Сухой Фонтан, р-н. Яхт- клуба; 3/5; 45/29/6,2; кирпичный; комнаты смежно-раздельные; санузел совмещён,- (площадью= 3 м. кв.); коридор площадью= 4,5 м. кв.; балкон не застеклён; квартира содержит две кладовки на глубину всей спальной комнаты; газовая колонка; приборы учёта; общее состояние квартиры: средне жилое, удовлетворительное; полы в квартире- паркетные; отличное месторасположение дома относительно коммуникаций и инфраструктуры; квартира расположена в экологически чистом районе города и из окон доступен красивейший вид на территорию Яхт- клуба: реку и церковь; 20000 у. е.

вул. Шосейна, 2
rieltor.ua

Срочно! Продаю 1 к.квартиру в Лесках, ул Дачная ,ближе к остановке Океан. На 3 эт 5-ти этажного кирпичного дома. Общ-31,жилая-16,1, кухня -6,балкон-0,8, застеклён, сан.узел совмещён,2.8кв.м, в кафельной плитке. Не угловая., тёплая, светлая. Есть кладовочка. Газовая колонка. На всё стоят счётчики. Хорошее, чистое состояние, после косметического ремонта. Хороший район ,рядом магазины, супермаркет "Таврия", поликлиника, аптеки, отд.почты, банка. Хорошая транспортная развязка, остановки транспорта рядом. Квартира свободна, никто не прописан, без долгов по комун.услугам. Удобно купить под сдачу в аренду! Цена 14000у.е 0506699129 0637145436 0672913916 Лариса Михайловна

Дачна вул., 13
rieltor.ua

Центр, ул. Шоссейная; 2/5; 33/17/6; панельный; не угловая; коридор площадью= 6,3 м. кв.; балкон,- (застеклён стеклопакетом); все стеклопакеты; санузел совмещён,- (сантехника поменяна); общее состояние квартиры: средне-жилое; газовая колонка (автомат); металлическая дверь; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 18000 у. е. торг.

вул. Шосейна, 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается 2-х комнатная квартира по ул. Генерала Карпенка ( район 1 КП ). Дом панельный 5/5. тихий двор. Площадь квариры-44/27/8. Кухня увеличена за счет кладовой. С/у совмещен. Автономное отопление ( двухконтурный котел). М/п окна. Балкон застеклен обычной столяркой. Плитка на полу в кухне, коридоре и с/у . Выровнены все потолки и стены. Хорошая планировка. Цена-23500 у.е.

Карпенка Генерала вул., 61
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира у Миколаєві на вулиці Карпенка, р-н Лески. Площа 52 м², автономне опалення, хороший стан, цегляний будинок. Світла та тепла квартира з чудовою енергетикою шукає нових господарів . Попередні власники жили в ній в гармонії та злагоді. Санвузол з душовою кабіною, кухня-студія. Будинок 7/9 поверховий в тихому районі з зручною транспортною розвязкою. Меблі та техніка включені: шафа-купе, пральна машина, диван, холодильник, кондиціонер. Поблизу стоянка, АЗС "Окко", супермаркет "АТБ", ресторан "Дейлі Спорт". Річка та «8 Причал» в 10 хвилинах від будинку. Приваблива пропозиція для тих, хто цінує комфорт та безпеку.

власник
Карпенка Генерала вул., 40
rieltor.ua

Продается 1-комнатная квартира по ул. Шоссейная ( ул. Фрунзе)- ул. Г.Петровой. 5/9. Площадь квартиры-23 м.кв. Гостинка. М/п окна. Бойлер. В шаговой доступности магазины, аптеки, школа, транспортная развязка. Отличный вариант для проживания или сдачи в арендую.

Шосейна вул. (Фрунзе), 11
rieltor.ua

Продається простора 1 кімнатна квартира з ремонтом та меблями по вулиці 1 Слобідська перетин з вулицею Погранична ( Прикордонна). Площа квартири 35 кв.м., велика кімната 18.1 кв.м. з нішею, та кухня 7 кв.м. Квартира в цегляному будинку. Будинок ОСББ, напівзакритий двір з місцем для паркування автомобіля та дитячим майданчиком. Поруч з будинком скважина з чистою питною водою, продуктовий магазин , супермаркети Сільпо й АТБ, зупинка транспорту вулиця 1 Слобідська. Поруч вулиці Садова та Чкалова, 5 хвилин до проспекту Центрального. Це завжди вігідний варіант та комфортний варіант житла як для проживання так і для здачі в оренду. Чекаємо Вас на перегляд.

1 Слобідська, 43
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 2-х кімнатну квартиру р-н Намив вул. Лазурна. Розташована квартира на 2-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 50 квадратних метрів, кухня 18 квадратних метрів. Вся техніка та меблі залишаються. Поруч є вся необхідна інфраструктура. Гарна транспортна розвʼязка. В кроковій доступності річка та заклади відпочинку. Документи у повному порядку. Обʼєкт готовий до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Лазурна вул., 5/17
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 3-х кімнатну квартиру яка знаходиться на 5-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку вулиця Карпенка. Загальна площа квартири становить 60 квадратних метрів, кухня-студія 20 квадратних метрів, є гардеробна, дві роздільні кімнати, суміжний санвузол (ванна/душова), балкон (не застеклений). Поруч є вся необхідна інфраструктура, хороша транспортна розвʼязка,парк Ліски, озеро та інше. Документи у повному порядку. Телефонуйте, покажемо у будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Карпенка Генерала вул., 2/1
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру. Загальна площа 34,4 квадратних метрів, кухня 7,7 квадратних метрів. Є коридор, простора кімната, роздільний санвузол, затишна кухня та балкон. Квартира знаходиться в спокійному районі, біля лиману. Поруч є супермаркети, аптеки, заклади для відпочинку та інше. Обєкт вільний телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Лазурна вул., 38
rieltor.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Пропонуємо до вашої уваги 3-х кімнатну квартиру на вул. 8 березня перетин проспекту Центрального . Загальною площею 69 квадратних метрів. Кухня 7.4 кв. Знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Чистий підїзд. Поруч ринок. Всі кімнати роздільні, чеський проект, лоджія та балкон! Косметичний ремонт. Документи готові до угоди. Квартира не кутова! Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

8-го Березня вул., 57
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3-х кімнатну квартиру по вул. Озерна. Знаходиться квартира на 1-му поверсі 4-ти поверхового будинку. Загальна площа 62.2 кв.м., площа кухні 7.4 кв.м., висота 2.56м. Є балкон та лоджія. Все що знаходиться на фото залишається . Тихий район.Хороша інфраструктура. Супермаркети, аптеки, відділення банків та пошти, заклади відпочинку, ринок, парк та річка. Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 1
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі чотирьох кімнатну квартиру р-н Ліски. Знаходиться квартира на вул. Курортній 4-ий поверх 5-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа 61,8 кв.м.; житловою площею 45,6 кв.м. в яку входить: 1-а кімната 8,1 кв.м.; 2-а кімната 17,4 кв.м.; 3-я кімната 4 кв.м.; 4-а кімната 11 кв.м.; кухня 4,8 кв.м., санвузол 3 кв.м.; Центральне опалення, газова колонка, техніка та меблі залишаються за домовленістю. Тихий та затишний район, поруч є вся необхідна інфраструктура, школи, садочки, супермаркети Таврія, АТБ, риночки, промислові магазини, розважальні заклади, великий парк, річка, хороша транспортна розвʼязка та інше. Прописаних немає, Документи у повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте покажемо в будь який зручний час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Курортна вул. (Бутоми), 14
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски. Продаж Із Меблями та технікою! Все що ви бачите На фото У цьому оголошенні, Залишається новому власнику! Планування квартири: Дві роздільні кімнати, Велика подвійна лоджія [ 3м] Кухня 8м , Коридор 10м , Роздільний санвузол. В квартирі виконаний ремонт, Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова сантехніка. Інтернет проведено. Є тамбур на дві квартири. Будинок ОСМД, завжди Чистий підїзд, доглянутий двір. У дворі є дитячий майданчик, Поруч є бювет з чистою водою, магазини Продуктові, Супермаркет, Риночок, зупинка транспорту. Запрошую Вас На перегляд квартири, Телефонуйте

Крилова вул., 46
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру з ремонтом, меблями та технікою. Є холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер, телевізор. Великий диван , шафа-купе та вбудована кухня. Можна по сертифікату.

Карпенка Генерала вул., 53
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру в чудовому районі міста, цегляний будинок, квартира не кутова, тепла. Кімнати суміжні, але є можливість розділити. Квартира у звичайному житловому стані, ціна реальна для цього району. Телефонуйте!

Шосейна вул. (Фрунзе), 8
rieltor.ua

Продаю чудову 2-кімнатну квартиру на Намиві, дві окремі кімнати та велика лоджа. Зроблений якісний ремонт, є меблі, вбудована кухня, кондиціонер. На лоджі облаштований кабінет. Квартира вільна та чекає на нових власників. Телефонуйте! З повагою, ріелтор Людмила.

Лазурна вул., 38
rieltor.ua

Продам простору 1-кімнатну квартиру в центрі міста площею 39 кв.м. на 6 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Пластикові вікна частково, поміняні батареї. У кімнаті є 2 вікна (при бажанні можна розділити на скромну двушку). Квартира торцева, але утеплена. Ремонт потрібен, але заїхати і жити можна. Холодильник, пральна машинка залишаються в подарунок, меблі, при необхідності, теж. Готова до продажу і заселення. Розумний торг прийнятний.

бульвар бузький, 1в
rieltor.ua

ПРОДАЖА ПО ПРОГРАММЕ ЄОСЕЛЯ! Продается 2-х комнатная квартира по ул. Крылова ( Заводский район). Площадь квартиры-44 м.кв. Комнаты раздельные. М/п окна. Колонка автомат. Поменяны межкомнатные двери. Плитка в с/у. Чистая, теплая квартира. В шаговой доступности аптеки, магазины и т.д.

Крилова вул., 5
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в зручному районі,з найкращою в місті транспортною розвязкою. Мікрорайон Ліски,вулиця Крилова,поруч зупинки та супермаркети Квартира розташована на 1 поверсі 3 поверхового будинку з камню вапняка,та має широкі стіни та високі стелі,в квартирі багато повітря та сонячного світла,не спаплюжена старими ремонтами,зроблений демонтаж,заходьте та робіть ремонт під себе!

rieltor.ua

Терміново! Продається гарна 2-кімнатна квартира по вулиці 8 Березня ( район Центрального Ринку, трампарк). Розташована на п’ятому поверсі 5-поверхового цегляного будинку. В квартирі виконаний якісний ремонт, новому власнику лишаються всі меблі та техніка. Натяжна стеля, на підлозі в кімнатах ламінат, в кухні, коридорі та ванній кімнаті - плитка. Кімнати суміжні. Французький балкон. Газова колонка, кондиціонер. Поряд зупинка транспорту, ринок, магазини, школа, до проспекту Центрального 5 хвилин ходьби. Телефонуйте за більш детальною інформацією. Перегляд квартири в зручний для Вас час. Можлива швидка угода. Чекаю на Ваші дзвінки! Працюємо за державними програмами

8-го Березня вул., 103
rieltor.ua

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У місті Миколаїв, район Ліски. В квартирі вже виконаний Капітальний ремонт Встановлено нові багатокамерні вікна, Нова проводка Нова сантехніка, Нова вбудована Кухня, Газова плита, духова, Газова колонка, все нове ! Підлога у кімнаті - Ламінат У кухні , коридорі, та Ванній кімнаті- плитка Керамограніт . Тепла підлога у ванній кімнаті. В квартирі після ремонту ніхто не Проживав. Торг можливий! Запрошую Вас На перегляд квартири! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Крилова вул., 19Б
rieltor.ua

Продаю 2кімн.квартиру на Морехідний.3 поверх.Кімнати суміжні.Мпв,газ.колонка,лічильники.Балкон засклений.В квартирі все залишається.Потребує ремонту.Тел 0664217380

Морехідна вул., 1
rieltor.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру, вул. Леваневців, Ліски. 7-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. 80 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, простора кухня та санвузол. Квартира з видом на парк та річку. Чекаю на Ваші дзвінки.

Леванівців вул., 8
rieltor.ua
1 - 24 з 753 результатів

Географія Миколаїв