• Пропонується до продажу 2-кімн. квартира в ЖК Омега" на Толбухіна 135-А. Монолітно-каркасний будинок розташований усередині кварталу. Загальна площа - 70 м2. Ціна-83 000 без комісії для покупця. Підходить під еОселя. • Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Розташована на 8 поверсі. Розпланована на кухню-15 м2, дві окремі спальні. Балкон засклений. Гардероб. Санвузол роздільний, ванна. • Фотографії відповідають дійсності. …пишіть ) або …дзвоніть, відповім на ваші запитання по телефону.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Толбухіна вул., 135-А
rieltor.ua

Квартира распланирована на 2 раздельные комнаты и на кухню студию 24м Металлопластиковые окна, бронированная дверь, облицовка Бойлер Чистое жилое состояние Окна выходят в уютный тихий двор. Парадное на домофоне, хорошие соседи. Рядом рынок Черемушки, парк Горького, школы, детсад, спортклуб" Шторм" Отлична транспортная развязка Риэлторам не беспокоить!

владелец
Героїв Крут вул. (Терешкової), 36
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира у тихому районі міста Поруч знаходиться вся необхідні інфраструктура На першому поверсі дома є дитячий садок Є підземний паркінг

возможна продажа по єОселя
дорога Люстдорфська вул., 2
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2 комнатную квартиру на Черемушках ул. Варненская/100 школа. Сотовый проект. Комнаты раздельные 12,4 + 18,6 кв.м., кухня 8 кв.м. с каждой комнаты и кухни (было 3 лоджии) снесли перегородки и увеличили квадратура комнат и кухни, окна МПО. Крепкий хороший дом, второй ряд домов. С/У туалет/ванна раздельные, есть кладовка. Хорошее состояние сделан качественный ремонт. Готова для вселения сразу после покупки. 11 этаж/16 этажного дома. Удобная транспортная развязка в любую сторону города. Рядом находятся магазины, школа, парк. Все подробности по телефону.

Варненська вул., 12
rieltor.ua

Продається затишна двокімнатна квартира з частковим ремонтом на Черемушках (вул. Малиновського). Будинок – газифікований, є автономна газова колонка (економія та тепло в опалювальний перiод), кондиціонер! Квартира – двостороння, площа – 48 кв м. В квартирі оздоблено санвузол сучасною плиткою, нова ванна та унітаз. Також є гардеробна кімната з місткою шафою, нові міжкімнатні дверi, балкон. Дуже гарне розташування! Під будинком є автобусна зупинка, за 7 хв. – трамвайна та тролейбусна. Біля будинку є дитячі садочки, дві школи. Поруч декілька магазинів, аптеки, неподалік ринок, лікарня й ветклініка. За 15 хв. пішки парк Марка Твена (Горького). Торг розглядаємо ! Телефонуйте. 336690

Малиновського Маршала вул., 31
rieltor.ua

Продам 2 комнатную квартиру после капитального ремонта, частично с мебелью и техникой ул. Академика Филатова, район Малиновского рынка, ТЦ "Дом Мебели". Капитальный ремонт, комнаты раздельные, 13 м2 и 17 м2, все окна и балкон во двор, находится внутри дома. Хорошая парадная, новый лифт.

Філатова Академіка вул., 90
rieltor.ua

В продаже двухкомнатная квартира в очень хорошем доме на Черемушках, ул Филатова/Гайдара. Двор, парадные в отличном состоянии. Редко что-то продается в этом доме. Средний, самый востребованный 3й этаж. Квартира под капитальный ремонт, общая пл 44 кв.м. Из плюсов - приличный с/у, который можно не обновлять первое время. Парадная образцовая. Входная дверь закрывается. Во дворе перед домом высажены виноградники, розы, цветы. К парку Горького 10 мин ходьбы. Все необходимое в пешей доступности: магазины, аптеки, рынок, школа , детский сад и многое др. Квартира на перспективу! Достойный вариант! Звоните!

Філатова Академіка вул., 47/1
rieltor.ua

Предлагаем вашему вниманию 2-комнатную квартиру под ремонт в одном из самых востребованных районов города! Отличный вариант для тех, кто хочет создать жилье по своему вкусу и требованиям. Квартира находится на 5 этаже. Общая площадь квартиры 42 метра. Одна комната проходная. Жилое состояние. Звоните, организуем показ.

Инглези, 10
rieltor.ua

Редкое предложение! 2 комнатная квартира на ул. Ицхака Рабина / Инглези. Квартира двухсторонняя, светлая, расположена на 1 этаже, вдали от шумной улицы. Первый этаж, блочно-кирпичный дом, комнаты раздельные. Чистое жилое состояние. В квартире все остается. Есть балкон. До парка 5 минуты ходьбы. Удобные алеи парка располагают для прогулок и занятий спортом, настоящий восторг для детей гарантируют атракционы и развлечения. В шаговой доступности: школа, детский сад, супермаркеты, аптеки, рестораны, кафе, спортзалы, рынок Черемушки. Транспортная развязка в любой конец города. Квартира отлично подойдет как для жизни, так и для сдачи в аренду. Звоните: организуем показ в удобное время. Не упустите выгодный вариант - звоните сегодня!

Іцхака Рабина вул., 47
rieltor.ua

Продаётся 2 комнатная квартира возле парка Горького. Квартира находится на комфортном 2 этаже 5 этажного дома. Квартира светлая и чистая. Застеклённый балкон. Квартира в жилом чистом состоянии. Заходи и живи. Квартира полностью укомплектована. Хорошая транспортная развязка в любую точку города! Идеальная инфраструктура: детские сады, школы, магазины и рынок Черемушки. В 2 минутах всеми любимый парк Горького. Звоните прямо сейчас!

Варненська вул., 15
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна 2-кімнатна квартира на Черемушках в районі 100-ї школи, вул.Варненська / Ген.Петрова. Цегляний будинок, парадна з ремонтом на домофоні. Квартира знаходиться в середині будинку. Кімнати суміжні, є вбиральня. Чудовий житловий стан. Вікна металопластикові, нова електрика, сантехніка, в санвузлі сучасне облицювання. У пішій доступності від будинку розташований парк Горького, 2 школи, 2 садки, кілька супермаркетів, зупинки громадського транспорту. Відмінна пропозиція для щасливого життя! Телефонуйте, організую показ у зручний для Вас час!

Варненськая вул., 17
rieltor.ua

Найліквідніша ціна на двокімнатну квартиру на Космонавтів! Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в блочно-цегляному будинку на Черемхах / Парк Горького. Середній поверх.Квартира утеплена! Чиста парадна. Доглянуте подвіря. Квартира в чистому житловому стані, кімнати суміжно-паралельні. Сан.вузол суміщений. Чудовий район, вся інфраструктура для Вашого комфорту. Телефонуйте! Показ організуємо у зручний для Вас час!

Космонавтів вул., 38
rieltor.ua

2 кімнатна квартира на Черемхах по вул. Філатова / Кафе Сонячне! Середній поверх, блочно – цегляний будинок. Стан квартири житловий чистий. Встановлено металопластикові вікна, бойлер. Раніше змінювалася проводка. У кухні та передпокої плитка, санвузол фанерований, стояки нові. Розвинена інфраструктура, все в кроковій доступності школа, дит.садок, лікарня, ринок, аптеки, супермаркети. Зручна транспортна розвязка у будь-який кінець міста. Завдяки місцезнаходженню варіант цікавий для життя та під оренду. Телефонуйте! Із задоволенням покажемо!

Філатова Академіка вул., 35
rieltor.ua

Простора двокімнатна квартира площею 68,4 м2, розташована на 3 поверсі 6 поверхового будинку. Клубний будинок «Сокіл», що знаходиться в самому центрі Черемушок. Це житло комфорт-класу. У пішій доступності представлена вся основна та додаткова інфраструктура. Клубний будинок Сокіл дещо втоплений у кварталі, що забезпечує тишу та комфорт. Усього 6 поверхів. Монолітно-каркасна конструкція базується на міцному фундаменті. Матеріалом стінок виступає газобетон, а роль утеплювача грає мінеральна вата. Для створення фасаду використовувалася якісна штукатурка, а для прикраси – спеціальна плитка. Квартири вирізняються сучасними плануваннями. Висота стель 3 метри, індивідуальне опалення в кожній квартирі. Якісні вікна «Steko», двері броньовані «Страж». Ліфт вантажно-пасажирський. Територія комплексу 30 соток, закрита, облагороджена із зонами відпочинку та дитячим майданчиком. Цокольний поверх з бомбосховищем для мешканців та комерційними приміщеннями. Загалом у будинку 48 квартир. Будинок зданий та діє цікава розстрочка без подорожчання на 2 роки с першим внеском 50%. ID 212-969-094

Космонавтів вул., 23-к
rieltor.ua

Продается 2 к квартира Варненская/ Черемушки/район 100 школы. Хорошее состояние квартиры. Установлен кондиционер, бойлер, стиральная машина, холодильник, плита Крыша новая, проблем нет. Квартира внутренняя. Стояк и проводка были заменены. Новые трубы (подвод воды) МПО окна, балкон застеклен (деревянный) В одной комнате сделан полностью ремонт На полу ламинат (1 комната, кухня, коридор) Газ плита, отопление ТЭЦ Мебель остается. Хорошая транспортная развязка Развитая инфраструктура Рядом парк Горького. Школа, детские сады, супермаркет Копейка. Звоните , организуем показ! 338068

Варненська вул., 16/4
rieltor.ua

Предлагается к продаже 2-х комнатная квартира на Филатова/Гайдара. Общая площадь 44.9 кв.м. В квартире выполнен капитальный ремонт. Остается вся мебель и техника. Планировка квартиры: две раздельные комнаты, кухня, гардеробная, санузел. Рядом школы, детские сады, рынок, супермаркеты, остановки общественного транспорта, парк им.Горького. Организуем показ в удобное для Вас время! Звоните! 328938

Філатова Академіка вул., 64
rieltor.ua

Двохкімнатна квартиру в ЖК Омега. Прямий вид на море перед вікнами тільки приватний сектор. У квартирі зроблений дорогий дизайнерський ремонт, завдяки чому вона буде дуже довгі роки стильною. Квартира робилася для себе, тому все продумано до дрібниць. 2 великі вбиральні. Спальня. Дитяча. Кухня-студія з усією вбудованою технікою. Посудомийна машина. У ванній кімнаті є душова ванна і прально-сушильна машина, захована в шафі з бойлером. Теплі підлоги у ванній та на кухні. Кондиціонери в кожній кімнаті та в кухні-студії. Прямий вид на море перед вікнами тільки приватний сектор. Аналогів таких планувань та такого ідеального виду із вікон на ринку продажів немає. У будинку є охорона, консьєрж, прибудинкова територія з дитячими майданчиками, турниками та футбольно-баскетбольним полем. Паркінг та гостьова парковка. Магазини Космос та Сільпо. ID212-948-131

Толбухіна вул., 135
rieltor.ua

Двокімнатна квартира на вулиці Рекордна. Квартира розташована на 11 поверсі. Загальна площа квартири по факту 62 м2. Зроблено якісний ремонт. Розпланована на 2 окремі кімнати, велику лоджію, санвузол, кухню. Лоджія як окрема кімната. Спальна кімната 18 м2, дитяча 12 м2, кухня 10 м2. Квартира повністю укомплектована меблями та необхідною технікою, все залишається. Є своя комора. Во дворі завжди є місце для авто. Дуже гарне розташування дому, поряд розвинена інфраструктура, декілька супермаркетів, школа та садки, зупинки транспорту, ринок. ID 212854239

Рекордна вул., 68/1
rieltor.ua

Квартира в цегляному будинку на Черемушках. З євроремонтом на 4 поверсі в 5-поверховому будинку, хрущовський проект, квартира утеплена фасадом. Загальна площа 46,7 м2. Кімнати та балкон МПО засклені. У кухні нові вбудовані меблі за індивідуальним проектом, побутова техніка. Санвузол суміщений, джакузі. У холі вбудована дзеркальна шафа. У всіх кімнатах залишаються всі нові меблі. Електрика та сантехніка нові. Великий тихий двір з дитячим майданчиком та паркуванням. Поряд з будинком гарна транспортна розвязка, Дитячі садки, школи, магазини, ринки, парк Горького. № 212-438-091

Генерала Петрова вул., 44
rieltor.ua

2 кімнатна квартира в Малиновському районі. Загальна площа 43 м2, кухня 6 м2. Планування квартири - коридор, кухня - вітальня, окрема кімната. В квартрі виконано ремонт в світлих тонах з використанням якісних матеріалів. На стінах обої, на полу ламінат, у кухонній зоні на полу плитка. З кухні є вихід на балон. В квартирі змінено всі комунікації. Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Будинок розташован в затишному дворі, у віддаленні від дороги. Локація квартири дозволяє за 5 хвилин дійти до парка Горкого, за 15 хвилин доїхати до моря, за 15 хвилин доїхати до центра міста. Поряд розташовані супермаркети, торгівельні центри, школи, дитячі садки. Зручне транспортне сполучення. ID212748665

Варненська вул., 12
rieltor.ua

Продам двух комнатную квартиру на Генерала Петрова, напротив парка и из окна он виден. Хороший крепкий дом, блочно-кирпичный. Частично сделан ремонт, а точнее все самое важное: Поменян ввод воды и канализация Новые радиаторы на отопление Проводка Встроенная новая кухня Новая газовая плита Металопластиковые окна Шикарный этаж-третий! Две комнаты, легко можно сделать раздельные. Хорошее состояние. И главное-рядом все: Школа, детские садики, все супермаркеты, парк и рынок. Без проблем можно добраться в любой район города. Есть места для парковки. На сегодняшний день- это очень хороший вариант в центре Черемушек.

Генерала Петрова вул., 9
rieltor.ua

2-комнатная квартира в кирпичном сецпроекте на Черемушках ул Варненская/Инглези Две раздельные комнаты, из одной выход на большой балкон. Просторная и светлая кухня, раздельный сан.узел. Есть гардеробная. Квартира в чистом, жилом состоянии. Частично заменены коммуникации ( трубы на воду) Закрытый тамбур на три квартиры, порядочные соседи! Кирпичный дом, заменены кабины лифтов, чистая парадная. Большой зелёный двор с местами для авто и детской площадкой. Самая востребованная локация для жизни рядом парк Горького! Шаговая доступность к школам, садикам, супермаркетам, а также транспорт в любую точку города! Звоните!

Варненськая вул., 25/2
rieltor.ua

Продам 2 комнатную квартиру на ул. Терешковой. Центр Черемушек. Квартира находится на среднем этаже блочно- кирпичного дома. Общая площадь 48 метров. Лучшая планировка, московка. Двухсторонняя, комнаты раздельные, балкон, кладовка вмистительная. Санузел раздельный, облицовка. Кухня оборудована всем необходим. Гараж в подарок покупателю. В пешей доступности парк Горького, множество магазинов, супермаркетов, рынок Черемушки, фитнес клуб. Вблизи дома детский сад . Во дворе детская площадка. Звоните! Выгодное предложение.

Героїв Крут вул. (Терешкової), 35
rieltor.ua

Квартира з покращеним плануванням в ЖК Manhattan на вул. Філатова / площа Толбухіна. Двокімнатна квартира з функціональним плануванням: дві окремі кімнати та простора кухня-вітальня (21.; м.кв) з панорамним вікнами з гарним видом на місто. Два санвузли, при необхідності один з яких можна перепланувати в велику гардеробну. Стан після будівельників дозволить Вам зробити ремонт або перепланування на власний розсуд. Територія, що охороняється, зони відпочинку, гостьовий і підземний паркінги. Будинки комплексу розташовані таким чином, щоб на внутрішню територію попадало більше сонячного світла, а багатоповерхові секції не створювали ефекту колодязя у дворі. У пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання: садок та школа, торгові центри та ринки, кафе та парк Горького. А зручна транспортна розвязка дозволить легко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте! Організуємо показ у зручний для Вас час!

Площадь Толбухина, 2
rieltor.ua
1 - 24 из 513 результатов