1-Кімнатна в ЖК «На Щасливому» Новий ремонт. Середній поверх. Не кутова. Якісний сучасний ремонт, вбудована кухня. Якісна сантехніка. Автономне газове опалення. Нова. Перегляд в зручний час для Вас.

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. Середній поверх.
olx.ua

Нова 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Вбудована кухня. Автономне опалення. Світла сонячна квартира. Є гардеробна. Автономне опалення. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд в зручний час для Вас. АН «Домашній Затишок» З 9 до 20:00 будні та вихідні, всі дні є робочі та показ в будь який зручний день. З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. Укомплектована.
olx.ua

Нова 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Вбудована кухня, окрема гардеробна кімната. Автономне опалення. Світла сонячна квартира. Автономне опалення. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд в зручний час для Вас. Ключі в АН «Домашній Затишок» З 9 до 20:00 будні та вихідні, всі дні є робочі та показ в будь який зручний день. З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. 100% Повна комплектація!!!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нова 1-Кімнатна в ЖК «На Щасливому» 1-кімн. квартира у новобудові на Щасливому з сучасним новим ремонтом. Автономне газове опалення, відеонагляд у під’їзді та біля будинку. Меблі, техніка на кухні. Середній 8-й поверх. Квартира буде повністю мебльована. Заселений будинок Автономне опалення Вся побутова техніка Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!!! Ключі в АН «Домашній Затишок» З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. Ключі в АН. В наявності!!!
olx.ua

Продаж 1-Кімнатної квартири з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Вмонтована кухня з побутовою технікою. Просторий санвузол. Автономне опалення. Велика кухня-студія. 45 м2. Є велика гардеробна!!! Телефонуйте, показ в зручний час для Вас!!! Ключі в агентстві «Домашній затишок»!!!

1-кімнатна ( На Щасливому ) Нова. Середній 3 поверх. Є гардеробна.
olx.ua

Продаж 1-Кімнатної квартири з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Вмонтована кухня з побутовою технікою. Просторий санвузол. Автономне опалення. Велика кухня-студія. 46 м2. Є велика гардеробна!!! Телефонуйте, показ в зручний час для Вас!!! З повагою, Ваш ріелтор Анна АН «Домашній затишок»!!!

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. Є гардеробна. 46 м2
olx.ua

Нова! 1-Кімнатна квартира в ЖК «На Щасливому» Гарне планування з Гардеробною! Квартира укомплектована повністю! Вся побутова техніка: холодильник, посудомийна машина, пральна машина, телевізор, якісна дорога кухня, сантехніка! Автономне газове опалення!

Нова! 1-Кімнатна «На Щасливому» Є Все!
olx.ua

Нова 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК «На Щасливому» Вбудована кухня. Автономне опалення. Світла сонячна квартира. Є місце під гардеробну. Автономне опалення. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд в зручний час для Вас. АН «Домашній Затишок» З 9 до 20:00 будні та вихідні, всі дні є робочі та показ в будь який зручний день. З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. Середній поверх.
olx.ua

Нова найбільша квартира На Щасливому з Найбільшою комплектацією! 1-кімнатна квартира площею 50 кв.м. Двостороннє планування! Всі меблі та техніка: два телевізори Samsung, пральна машина, посудомийна машина, холодильник, духова шафа і т.д. Є Кондиціонер! Тепла підлога в кухні, коридорі та ванній кімнаті! Дві шафи: в коридорі та кімнаті. Туалетний столик в кімнаті. Підсвітка стелі. Автономне газове опалення. Зручний середній поверх. Ліфт працює. Перегляд в будь який час!

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. 50 м2. Ключі в АН.
olx.ua

1-Кімнатна в ЖК «На Щасливому» Квартира в якій є Все! Меблі, техніка, кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, телевізор! Будинок новий, вже працює ліфт! Сонячна, світла квартира. Автономне опалення! Ключі в АН. Перегляд в зручний час. З повагою, Ваш ріелтор Анна.

1-кімнатна ( на Щасливому ) Нова. Укомплектована на 100 %
olx.ua

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне