Продаю гарненьку та затишну 1к квартиру в Інгульському районі міста, вул. Електронна. Квартира розташована в цегляному будинку, на зручному четвертому поверсі. Дуже світла та простора, з гарним косметичним ремонтом. Просто заходь та живи! Дуже зручна локація, поруч розташований супермаркет, безліч дрібних магазинів та лавок, дитячий садочок та школи, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, це гарний варіант!

Електронна вул., 56
rieltor.ua

Квартира розташована на 4 поверсі 4 поверхового панельного будинку. У квартирі автономне опалення, це дуже економно та вигідно в опалювальний сезон. Загальна площа – 31.1 кв. м, кімната – 15.5 кв. м, кухня – 7.1 кв. м. Телефонуйте, приходьте на перегляд та купуйте свою власну квартиру!

Енгельса, 3
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру, 13-а Лінія, вул. Електорнна. 2-й поверх 9-поверхового цегляного будинку, не кутова. Гарний ремонт, сигналізація, вбудовані меблі на кухні, газова колонка, кондиціонер, душова кабіна. Доглянутий чистий двір, поруч дві школи, магазини, супермаркети. Чекаю на Ваші дзвінки.

Електронна вул., 56
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Уютная просторная квартира 42,7 кВ.м, с мебелью, холодильник, стиральная машина, бойлер, не требует вложений, санузел раздельный, гардеробная, закрытый двор, тамбур металическая дверь, 10 этаж, В пешей доступности супермаркет, рынок, остановка общественного транспорта

власник
Новобузька вул., 96
rieltor.ua

Продажа 1-к квартиры 2/9 на Космонавтов ост.Электронная 39/2 Квартира в середине кирпичного дома, садик, транспорт, аптеки... Цена 19000$

Электронная улица, 56, Ингульский, Николаев, Николаевская 19000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира площею 42, 7 кв.м на вул. Новобузькій. Двір закритий, поруч є все для комфортного проживання. Велика кімната для проживання з виходом на балкон, кухня сумісна з лоджією. Санвузол роздільний з ремонтом, стояки помінені. Опаленя на дім забезпечує котельня. В підїзді поштомат, в дворі очищена вода.

Новобугская улица, 96, Ингульский, Николаев, Николаевская 22900.0 USD
dom.ria.com

Ціна снижена! У продажу 1-кімнатна квартира 34 кв.м. Чешка. Будинок с цегли. Квартира розташована на 1-му поверсі 9-ти поверховому будинку. Світла кімната та простора кухня с виходом на балкон. Балкон засклений. Встановлено бойлер. Поміняні труби. Стан квартири - задоволений, без ремонту. Новий лічильник на воду. Є лічильники на газ, електрику. На тепло загальнодомовий лічильник. Опалення центральне. Зручне місце розташування будинку. Поруч магазіни, школа, дітсад, транспорт, великій Баштанський ринок, почта, дитячі та спортивні майданчики, аптеки. Запрошуемо на перегляд та до покупки. Торг!

Продается 1 комн. кв. 34 м, Баштанский рынок, ул. Новобугская
olx.ua

Квартира знаходиться в Інгульському районі , вул. Новобузька - Електронна. Третій поверх, ліфт працює. Планування " чешка". Велика , світла , кімната з нішею. Є велика кладова. Балкон засклений. Потолок рівний , шпаклевка , покраска. Кухня велика. Без меблів та техніки. Просторий коридор. Санвузол в плитці, пластикові труби. Поруч магазини , зупинка транспорту , дитяча площадка. Працюємо з програмами єВідновлення.Торг.

Продаю однокімнатну квартиру вул. Новобузька
olx.ua

Продаю1к кв в на Б Морской, район варваровского моста. 3/5,кирпичный дом, не угловая, жилое состояние,мпо, балкон новый, трубы новые. Площадь33м кв, жилая 17м кв ,с/у совмещен. Газовая колонка, состояние жилое.

Продаю 1к кв в районе варваровского моста . Состояние жилое.
olx.ua

продаю квартиру под ремонт 3й этаж тамбур дом осбб балкон в доме женская консультация магазины остановка транспорта

продаю 1 комнатную квартиру на Новобугской 3й этаж
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв