Продам 3-кімнатну квартиру-студію з технікою! Центр. 3/9 будинку.Р-н 1-ї школи В середині. Сучасний новий ремонт(2022 року). з документами! Поли з підігрівом. Утеплена. Вітражні вікна у спальні та студії. Вся техніка вбудована у кухню. Є посудомийна машина! Техніка майже вся нова-2022 року. Ліфт завжди працює. Майже у дворі 1-ша школа та 28-й садочок. Через 150 м супермаркет та зупинка. Район спальний та тихий. Лічильник день-ніч.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру -студію Центр 3/9 будинку.
olx.ua

Квартира с капитальным ремонтом на 10 этаже угловая. Утеплена с наружи,лифт работает постоянно. Квартира была перепланирована с трёх комнат в двух комнатную. Перепланировка узаконена!Звоните расскажу подробней! Сдачи нет!!

власник
Продам квартиру в ценре
olx.ua

Продаж ЧОТИРЬОХкімнатної квартири з дуже якісним ремонтом у чи не найкращому районі міста Павлограда - ПШБ (ПШС). Район дуже тихий, спокійний. Квартира обладнана електроопаленням, теплою підлогою (коридор, кухня), лічильник "день-ніч", якісний ремонт, котрий робився суто для себе. Якісні, недешеві меблі, електроніка. Окремо є дитяча кімната, зала, кухня, спальня кімната Будинок розташований віддалено від дороги: поруч зона для відпочинку, місця для паркування, насадження, за будинком стадіон зі скейт-майданчиком у 2-х хвилинах пішки, "АТБ", "Варус", автомагазини, зоомагазини, лікарня, школа, ресторани, автозаправка, парк для прогулянок. Сусіди тихі, спокійні, товариські: ночами музику не слухають, не сваряться, не кричать. Мається ліфт, котрий завжди працює, за виключенням відсутності світла, однак в нинішніх реаліях це не викликає подиву. В квартирі не темно, просторо, сонце залежно від часу доби освітлює всі кімнати. Мається балкон та лоджія - балкон з вікнами, лоджія відкрита. Окремо виділена кімната під гардероб з полицями. За будь-якими питаннями телефонуйте, готовий до оглядів та обговорень.

власник
ТЕРМІНОВО!чотирьохкімнатна квартира на ПШС
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Новий Град. Сучасне планування площею - 55 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Павлоград, Центральна, 21. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Юні Інвест Проект.

Центральная улица, 21, Павлоград, Павлоград, Днепропетровская 49500.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Новий Град. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Павлоград, Центральна, 21. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 3 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Новий Град можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Юні Інвест Проект.

Центральная улица, 21, Павлоград, Павлоград, Днепропетровская 49500.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира у місті Павлоград Центр міста (вул.Миру) 4/5 поверх 69 кв.м Автономне газове опалення Мебльована, дом ОСББ Всі деталі по телефону 09******29 Ірина

власник
Продаж 3-х кімнатноі квартири Павлоград Центр
olx.ua

Продам 4х комнатную квартиру,центр,н/п,(ул.Вокзальная)2/5,середина дома,общая площадь89 кВ.м,Кухня 13 кВ.м;ванная 8 кВ.м.Автономное газовое отопление.Квартира утеплена старуєте.Кондиционер,встроеная кухня,шкафы-купе,техника,мебель Пол-кафель и ламинатЭлектропроводка заменена Цена 45000у.е

власник
Продам 4х комнатную квартиру
olx.ua

АН. Продам 2-з к квартиру 2/5 левая. 55 м.кв. Перепланирована с узакониваетесь. Центр города, шикарное место, хороший ухоженный двор, вся инфраструктура рядом ( школа, садик) действующие. Сама квартира с добротным и современным ремонтом , мебелью и техникой. Индивидуальное электроотопление, со всеми датчиками и защитой. Пол где есть кафель с подогревом, в зале и спальне ламинат. Качественные энергосберегающие стеклопакеты, на окнах тканевые роллеты. Добротная входная дверь. Квартира снаружи утеплена и расположена в середине дома. Продаётся вместе с мебелью и техникой ( встроенная газовая варочная поверхность, электро духовка, посудомоечная машина, холодильник, телевизоры в каждой комнате, стиральная машинка, бойлер). Заходи и живи. Продаётся в связи с расширением жилплощади. Ремонт свежий делался для себя . Заменено все от проводки до входной двери. Эту квартиру лучше раз увидеть, чем читать описание

Продажа 2-х к квартиры
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру з індивідуальним електроопаленням і новою посиленою проводкою. Підлога, стіни і стеля вирівняні. Велика лоджія сумісна з кухнею. На кухні нова і сучасна техніка: посудомийна машина, духова піч, газова поверхня, витяжка, холодильник Bosch, велика зручна мийка, мікрохвильова піч. В залі зручний великий диван. Дитяча містить вбудовану шафу і натуральне деревʼяне біле ліжко і дорогий дитячий матрац 90*200. В спальні встановлено інверторний кондиціонер, двоспальне ліжко зі зручним матрацом 160*200. Вікна і лоджія нові. Також бойлер і тиха нова пральна машина LG.

власник
Продам 3к квартиру СШБ індивід опалення
olx.ua

У зв’язку з виїздом продаю свою затишну трьохкімнатну квартиру у самісінькому центрі міста. Ремонт робився для себе, нова кухня з новою технікою. Сталінка. Поряд два садочки та дві школи. До Кубу 2 хвилини пішки. Квартира зі свіжим капітальним ремонтом, світла, утеплена. Електроопалення та газова колонка. Двір закритий з дитячим майданчиком. Продається з меблями та гаражем у дворі. Є підвальне приміщення для зберігання всього, чого хочеш)

власник
3кімнатна квартира, центр
olx.ua

СРОЧНО ПРОДАМ ЧЕРЕЗ 1 МЕСЯЦ БУДУ СДАВАТЬ, если не продастся Продам 4х комнатную квартиру новой планировки + кладовка в подъезде на 1эт. Район ПЗТО, возле 19шт. Середина дома, 4эт. Два балкона. Один из них 6м Индивидуальное электроотопление, счетчик день-ночь. Очень теплая. Без отопления зимой температура ниже 18С не опускается. Очень экономичная. Все стены и потолки выровнены. Электрика заменена. Пол ламинат, в одной комнате ковролин, в самой маленькой линолеум. Два кондиционера. Интернет, wi-fi. Бойлер 100л. Теплая вода на кухне и в ванной. В одном из коридоров огромная гардеробная, к ней есть зеркала. Все окна и балконы пластик + сетки. Практически вся мебель и техника новые. В подъезде всего 10 квартир. Все соседи тихие и спокойные. Через дорогу АТБ, рынок, остановка. Рядом школа, детский сад, больница, стоянка. Планируем продажу со всей мебелью и техникой. Торг уместен Показ квартиры в любой день Пишите на Olx или Viber

власник
СДАМ или Продам 4х комнатную квартиру ПЗТО
olx.ua

Центр (вул. центральна 19), сучасна та комфортна квартира. Залишається вся техніка та меблі, що наявні на фото. Зроблено нову проводку, замінено всю каналізацію, труби, нові батареї, склопластикові вікна, натяжні стелі, ламінат, по всій квартирі, французький балкон (лоджія). Повністю укомплектована, з якісним ремонтом, можливо одразу жити. Осмд, ліфт працює, домофон, квартира в центрі будинку, вся інфраструктура поруч. Один власник.

власник
Продам 2-х кімнатну кв. ЦЕНТР
olx.ua

Дослідити місцевість