Миколаїв! Продаж малогабаритної 3кк в Лісках‼️ ▫️Поверх: 2/5 ▫️Площа: 46 м2 Розвинений мікрорайон. Поруч зупинки, магазини, аптеки, все необхідне для життя. Квартира під ремонт. Стояк поміняно, вікна металопластикові (окрім кухні). Лічильники на все, опалення централізоване. Квартира готова для перегляду в будь-який час. Діалог присутній. 💰Ціна: 23 000$

Крилова вул., 5а
rieltor.ua

Продажа просторной 3 к-квартиры в кирпичном доме на третьем этаже. Большая гостиная, мини спорт зал, две спальни, рабочий кабинет, балкон и две лоджии , вместительная гардеробная. Ремонт капитальный делали для себя, мебель и техника по договоренности. Нужно, оставим. В доме ОСББ, закрывается, есть детская площадка, беседка, возможность приготовить что душе угодно на мангале. В стоимость квартиры входит гараж на две машины, который находится во дворе. Консьерж круглосуточно. Своя крышная котельная- жильцы дома решают когда начинать и заканчивать отопительный сезон. Отличное расположение, рядом супермаркет Таврия, Сильпо, недалеко Сити Центр. Возможна продажа по безналичному расчету или биткоин, значения не имеет. В собственности более 10 лет, долгов и зарегистрированных нет. Собственник будет присутствовать на договоре. Будут вопросы, звоните!

Садова вул., 42а
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3кк-студії в Центр‼️ Розташована квартира на 2-му поверсі 3-х поверхового житового будинку по вулиці Радісна буд.27 Загальна площа складає 62 квадратних метрів площа кухні 6,6 квадратних метрів Старенький «царський» будинок, перехрестя Пограничної і Малої Морської. Квартира укомплектована, простора. планування: двох окремих кімнат та кухні-студії, Санвузол розташований окремо від ванни. Повністю укомплектована технікою та меблями. Документи у повному порядку. Квартира готова до продажу! Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства сплачує покупець!

Радісна вул., 27
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до вашої уваги трикімнатну квартиру на вул. Чкалова (перетин з другою Слобідською). Знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Загальна площа 59.2 квадратних метрів. Планування 2+1 (що означає, що дві кімнати суміжні одна окремо). У квартирі ‼️автономне опалення ‼️. У квартирі зроблений ремонт так само практично всі меблі та техніка залишається. Документи готові до угоди (прописаних та боргів немає). Телефонуйте покажемо у будь-який зручний час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

Чкалова, 100
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3-х кімнатну квартиру по вул. Озерна. Знаходиться квартира на 1-му поверсі 4-ти поверхового будинку. Загальна площа 62.2 кв.м., площа кухні 7.4 кв.м., висота 2.56м. Є балкон та лоджія. Все що знаходиться на фото залишається . Тихий район.Хороша інфраструктура. Супермаркети, аптеки, відділення банків та пошти, заклади відпочинку, ринок, парк та річка. Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 1
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги елітну 3к.квартиру ‼️ЖК Адмірал‼️ Загальна площа 170м.кв.площа кухні 40 м.кв. Знаходиться на третьому поверсі дванадцятиповерхового будинку. Обєкт з дизайнерським ремонтом, великою кухнею-вітальнею, дві роздільні кімнати, два балкони, меблі та техніка залишаються, гардеробна, свердловина, генерація, закритий комплекс що охороняється, підземний паркінг два місця. Вдале транспортне сполучення і максимум інфраструктури для комфортного життя . Обєкт готовий до продажу . Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Адміральська вул., 31б
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру на 1 поверсі в окремому домі в спільному дворі в центрі міста. Квартира тепла, чиста, є бойлер, сантехніка в рабочому стані. Встановлена сонячна батарея, яка підпитує бойлер. Кімнати 15,1кв.м. суміжна, 10,7кв.м та 7,8кв.м роздільні. Кухня 10кв.м., суміжний санвузел в якому є ванна і окремо душ. Будинок знаходиться в огородженій терасі, на другому поверсі є не капітальна мансарда під шифером. Квартира розташована в центрі міста, гарна транспортна розвязка, поруч центральний ринок, супермаркети, школи, дитячи садки, річка, набережна. Всі документи в порядку, квартира свободна, готова до заселення. Телефонуйте, не гайте час.

Потьомкінська вул., 28
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру р-н ЮТЗ Розташована квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на вул. Паркова буд.28 Загальна площа квартири складає 55 квадратних метрів Площа кухні 6 квадратних метрів Вся техніка та меблі які присутні на фото, входять у вартість. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура, дуже розвинутий район, зручна транспортна розвязка. Документи у повному порядку! Обєкт готовий до продажу. Прописаних немає. Телефонуйте, покажемо у будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції сплачує покупець.

Паркова, 28
rieltor.ua

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Галини Петрової. Будинок цегляний, ОСББ. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Балкон з вітальні, З спальної кімнати вихід на лоджію, з дуже гарним оглядом На річку та Місто! Велика кухня- 9.8 м ! Ванна кімната, всі труби замінено на пластикові. Квартира утеплена зовні. Планування на дві сторони. Встановлено кондиционер. Поруч з будинком є все необхідне Для комфортного життя, Парк для прогулянок біля річки, 8й Причал, Яхт Клуб, Центральний стадіон, Супермаркет Гіппо, Центральний ринок. Можливий продаж По Сертифікату. Приймаю замовлення На продаж Та оренду Вашої нерухомості У місті Миколаїв. Ваш рієлтор Людмила Галкіна Агенція Нерухомості Експерт

Галини Петровой, 3
rieltor.ua

Пропоную до придбання Сімейну Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв, Інгульский район, по вулиці Херсонське Шоссе. Новий сучасний енергоєфективний будинок , 2010 року будівництва. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Великий хол 10 м , Кухня 12 м , Ванна кімната, Коридор, Лоджія та балкон З гарним оглядом На річку та Місто! Для нового власника Залишаються вбудовані меблі на кухні, бойлер, кондиціонер. Меблі по домовленості, при перегляді квартири. Дуже тепла квартира, Та економічно вигідна по оплаті, Так як будинок має свою котельню , лічильники тепла. Будинок ОСББ, у підїзді , у ліфті, у дворі - Встановлено відео спостереження. Двір доглянутий з зеленими насадженнями, є дитячий майданчик, та місце для парковки Автомобіля. Гарна та затишна квартира, З теплою сімейною Атмосферою! Приходьте на перегляд квартири, Та Переконайтеся у цьому самі! Запрошую Вас і вашу родину На перегляд квартири! Приймаю замовлення На продаж Та оренду Вашої нерухомості У місті Миколаїв! Ваш рієлтор Людмила Галкіна Агенція Нерухомості Експерт

Херсонське Шоссе, 26
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Миколаїв

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У місті Миколаїв Район Сухий Фонтан. В квартирі виконаний косметичний ремонт Встановлено нові багатокамерні вікна, балкон засклений Вікна у тихий двір. Планування квартири на дві сторони. Великі просторі кімнати! Квартира дуже тепла, в середині Цегляного Будинку. Опалення централізоване, Будинок ОСББ. Завжди чистий Підїзд, Доглянутий двір. Поруч Річка , Парк, 8й Причал, Яхт Клуб, школа 22 , магазини Продуктові, Супермаркет, Зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд квартири! Торг можливий! Приймаю замовлення На продаж Та оренду Вашої нерухомості У місті Миколаїв! Ваш рієлтор Людмила Галкіна Агенція Нерухомості Експерт

Робоча вул., 5
rieltor.ua

Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру У центрі міста Миколаїв, По вулиці Прикордонна/ Перша Слобідська. В квартирі виконаний якісний ремонт, продаж Із Меблями та технікою, все по домовленості при перегляді квартири! Планування квартири: Три роздільні кімнати, З Вітальні Балкон- з Виглядом У тихий двір, З спальної кімнати, Балкон, Вікнами на Прикордонна вулиця . В квартирі встановлено Нові багатокамерні вікна. Підлога- у кімнатах та коридорі - Ламінат. У Кухні та санвузол- плитка. Стелі - натяжні, у вітальні. Будинок ОСМД, завжди Чисто , двір доглянутий, Є місце для парковки Автомобіля. Є дитячий майданчик Поруч - Супермаркет Сільпо, АТБ, БЮВЕТ з чистою водою, магазин, кафе, Зупинка транспорту. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Приймаю замовлення На продаж Та оренду Вашої нерухомості У місті Миколаїв! Ваш рієлтор Людмила Галкіна Агенція Нерухомості Експерт

Прикордонна, 96
rieltor.ua

Продаю трикімнатну квартиру на Намиві. Поверх 7/9, панельний будинок. Квартира дуже тепла взимку. Для комфортного проживання влітку до Ваших послуг два кондиціонери. Квартира чиста, охайна і затишна. Нещодавно зроблено косметичний ремонт. Велика кухня - 9,5 кв.м. Санвузол суміжний. Тамбур на дві квартири, порядні сусіди. Хороший район, все необхідне поруч. Дуже близько річка. Дзвоніть, будь ласка!

Лазурна вул., 4
rieltor.ua

Новий житловий комплекс "Премьєр Хаус" за адресою вул.1 Слобідська 30/2. Дуже зручне розташування: поряд супермаркет Сільпо, різні садочки, школи, ТЦ "City Center", аптеки, лікарні, ринок і тд. Центр міста. Будинок цегляний, утеплений. Багато місць для паркування, закритий двір з дитячим майданчиком. Автономне опалення. Всього 4 квартири на поверсі. Від Забудовника. Можливий продаж через єОселю або єВідновлення.

власник
можливий продаж по єОселя
1 слобідська, 32
rieltor.ua

В продаже 3 к. квартира под ремонт ост. Электронная. Хорошая инфраструктура рядом ост. трамваев, маршруток, магазины, аптеки, центр реабилитации, кафе и рестораны. Квартира 58м2 под свой дизайнерский ремонт, окна и трубы мп, планировка удачная, большая кухня, можно сделать перепланировку, есть свой тамбур прихожая, на всё счётчика. В квартире никто не прописан, документы подготовлены к продаже.

Космонавтів вул., 136
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру з євро ремонтом, технікою та меблями. Квартира розташована на 12-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку по вулиці Озерній 17Б. Загальна площа квартири складає 75 квадратних метрів; Житлова площа складає 40 квадратних метрів; Площа кухні 16 квадратних метрів. Квартира повністю укомплектована. Майже всі меблі та техніка залишаються. Свіжий ремонт. В будинку на 1-му поверсі є консьєрж. Тихий та затишний район з гарним краєвидом у кроковій доступності є пляж, риночки, супермаркети та зручна транспортна розв’язка. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО СЕРТЕФІКАТУ! Документи в повному порядку. Квартира готова до продажу! Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства сплачує покупець.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 17Б
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги 3-х кімнатну квартиру з Євроремонтом на проспекті Миру 60. Розташована квартира на 9-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири складає 61,6 квадратних метрів; Житлова площа складає 42,80 квадратних метрів; Площа кухні 7,5 квадратних метрів. Квартира продається БЕЗ меблів та часткової техніки! В квартирі власники робили ремонт для себе дорогий та якісний. Нова кухня зроблена під замовлення! Дві кімнати роздільні та прохідна вітальня. Суміжний санвузол. Квартира не углова. Вікна виходять на дві сторони. Ще є кладова між 7-м та 8-м поверхом, за окрему доплату 500$ В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Документи у повному порядку, квартира готова до продажу. Терміновий продаж зязаний із розширенням! Тому торг доречний! Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства сплачує покупець!

Миру просп., 60
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі трьох кімнатну квартиру район Ліски вулиця Генерала Карпенка 6. Розташована квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 56,2 квадратних метрів; Житлова площа 40 квадратних метрів; площа кухні 4,7 квадратних метрів; Є засклений балкон з видом на річку. Квартира продається без техніки та меблів залишається тільки в вбудована кухня. Добре розвинута інфраструктура все в кроковій доступності. Зручна транспортна розв’язка. Є 2 кладови кімнати по 0.6 квадратних метрів. Документи в повному порядку. квартира готова до продажу‼️ Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Карпенка Генерала вул., 5
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3-кімнатну квартиру вул. Знамянська 43 р-н Кульбакіно ‼️Автономне опалення‼️Знаходиться на пятому поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 61.9 м. кв., кухня 7.8 м. кв. Квартира в гарному житловому стані з частковими меблями. Ванна та туалет роздільні, балкон та лоджія виходять на дві сторони та засклені металопластом. Подвіря тихе і розташоване в глибині, не при дорозі. Вся потрібна інфраструктура поряд! Документи у повному порядку. Перегляд за попередньою домовленістю.

Знаменська, 43
rieltor.ua

Продается 3-х комнатная квартира по ул. Чкалова. Находится на 9 этаже 9 этажного дома. Планировка 2+1 .Общая площадь 69.8кв.м. кухня 7,9 кв.м. Квартира с ремонтом , мебелью и индивидуальным газовым отоплением ! Состояние дома и подъезда хорошее ! Двор тихий. Окна выходят на две стороны и застеклены металлопластом. Две лоджии , шафа встроенная. Ванна и туалет совмещены. Счетчики : электроэнергия, вода, газ. Рядом транспорт , школа, детский садик, магазины и торговый центр . Документы готовы для продажи ! Показ по предварительной договоренности.

Чкалова вул., 62
rieltor.ua

Продається квартира на вул. Чкалова 5/5. Квартира в хорошому житловому стані з частковими меблями. Знаходиться в цегляному будинку та чистому доглянутому підїзді. Двір тихий. Вікна виходять на дві сторони і засклені металопластом. Ванна та туалет поєднані. Є лічильники та безперебійник. Поруч знаходяться магазини, школа, дитячий садок, супермакет і зручна транспортна розвязка. Документи готові до продажу. Показ за попередньою домовленістю.

Чкалова, 100
rieltor.ua

Продажа 3к.квартиры по улице Лазурная .Общая площадь 67.4 кв.м., кухня 8.5 .,высота 2,55 . Находится на 14этаже 14 этажного дома с ухоженным подьездом .Просторная с хорошим ремонтом и мебелью! Два балкона, ванна и туалет совмещены, гардеробная . Вся инфраструктура рядом! Все документы готовы к сделке. Показ по предварительной договоренности

Лазурна вул., 14а
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру яка знаходиться на 5-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку вулиця Карпенка. Загальна площа квартири становить 60 квадратних метрів, кухня-студія 20 квадратних метрів, є гардеробна, дві роздільні кімнати, суміжний санвузол (ванна/душова), балкон (не застеклений). Поруч є вся необхідна інфраструктура, хороша транспортна розвʼязка,парк Ліски, озеро та інше. Документи у повному порядку. Телефонуйте, покажемо у будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Карпенка Генерала вул., 2/1
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі трьох кімнатну квартиру в Центрі міста вул. Чкалова, знаходиться на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку, загальна площа 69.8 кВ.м. житловою площею 48.9 кв.м, у тому числі 1-а кімната - 18.7 кв.м, 2-а кімната - 11.7 кв.м, 3-я кімната - 18.5кв.м, Коридор - 2.3кв.м, Кухня - 7.9кв.М, Санвузол - 5.8кв.м, Коридор - 1.0кв.м, Шафа вбудована - 0.3кв.м. Світла, простора та затишна. Поруч є вся потрібна інфраструктура. Все що є в квартирі залишається. Техніка в хорошому стані. )Документи у повному порядку. Хороші сусіди. Телефонуйте покажемо у будь-який зручний час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

Чкалова, 62
rieltor.ua
1 - 24 з 918 результатів