Продам просторную однокомнатную квартиру в ЖК Радужный. Квартира распланирована в кухню-студию и отдельно спальню. Санузел совмещен и облицован. Лоджия раскрыта и кухня увеличена. Квартира полностью укомплектована мебелью и техникой, 2 кондиционера , посудомоечная машина. При продаже все остается. Звоните! 72420

Продам красивую квартиру в ЖК Ражужный, 4 этаж
olx.ua

Продам простору 3 кімнатну квартиру 90 кв.м. з шикарною кухнею-студією (27 кв.м.) в самому центрі міста Овідіополь. Квартира має 3 роздільні спальні, кухню студію, гардеробну, санвузол і два балкони. Квартира має внутрішнє розташування, завдяки чому взимку дуже тепла та не потребує зайвого опалення. Орієнтована на схід, що надає прохолоду влітку. Власне опалення - двоконтурний італійський котел та тепла підлога (в кожній кімнаті встановленні датчики регулювання теплої підлоги та радіаторів), що надає можливість визначення комфортної температури. Також встановлено 3 кондиціонери. Натяжна стеля. Квартира після перепланування, тому всі міжкімнатні перестінки нові (з газобетону), на підлозі нова стяжка, вся електрика теж замінена з урахуванням потужностей. Разом з квартирою на вас чекає 2 підвали (комори), які можливо використовувати в якості бомбосховища та гараж на 2 автомобіля. Розташування квартири в центрі міста відкриває можливості розвиненої інфраструктури та у зручній пішій доступності – супермаркети, магазини, ринок, школа, дитячий садок, дитячий майданчик, аптеки, кафе, спортзал, зупинка громадського транспорту. За усіма подробицями звертайтеся за телефоном 09*********26. Готові до співпраці з ріелторами.

власник
Продам власну квартиру в центрі Овідіополя
olx.ua

5\5этаж , комната, коридор, гардеробная, кухня студия. Сделан теплый пол, проведена розводка по воде, стяжка пола, разводка под два кондиционера, плитка на балконе. Квартира очень теплая, в зимний период температура не опускалась ниже 14 градусов при том что отопление не включалось. Дом заселен, рядом остановка общественного странспорта , эпицентр и метро.Парадный вход под системой умный дом и возможностью бесключевого доступа ко вхожной двери.

власник
Институтская улица, 52, Лиманка (Овидиополь), Одесская 40000.0 USD
dom.ria.com

Географія Овідіополь