пр. Богоявленский, р-н. кинотеатра "Юность"; 3/5; 32/19/6; панельный; не угловая; незаконченный евроремонт с высоким уровнем качества; была произведена перепланировка, в результате которой,- (зона кухни и балкон соединены с комнатой, а также увеличена ванная комната до 4 м. кв.); санузел совмещён,- (полностью поменяна вся сантехника; обложен плиткой); полностью поменяна на медную вся электрика с выведением автоматов и реле напряжения; поменяна вся сантехника, в том числе батареи,- (биметалл); отшпаклёваны стены; новая стяжка; все стеклопакеты; приборы учёта; добротная входная дверь; отличное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 28000 у. е.

вул. Олійника, 28
rieltor.ua

пр. Мира, район пл. Победы; 2/9; 47/27/7.5; панельный; не угловая; разделка; лоджия,- (площадью= 5 м. кв., застеклена деревянной рамой); просторный коридор,- (площадью= 5.2 м. кв.); в квартире начат глобальный ремонт с перемещением второстепенных перестенков, с целью улучшить функционал квартиры; сам по себе же объект недвижимости имеет идеальные технические характеристики; отличное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; в квартиру был завезён ряд строительных материалов, которые входят в стоимость объекта; 22000 у. е. торг.

пр. Миру, 66
rieltor.ua

Продаю свою квартиру с красивым видом на город-проспект Центральный! Удобный 5 этаж, Индивидуальное газовое отопление,дом кирпичный, утеплён природной и экологической минеральной ватой. На данном этапе ведутся окончательные работы по благоустройству придомовой территории и детской площадки.Сдача в эксплуатацию 2-3 месяца.Отличный вариант для бизнеса-сдачи в аренду.Прекрасная транспортная развязка и инфраструктура. Рынок Колос, магазин ЮСК, зоопарк, автовокзал , супермаркет АТБ, Сильпо, Sinsay, спортивный зал Гранд. Продажа по переуступке ,без каких либо налогообложений и затрат !

Центральний просп. (Леніна), 273
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру 2/10 в новобудові "Мрія". У квартирі передбачено індивідуальне газове опалення. Будинок на черзі введення в експлуатацію. Вже можна розпочинати ремонт у квартирі. Є можливість добудувати свій індивідуальний тамбур. Немає витрат на послуги нотаріуса (переуступка прав).

Чкалова, 3
rieltor.ua

Продаж ексклюзивної квартири в ЖК Потьомкінський. Сертифікат на отримання введення в експлуатацію вже отримано, комісія була. До кінця місяця будинок буде введено. Всі доступні державні програми підтримуются власником. Краєвид на центр міста, дуже просторне планування. Найсвіжіший ЖК Миколаєва.

возможна продажа по єОселя
Потьомкінська вул., 127
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі 4-х кімнатну квартиру в ЖК Олімп вул. Космонавтів. 12-ий поверх, 12-ти поверхового будинку. Загальна площя становить 127.5кв.м. Житловою площою: 1-а кімната 14.7кв.м. 2-а кімната 18.0кв.м. 3-а кімната 12.5кв.м. Кухня-вітальня 35.6кв.м. Коридор-1 17.6кв.м,коридор-2 3.7кв.м, санвузол-1 3.7кв.м,санвузол-2 6.2кв.м,гардеробна 5.6кв.м,побутова кімната 2.3кв.м,лоджія 4.3кв.м,балкон-1 1.4кв.м,балкон-2 1.9кв.м,висота приміщень: 2.70м Затишна, світла та простора квартира з неймовірним видом на місто. Закритий двір, пропускна система, вільна парковка. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Документи у повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

возможна продажа по єОселя
Космонавтів вул., 128Д
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3-х кімнатну квартиру по вул. Озерна. Знаходиться квартира на 1-му поверсі 4-ти поверхового будинку. Загальна площа 62.2 кв.м., площа кухні 7.4 кв.м., висота 2.56м. Є балкон та лоджія. Все що знаходиться на фото залишається . Тихий район.Хороша інфраструктура. Супермаркети, аптеки, відділення банків та пошти, заклади відпочинку, ринок, парк та річка. Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Озерна вул. (Червоних Майовщиків), 1
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру в заводському районі по дуже вигідній ціні‼️ Розташована квартира на 8-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку по вулиці Лазурна 18а. Загальна площа квартири складає 30,7 квадратних метрів; Житлова площа склада 14 квадратних метрів; Площа кухні 7,4 квадратних метрів. Квартира під ремонт. По ціні можна обговорювати! В крокові доступності є вся необхідна інфраструктура. Поруч є річка та заклади відпочинку. Максимально зручна транспортна розв’язка. Документи у повному порядку квартира готова до продажу! Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції сплачує покупець.

Лазурна вул., 18а
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж двоповерхового жилкопу в центрі міста по вул. Сінна 74 ‼️ Загальна площа=55.6 м.кв. На першому поверсі знаходяться кухня, прихожа та санвузол. На другому поверсі вітальня, спальня та балкон. Зроблена тепла підлога з плиткою. Будинок підготовлений під чисте оздоблення що дає вожливість зробити ремонт за своїм смаком та уподобаннями! Гарна локація, поруч у пішій доступності є все для комфортного проживання! Обєкт готовий до продажу, документи в порядку! Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець!

Сінна, 74
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі квартиру в новому будинку під ремонт без оздоблювальних робіт. Знаходиться по вулиці Маршала Василевського 40/1 на 6/10 поверсі. Загальна площа 50м.кв. Встановлений котел та проведений водний кабель . Вся потрібна інфраструктура поряд! Ця квартира пропонує Вам унікальну можливість створити власну оселю за своїм смаком та уподобаннями! Продаж можливий під програму‼️ Показ за попередньою домовленістю. Послуги агентії сплачує покупець.

Маршала Василевського, 40/1
rieltor.ua

ЖК в городе Николаев

Продается трехкомнатная квартира в новом доме на Скороходова . Находится на 5 этаже 5 этажного дома . Общей площадью 106 квадратных метров.Три раздельные комнаты , большая кухня 13 квадратных метров.Автономное отопление. Чистовая штукатурка ,стяжка ,теплый пол , котел , разводка . Закрытый двор , охрана , паркинг ,барбекью детская площадка . Бонус к квартире полуподвальное помещение 23 квадратных метра с окном светом и водой ( можно под бизнес , под жилье , под убежище ) . Дом сдан и заселен.Находится в глубине, не возле дороги! Квартира выходит на две стороны ,две лоджии закрытые металл пластом .Документы готовы к сделке , звоните покажем в любое удобное для вас время по предварительной договоренности .

Скороходова, 56а
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж 1к. квартири в центрі міста‼️ЖК Громадянський посад . Знаходиться на 8/11 будинку. Стан майже як забудовника, розпочато ремонт, невелике перепланування, кімната поділена на дві зони, стіни пошпаклевані. Загальна площа квартири складає 45.9 квадратних метрів, площа кухні 14.2 квадратних метрів. Майбутній покупець має можливість зробити ремонт так як мріє. Закритий двір, відеонагляд, ландшафтний дизайн двору, дитяча площадка, парковка біля будинку. Свердловина та фільтруюча станція . Вся потрібна інфраструктура поруч! Можливий продаж за програмою Є-Оселя. Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для Вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець.

Громадянська, 34б
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі однокімнатний жилкоп під ремонт без оздоблювальних робіт. Знаходиться по вулиці Шевченка 58. Загальна площа 37.7 кв.м., площа кухні 10кв.м. Окрема адреса. Присутні комунікації: електроенергія та водопостачання. Газопостачання відключене з можливістю його відновлення. Вся потрібна інфраструктура поряд! Це житло пропонує Вам унікальну можливість створити власну оселю за своїм смаком та уподобаннями! Показ за попередньою домовленістю.

Шевченка вул., 58
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж 1 кімнатної квартири в сучасному житловому комплексі ГрандБуд. ‼️Знаходиться на сьомому поверсі дванадцятиповерхового будинку. Загальною площею 43кв.м та 12кв.м. площею кухні. Чорнове оздоблення. Майбутній покупець має можливість зробити ремонт так як мріє. ЖК "Грандбуд", 3 секція, будинок введен у експлуатацію, ОСББ, водопровід підключено, електрика на завершальному етапі. Вся потрібна інфраструктура поруч! Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для Вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець.

возможна продажа по єОселя
Мостобудівників вул., 18
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі продаж просторої 2 кімнатної квартири в ЖК Центральний (проспектом навпроти Спортмайстра) - 9й поверх./15ти поверхового будинку - загальна площа 75 кв.м (кухня – 13 кв.м, житлова – 17,3 кв.м) - цегляна кладка з покращеною шумоізоляцією - балкон з панорамним видом на проспект - автономне електричне опалення (електрокотел) - встановлені пятикамерні вікна з німецьким профілем та двокамерним склопакетом - по всій території будинку встановлене відеоспостереження - у підїздах та на кожному поверсі будинку - консьєрж та прибиральниці - у будинку 2 ліфти - вантажний та пасажирський У будинку буде великий супермаркет та планують відкрити найбільший спортивний клуб у місті. Будуватиметься підземний паркінг на два поверхи. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Гарна транспортна розвʼязка. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

возможна продажа по єОселя
Центральний просп. (Леніна), 172
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі переплановану 3-х кімнатну квартиру, в Дві окремі однокімнатні квартири в ЖК Dream cepital на проспекті Центральному. Площа квартири №1: 42.7кв.м. Площа квартири №2: Кухня-студія 36.3кв.м. 55000 доларів-це загальна сума за дві квартири! Квартири з неймовірним видом на місто. Поруч є вся необхідна інфраструктура, хороша транспортна розвязка. Закритий двір, пропускна система,вільна парковка. Документи в повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

возможна продажа по єОселя
Центральний просп. (Леніна), 293
rieltor.ua

Двохрівнева квартира 246кв/м мікрорайон Сонячний 8-й - 9-й поверхи 6-ти кімнатна Планування на дві сторони Закритий двір з дитячими майданчиками Розпочато ремонтні роботи: звукоізоляція підлоги на обох рівнях, Теплі підлоги по всьому периметру квартири, чистова стяжка, Замінені всі металопластикові конструкції, засклені балкони, панорамне вікно на річку збільшено і виготовлено з алюмінієвого профілю Вартість 600 $ за квадратний метр Проект дизайну Місце на підземному паркінгу (за окрему вартість) Від власника

владелец
Мостобудівників вул., 17
rieltor.ua

ОСТАННІ квартири в центрі, в Елітному будинку, з терасою! Залишилось у продажу всього 5 квартир,на 4 та 5 му поверсі! Лише одна квартира продається по акційній ціні зі знижкою у 10000 долларів!! Всі квартири від 89,9 квадратів до 97,1! Житловий комплекс Преміум - класу «L7» розташований прямо в центрі міста - на вулиці Лягіна 7, квартира загальною площею 92 м2, вікна якої виходять на історичний центр міста. Будинок дуже міцний,монолітний. •Велика тераса •Індивідуальне опалення та тепла підлога •Швидкісний безшумний ліфт •Крита парковка і гаражі Закрита територія, що охороняється, цілодобове відеоспостереження і охоронна сигналізація Є кілька варіантів квартир, на ваш вибір, на різних поверхах. На 5 поверсі є можливість зробити дворівневу квартиру,є варіанти розподілу. Будинок введено в експлуатацію. Люди роблять ремонти. Усі документи є. Прекрасний варіант зробити квартиру вашої мрії, у чудовому місці, самому центрі міста за гарною ціною! Можливе за сертифікатами, є-відновлення. Телефонуйте! ID: 1 Поскаржитися

вул.Лягіна, 7
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в сучасному житловому комплексі ГрандБуд. Секція здана. Зручний 2й поверх. Чорнове оздоблення. Майбутній Покупець має можливість зробити ремонт так як мріє. Вид на ріку Південний Буг. Закритий двір, відеонагляд, ландшафтний дизайн двору, дитячий майданчик, парковка біля будинку, зона барбекю та продуктовий магазин у будинку. Телефонуйте та приходьте на перегляд. Нове сучасне житло чекає на свого Власника.

возможна продажа по єОселя
Мостобудівників вул., 18
rieltor.ua

Пропоную до придбання Двокімнатну квартиру У місті Миколаїв, У Житловому Комплексі Гранд Буд. ТРЕТЯ секція/ здана ! Квартира розташована на Другому поверсі. Загальна площа квартири 55 м/ кв Житлова площа квартири 28м / кв . Лоджія 6.4 м/ кв . Кухня 9.9 м/ кв . Будинок 2022 року будівництва. Новый енергоєфективний будинок, з утепленими стінами. У підїзді освітлення З датчиками руху, Новий сучасний ліфт, домофон, Буде працювати консьерж. Відеонагляд поповерхово у підїзді. Гарний доглянутий двір, Із дитячим майданчиком, Та Зоною для відпочинку. Також біля будинку є місце для парковки Автомобіля. Працює магазин ,, Апельсин" Поруч з будинком: Зупинка транспорту, магазини, Парк, Дитячий садок, вихід до річки . Запрошую Вас На перегляд квартири! Телефонуйте, та Приходите обирати Нове житло У місті Миколаїв ! Чекаю Вас! Ваш рієлтор Людмила Галкіна

Мостобудівників, 18
rieltor.ua

Продаю 1к квартиру в ЖК Громадянський посад в стані від забудовника. Квартира на другому поверсі. вікна виходять у двір. Будинок обладнаний газовими котлами. На території комплексу є дитячий майданчик. Поруч є продовольчі магазини, аптеки, супермаркет, зупинки траспорту, школа. Будинок ще не введено в експлуатацію. Планово в квітні. Перегляд можливий. Продаж по переуступці. Телефонуйте.

Громадянська, 34Б
rieltor.ua

Артилерійська вул., 14
rieltor.ua

Пропоную до придбання Великогабаритну Двокімнатну квартиру , У Новобудові По вулиці 12-а Повздовжня 16А . Загальна площа квартири 101.1 м/кв ! Можно зробити Трьохкімнатну. Планування квартири: Вітальня поєднана із кухнею 27, 9 м/кв - З виходом на лоджію, Дві роздільні кімнати Два сан вузли 8.1 + 4м , Дві гардеробні кімнати 11, 1 м + 2, 2 м. Балкон з виглядом У тихий двір, З кімнати. В квартирі вже встановлено нові Багатокамерні вікна 4х камерні. Розводка проводки, зроблено. Розводка для теплої підлоги , зроблено. Лічильники на все встановлено. В будинку встановлено відео спостереження. Зачинений двір, чистий та доглянутий, З зеленими насадженнями. Кодовий замок, Ліфт новий сучасний. Квартира Вашої мрії чекає вас ! Запрошую Вас На перегляд, Та Вдалу покупку! Телефонуйте

12-а Повздовжня, 16А
rieltor.ua

Продаж, 2 кімнатна квартира 69,30 м в новому будинку, "Північна зірка", м-н Північний. Стан квартири – після будівельників. Планування – окремі кімнати. У кухні – лоджія. Передбачено за проектом 2 санвузли, але приміщення під один із них можна використовувати під гардероб або комору. Відмінна інфраструктура району – поряд школа, дитсадок, ринок, магазини, транспорт, дитячі та спортивні майданчики, зона відпочинку – берег річки Інгул. Територія ЖК обгороджена, є місця для паркування авто мешканців будинків, спортмайданчиків. Запрошуємо на перегляд та до покупки.

Старова Архітектора вул., 2/6
rieltor.ua
1 - 24 из 328 результатов