Продається 2х кімнатна квартира на дві сторони будинку в самому центрі міста Миколаєва - Соборна . 3й поверх із 5ти Сталінка. Повністю закритий двір ( ніхто не шастає), є паркомісце, в будинку бомбосховище з ремонтом. Квартира з окремими кімнатами та окремим санвузлом , високі стелі, залишаються якісні меблі та вся техніка яка на фото. Дуже зручно для проживання, або оренди все знаходиться в шаговій доступності. Відповідаю тільки на дзвінки, не пишіть.

власник
Соборна вул. (Радянська), 2
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру з кухнею-студією в елітному ЖК Рів’єра. Розташована квартира на 7-му поверсі 12-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 45,7 квадратних метрів, Кухня-студія 17,5 квадратних метрів, житлова площа кімнати 16,8 квадратних метрів Дуже затишна квартира з гарним якісним ремонтом, технікою та меблями. Закритий двір з дитячим майданчиком. ‼️Є підземний паркінг. Тихий та приємний район з добре розвиненою інфраструктурою, гарна транспортна розвʼязка. Документи готові до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Лазурна вул., 5/15
rieltor.ua

Продається затишна,крупногабаритна 2к квартира,вул. Маріупольська /кут Потьомкінської. Квартира знаходиться на 1 поверсі 4 етажного будинку,будинок з цегли,2 кімнати суміжні, суміщений санвузол, металопластикові вікна, загальна площа 52,2 кв,не кутова. Закритий, затишний двір, територія, що охороняється. Меблі та техніка залишається. Документи в порядку. Олтчна пропозиція в центрі міста з розвиненою інфраструктурою, в тихому окремому дворі! Є місце паркування авто. ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Маріупольська, 13
rieltor.ua

Квартира в гарному станы, косметичний ремонт 2024 року Будинок ОСМД, панельний 6 поверх Кімнати окремі: з вітальні простора лоджия Вікна всі металлопластикові Санвузли окремі в плитці: душова кабіна лишаются меблі всі що є на фото побутова техніка - холодильник, газова плита, бойлер, робот-пилосос, пральна машина, посудомийна машина, кондиціонер, фільтр зворотнього осмосу Велика шафа у спільному з сусідами тамбурі. Гарний район: в 10 хвилинах Базар Колос: супермаркет: 5 хв до зупинки: біля будинку дітсадок та школа Фото не передає привабливості квартири Телефонуйте

Чайковського вул., 6
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира в Центрі Корабельного району вулиця Океанівська (Артема ) поблизу Екомаркету. В квартирі виконаний абюсолютно новий капітальний ремонт: нова проводка, сантехніка, труби, батареї...Підлога в кімнатнах- ламінат; кухня , санвузол та коридор плитка* вся підлога в один рівень без порожків. Стіни вже пофарбовані в світлий білий колір. Велика кухня 9м2 з нішею для холодильника, санвузол обєднаний ванна/туалет. 3 кімнати _ всі роздільні, 2 засклені лоджії, просторий подвійний коридор. Стелі- натяжні матові з гіпсокартонними конструкціями та точковимии світильниками. Ремонт закінчили на початку 2024 року. Поруч зупинка транспорту вулиця Океанівська, Старий ДК, Фуршет, проспект Корабелів, вулиця Самойловича, проспект Богоявленський, вулиця Генерала Попеля та інші. Ринок, супермаркети та безліч магазинів... Якщо Ви мрієте про нове житло з ремонтом то запрошуємо відвідати цю світлу та простору сімейну квартиру. Чекаємо на перегляд!

Океанівська вул. (Артема), 24
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира з ремонтом вулиця Чайковського. Чудовий стан квартири, роздільні кімнати та санвузол. З вікон вид на ріку. Будинок ОСББ, чистий підїзд та придомова територія, розташований всередині двору. Зупинка Транспорту вулиця Авангардна. Поблизу оптовий овочевий ринок, ринок на вулиці Південна, ринок Колос , дитячі садки та шкоди 26 та 19 безліч магазинів.

Чайковського вул., 6
rieltor.ua

Жить в уютной трехкомнатной квартире Спать на большой комфортной кровати Слушать пение птиц на уютном балконе В тихом районе Возле Площади победы Гулять в сквере рядом с домом Ходить в магазины поблизости Доехать в любой конец города

Миру просп., 27
rieltor.ua

У продажу однокімнатна квартира в одному з найкращих ЖК міста. Знаходиться у самому центрі нашого міста, на перехресті вул. Чкалова та 1 Слобідській. Загальна площа 49 – це 20,5 кімната та 14 метрів кухня. - Автономне опалення (двоконтурний газовий котел) - квартира в середині будинку. Найбільша з одиниць у будинку. З найвдалішим розміщення котла та газовою проводкою. - закритий двір -на території є дитячий майданчик та відкриті парком/місця - будинок повністю заселений (ремонти зроблено) - свердловина із системою очищення (вода питна) - система розсувних воріт (працює з пульта чи телефону) І ще важливий момент! Вона дуже тепла! У мінус 15, у цій квартирі, у цьому нежитловому стані було плюс 17 градусів. Будинок добре утеплений. Відеоогляд по запиту.

вулиця Чкалова, 96
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру в кирпичном доме с евроремонтом. Дом расположен в Центральном районе. Квартира полностью укомплектована бытовой техникой и качественной мебелью, готова к проживанию! Окна и двери – премиум класса. Отопление централизованное, а так же есть индивидуальное (котел), есть бойлер. Квартира теплая – утеплены внешние стены, пол с подогревом. Просторная лоджия с панорамными окнами на город. Приглашаю на просмотр, звоните!

Севастопольская, 66
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири Вулиця Крилова мкр Ліски Окремі кімнати, гарний стан. Загальна площа 58,2 м. Квартира обладнана балконом та лоджією. Дуже тепла квартира. Бронюванні двері, кондиціонер, бойлер, лічильники. Велика містка вбудована шафа купе в коридорі. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Дуже гарний краєвид. Ціна 40000 у.о. Запрошую на перегляд потенційних клієнтів Можливо придбати по сертифікату Є-Відновлення.

Крилова вул., 38
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Миколаїв

Квартира на середньому поверсі у 9 поверховому панельному будинку. Три окремі кімнати, вбиральня, балкон лоджія. Збільшено санвузол, суміщений. Вхід на кухню з вітальні Усі вікна металопластикові. Виведено батареї, що дає додаткове тепло. Залишаються меблі та техніка, все що на фото. Будинок у дворах за Юстицією між Площею та Театральною. ОСББ, відмінний стан двору та підїзду. Біля будинку школа, точка безкоштовної питної води. Телефонуйте! Організуємо швидкий показ та покупку.!

Миру просп., 46
rieltor.ua

Продам квартиру, только после ремонта, готова для жизни, новая проводка и все коммуникации, электро теплый пол. Адрес переулок корабелов 16. Две комнаты, кухня, ванная, прихожая, коридор. С мебелью и техникой. Мебель вся новая. 2 этаж. Прихожая, ванная, коридор, кухня, плитка единым контуром без порогов с электро теплым полом. Лед зеркало с подсветкой в ванной с отдельной кнопкой на общем виключатале света в ванную. Лед зеркало с подсветкой в прихожей, также вывод на кнопку света в прихожей. Свет коридор, кухня, ванна, прихожая - точечные GU 5.3 светильники. Потолок вагонка лофт под дерево. Новые стояки в доме, вода и канализация, новый электро считок с автоматами и вводный провод в квартиру. Провода все моножила ВВГНГ медь, кухня готова для индукции. Газовая колонка Bosch. Счетчик газа новый. Проводка вся новая кроме двух комнат. Вытяжка, подвесная раковина, унитаз, тропический душ, кухня, сантехника, гигиенический душ, все новое. Два кондиционера, окна металопласт. Диван в зале новый. Кровать 190х200 дерево, мдф, матрас матролюкс. Новая. Также шведская стенка, турник брусья.

власник
Квартира 2к Николаев Центр, Каприка, БСМП
olx.ua

Продається двокімнатна квартира після євроремонту, готова до житла. Ремонт капітальний, робився для себе та сімї: Приміщення: зал, спальня, коридор, кухня, сумісний санвузол, лоджія з коморою, тамбур. 1. Техніка - холодильник, вбудовані духовка та плита, бойлер, пральна машина, електросушарка. 2. Меблі - кухня, обідній стіл, прихожа, комод, шкаф-купе, двоспальна кровать, дитячі стол та шкаф, компьютерний стіл. 3. Поли - нова стяжка. Зал, спальня, коридор - ламінат. Кухня, ванна - плитка. Балкон - OSB плита та ковролін. 4. Стіни вирівнювались під рівень та площу: зал, спальня, кухня - шпалери; лоджія - декоративний камінь, фарба; ванна та робоча зона кухні - плитка. 5. Стеля - відбивалась стара штукатурка, грунтувалась та встановлювалась натяжна стеля. 6. Вхідні та міжкомнатні двері нові. Вікна нові - пятикамерний склопакет. 7. Електрика - повна заміна: новий ввідний кабель, лічильник присутній, ввідний щит - реле напруги, 15 груп з розділенням на споживачі, розеточні групи (ПВС 3Х2, 5) та освітлення (вогнестійки кабель FLAME 3x1).Розетки - 30 шт. Освітлення: led - світильники, точкові світильники та декоративні підсвітки. 8. Водопостачання - повна заміна: заміна стояка, прокладення нових PPr труб, встановлення двох шарових кранів до та після лічильника. Лічильник новий. Водовідведення - повна заміна. 9. Газопостачання присутнє, стояк вже підготовлений під встановлення газового лічильника. Лічильник відсутній. 10. Вентиляція: кухня - присутня витяжка, ванна - присутній витяжний вентилятор. 11. Інтернет - оптоволокно (Tenet), кручена пара (Київстар). Домофон присутній. 12. Опалення - не змінювалось. Батареї вбудовані в стіни в звязку з чим виводи труб с стель та полів не ховались для можливості додаткового встановлення батарей або теплої підлоги. 13. Сусіди: порядна сусідка пенсійного віку. 14. У доступності - дитячий садочок, школа, парк, річка.

власник
Лазурная улица, 2Б, Заводской, Николаев, Николаевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира, усі кімнати роздільні, дві спальні, гостьова кімната, кухня, балкон. Квартира з ремонтом, кондиціонер вбудована шафа. батареї виведені в кожній кімнаті та ванній .лічильник світла (день ніч) лічильники води та газу.Проводка проведена на 1й поверх можна підключати генератор та заряджати єлектромобіль . є ще окремо на площадці кладовка. в квартирі тепло та затишно .криша не тече сусіди не затоплять Тамбур на дві квартири. Поряд школа, дитсадок, магазини, кафе, дуже хороший район.

власник
генератор
просп. Мира, 60, Ингульский, Николаев, Николаевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Квартира має чистий,охайний вигляд після ремонту,залишається меблі та техніка,2 кондиціонери,хороша лоджія з 2 виходами у кімнати,квартира світла і тепла,все нове.Уцентрі міста,поблизу вулиця Соборна ,набережна ,з вікна гарний вид на місто,чистий тамбур на 2 квартири.

власник
2 кімнатна квартира у центрі міста
olx.ua

Продаю 2кк квартиру, по улице Садовая-Пограничная возле (Горэнерно и маг. Торговое оборудование). Я владелец, вопросы по телефону. Без посредников!!!

власник
Продаю 2 кк квартиру на Садовой Без посредников.
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири вул. В. Морська ( Сухий фонтан) ... Стан квартири гарний, краще один раз побачити ніж тисячі раз почути... Всі деталі по телефону... Дзвонити з 10:00 до 18:00

власник
Продаж трикімнатної квартир
olx.ua

1к квартира ЖК РИВЬЕРА - 7 этаж - общая площадь 62 м2 - своя котельная в доме - есть балкон, выход во двор - шикарный вид на реку - без ремонта

власник
Квартира 1к в ЖК РІВʼЄРА
olx.ua

Квартира с перепланировкой: была 3х, сделана 2х. Одна комната сделана полустудией. Также переделан санузел (совмещён и увеличен). Ремонт свежий, состояние хорошее, жилое. Водопровод и электрика полностью ноаые. Есть немного побитые окна в двух комнатах, но не насквозь (от шрапнели). Счётчики на все. Бойлер. Дом осбб. Во дворе садик, через дорогу школа. Три супермаркета, рынок, отличная транспортная развязка. Мебель оставляем частично

власник
Квартира 2х комнатная
olx.ua

В продаже 3к квартира 60м2-40000$ В заводском р-не города Николаев . По адресу Курортная / ост. Океан . Удобная транспортная развязка , остановка , супермаркет , парк , школы , садики в пешей доступности 5-10мин.ходьбы . В квартире есть все необходимое для комфортного проживания . Возможен обмен на авто . Для более детальной информации звонить по телефону 06******63 Эльмира

власник
Продажа 3К/Квартиры -60м2 -40000$
olx.ua

ЖК Набережний квартал. Новий утеплений цегляний будинок на першій лінії біля річки. Закритий двір, дитячий майданчик, відеоспостереження. Квартира на 3 поверху ,після ремонту, облаштована меблями та технікою. Автономне газове опалення, тепла підлога. Гарний вид на річку, найкращий вид у місті.

Однокомнатная квартира ЖК Набережний квартал.
olx.ua

Продам квартиру в ЖК "Северная Звезда" В квартире все комнаты раздельные. При ремонте квартиры были выровнены стены, полы и потолки. В квартире обычное жилое состояние. Окна везде - металлопласт, балкон не застеклен. Частично натяжные потолки. Санузел раздельный. Своя котельная на крыше, поэтому квартира очень теплая с небольшими коммунальными платежами. Дом на балансе ОСББ. Продажа с мебелью и техникой. Приглашаю к просмотру, звоните!

Продам двухкомнатную квартиру 73м2 (р-н Северный) ЖК "Северная Звезда"
olx.ua

Продається чудова трикімнатна квартира в центрі Корабельного району, по проспекту Корабелів 12, на 8-му поверсі, цегляного девятиповерхового будинку. Квартира дуже світла, тепла, позитивна, з авторським ремонтом, дуже гарний стан, з меблями та технікою. Поруч із будинком вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Готові продавати за держ.програмами «Є-відновлення». Запрошую до перегляду та придбання цієї гарної квартири!

Продаю прекрасную трёхкомнатную квартиру просп.Корабелов S1
olx.ua

В продаже однокомнатная квартира в одном из лучших ЖК города. Находится в самом центре нашего города, на пересечении ул. Чкалова и 1 Слободской. Общая площадь 49- это 20,5 комната и 14 метров кухня. - Автономное отопление (двухконтурный газовый котёл) - квартира в середине дома . Самая большая из однушек в доме . С самым удачным размещение котла и газовой проводкой. - закрытый двор -на территории есть детская площадка и открытые парко/места - дом полностью заселен (ремонты сделаны) - скважина с системой очистки (вода питевая) - система раздвижных ворот (работает с пульта или телефона) И еще важный момент ! Она очень теплая !!! В минус 15 , в этой квартире , в этом не жилом состоянии было плюс 17 градусов. Дом хорошо утеплен. Видео обзор по запросу.

Однакомнатная в ЖК "Премьер Хаус" 49 кв/м
olx.ua
1 - 24 з 2 151 результатів