Пропоную до придбання Велику чотирьхкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Проспект Центральний/ Третя Слобідська. Планування квартири: Вітальня поєднана із кухнею, ТРИ роздільні кімнати. Є засклений балкон, А також дві Лоджії . В квартирі встановлено Індивідуальне опалення, Двоконтурний газовий котел. Продаж із Меблями та технікою! Поруч з будинком: Зупинка транспорту Третя Слободска, Супермаркет АТБ, Риночок Юліанна, бібліотека, .Зелена алея для прогулянок, Магазини, кафе . Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Проспект Центральний, 152 А
rieltor.ua

Продаю простору чотирикімнатну сталінку на Набережній (верхній БАМ). В цьому будинку практично не купити квартиру. Закритий двір. У кроковій доступності весь історичний і діловий центр міста. Виконано якісний ремонт.Автономне опалення, система "тепла підлога", у вітальні камін. Кухня з усією необхідною технікою, передпокій з місткою шафою, вітальня, три роздільні спальні, три санвузли (гостьовий, ванна кімната і санвузол з душем), велика гардеробна кімната з пральною та сушильною машиною, два французькі балкони. Продається з меблями та тиехнікою. Подробці по телефону. За запитом є відео огляд.

Набережна вул., 5
rieltor.ua

Продаю сучасну 4к квартиру в новобудові в центрі. Квартира має 3 окремі спальні, дуже містка гардеробна кімната з вікном, простора та затишна вітальня, ергономічна кухня, 2 санвузли. В квартирі виконаний стильний ремонт з якісних матеріалів, сучасне освітлення, тепла підлога, ламінат Quick-step. В квартирі залишаються всі меблі та техніка ( пральна та сушильні машини, посудомийна машина, духова шафа та газова поверхня, холодильник). Квартира обладнана автономним опаленням, встановлені рекуператори повітря, охоронна система відеонагляду. В будинку є своя свердловина. Поруч є магазини, школа та садочок, зупинки транспорту. Якщо Ви в пошуках класної квартири для своєї родини - запрошую на перегляд!

Громадянська, 34
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 4 кімнатна квартира в Центрі Миколаєва проспект Центральний/ 3 Слобідська. Найкраще планування для родини- кухня- студія та 3 роздільні кімнати, санвузол суміщений. Є засклений балкон з кухні та 2 засклені лоджії, на одній з лоджій облаштований кабінет. При продажу залишаються вбудовані меблі та техніка, 2 кондиціонери, шафи купе та інше за домовленістю з покупцями. В квартирі автономне опалення- двоконтурний газовий котел, лічильники на все. Чистий, доглянутий підїзд, тамбур на 2 квартири. Зручне розташування будинку, до проспекту Центрального 1 хвилина, поблизу зупинки транспорту, супермаркети, ринок та магазини. Більше фото та відеогляд надішлю!

Центральний просп. (Леніна), 152
rieltor.ua

Продається 4к.к в ЖК Потьомкінський! Квартира розташована на Мансарді 10/10 пов. У будинку своя дахова котельня. Кімнати роздільні, зал, кабінет, та дві окремі спальні. 2 з/в, 3 балкони. Тамбур на дві квартири. У підїзді є консьєрж, і на першому поверсі стоїть поштомат нової пошти. Телефонуйте у зручний для Вас час, домовимося про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Потьомкінська вул., 129
rieltor.ua

Продаж чудової 4-кімнатної квартири на перетині вулиць Нікольська та Маріупольська (колишня Московська). Хороша локація, до соборної трохи більше хвилини ходьби. Новий будинок, закрита територія. Квартира всередині, вікна виходять на дві сторони. Стан гарний житловий, продаж частково з меблями. Загальна площа 145 квадратних метрів. Опалення індивідуальне газове. Кімнати та сан-вузол роздільні. Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном. Відео огляд на запит.

Нікольська, 62
rieltor.ua

До вашої уваги 4-кімнатна простора квартира в центрі міста, з відмінною інфраструктурою. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку, будинок 1994 будівлі, що є плюсом. Загальна площа 79,9 кВ, роздільний тип кімнат, 3 спальні + зал, металопластикові вікна, засклені балкон та лоджія. Санвузол роздільний, гарний стан. Центральне опалення, 2 бойлери. Всі меблі та техніка на фото залишаються у квартирі. Відмінна інфраструктура, садок, школа, ринок, зупинка з якої можна виїхати в будь-який кінець міста, супермаркет «АТБ» та багато іншого. Якщо вам потрібна простора квартира в центрі з чудовою інфраструктурою -телефонуйте!

чкалова, 108
rieltor.ua

Продаю свою квартиру в связи с выездом. Ремонт делали для себя. Установлен двухконтурный котел, во всей квартире новая медная электропроводка. Везде установлены окна из металлопласта, новые современные батареи. Все комнаты раздельные. Дом очень теплый. Район самый оптимальный: сады, школы, рынок, магазины, новая почта, транспорт, парк - все в шаговой доступности! Я хозяин, не посредник. Мой Viber WhatsApp всегда на связи.

власник
6-Слобідськп, 11
rieltor.ua

СРОЧНО! в связи с выездом продается квартира площадью 105 кв.м. свободной планировки в элитном особняке на 6 квартир (ОСМД). 2-й этаж. Состояние от строителей, подведены все коммуникации: вода, газ, свет, счетчики. Высота потолка 3 метра. Очень светлая, просторная квартира, 13 окон, французкий балкон. Под автономное отопление. Отличное расположение, квартал от "Сказки", тихий район. Самый центр города. Рядом школа №34, детский сад, дворец культуры, в квартале от БСМП. На первом этаже коммерция, реабилитационный центр. Продажа от собственника. Возможно под коммерцию, хостел, стоматологию, медицинский центр. Домофон. В наличи проект от дизайнера на планировку квартиры на 4 комнаты. Звоните обо всем договоримся !

власник
!!ТЕРМІНОВО!! Продаж 3 - 4 кім. квартири 105 кв.м. по ул. Защука 40 А
olx.ua

Продается двухуровневая квартира в сталинке в центре на Потемкинской /Шнеэрсона. Автономное отопление . Встроенная кухня ,мебель ,техника. На первом этаже кухня ,спальня ,зал ,санузел ,на втором этаже спальня ,детская ,санузел ,гардеробная. Закрытый двор , есть парковочное место с электрозарядкой . Приглашаю на просмотр ,Звоните!

Продаю двухуровневую квартиру в сталинке на Потемкинской д1
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Продається простора, затишна 4-х кімнатна квартира в самому центрі міста, на Набережній. Квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована технікою та меблями. Одна кімната поєднана з кухнею в велику світлу студію. Дві спальні: одна спальня має окремий вхід, друга спальня має вхід через зал. Підлога - паркет. Встановлена шумоізоляція. Високі потолки. Балкон виходить на закритий і тихий двір. Поруч є магазини, школи та дитячі садки. Пропозиція від ВЛАСНИКА. Запрошуємо до перегляду Прошу писати і телефонувати або в Whatsapp або в Telegram.

власник
Продаж 4к квартири 88 кв. м на вул. Набережна 5/11
olx.ua

Садовая 34 квартира, площадь 150кв + 15 кв тамбур. Квартира сделана для большой семьи, 3 спальни, большой зал, 3 балкона, два санузла, гардеробная. Автономное отопление, полностью сделана проводка по всей квартире, для телевизоров, кондиционеров , интернета . Также заказывался проект на квартиру у специалистов на все другое по электрике . Проект идет в подарок покупателю. До сдачи дома в эксплуатацию , цена снижена - 95000$.Что , намного дешевле , чем от застройщика . Идет переуступка , что намного дешевле при оформлении. Садовая 34 2эт- 10эт дома.И самое главное , что второй такой квартиры нет. Все делали для своего комфортного проживания . Делали стены не из газа- бетона а из силикатного кирпича . ЭКОНОМИЯ НА ПОСРЕДНИЧЕСКИХ УСЛУГАХ. ПРОДАЖА ОТ ХОЗЯИНА ОбменОБМЕН НА КВАРТИРУ В ОДЕССЕ.(((Цена снижена до 1.08.2023года)))

Продам-Свою 4х-к/к 150кв 2эт-10эт домаСобственник. Обмен на Одессу.
olx.ua

Добротная двухуровневая квартира в сталинке. Автономное отопление(газовый двухконтурный котел). Очень теплая. Два санузла. Четыре раздельные комнаты. Полностью укомплектована. Есть сигнализация и видеонаблюдение. Во дворе паркоместо для авто.

Никольская (Розы Люксембург) улица, 2, Центральный, Николаев, Николаевская 115000.0 USD
dom.ria.com

Продается просторная четырехкомнатная квартира в охраняемом доме коттеджного типа на Сухом Фонтане. Из окон открывается потрясающий вид на реку. Своя скважина. Квартира с качественным ремонтом, брендовой мебелью и техникой. Кухня, гостиная, три раздельные спальни, гардеробная, две ванные комнаты. В стоимость входит вся мебель и техника+паркоместо во дворе+кладовая в подвале. Автономное отопление(газовый, двухконтурный, котел). Система "теплый пол". Подробности по телефону. торг на месте.

Никольская улица, 4, Центральный, Николаев, Николаевская 200000.0 USD
dom.ria.com

Продається 4 кімнатна квартира в Центрі Миколаєва проспект Центральний/ 3 Слобідська. Найкраще планування для родини- кухня- студія та 3 роздільні кімнати, санвузол суміщений. Є засклений балкон з кухні та 2 засклені лоджії, на одній з лоджій облаштований кабінет. При продажу залишаються вбудовані меблі та техніка, 2 кондиціонери, шафи купе та інше за домовленістю з покупцями. В квартирі автономне опалення- двоконтурний газовий котел, лічильники на все. Чистий, доглянутий підїзд, тамбур на 2 квартири. Зручне розташування будинку, до проспекту Центрального 1 хвилина, поблизу зупинки транспорту, супермаркети, ринок та магазини. Телефонуйте та приходьте на перегляд.

Центральный проспект, 152, Центральный, Николаев, Николаевская 67500.0 USD
dom.ria.com

Продается квартира в коттеджном доме. Исторический центр города , ул. Соборная. Площадь квартиры 182 м.кв. Дом кирпичный, теплый. Атономное отопление, двух контурный газовый котел, теплые полы . Гостиная площадью 29 м.кв. с красивыми витражными окнами и действующий камин. Кухня площадью 19 м.кв. полностью укомплектована мебелью и техникой . Уютный балкон из кухни. Планировка квартиры на две стороны. 3 отдельный спальни. Квартира продается со всей мебелью и бытовой техникой. 2 санузла , гардеробная комната. Закрытый двор, парковочные места. Детская площадка во дворе. Документы готовы к продаже.

Никольская (Розы Люксембург) улица, 45А, Центр, Николаев, Николаевская 145000.0 USD
dom.ria.com

Просторная 4к общей площадью 82 м2 Большая лоджия на две комнаты, балкон Кондиционер Везде МПО Над квартирой технический этаж Очень удобное место расположение Все рядом для комфортного проживания

Потемкинская улица, 141, Центр, Николаев, Николаевская 35500.0 USD
dom.ria.com

Продається сімейна 4 кімнатна квартира в Центрі міста вулиця Потьомкінська з автономним опаленням. Квартира в 2х рівнях. На першому розташовані Кухня, просторий коридор, санвузол з вікном, велика зала 22 кв.м з виходом на балкон, кімната- зараз дитяча( можливо під спальню) є гардеробна під сходинками, 2й рівень -спальня з великою гардеробною, дитяча кімната, санвузол роздільний з джакузі, коридор. Поруч Проспект Центральний, вулиці Шнеєрсона та Мала Морська, 5 хвилин до вулиці Соборна. В будинку є сховище. Закритий двір, є парковочне місце, своя зарядка для електромобіля. Запрошуємо на перегляд затишної сімейної квартири!

ул. Потемкинская, 81/83, Центральный, Николаев, Николаевская 93000.0 USD
dom.ria.com

Продажа 4-х ком квартиры 2/4 в Центре города, Соборная и ул.Никольская Планировка кухня студия и три отдельных комнаты, есть большая кладовка. Паркетной, окна мпо, встроенная кухня. Цена 45000$ торг

Никольская (Розы Люксембург) улица, 54, Центральный, Николаев, Николаевская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продам уютну квартиру в центрі міста з гаражем! Квартира не потребує вкладень, Свого часу дизайнерський ремонт. Меблі всі, техніка: холодильник, пральна машина, 2 кондиціонери, сигналізаці ajax, бойлер, духова шафа, газова плита. Квартира перероблена з 4-кімнатної. До війни була після косметичного ремонту, також оновлені покриття диванів. Розташування ідеальне - зелена зона, спальний район, поряд школа і садочки, магазини, найпопулярніший ринок в Миколаєві) Є балкон і кладовка. Дуже хороше ОСББ, постійно слідкують за станом будівлі і порядком навколо. Гараж за окрему доплату 5000$ у дворі - металевий звичайний, з невеличкою ямою і горищем.

власник
Чкалова (Центр) улица, 110, Центральный, Николаев, Николаевская 51000.0 USD
dom.ria.com

Самый центр города(дом напротив детского мира). Закрытый двор с детской площадкой. Автономное отопление. Канальная система кондиционирования. Большая кухня-гостиная, три раздельные спальни и одна смежная. Два санузла. Большой угловой и отдельный балкон на Соборную и есть с видом во двор. Во дворе два крытых Паркоместа для авто. Продажа со всей мебелью и техникой.

Эксклюзивная 4к на Соборной
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ! Крута 4 кімнатна квартира з видом на парк і річку. В самому Центрі , вул Набережна - Соборна площа. Сучаснийи, дуже якісний дорогий ремонт! 3 спальні, великій зал с каміном, кухня-столова, кімната-шкаф. 3 санвузла. 5 кондиціонерів Є Пральна, сушильна, посудомийна машинки. Тепла підлога. Автономне опалення. 2 французських , панорамних балкона Закритий двір. Комфортно для великої семї. Закритий двір. Місце на 2 авто Мжно окремо купити гараж 30м з автоматичними воротами. Дуже приемно жити в центрі міста, все в пешої доступності . Приемного перегляду

ПРОДАЮ 4 кв евро Центр
olx.ua

Продаю стильною 4-х комнатную квартиру в Соляных с видом на реку 80м2, 9/9 Кухня студия и 3 раздельные комнаты 3 балкона Теплые полы новая проводка и сантехника Вылиты новые полы 3 кондиционера Окна максимальной защиты ультрафиолет Плитка-испания Ламинат- франция На кухне закаленное жаропрочное стекло с имитацией под дерево Вся техника и мебель остается Все смесители -германия Декоративная штукатурка 2 гардеробные(1 в спальне,2 в коридоре),на балконе дополнительный шкаф Холодильник,посудомоечная машина,духовка,телевизоры,мебель и тд остается) Квартира полностью утеплена снаружи 100мм,на лоджиях утепляли низ через соседей,делали им потолок с утеплением:) Крыша новая,делалась за 2 месяца до войны Видео скину по запросу

Продаю стильною 4-ку в Соляных с видом на реку
olx.ua

Клубный дом,закрытая территория,свой дворик с мангалом и гаражом.Двухуровневая квартира с автономным отоплением и тёплыми полами.Паркет,два санузла,система кондиционирования.

Продаю большую квартиру в коттедже
olx.ua
1 - 24 з 57 результатів