цокольному поверсі передбачені кладові від 3 до 11 м². Облаштована територія Дитячий майданчик площею 100 м² не дасть занудьгувати дітям. Коляску можна залишити в спеціальному місці для паркування колясок. Спортивний майданчик вільного призначення допоможе підтримувати гарну форму. Розвинута інфраструктура Комплекс в спальному районі міста. Школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, торгові центри та ринки, парки та зони відпочинку - все в пішій доступності. Безпечна прибудинкова територія На території цілодобово працюють 9 камер відеоспостереження (5 зовнішніх і 4 внутрішніх) і контролюють безпеку території комплексу.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 31050.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-но кімнатну квартиру в новому цегляному будинку, що скоро буде здано на вул Семена Палія. Окрема кімната, та простора кухня вітальня з панорамним осклінням. В квартирі передбачено індивідуальне газове опалення. Новий комплекс з усіма первагами сучасного будівництва. Передбачено розтермінування оплати за індивідуальним графіком та строками. Ціна вигідна, Продажа без додаткових витрат на оформлення. Телефонуйте за додатковою інформацією.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 31050.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-но кімнатну квартиру в новому цегляному будинку, що скоро буде здано на вул Семена Палія. Окрема кімната, та простора кухня вітальня з панорамним осклінням. В квартирі передбачено індивідуальне газове опалення. Новий комплекс з усіма первагами сучасного будівництва. Передбачено розтермінування оплати за індивідуальним графіком та строками. Ціна вигідна, Продажа без додаткових витрат на оформлення. Телефонуйте за додатковою інформацією.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 31000.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий двосекційний будинок на Котовського. Ми пропонуємо вам: ергономічність планувань енергоефективні вікна та закриті лоджії відеоспостереження в будинку та ліфтах зонований майданчик для відпочинку Ми будуємо будинок з екологічної цегли та оснащуємо кожну квартиру власним котлом. Це допоможе контролювати витрати на комунальні платежі та створити власну затишну атмосферу будинку. У будинку лише 9 поверхів. Це гарантує малу щільність заселення та мінімальне навантаження на найближчу інфраструктуру. Опалення у кожній квартирі Кожна квартира оснащена власним двоконтурним котлом від Protherm (Vaillant Group), батареями, приладами обліку. Це дозволить контролювати температуру в квартирі і знизити витрати на комунальні послуги. Вікна Преміум серії Двокамерний склопакет з енергоефективним склом від ТМ Veka. Ширина профілю 72 мм та 5 повітряних камер забезпечують підвищені тепло- звукоізолюючі характеристики. А, німецька фурнітура Winkhaus - запорука ефективної роботи Ваших вікон. Індивідуальне планування Можливість перепланування на етапі будівництва. Ви можете придбати дворівневу квартиру і насолоджуватися перевагами приватного будинку. Крім того, у всіх квартирах є великі панорамні лоджії з енергоефективними вікнами. На цокольному поверсі передбачені кладові від 3 до 11 м². Облаштована територія Дитячий майданчик площею 100 м² не дасть занудьгувати дітям. Коляску можна залишити в спеціальному місці для паркування колясок. Спортивний майданчик вільного призначення допоможе підтримувати гарну форму. Розвинута інфраструктура Комплекс в спальному районі міста. Школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, торгові центри та ринки, парки та зони відпочинку - все в пішій доступності. Безпечна прибудинкова територія На території цілодобово працюють 9 камер відеоспостереження (5 зовнішніх і 4 внутрішніх) і контролюють безпеку території комплексу.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 29670.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-но кімнатну квартиру в новому цегляному будинку, який на стадії здачі. В квартирі індивідуальне газове опалення, передбачено 2-х контурний газовий котел. Встановлено якісні двері. Панорамне металопластикове оскління . Виконано стяжку підлоги. Будинок побудовано! Найближчим часом здача! На данний час передбачено придбання квартири з можливістю розтермінування оплати. Умови оплати та розтермінування - індивідуально! Чудовий варіант. Можна зайти, зробити ремонт та жити. Квартиру вже можна оглянути. Чекаємо на Ваш дзвінок.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 31200.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий двосекційний будинок на Котовського. Ми пропонуємо вам: ергономічність планувань енергоефективні вікна та закриті лоджії відеоспостереження в будинку та ліфтах зонований майданчик для відпочинку Ми будуємо будинок з екологічної цегли та оснащуємо кожну квартиру власним котлом. Це допоможе контролювати витрати на комунальні платежі та створити власну затишну атмосферу будинку. У будинку лише 9 поверхів. Це гарантує малу щільність заселення та мінімальне навантаження на найближчу інфраструктуру. Опалення у кожній квартирі Кожна квартира оснащена власним двоконтурним котлом від Protherm (Vaillant Group), батареями, приладами обліку. Це дозволить контролювати температуру в квартирі і знизити витрати на комунальні послуги. Вікна Преміум серії Двокамерний склопакет з енергоефективним склом від ТМ Veka. Ширина профілю 72 мм та 5 повітряних камер забезпечують підвищені тепло- звукоізолюючі характеристики. А, німецька фурнітура Winkhaus - запорука ефективної роботи Ваших вікон. Індивідуальне планування Можливість перепланування на етапі будівництва. Ви можете придбати дворівневу квартиру і насолоджуватися перевагами приватного будинку. Крім того, у всіх квартирах є великі панорамні лоджії з енергоефективними вікнами. На цокольному поверсі передбачені кладові від 3 до 11 м². Облаштована територія Дитячий майданчик площею 100 м² не дасть занудьгувати дітям. Коляску можна залишити в спеціальному місці для паркування колясок. Спортивний майданчик вільного призначення допоможе підтримувати гарну форму. Розвинута інфраструктура Комплекс в спальному районі міста. Школи, дитячі садки, поліклініки, супермаркети, торгові центри та ринки, парки та зони відпочинку - все в пішій доступності. Безпечна прибудинкова територія На території цілодобово працюють 9 камер відеоспостереження (5 зовнішніх і 4 внутрішніх) і контролюють безпеку території комплексу.

Семена Палия улица, 21, Крыжановка, Одесская 29670.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 54 результатів

Географія Крижанівка