Пропонуємо вашій увазі квартиру на вулиці Фрунзе. Знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 21.6 квадратних метрів. Кімната 11.2 квадратних метрів кухня 4.5 квадратних метрів. У квартирі все що на фото залишається. Маленька квартира для пари або однієї людини. Документи готові до операції купівлі-продажу. Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець

Шосейна вул. (Фрунзе), 11
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі квартиру на вулиці Фрунзе. Знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 21.6 квадратних метрів. Кімната 11.2 квадратних метрів кухня 4.5 квадратних метрів. У квартирі все що на фото залишається. Маленька квартира для пари або однієї людини. Документи готові до операції купівлі-продажу. Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець

Шосейна, 13
rieltor.ua

Продается 1-комнатная квартира по ул. Шоссейная ( ул. Фрунзе)- ул. Г.Петровой. 5/9. Площадь квартиры-23 м.кв. Гостинка. М/п окна. Бойлер. В шаговой доступности магазины, аптеки, школа, транспортная развязка. Отличный вариант для проживания или сдачи в арендую.

Шосейна вул. (Фрунзе), 11
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в Корабельному районі, 11/14 монолітного будинку, 42/18/8м2, санвузол роздільний, балкона з кладовою. Жилий стан квартири. Є міжповерхова кладова.

Олега Ольжича вул. (Ленінградська), 1
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в зручному районі,з найкращою в місті транспортною розвязкою. Мікрорайон Ліски,вулиця Крилова,поруч зупинки та супермаркети Квартира розташована на 1 поверсі 3 поверхового будинку з камню вапняка,та має широкі стіни та високі стелі,в квартирі багато повітря та сонячного світла,не спаплюжена старими ремонтами,зроблений демонтаж,заходьте та робіть ремонт під себе!

rieltor.ua

Квартира розташована на 4 поверсі 4 поверхового панельного будинку. У квартирі автономне опалення, це дуже економно та вигідно в опалювальний сезон. Загальна площа – 31.1 кв. м, кімната – 15.5 кв. м, кухня – 7.1 кв. м. Телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте свою власну квартиру!

Енгельса, 3
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної компактної ,не кутової , економної по комунальним платежам квартири,розташованої на 1 поверсі з високим цоколем (під квартирою є приміщення жеку). Квартира має суміщений санвузол,невеликий передпокій з антресоллю,кімнату 11 м2 з нішею для кроваті,з кімнати виходить балкон. Стан квартири потребуе ремонту,є чудова можливість проявити фантазію,можна прибрати стіну між кімнатою та кухнею,та отримати гарну квартиру студіо.

Героїв України просп. (Героїв Сталінграду), 16
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в тихому спальному районі Кульбакіно,е Корабельний район міста Миколаїв,якій являє собою невелике автономне містечко,де є все-загально освітня школа,дитячий садочок,амбулаторія,жек,ринок,аптеки,магазини,перукарні,гарне транспортне сполучення з містом,є маршрутні таксі,10,26,29,які часто курсують в різні куточки міста,таком в Кульбакине чисте польове повітря,за ним розташовані дачі та городи миколаївців,під вікнами машини не їздять. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку,не кутова,стан звичайний житловий,не спорчена старими кафлями та старим ремонтом,гарний краєвид відкривається з вікон,зупинка маршруток та вся інфраструктура поруч

Вокзальна, 57
rieltor.ua

Продаю 1кімн.квартиру на 1йЛінії та Херсон.шосе.1 поверх.Без балкону.Автономне опалення.Потребує ремонту.10 000 у.о,торг.За тел 0664217380

1 Лінія, 1
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира 30 метрів, не кутова, тепла, в жилому стані. Засклений балкон, дерево. На кухні пластикове вікно. Встановлені всі лічильники, газова колонка, поміняно всі труби в санвузлі. Є домофон та інтернет, міський телефон, кондіціонер, квартира під сигнализациею. 4/5 поверх, підʼїзд в нормальному стані, чистий. Просторий двір з дитячіми майданчиками, є місця для паркування авто. Поруч з будинком дитячий садок, школа, магазини, транспорт. Все для комфортного життя. Запрошуємо на перегляд і до покупки!

Молодогвардійська вул., 30
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Квартира расположена на 2 этаже 2 этажного каменного дома. Район рынка "Колос". Комнаты смежные, санузел смежный. Общая - 35.5 кв. м, жилая - 24.8 кв. м, кухня - 5.8 кв. м. Квартира под ремонт. Отопление индивидуальное газовое - АГВ. Есть свой полисадничек. Всё в шаговой доступности - сад, школа, супермаркеты, салоны, рынок Колос, оптовый продовольственный рынок, автовокзал, транспортная развязка в любой конец города, аптеки, магазины, семейная амбулатория и многое другое. Звоните, приглашаем на просмотр и покупку Вашего жилья. Торг.

Олеся Бердника, 20
rieltor.ua

Продається квартира в Заводському районі мікрорайон Велика Корениха. Квартира знаходиться у будинку під управлінням комунального підприємства БРІЗ. У квартирі встановлено автономне опалення, вода подається Миколаїв Водоканалом. Загальний стан квартири можна охарактеризувати як житловий, вихід на балкон відбувається як з кухні так і з кімнати. Квартира обладнана тамбуром, де ще проживають 2 сусіди. Найголовніший бонус при купівлі даної квартири, є незабутній вид на Дніпробузький лиман, що додасть вам настрою та натхнення навіть при найгіршому настрої. Зупинка громадського транспорту за кілька кроків від будинку. Транспортна розвязка має у своєму розпорядженні виїзд як до міста Миколаїв, так і районного центру Очаків та всіх прилеглих сіл на шляху до районного центру. У дворі є місце для проведення дітлахів, що також важливо для життєдіяльності в цій місцевості. Приходьте на перегляд і вигідно купуйте квартиру в межах міста!

Декабристів, 28
rieltor.ua

Жилкоп в центре возле Муздрамтеатра до советской пешком 5-7 мин, 1кк в общем дворе есть свой отдельный двортк, 2й этаж свой выход, в комнате капитальный ремонт, подвесные потолки, новая пристройка надо доделывать косметику, новая проводка, металопласт окна, туалет, вода, газ, свет,. Есть место чтоб достроиться рядом. Толстые стены , дом недавно утеплен, соседи хорошие, во дворе тихо, состояние квартиры хорошее, рассмптрит варианты на обмен в городе. При покупке будет новый линолиум, дом будет чист и двор так же так. будет абсолютно пусто и чисто. Продажа срочная, в связи с выездом.

Чкалова, 2
rieltor.ua

Продається 1 к/кв, Молодогвардійська, 5/5, квартира потребує ремонту, балкон не засклений, квартира находиться в середині будинка, 13 000 у.е.

Молодогвардійська вул., 51
rieltor.ua

Продаєм 1-кімнатну квартиру проспект Богоявленський зупинка Авангардна Залишаються меблі та побутова техніка, газова колонка. Будинок по проспекту, поряд Оптовий ринок, Автовокзал, ринок "Колос". Можлива покупка за сертифікатом. + Комісію ріелтору оплачує покупець.

Проспект Богоявленській, 23
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 1 кімнатна квартира в спокійному районі,недалеко (одна зупинка) від вулиці Соборна. Квартира знаходиться на вул Велика Морська,ріг вулиці Мала Морська від проспекту Центрального 400 метрів,від АТБ 450 метрів,від зупинок громадського транспорту 50 метрів. 2 - й, зручний поверх,окремий вхід по сходах,сумісний санвузол в кафельній плитці. Квартира світла,не кутова,дуже тепла,високі стелі,закритий двір.

Велика Морська вул., 58
rieltor.ua

Перспективный вариант в самом центре города. Планировка свободная - возможность воплотить все свои идеи. Можно достроить второй этаж. Все коммуникации во дворе, несложно завести в дом. Закрытый двор, заезда для авто нет, можно ставить возле ворот. Приглашаю к просмотру и покупке. Звоните!

Велика Морська вул., 106
rieltor.ua

Продается однокомнатная квартира на удобном 2 этаже 5-этажного кирпичного дома на ул.Парковая, рядом с Академией детского творчества и ДК Заря. Квартира под ремонт. Окна во двор. Кухня 6.5м, комната 17м. Есть балкон. Очень хорошее расположение дома, 100м до пр.Богоявленского, рядом Академия детского творчества, Спорткомплекс Заря, супермаркеты, рынки, больницы, все в пешей доступности. Остановка маршруток в 3 мин ходьбы. Отличное место для жизни! Приглашаю на просмотр и к покупке!

Паркова, 34а
rieltor.ua

Продажа 1к квартиры на Казарского 1/6. Кирпичный дом, 4 этаж из 4. Очень ухоженный подъезд . Квартира с ремонтом, остаётся встроенная мебель, также кухонный уголок. Техника, бойлер, кондиционер, плита. В квартире никто не прописан, документы готовы для сделки. Приглашаем на просмотр

Казарского продажа 1к квартиры с ремонтом
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири Адреса пр. Богоявленський 289 Квартира під фінішні роботи Нові вікна, двері, електрика, труби, рівненькі стіни та підлога Цегляний будинок Поруч розвинена інфраструктура

Продаж однокімнатної квартири
olx.ua

Продажа 1к квартиры по адресу Радужная 43. 3 этаж из 5, продажа квартиры совсем как на фото,хорошее состояние для жизни, ванная на 3. Окна и балкон внутри комнаты МПО. Приглашаем на просмотр, звоните

Кульбакино/Радужная 1к квартира в продаже 3 этаж из 5
olx.ua

Продаю 1к/кв жилкоп в старом центре,в районе ул.Соборной.2 этаж двухэтажного дома, закрытый двор ( есть возможность ставить машину),отопление индивидуальное газовым котлом,крыша в порядке,окна металопласт ковые,есть свой балкончик ( через него соседи не ходят).Хорошие спокойные соседи Рядом транспорт,сквер,Соборная,школа, храм.Просмотр в любое удобное время

Продаю 1к/кв ул .Лягина 2/2 32/17/7,колонка,балкон,АГВ 12000$
olx.ua

Продається гостинна на Айвазовского, 8/9 єтаж, кірпічний дім, 22/12/5, вікна МПО, стіни відшпакльовані, продається з стиралкою , холодильником, і встр. шкафом. Ліфт новий завжди працює, на єтажі 8 квартир, є лічильники, квартира дуже тепла. Можлива оплата частинами.

Продам 1к/к на Айвазовского 13
olx.ua

Продаеться 1 к/к гостинного типу, 2/9 , кімната 18 м. Вікна металопласт, балкон зашитий, Санвузол сумісний, труби пластик, вана, бойлер, Житловий стан. Будинок в центрі, рядом супермаркети, зупинка, банки, школа, садочок, поліклініка. Ціна 12000 дол.

Продаеться  1 к/ к  пр. Корабелів 12 б
olx.ua
123...6
1 - 24 з 142 результатів