БЕЗ КОМИССИИ Продаю двухкомнатную квартиру обшей площадью 45 м.кв. в хорошем жилом состоянии , с мебелью, окна пластиковые, балкон застеклен район Сортировка . Квартира расположена на третьем этаже пятиэтажного дома, есть газовая колонка, счетчики на воду и газ, кондиционер. Квартира в середине дома , окна выходят на южную и северную стороны. Подъезд чистый, в хорошем состоянии. Тихий двор , большая спортивная и детские площадки, свободная парковка, рядом садик, школа, супермаркет . Продажа от хозяина. ТОРГ ВОЗМОЖЕН Все детали по телефону..

владелец
Миру просп., 70в
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в Інгульскому районі вул. 12та Повздовжня Квартира в житловому стані, все як на фото Планування кімнат роздільне, санвузол також окремий, подвійний великий балкон Восьмий поверх Світла та затишна квартира Поруч супермаркети, магазини, зупинка транспорту та інше Запрошую до перегляду, дзвоніть !

Поздовжня 12-а вул., 5
rieltor.ua

Ця пропозиція- варта Вашої уваги ! Пропоную до придбання Трьохкімнатну квартиру , Із Меблями та технікою! Квартира має таке планування- Три роздільні кімнати, Квадратний хол ! Два коридори , Лоджія , Балкон, Кухня, Роздільний санвузол. Є тамбур на дві квартири, а також велика Кладова кімната на поверсі! В квартирі вже виконаний Якісний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Хепі Лайф . А також Вікна - Натуральна столярка Проводку Замінено.Сантехніка Нова у ванній кімнаті, Та в туалеті. Новий бойлер яким ще не користувалися . У кухні- підлога- плитка. Коридор та хол- ламінат. Вітальня- підлога - ламінат. Спальна кімната- підлога- лінолеум. Батареї по 12 секцій ! Квартира утеплена! В середин Будинку . Для нового власника Залишаються меблі та техніка : Вбудована Функціональна Кухня, Яка вироблялася під замовлення, Робили з якісних матеріалів ! Картина - дзеркало, на кухні , Гарний скляний стіл . Газова поверхня , духова Шафа, Пральна машина. У коридорі - Нова вбудована Шафа, дуже Функціональна, Та вмістка ! У кімнатах Ліжка - виробництва Італії , одне ліжко - з натуральної білої шкіри, із вмісткою нішею. Друге ліжко- дерево лакіроване. Кондиціонер- новий ! Стінка у вітальні , з підсвіткою , Із якісних матеріалів! Робили під замовлення . Вікна Кухні, Спальних кімнат Виходять на приватний сектор, Гарний вид на Річку, та місто ! З Вітальні- лоджія - з Виглядом У тихий двір. Дуже гарний район для сімейного життя, Поруч є все необхідне ! У дворі будинку облаштовано Спортивний майданчик, Для гри в волейболу, теніс . Також є дитячий майданчик. Двір чистий та доглянутий, З зеленими насадженнями ! Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд! * МОЖЛИВИЙ БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК !

Свиридова Генерала вул., 7
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається однокімнатна квартира вул. Театральна . Квартира на 2му поверсі із 5ти, світла, чиста, для підігріву води є нова колонка. поряд парк, к.т. Юність, школи, д. садочки, плавбасейн, магазини. зручно для проживання або для оренди.

владелец
Театральна вул. (Васляєва), 32
rieltor.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру на вул. Миколаївській (кут вул. Паркової). 2-й поверх 5-ти поверхового панельного будинку. Великий зелений і тихий двір. Розвинена інфраструктура. Поряд школа, дитячий садочок, спорт-комплекс "Зоря". Є бойлер, пральна машина, холодильник, газова плита. Ціна- 24000$.

владелец
Миколаївська вул., 11
rieltor.ua

Уютная просторная квартира 42,7 кВ.м, с мебелью, холодильник, стиральная машина, бойлер, не требует вложений, санузел раздельный, гардеробная, закрытый двор, тамбур металическая дверь, 10 этаж, В пешей доступности супермаркет, рынок, остановка общественного транспорта

владелец
Новобузька вул., 96
rieltor.ua

Розташування по вулиці Богоявленський проспект 51А на першому поверсі пятиповерхового цегляного будинку. Пять кімнат у гуртожитку були виведені на одну адресу та закріплені за одним власником. На даний момент це повноцінна пяти кімнатна квартира зі своєю кухнею 12 кв/м та збільшеним санвузлом 5 кв/м. Загальна площа квартири 90 кв/м Стан квартири під ремонт. Було виконано перепланування, а саме: збільшено санвузол, та кухня. Було замінено всі водопровідні труби. Частково було залито нову стяжку. Квартира підійде як для власного проживання, так і під орендний бізнес. Необхідна інфраструктура у кроковій доступності. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Проспект Богоявленський, 51А
rieltor.ua

2х кімнатна кварптира на другому поверсі, кімнати окремі, санвузол окремий. На всі питання і перегляд відповім по телефону.

владелец
Театральна вул. (Васляєва), 38
rieltor.ua

Продаеться 2 к /к з ремонтом в сучасному стилі , студія, кухня з меблями і технікою- варочна панель, духовка електрична ,холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, два кондиціонера, вбудована шафа - гардиробна , санвузол сумісний , тепла підлога. Подвійна лоджія , вікна металопласт. квартира не потребує ремонту. Розвинута інфраструктура, все поруч в покроковій відстані.

Південна вул., 47
rieltor.ua

Продається великогабаритна однокімнатна квартира на вул. 12 Поздовжній, зупинка Театральна. Квартира у гарному житловому стані. Загальна площа 41 м. Кухня 9 м, є вбудована шафа, два балкони, лічильники на все, меблі залишаються. Будинок ОСББ, чистий підїзд, просторий тамбур, доглянутий двір, поряд чудова інфраструктура та зручна транспортна розвязка!

владелец
Поздовжня 12-а вул., 44
rieltor.ua

Продаемо або обмінюемо затишну трехкімнатну квартиру, з ремонтом і прибудовою, на приватний будинок. Квартира розташована на першому поверсі 5-ти поверховому будинку. Квартира не кутова. Окремі кімнати. Кухня – ідальня. Роздільний санвузол. Поміняна проводка. Зміняна сантехника. Центральне опалення. Підігрів води – газова колонка. Мебльована кухня. Витяжка. Кондиціонер. Тепла підлога. Вікна металопластикові. Натяжні стелі. Запрошуемо на перегляд, та до покупки.

Космонавтів вул., 83
rieltor.ua

Квартира от собственника Продам однокомнатную квартиру 52кв.ЖК Олимп.5 секция 2021 г. Квартира в хорошем состоянии,техника и мебель практически новая.все остаётся как на фото.(стиральная машинка. телевизор.холодильник.посудомойка.варочная панель.духовка.кондеционер).на кухне диван раскладной.натяжные потолки кроме балкона.в ванной пол с подогревом,электро сушилка,бойлер 80л,на кухне 25л.хорошая система очистки воды.интернет(дикий сад) Солнечная сторона с красивым видом на парк. Закрытый двор.парковочные места.детская площадка.видеонаблюдение.в доме своя котельная,генератор(в случаи отключения света отопление будет работать).вся инфраструктура в шаговой доступности(супермаркеты,школы, детские садики,рынок,больница.остановка 50 метров).Прописанных нет,готова к продаже.заходите и счастливо живите.Торг

владелец
Космонавтів, 128
rieltor.ua

Пропонується від власника простора 3-кімнатна квартира в цегляному будинку, на 3 поверсі 9-поверхового будинку, квартира всередині будинку, тепла. Житловий стан, косметичний ремонт, меблі та техніка (кондиціонер, холодильник, пральна машина, телевізор). Інтернет "Дикий сад" + роутер, ліфт працює. Балкон із вітальні із жалюзі засклений металопластом, велика лоджія на 2 кімнати (можна зробити перепланування та збільшити площу). Санвузол окремий, душкабіна, є бойлер, комора. Великий просторий коридор, кімнати не прохідні. Будинок відомчий, доглянутий. У дворі дитячий та спортивний майданчики, поруч школа та дитячий садок, ринок та магазини, зручна транспортна розвязка. Ціна 39000 USD, можливий торг

владелец
Новозаводська вул., 2
rieltor.ua

Продам 2-комн. кв. в районе ЮТЗ, 3/5, 44/26,9/5,7 от собственника Кирпичный дом, квартира не угловая, комнаты раздельные на две стороны, балкон застекленный, санузел раздельный, бойлер, отличный район, напротив парк «Дубки», хорошие соседи. Рядом точка выдачи воды, рынок «Клаксон», Детская областная больница, Глазная больница, Станция скорой помощи, Инфекционная больница, множество магазинов в пешей доступности (2-5 мин), школа №20 и №28, управление пенсионного фонда, собес, отличная транспортная развязка в любой район города, рядом остановки транспорта. До пл. Победы - 9 мин. пешком, Октябрьского проспекта- 6 мин. пешком, До кинотеатра «Юность»- 20 мин. пешком. Также рядом аптеки, отделение Новой почты. Квартира аккуратная и ухоженная, хотя ремонт был более 10 лет назад. На полу новый линолеум и ковровое покрытие. Комнаты раздельные 13 и 14 м.кв. на разные стороны- «распашонка», кухня 5,7 м.кв., Щётчики на всё, Двойные входные двери. Есть вместительная кладовка 0,9 м.кв. Балкон имеет остекление с хорошей столяркой, окна выходят во внутренний двор. Квартира продается с обстановкой и техникой, «заезжай и живи» : 2 Телевизора Panasonic со спутниковым ТВ, холодильник Samsung, стиралка Samsung, кондиционер Cooper Hunter, 2 кровати, диван, красивая югославская стенка из натурального дерева, трюмо, шифоньеры, ковры и т.д. Интернет в доме есть, но в квартиру не подведён! Справки по телефону не позже 20 часов

владелец
Космонавтів вул., 68
rieltor.ua

Комиссии НЕТ. 3-к/к в парковой зоне за к/х "Юность". Чешский проект, авторская планировка: все комнаты раздельные, просторная кухня - 13 м, большие балкон и лоджия (застеклены мет/пластом). Квартира расположена в середине дома (теплая зимой и прохладная летом) на хорошем этаже - 3/5. Выполнен ремонт с использованием качественных материалов - испанская плитка, бельгийский ламинат, немецкие обои. Установлены кондиционер, бойлер, домофон. В доме счетчик с автоматической регулировкой тепла. Возможна продажа с мебелью. Предложение от хозяина.

ЮТЗ, 52 В
rieltor.ua

Адреса: ЮТЗ, Паркова 5 Посилання на відеоогляд на YouTube: www.youtube.com/watch?v=UV0Yb4u809A Продам ВЛАСНУ затишну квартиру з дизайнерським ремонтом в спальному районі міста ЮТЗ за школою №19, в парку. Простора кухня, автономне газове опалення, тепла підлога по всій квартирі. Укомплектована меблями та технікою. Повністю замінена електрична проводка по всій квартирі. Вікна на парк, є 2 кладовки в підвалі будинку. Розвинена інфраструктура: школа, дитячі садочки, футбольне і баскетбольне поле, парк, 5 хвилин пішки до проспекту Богоявленський. • Планування квартири: 2 роздільні кімнати з прибудовами, простора кухня, роздільний санвузол з ванною та новою пральною машиною • Залишається новим власникам все, як на фото: мебльована кухня, холодильник, газова плита, духовка, витяжка, ванна, пральна машина, підвісна раковина, 3 шафи для речей, дзеркала, мякі куточки, двоспальне ліжко, 3 плазмові телевізори, меблі, трюмо, скеледром і дитячий спортивний куточок, дитяча робоча зона, лічильники на електрику, газ та воду. • Будинок ззовні утеплений за міською програмою «ЕНЕРГОДІМ», замінена вся система каналізації в будинку • Стан квартири: дизайнерський ремонт, нові меблі та техніка • Водяна тепла підлога по всій площі квартири + 2 радіатори • Матеріал підлоги: ламінат, керамічна плитка • Внутрішнє оздоблення: декоративна штукатурка • кахель • дерев’яні панелі • Комунікації: газ, центральний водопровід, електрика • Інтернет – при ремонті під шпаклівкою заведена розводка інтернет кабелів під всі телевізори та роутер окремо • 2 нові інверторні кондиціонери • Вхідні двері металеві, вікна - металопластикові, двокамерні • Опалення: індивідуальне газове, підігрів води: двоконтурний котел • Санвузол: роздільний • Прибудови/лоджії: 2 • Кількість спалень: 2 • Підїзд: домофон • Є два власних приміщення у підвалі будинку для укриття або зберігання речей За більш детальною інформацією дзвоніть! о66-З5-65-817 Євгеній, власник

владелец
Паркова, 5
rieltor.ua

Продам свою квартиру без посредников без долгов .Рядом магазины, остановки всех видов транспорта .Рядом рынок супермаркеты,бары,рестораны,парк.

владелец
Продам свою квартиру на 12Продольной д.3
olx.ua

Продается своя трёхкомнатная квартира, хрущевка, санузел совмещён. Все интересующие вопросы по телефону. Квартира находится по адресу: ул. Чкалова, 205, угол 9 Слободская.

владелец
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в новому будинку по вул. 12 Поздовжня 16Б. Квартира буде повністю з ремонтом під нового власника. Оснащена сан технікою. Загальна площа 58.8 кв.м. площа кухні 13.5 кв.м 3й поверх 10ти поверхового будинку. Власна скважина на будинок. Власне опалення на будинок (теплові насоси). Ціна 53000 дол. Без комісії.

Продаж 2к квартири з ремонтом.58.8 кв.м. Без комісії.
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в новому будинку по вул. 12 Поздовжня 16Б. Квартира буде повністю з ремонтом під нового власника. Оснащена сан технікою. Загальна площа 71,6 кв.м. площа кухні 14,8 кв.м 3й поверх 10ти поверхового будинку. Власна скважина на будинок. Власне опалення на будинок (теплові насоси). Ціна 64500 дол. Без комісії.

Продаж 2к квартири з ремонтом.71.6 кв.м. Без комісії.
olx.ua

3-х комнатная квартира на пр.Центральном!!! Адрес- г. Николаев, пр.Центральный 261 ( Район Комсомольской ) Новая квартира Премиум-Класса с необычной планировкой. Креативный дизайн, новые технологии, дорогие и качественные материалы, ремонту уже 10 лет, но все в идеальном состоянии. Квартира расположена по проспекту Центальному, между Комсомольской и 9-й слободской. множество кафе и ресторанов, развлекательных центров, банков, круглосуточных магазинов и супермаркетов. Дом расположен в тихом месте. Квартира расположена в элитном районе. В квартире две отдельные спальни с большими кроватями в каждой из спален. В зале большой диван и кресло, который превращается в большую кровать King-Size. Вся техника и мебель остаться , в том числе 2 больших ЖК телевизора. Круглосуточная горячая вода. Квартира очень светлая, теплая, автономное отопление, очень экономичный расход газа , теплые полы на кухне и в ванной. Большой красивый балкон с зоной отдыха и столиком откидным. Есть- wi-fi интернет, стиральная машина, кондиционер, микроволновка, плазма, холодильник большой, большие кровати с удобными матрасами Зима-лето фирмы Велам. Все что надо для комфотртного проживания!!!

Продам 3-ку в центре с автономным отоплением!
olx.ua

Продам крупногабаритную 1кк квартиру 42.6кв.м, Херсонское шоссе, Генерала Свиридова 7/1 8ой этаж 9ти этажного дома. Квартира требующая ремонта. Рядом остановки общественного транспорта маршрутка/трамвай, детские площадки, садик, школа, МИДА, ЕКО доярушка, градус. Долгов по квартире нет. Возможен обмен на квартиру в Киеве с нашей доплатой. Так же можем скинуть видео.

владелец
Продам крупногабаритную 1к квартиру
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на 6 поверсі 9 поверхового будинку по вул Айвазовського, 11,Б. Квартира під ремонт.Квартира тепла. Всі питання по телефону.

Продам 2кв. 6пов.9пов 14000у.о Айвазовського
olx.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру, район проспекту Мира, вулиця Генерала Свиридова, 40/1. Без комісії! Від господаря. Торг. Дом новий побудований в 2000 році. Квартира знаходиться на 6-му поверсі 10 поверхового будинку. 51 м. кв. загальної площі. Будинок розташований на віддаленні від проїзної частини. Автономне індивідуальне опалення, роздільні кімнати та санвузол. Взимку ціна за природний газ тобто опалення разом з приготуванням їжі та горячею водою складає 500 - 700 грн. в залежності від температури повітря за вікном. Дві великі засклені склопластиком лоджії. Стан жилий - "Заходь і живи". Квартира продається з меблями. Все нове та робоче. Двокамерний холодильник Samsung, пральна та посудомийна машина Bosch. Капітальний гараж (зі смотровою ямою та невеликим підвалом) в гаражному кооперативі "Темп" за 500 метрів від дому за окрему плату.

владелец
Продаю 2-кімнатну квартиру,  район пр-ту Мира. Індивідуальне опалення.
olx.ua
123...7
1 - 24 из 156 результатов

Популярные запросы

География, Николаев