Предлагается 1-но комнатная квартира на земле, Интернациональный пер./ Мельницкая, просторная кухня, санузел+ душевая кабинка, закрытый общий двор, развита инфраструкткра, хорошая транспортная развязка.

Інтернаціональний пров., 12
rieltor.ua

1к квартира в Радужном Гранитная 1, с балконом Площадь 40,6м2. Кухня 11,5м2 6 этаж Можно сделать евродвушку (кухню студию 17м+спальню) по желанию раскрыть лоджию тоже возможно. Квартира просторная, красивый вид на поле. Первый ряд домов. От строителей. СПС. Узнайте первыми о самых выгодных предложениях недвижимости в Одессе! Подпишитесь на наш Telegram-канал Domus - нерухомість Одеси Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-937-578-LX.

1к квартира в Радужном Гранитная 1, с балконом
olx.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру в новому будинку на Таїрова !Квартира повністю укомплектована технікою та меблями !Квартира -східна , світла та тепла!Правильного планування:окрема кімната та затишна кухня! З вікон красивий вид на місто !В будинку два ліфти :вантажний та пасажирський !Прекрасна локацыя будинку -поруч вся необхідна інфраструктура та транспортна розвязка!Телефонуйте! Оперативний показ!

Гранитная улица, 3, Одесса, Одесская 35000.0 USD
dom.ria.com
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається однокімнатна квартира на вулиці Михайлівській! Розташована на 2-му поверсі. Загальна площа 29 кв.м. Квартира з ремонтом Індивідуальне опалення Веранда. У пішій доступності: парки, дитячий садок, школи, магазини. Телефонуйте зараз, щоб домовитись про перегляд! Вартість : 16 000 $ код: 606356 Запрошуємо на перегляд! АН SLON

Михайловская улица, 64, Молдаванка, Одесса, Одесская 16000.0 USD
dom.ria.com

У продажу однокімнатна квартира 28, кв.м, на Молдаванці. Квартира на другому поверсі, двоповерхового будинку, від будівельників. На підлозі стяжка, стіни відштукатуровані. Знаходиться в невеликому затишному дворі. Є можливість зробити балкон. Хороша транспортна розвязка, поруч два сквері, дитячий садок, супермаркет

Интернациональный переулок, 3, Молдаванка, Одесса, Одесская 14000.0 USD
dom.ria.com