Продаю сучасну 2к квартиру 93,7 метри в центрі міста, новобудова на Садовій. Якісний ремонт, формат квартири простора кухня-вітальня 26 метрів з двома балконами, та окрема приватна зона - батьківська спальня з гардеробною та дитяча кімната. Санвузол окремий. Є гардеробна кімната. Двір закритого типу. Дуже гарний краєвид на місто. В будинку автономна котельня, ОСББ. Дуже зручна локація. Поруч є супермаркет Сільпо та АТБ, аптеки, медичні заклади, дитячий садочок та школа, Сіті-центр, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте та купуйте!

Садова, 34
rieltor.ua

Продаж - 3 кімнатна квартира у новому будинку з якісним ремонтом. Центр - Вулиця Садова , закритий двір. - Загальна площа 94 м. Кухня гостинна студія 26 м , просторий балкон. 2 окремі спальні. Гардеробна в спальні та окрема комора. - В квартири зроблено дизайнерський ремонт. Індивідуальне планування. - Дуже гарний краєвид на місто. - Два балкони. - Вбудовані кухонні меблі, 2 кондиціонера, шафа купе , двоспальне ліжко. Автономна котельня, ОСББ. Ціна 88000 у.о. Запрошую на перегляд потенційних покупців.

Садова, 34
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У місті Миколаїв, У Житловому Комплексі Рівєра . Для нового власника Залишаються: вбудовані меблі на кухні , що вироблялися під замовлення з натурального дерева, кухонний гарнітур - стіл з натурального дерева, та стільці . У кімнатах- диван кутовий , Ліжко , Шафа. У коридорі всі меблі Залишаються. Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Простора ванна кімната, А також є спеціальне приміщення Де встановлено Бойлер та Пральна машина. Кухня з виходом на лоджію, Що дуже зручно у користувані , Лоджія простора, можно зробити Зону для відпочинку , з оглядом На річку. З спальної кімнати також вихід На лоджію. Дві Лоджії. Територія будинку - зачинена , Є свій великий двір з гарним Дитячим майданчиком. У підїзді Встановлено відео спостереження. Поруч є все необхідне Для комфортного проживання, магазини, Супермаркет, Парк Для прогулянок біля річки. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири ! Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Лазурна вул., 5/10
rieltor.ua

Продам свою 3- комнатную квартиру.1-кп.В идеальном состоянии, с евроремонтом. ИНДИВИДУАЛЬНОЕ ОТОПЛЕНИЕ (узаконенно). Дом кирпичный, 2- этаж 9 этажного дома. Квартира утеплена, имеются решётки на окнах. Есть балкон и лоджия. Тёплый пол. По всей квартире новая проводка с защитой. Зимой очень тепло и экономно. Район тихий, рядом все комуникации: школа, детский сад, супермаркет, магазины, аптеки, мини- рынок. парк, речка!

власник
Продам свою 3- комнатную квартиру с евро-ремонтом.
olx.ua

Продается 4х.к.к на Северном, 2/10 кирпичного дома. большая светлая снаружи утеплённая с хорошим новым ремонтом. Все комнаты отдельные с деревянными добротными дверями. Балкон, лоджа -металлопласт.С/у раздельный, 2 кондиционера, бойлер. На этаже есть кладовка.

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продається простора 2-х кімнатна квартира у житловому комплексі «Дім на Лазурній» зданий у 2019 році. Квартира затишна, світла, тепла із захоплюючим видом на річку, розташована на зручному другому поверсі. Квартира підкреслена стильним євроремонтом, а великі кімнати та панорамне скління балкону створюють простір, наповнений світлом. Загальна площа – 64,4 кв.м., з індивідуальним опаленням, висотою стелі 2,7 метра та сучасними лічильниками. Комфорт забезпечений вбудованою кухнею, елегантною ванною, бойлером та можливістю використовувати як електричний бойлер, так і газовий двоконтурний котел. Будинок оточений зеленими насадженнями, має закритий двір з дитячим майданчиком та паркінгом. Район дуже розвинений, зі школами, садочками, магазинами та супермаркетами неподалік. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає сучасне та затишне житло в чудовому житловому комплексі! Запрошуємо на перегляд!

Продаю 2-х кімнатну квартиру ЖК Дім на Лазурній І1
olx.ua

р-н. Варваровского моста; новострой 2021г.; 5/12; 76.2/43.5/18.3; кирпичный; не угловая; разделка, - (комнаты располагаются на разные стороны дома); высота потолка h= 2.7 м.; в квартире произведён 100% качественный евроремонт с перепланировками, - (балкон площадью= 5 м. кв., соединён с кухней, застеклён стеклопакетом, утеплён, оборудован под зону отдыха и является неотъемлемой частью самой кухни; лоджия площадью= 5 м. кв., соединена со спальной комнатой, застеклена стеклопакетом, утеплена, оборудована под кабинет, имеет шикарный вид на реку; отдельной зоной в квартире оборудована и меблирована гардеробная комната, площадью= 3 м. кв.); имеется просторный коридор площадь= 10 м. кв.; санузел раздельный, - (ванная комната площадью= 2.8 м. кв.; туалет площадью= 1.6 м. кв.); в квартире поменяно абсолютно всё с использованием качественных материалов: медная электропроводка с выведением автоматов; сантехника в том числе батареи; отшпаклёваны стены под маяк; залита цельная новая стяжка, уложен ламинат; установлены натяжные потолки с приборами освещения по всей квартире; все стеклопакеты; новая межкомнатная столярка; бронированные двери;) квартира полностью меблирована и оснащена техникой, - (в том числе: кондиционер, газовая накладная панель, встроенный духовой электро-шкаф, вытяжка, посудомоечная машина, холодильник и другое); объект недвижимости оборудован системой сигнализации; квартира находится в отличном состоянии и полностью готова к использованию; идеальное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; по периметру придомовая территория огорожена и соответствующе облагорожена, находится под видеонаблюдением; 70000 у. е. торг.

Мостостроителей улица, 18, Центральный, Николаев, Николаевская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2х кімнатної квартири + кухня студія у ЖК Премʼєр Хаус, на 10/10 поверхового будинку, в квартирі виконаний сучасний Євроремонт ремонт з якісного матеріалу, вся квартира обладнана побутовою технікою та меблями, усе робилось для себе, для зручного та комфортного проживання, МП вікна, підігрів підлоги, нова електрика, нова сантехніка, очисна система для води, кондиціонер, морозильна камера, дві великих шафи купе, сучасне освітлення, електричний опалення, (газове опалення) великий та сучасний санвузол, мийка для ніг в прохідній, все це залишається так як на фото, також у будинку є бомбосховище, додатково комора, є можливість розглянути парко місце, будинок утеплений зовні, закритий двір, дитячий майданчик, відео спостереження на території, порядні сусіди, біля будинку є усі необхідні заклади та магазини для зручного проживання, гарна транспортна розвʼязка, розвинена інфраструктура. Квартира чекає на нових власників. Детальніше за телефоном.

Чкалова (Центр) улица, 96/1, Центральный, Николаев, Николаевская 70000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до придбання красиву трикімнатну квартиру. Проспект Богоявленський (за Металургом). Двостороння. Утеплена ззовні. Дві великі облаштовані лоджії. Є комірка. Квартира велика та світла -85 кв.м. Зручне планування. Всі кімнати окремі. Велика кухня зі столовою. Два санвузли. Хороший сучасний ремонт. Залишаються всі меблі та побутова техніка. 3 кондиціонери, прально-сушильна машина, вбудована посудомийна машина, робот-пилосос, 2 плазмові телевізори. Стабілізатор напруги на всю квартиру. Будинок під відеоспостереженням. Є своє паркомісце. Запрошуємо на перегляд та вдалу покупку.

Продам красивую трехкомнатную квартиру.
olx.ua

в продажу 3кк в новому будинку, розташований на проспекті центральному на водопровідній, будинок закритого типу з власним ОСМД та охороною, є бомбосховище, скважина та осмос встановлені на будинок, поряд є магазини, зупинка, лікарня, ринок 13 поверх з 13 та ще є тех-поверх, на поверсі власний ліфт та всього 2 квартири, є кладова кімната на поверсі, на будинок встановлена власна котельня, є пожарна сигналізація

Продам 3кк в центрі
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Миколаїв

Продаю шикарну дворівневу квартиру на вулиці Гагаріна.Будинок в екологічно чистому районі -в заповідній зоні, в закритому дворі.з паркувальним місцем, Автономне опалення,. повністю мебльована і укомплектована побутовою технікой.два санузла.Гарний краєвид з вікон на річку.Можливо декілька паркомісць ,одне з них в гаражі.. Квартира оснащення лічильниками,3 кондиціонера,є інтернет. Територія огороженна,ворота з дистанційним керуванням. Поряд дуже гарні місця для відпочинку з родиною та домашніми улюбленцями.

Продаю двухуровневую квартиру в котедже с АВТОНОМНЫМ отоплением
olx.ua

ЖК Ривьера на Намыве. Лучший двор города с детской и спортивной площадкой. Отличная инфраструктура. Планировка на две стороны. Просторная кухня-гостиная с видом во двор. Большая гардеробная. Тёплые полы. Оборудованная детская комната с видом на реку. В доме подземный паркинг. Есть паркоместо(за отдельные деньги). Продажа с мебелью и техникой.

Евротрешка с видом на реку в Ривьере
olx.ua

В Продажу 3 к к -студія в Центрі з євроремонтом 6а Слобідська/ пр. Центральний 7/9 поверхового будинку цегляного 76 кв м - загальна площа Всі меблі та побутова техніка залишаються Своє - Індивідуальне опалення , датчик тепла на квартиру Кондиціонер Балкон та лоджія Будинок ОСББ Ремонт в підʼїзді Стоїть стабілізатор напруги на всю квартиру Вид на проспект Пральна -машина автомат, холодильник, Тв, все залишається 69999уо, торг

В Продажу 3 к к -студія в Центрі/ 6а Слобідська
olx.ua

!!!ДУЖЕ ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ ! МОЖЛИВО під єОселю в гривні !Квартира в новобудові з автономним опаленням ( газовий двухконтурний котел) в Центрі Миколаєва. Середній поверх. Всі кімнати и с/в окремі. Можливо перепланування для розширення простіру квартири. Высота стелі 3м. Балкон з красивим видом на город. Ліфт. Свобідний паркінг у закритому дворі. В цієй квартирі можливо ріалізувати свій дізанерский талант ! Крите паркомісце можно придбати за окремі кошти. !!! Залишилось 3 парковки! ОСМД. Рядом вулСоборна і Сіті центр. Гарна локація будинку.

Продаю 3 кв новобудова Центрі
olx.ua

Продається 2к.к в Рівєрі! Є можливість продажу квартири по сертифікату! Квартира знаходиться на 6/9пов. цегляного будинку. Квартира у чудовому стані! Новий євроремонт. У квартирі нова сантехніка, кухня, меблі. С/в сумісний. Підігрів води бойлер. У спальній кімнаті панорамні вікна. Лоджія на кухні МП. Балкон в залі не засклений. У коридорі блакитна підсвітка з датчиком руку. Поруч із будинком є магазини, таврія, річка, зелена зона, поштове відділення, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося о перегляді!

Лазурная улица, 9, Намыв, Николаев, Николаевская 69500.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо Вашій увазі трикімнатну квартиру на вулиці 6 Слобідській. Знаходиться на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Автономне опалення .Загальною площею 76 кв. Два балкони! Стан дуже хороший! Якісний ремонт! Чистий підїзд! Будинок з гарною локацією, поруч у пішій доступності все для комфортного проживання! Обєкт готовий до продажу, документи в порядку! Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець!

Слобідська 6-а вул. (Комсомольська), 48
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в новому будинку ЖК Грандбуд. Гарна, затишна, з сучасним дизайном, великими панорамними вікнами, які виходять в бік річки. Тут Ви зможете милуватись приємними пейзажами, гарним заходом сонця, дихати свіжим повітрям. Зручний 3/12 поверх, будинок з цегли. В квартирі автономне газове опалення, тепла підлога. Санвузол суміжний. Стильний дизайн квартири спиятиме Вашому відпочинку. До квартири додаються дві міжповерхові комори (одна з них з вікном, можна використовувати для сушіння випраних речей). Затишний двір, є місця для паркування авто. Тихе приємне місце. Дзвоніть, будь ласка!

Продаж сучасної двокімнатної квартири в ЖК Грандбуд (л1)
olx.ua

Продаж гарної 2х кімнатної квартири в новобудові ЖК Новий Північний. Якісний євроремонт. Планування: кухня-студія, дві спальні, санвузол, коридор, балкон та лоджія. Меблі та техніка залишаються. Індивідуальне опалення(двухконтурний газовий котел) Замінені всі комунікації. Тепла підлога на кухні та ванній кімнаті, просторий коридор з вбудованими шафами. Замінені всі комунікації. Закритий двір в якому є місце для парковки авто. Можливий продаж за програмами!!! За більш детальною інформацією телефонуйте.

Продаж гарної 2х кімнатної квартири в новобудові ЖК Новий Північний.
olx.ua

Продаю семейную, уютную 4к.кв.мкр. Северный, ул. Архитектора Старова. Квартира находится на 7-м этаже 10-ти этажного кирпичного дома. 87/53/9,4 не угловая, утеплена. Современная планировка квартиры, евроремонт, заменена проводка, новая стяжка под ламинат, стены отбитые до основания, натяжные потолки. Три отдельных спальни, зал проходной, 2 коридора, 2 балкона , большая лоджия 5 км.м./можно под гардеробную/. При продаже остается мебель, техника. Дом ОСББ, чистый подъезд , ухоженный большой двор, рядом детский сад, школа, рынок, транспортная развязка.

Продаю 4 к.кв. 7/10 кирпич, мкр. Северный
olx.ua

родажа 3-х к/к расположена в Ингульском района , рынок Клаксон . Сталинка, высокие потолки!! 3 этаж 3 этажного дома !!! Хорошее место расположение В шаговой доступности супермаркета,школы,детские сады, парк, рынок, транспортная развязка и многое другое. Квартира только после ремонта, новая техника мебель, 2 кондиционера , Кухонная техника. Подмена проводка трубы и тд. Охранная сигнализация, видеонаблюдение !! Крыша вся новая !!! Квартира продаётся с мебелью и техникой парковка во дворе. Квартира уже свободна Есть видео обзор по запросу в телеграмм, или любой удобный мессенджер. Более подробная информация по телефону. Возможен обмен на недвижимость, авто, и др.. Ждём Вас на просмотр !!!

3-х к/к Космонавтов/Клаксон
olx.ua

Чудова квартира в ЖК Мрія, окремі кімнати, тепла підлога, автономне опалення, панорамні вікна, своя кладова на поревсі, авторський ремонт. Продаж зі всією технікою і меблями. Дзвоніть!

‼️Чудова квартира в ЖК Мрія‼️
olx.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У місті Миколаїв У Житловому Комплексі Олімп. Пропоную до придбання З меблями та технікою, Все як ви бачите На фото, У цьому оголошенні. В квартирі виконаний якісний ремонт, З елементами декорування. Тепла підлога по всій квартирі! Встановлено три кондиціонери ! В будинку автономне опалення, Своя кришна котельня. Зачинений двір, під охороною. Є парковка у дворі. Додатково : Пропоную до придбання, Гараж, на дві машини, або одну, детальніше про це, Розповім по телефону Чекаю вас на перегляд квартири !

Космонавтів вул., 128д
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира 66 м. з євроремонтом, нові будинки на вул. Архітектора Старова, м-н Північний. Ремонт виконаний із якісних матеріалів у світлих стильних тонах. Велика кухня 18 м. зонована на робочу зону та зону відпочинку з диваном, телевізором. Дві окремі спальні з двома лоджіями. На лоджії обладнано кабінет. Закритий двір, автоматичні ворота, паркування авто, дитячі майданчики, клумби, спортмайданчик. Інфраструктура будинку відмінна, поруч школа, дитсадок, ринок, магазини, клініка, транспорт у всі райони міста. Запрошуємо на перегляд та до покупки. Торг є.

Продається 2 ком.кв, 64 м. євроремонт, Арх. Старова, Північний.
olx.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У Житловому Комплексі Дім на Лазурній . Сучасний енергоєфективний будинок , Утеплений. Має свою власну зачинену територію, парковку. В квартирі виконаний якісний ремонт, З використанням якісних Матеріалів! Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Велика кухня, подвійна лоджія. Шикарний огляд на Річку! В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний котел. Запрошую Вас На перегляд квартири, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

Лазурна вул., 40/1
rieltor.ua
1 - 24 з 356 результатів